Liity verkostomme!

Uncategorized

EUCO - Michel kehottaa käymään strategista keskustelua kansainvälisistä aiheista, erityisesti Turkista

Julkaistu

on

Eurooppa-neuvosto kokoontui erityiseen Eurooppa-neuvostoon 1. – 2. Lokakuuta. Ensimmäinen päivä keskittyi Euroopan paikkaan maailmassa. Saapuessaan Michel sanoi, että tarvitaan strategista keskustelua erilaisista kansainvälisistä aiheista, erityisesti EU: n suhteista Turkkiin. Alun perin illalliselle käytyyn keskusteluun tarjotun itäisen Välimeren tilanne on nostettu esiin yhdessä EU: n ja Turkin suhteiden kanssa. EU: n kahdella suurimmalla valtiolla on eri mieltä Turkista. Merkel sanoi, että EU: lla on intressi kehittää todella rakentavia suhteita Turkkiin, huolimatta kaikista vaikeuksista ei suosi sanktioita.
Vaikka Macron on ollut paljon taistelukykyisempi Turkkia kohtaan yleensä ja sen puuttumisesta erityisesti Armenian / Azerbaidžanin konfliktin elpymiseen Nagorny Karabakhissa, syyttäen Turkkia Syyrian islamistien lähettämisestä Turkista alueelle taistelemaan. Michel vaati lisää ennustettavuutta ja vakautta alueella sanoen, että Kreikalle ja Kyprokselle on tärkeää osoittaa koko EU: n tuki. Michel väitti erilaisia ​​vaihtoehtoja pöydällä ja lisäsi, että EU: n oli aika sanoa selvästi, mitä se haluaa tulevista suhteistaan ​​tähän maailman osaan. Ensimmäisessä keskustelussa keskitytään EU: n ja Kiinan suhteisiin EU: n ja Kiinan johtajien tapaamisen jälkeen videokonferenssin kautta 14. syyskuuta. EU haluaa tasapainoisemman ja vastavuoroisemman taloudellisen suhteen, jolla taataan tasavertaiset toimintaedellytykset, samalla kun tunnustetaan, että Kiina on tärkeä strateginen toimija, joka on ratkaiseva ilmastonmuutoksen ja COVID-19: n torjunnassa. Istunnon lopussa johtajat keskustelevat ajankohtaisista aiheista, nimittäin Valko-Venäjän tilanteesta, Aleksei Navalnyn myrkytyksestä ja Vuoristo-Karabahin kärjistymisestä.

NÄYTÄ VÄHEMMÄN

Brexit

Brexit - "EU ei koskaan lopeta neuvotteluja tulevasta kumppanuudesta" Šefčovič

Julkaistu

on

EU: n ja Yhdistyneen kuningaskunnan sekakomitean kokouksen jälkeen erosopimuksen sujuvan täytäntöönpanon varmistamiseksi Euroopan komission varapuheenjohtaja Maroš Šefčovič sanoi, että paljon työtä on vielä tehtävä ennen siirtymäkauden päättymistä 1. tammikuuta. Kansalaisten oikeudet - "Yhdistynyt kuningaskunta luo tosiasiallisesti kaksi edunsaajaryhmää" Kansalaisten oikeuksista Šefčovič sanoi, että pandemian vaatimusten vuoksi EU: n jäsenvaltioille oli annettu vielä kuusi kuukautta aikaa antaa Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisille mahdollisuus hakea asuinpaikkajärjestelmiin.

Yhdistyneen kuningaskunnan puolella Šefčovič tunnusti pyrkimykset rekisteröidä kaikki EU: n kansalaiset, mutta ilmaisi vakavan huolensa Yhdistyneen kuningaskunnan ratkaisujärjestelmästä, jolla oleskelulupa myönnetään käytännössä. Hän sanoi, että Yhdistynyt kuningaskunta luo eroamissopimuksen nojalla kaksi luokkaa edunsaajia erottaakseen eri EU-kansalaiset, joilla on sama asuinpaikka.

Continue Reading

EU

Ei kesälomaa #USEUCOM-turvaoperaatioihin ja harjoituksiin

Julkaistu

on

Vaikka lomanviettäjät höystelivät muutamana jäljellä olevana kesäloman päivinä kaikkialla Euroopassa, Yhdysvaltain eurooppalainen komento (USEUCOM) säilytti jatkuvasti valppaana, aina valmiina olevan valtionsa harjoituksilla ja liikkeillä maanosan maalla, merellä ja ilmassa.

USEUCOM jatkoi loputtomia toimiaan ylläpitämällä korkeaa tasoaan Georgian maaperällä harjoitelluista harjoituksista osana Exercise Noble Partner 20 -tapahtumia ja strategisista pommikoneoperaatioista, jotka ylittävät taivaan maanosan yläpuolelle, Naton laivastolaivoihin, jotka suorittavat turvaoperaatioita napapiirin yläpuolella olevilla kylmillä vesillä. operaatiovalmiuden ja yhteentoimivuuden Naton liittolaisten ja kumppaneiden kanssa.

Vaikka COVID-19-maailmanlaajuinen pandemia säilyi etusijalla sekä liikunnan suunnittelijoiden että osallistujien mielessä, kohdennettuja ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä käytettiin tiukasti ja pantiin täytäntöön joukkojen jatkuvan terveyden varmistamiseksi sekä jokaisen harjoittelualuetta, lentokenttää ja ympäröivää yhteisöä. satamissa. Yhdysvaltain joukot suorittivat 