Liity verkostomme!

Uncategorized

Bütikofer sanoo, että Kiina on laskenut väärin

Julkaistu

on

Vastauksena EU: n ulkoministerien tänä aamuna (22. maaliskuuta) tekemään päätökseen neljälle Kiinan kansalaiselle ja yhdelle yhteisölle asetetuista pakotteista, jotka liittyvät uiguurivähemmistön vainoon Xiangjiangin maakunnassa, Kiina on ilmoittanut kostotoimista kymmenelle henkilölle ja neljälle yhteisölle. Yksi luetelluista on Euroopan parlamentin Kiinan valtuuskunnan puheenjohtaja Reinhard Bütikofer, Euroopan parlamentin jäsen. EU Reporter puhui Bütikoferin kanssa pakotteista ja niiden merkityksestä Euroopalle. 

"No, oli yllätys, että Kiina meni niin pitkälle vastatessaan ihmisoikeuspakotteihimme", Bütikofer sanoi. "[EU] antoi seuraamukset neljälle henkilölle ja yhdelle yksikölle julmien ihmisoikeusrikkomusten vuoksi, ja he vastasivat kostoihin kymmenelle henkilölle ja neljälle yhteisölle, koska EU kritisoi ihmisoikeusloukkauksia. Kun katsot ihmisiä, joita he hyökkäävät, se on viisi Euroopan parlamentin jäsentä neljästä suurimmasta poliittisesta ryhmästä, kansalliset parlamentaarikot, arvostetut ajatushautomot, koko Euroopan parlamentin ihmisoikeuksien alivaliokunta sekä Euroopan parlamentin poliittinen ja turvallisuusvaliokunta. Eurooppa-neuvosto. Joten he ilmoittavat, että jos kritisoit ihmisoikeusloukkauksia Kiinassa, me menemme juuri sinun toimielimiäsi vastaan. " Euroopan unionin pelottelun sijasta Bütikofer sanoo, että Kiina on laskenut väärin ja että he ovat todennäköisesti herättäneet julkista tukea EU: n toimenpiteille. 

Euroopan unioni on sanonut haluavansa strategisen kumppanuuden Kiinan kanssa, samalla kun se on tunnustanut, että se on systeeminen kilpailija. Kysyimme Bütikoferilta, pitäisikö tämän lähestymistavan soveltaa edelleen.  

"Ei, en usko niin. Kymmenen vuotta sitten pidetty strateginen kumppanuus on pudonnut ohitse. Tänään sanomme, että Kiina on systeeminen kilpailija. Se on myös kilpailija. Vaikka haluamme tehdä yhteistyötä Kiinan kanssa, Kiina kieltäytyy yhteistyöstä. "

Kysyttiin hiljattain sovitusta Kiinan kattavasta investointisopimuksesta (CAI)

Bütikofer sanoo, että on liian aikaista arvioida, mutta tuskin saisi Euroopan parlamentin hyväksyntää ilman sanktioiden poistamista. 

Jatkoyhteistyön osalta hän sanoi, että parlamentti voi tehdä vielä paljon - odottamatta kansankongressia: ”Katsokaa, emme sano, ettemme halua puhua Kiinan kanssa. Emme sano, että haluamme rikkoa suhdetta. Emme sano, että haluamme välttää yhteistyötä. Se on päinvastoin, mutta mitä emme hyväksy, ovat kiinalaiset säännöt, että he eivät hyväksy sananvapautta omassa maassaan, on tarpeeksi huono, että he haluavat nyt muiden maiden sananvapauden tukahduttamisen. täysin mahdotonta hyväksyä. Ja sitä ei tapahdu tässä Euroopan unionissa. "

terveys

PEPSICO Europe laajentaa terveellisempien välipalojen ja juomien valikoimaa kaikkialla Euroopassa

Julkaistu

on

1. heinäkuuta 2021 - PepsiCo Europe ilmoittaa tänään (1. heinäkuuta) kunnianhimoisesta uudesta suunnitelmasta lisätä valinnanvaraa elintarvike- ja juomavalikoimaansa Euroopan unionin jäsenvaltioissa. Suunnitelma sisältää joukon sitoumuksia, jotka perustuvat tiukkoihin tieteellisiin ravitsemusohjeisiin. Tämä vapaaehtoinen sitoumus toimitetaan Euroopan komissiolle osana vastuullisen liiketoiminnan ja markkinoinnin käytännesääntöjä.

Nämä sitoumukset perustuvat edistymiseen PepsiCo on jo tehnyt globaalia työtä viimeisen vuosikymmenen aikana vähentää juomien lisättyä sokeria ja elintarvikkeiden natrium- ja tyydyttynyttä rasvaa ottamalla käyttöön pienempiä annoskokoja ja luomalla vaihtoehtoja olemassa oleville tuotemerkeille, joilla on parannetut ravintoprofiilit, kuten Pepsi MAX, 7UP Free ja Lay's Oven Baked. [1]

Pepsi-Colan, Lipton Ice Tea- ja 7UP-juomasalkunsa Euroopassa, joka sisältää Pepsi-Colan, Lipton Ice Tea -tuotteen ja 25UP: n, PepsiCon uusi sitoumus vähentää lisättyjen sokerien keskimääräistä määrää koko virvoitusjuomavalikoimassa 2025% vuoteen 50 mennessä ja 2030% vuoteen XNUMX mennessä.[2]. PepsiCo on jo perustanut kaikkialle Eurooppaan vahvan sokeriton juomaportfolio, mukaan lukien Pepsi MAX ja 7UP Free. Sokerin vähentämisellä on myös myönteinen vaikutus ilmastoon. Yhtiö arvioi, että siirtyminen täyssokerista sokerittomiin formulaatioihin vähentää jopa neljänneksen juoman kasvihuonekaasupäästöistä.

PepsiCo Europe haluaa myös jatkaa matkaa monipuolistaa välipalavalikoimaansa sisällyttämällä siihen terveellisempiä vaihtoehtoja, oppimalla menestyksestään sokerittomien juomien kasvatuksessa. Sen tarkoituksena on lisätä B-luokiteltujen tai parempien välipalojen myyntiä laajalti käytössä olevassa Nutri-Score-ravintoarvomerkintäjärjestelmässä[3] yli 10X vuoteen 2025 mennessä. Tämä tekee terveellisemmistä välipaloista sen nopeimmin kasvavan elintarvikeluokan seuraavien neljän vuoden aikana. Tavoitteena on laajentaa tämä miljardin dollarin salkkuun vuoteen 1 mennessä.   

Uudet tavoitteet saavutetaan muotoilemalla uudelleen olemassa olevia tuotteita, laajentamalla yhtiön nykyisiä tuotemerkkejä, mukaan lukien Lay's Oven Baked, uusille markkinoille ja tuomalla käyttöön uusia välipalamalleja, kuten PopWorks, sen vasta käynnistetty popped-maissijauhesarja.

PepsiCon viljavalikoima, johon kuuluu Quaker Oats, tarjoaa jo EU: n kuluttajille erilaisia ​​ravintotuotteita, joissa on 70% tuotteesta[4] luokiteltu joko Nutri-Score A- tai B.

PepsiCo Europen toimitusjohtaja Silviu Popovici totesi: "Kuluttajat haluavat terveellisempiä ja kestävämpiä tuotemerkkejä ja tuotteita, jotka maistuvat hyvältä. Viimeisen vuosikymmenen aikana olemme muotoillut ja julkaisseet uusia tuotteita tuomaan lisää vaihtoehtoja kuluttajille. Tämän seurauksena Euroopassa lähes joka kolmas myymämme juoma on sokeritonta ja uskomme, että tämä suuntaus kasvaa ajan myötä. Tämän lupauksen avulla voimme käyttää sokeripitoisuuden vähentämiskokemustamme nopeuttaaksemme siirtymistämme terveellisempiin välipaloihin. "

PepsiCo ymmärtää, että on tärkeää markkinoida tuotteitaan vastuullisesti. Yhtiö on myös noudattanut UNESDA: n (Euroopan virvoitusjuomateollisuusyhdistys) ja Maailman mainostajien liiton (EU Pledge) sitoumuksia, jotka koskevat markkinointia tai mainostamista alle 13-vuotiaille lapsille. Vuodesta 2006 PepsiCo ei ole mainostanut virvoitusjuomiaan alle 12-vuotiaille kaikkialla maailmassa. Eurooppa ja se on soveltanut tieteeseen perustuvia ravitsemuskriteerejä määrittääkseen, mitä elintarvikkeita se voi mainostaa alle 12-vuotiaille.

Tämä uusi suunnitelma on osa PepsiCon pyrkimyksiä luoda kestävämpi ruokajärjestelmä ja tukea EU: n kunnianhimoista vihreää sopimusta. Vuoden 2020 lopussa yhtiö ilmoitti suunnitelmistaan ​​vähentää neitsytmuovien käyttöä siirtymällä 100 prosentin kierrätysmuovipulloihin Pepsi-tuotemerkille yhdeksällä EU: n markkinoilla vuoteen 2022 mennessä. PepsiCo on myös lisännyt tavoitteitaan ilmastonmuutoksen torjumiseksi sitoutumalla nettotulokseen. vuoteen 2040 mennessä ja kasvihuonekaasupäästöjen 40 prosentin vähennys vuoteen 2030 mennessä, samalla kun uusiutuvaa maataloutta laajennetaan koko maatalouden jalanjälkeen ja vähennetään kasvihuonekaasupäästöjä 3 miljoonalla tonnilla vuoteen 2030 mennessä.

Tietoja PepsiCosta

PepsiCo-tuotteet nauttivat kuluttajista yli miljardi kertaa päivässä yli 200 maassa ja alueella ympäri maailmaa. PepsiCo tuotti yli 70 miljardin dollarin nettotuoton vuonna 2020 täydentävän elintarvike- ja juomasalkun ansiosta, johon kuuluvat Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker, Tropicana ja SodaStream. PepsiCon tuotevalikoima sisältää laajan valikoiman nautinnollisia ruokia ja juomia, mukaan lukien 23 tuotemerkkiä, jotka tuottavat yli miljardi dollaria kukin arvioidussa vuotuisessa vähittäismyynnissä. 


[1] Laskettu vähittäismyynnin arvon perusteella

[2] Verrattuna vuoden 2019 lähtötasoon

[3] Nutri-Score on ravintotarra, joka arvioi ruoan yleisen ravitsemuksellisen laadun viiden värikoodatun asteikon perusteella A: sta E: hen

[4] Laskettu Quaker-tuotteen tilavuudella.

Continue Reading

Uncategorized

Italian viiden tähden epäjärjestyksessä perustajana on entinen pääministeri Conte

Julkaistu

on

By

Italian hallitseva 5-tähden liike liikautui tiistaina sen jälkeen, kun sen perustaja Beppe Grillo ilmoitti, että miehestä alkoi tulla seuraava johtaja, entinen pääministeri Giuseppe Conte (Kuvassa), ei ollut työssä, kirjoittaa Crispian Balmer, Reuters.

"Kontella ... ei ole poliittista näkemystä eikä johtamistaitoja. Hänellä ei ole kokemusta organisaatioista eikä kykyä innovointiin", Grillo kirjoitti blogissa, joka näytti varmasti tuomitsevan entisen pääministerin pyrkimykset elvyttää jakautunutta ryhmää.

Conte suostui ottamaan 5-tähden ohjat sen jälkeen, kun hänen koalitiohallituksensa hajosi helmikuussa, mutta sisäiset riidat ovat viivästyttäneet hänen suunnitelmiaan taistelevan puolueen elvyttämiseksi uudelleen.

Yhä vihaisempi Conte asetti maanantaina vastuuvapauden myöntämisedellytyksensä sanomalla, että Grillon oli päätettävä, onko hän "antelias isä, joka antaa lapsensa kasvaa, tai kiusaava isä, joka estää lapsensa vapauttamisen".

24 tunnin sisällä Grillo löi takaisin sanoen, että Conte halusi kumota viiden tähden järjettömän, järjestelmän vastaisen luonteen.

"Emme voi antaa liikkeen, joka on syntynyt suoran ja osallistavan demokratian levittämiseksi, muuttumasta yhden miehen puolueeksi, jota ohjaa seitsemästoista vuosisadan laki", hän kirjoitti.

Conte ei saanut välitöntä vastausta, joka oli vähän tunnettu asianajaja, jolla ei ollut puoluetta, kun hänet karkotettiin hämäryydestä tullakseen koalitiohallituksen päämieheksi vuonna 2018 saatujen vakuuttavien vaalien jälkeen.

Hän pysyi vastuulla, kun 5 tähden vaihtoivat koalitiokumppaneita seuraavana vuonna, ja hänestä tuli yksi Italian suosituimmista johtajista hänen luottamuksensa kasvaessa.

Monet 5 tähden parlamentaarikot olivat toivoneet, että tämä suosio auttaisi heidän omaa puoluettaan palaamaan kyselyihin.

Ryhmä kukisti kaikki kilpailijansa vuonna 2018, saamalla 32% äänistä, mutta sen jälkeen sen imagoa ovat heikentäneet poliittiset käännökset ja sisäinen riita, ja se on nyt äänestämässä noin 16%, mikä tekee siitä Italian neljänneksi suurimman puolueen.

Conte oli sanonut haluavansa antaa entiselle laitosten vastaiselle protestiliikkeelle perinteisemmän, maltillisen kasvon osana pyrkimyksiään muodostaa vakaa liitto vasemmiston vasemmiston demokraattisen puolueen kanssa. Lue lisää.

Grillo, suorapuheinen sarjakuva, oli huolestunut siitä, että Conte halusi muuttaa ryhmänsä perinteiseksi puolueeksi, jonka asukkaat olivat liukkaita ja ammattimaisia ​​poliitikkoja.

Continue Reading

Brexit

EU hyväksyy Yhdistyneen kuningaskunnan pyynnön jäähdytetyn lihan lisäajan pidentämisestä kolmen kuukauden ajan

Julkaistu

on

Sekakomitean varapuheenjohtaja Maroš Šefčovič

Tänä iltapäivänä (30. kesäkuuta) Euroopan komissio ilmoitti myöntävänsä Yhdistyneelle kuningaskunnalle vielä kolmen kuukauden lisäajan, jota se pyysi panemaan täytäntöön jäähdytettyä lihaa koskevat Pohjois-Irlannin pöytäkirjan määräykset. Varapuheenjohtaja Maroš Šefčovič ilmoitti myös, että EU mukauttaa lakiaan helpottamaan lääkekauppaa ja muita myönnytyksiä.

Komissio sanoi, että sen toimenpidepaketissa käsitellään joitakin kiireellisimpiä kysymyksiä, jotka liittyvät Irlantia ja Pohjois-Irlantia koskevan pöytäkirjan täytäntöönpanoon.

EU: n sekakomitean varapuheenjohtaja, varapuheenjohtaja Maroš Šefčovič sanoi: "Työmme on varmistaa, että pitkän perjantain (Belfastin) sopimuksen ansaitut voitot - rauha ja vakaus Pohjois-Irlannissa - suojataan, samalla kun vältetään kova raja Irlannin saarella ja EU: n sisämarkkinoiden eheyden säilyttäminen. Siksi emme ole säästäneet vaivaa yrittäessäni lieventää joitain pöytäkirjan täytäntöönpanon yhteydessä ilmenneitä haasteita. "

Komissio on esittänyt ratkaisuja useilla aloilla, mukaan lukien lääkkeiden jatkuva toimittaminen, opaskoiria koskevat säännökset sekä päätöksen, jolla luoputaan vakuutuksen vihreän kortin esittämisestä, mikä on erityisen hyödyllistä rajan ylittäville autoilijoille Pohjois-Irlannissa.

Ison-Britannian neuvottelija Lord Frost sanoi: "Olemme iloisia, että olemme päässeet sopimaan järkevästä laajennuksesta jäähdytetylle lihalle, joka siirtyy Isosta-Britanniasta Pohjois-Irlantiin - joka ei vaadi sääntöjä muualla Yhdistyneessä kuningaskunnassa vastaamaan tuleviin muutoksiin EU: ssa maatalouden ruokaa koskevat säännöt.

 ”Tämä on myönteinen ensimmäinen askel, mutta meidän on silti sovittava pysyvästä ratkaisusta. Jäähdytetty liha on vain yksi hyvin monista ongelmista, jotka liittyvät pöytäkirjan nykyiseen toimintatapaan, ja EU: n kanssa on löydettävä ratkaisuja sen varmistamiseksi, että se saavuttaa alkuperäiset tavoitteensa: suojella Belfastin (pitkäperjantai) sopimusta , turvataan Pohjois-Irlannin paikka Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja EU: n tavaroiden sisämarkkinat. "

EU totesi, että jäähdytetyn lihan väliaikainen ratkaisu edellyttää tiukkoja ehtoja. Esimerkiksi lihavalmisteiden, joihin sovelletaan Yhdistyneen kuningaskunnan yksipuolisessa ilmoituksessa tarkoitettua kanavointimenettelyä, on pysyttävä Pohjois-Irlannin toimivaltaisten viranomaisten valvonnassa menettelyn kaikissa vaiheissa. Näiden lihavalmisteiden mukana on oltava Yhdistyneen kuningaskunnan toimivaltaisten viranomaisten myöntämät viralliset terveystodistukset, niitä voidaan myydä yksinomaan loppukäyttäjille Pohjois-Irlannissa sijaitsevissa supermarketeissa, ja ne on pakattava ja merkittävä vastaavasti. EU korosti myös, että on tärkeää varmistaa, että Pohjois-Irlannin raja-asemilla on tarvittava infrastruktuuri ja resurssit kaikkien EU: n virallista valvontaa koskevien asetusten edellyttämien tarkastusten suorittamiseksi.

Continue Reading
Mainos
Mainos

Nousussa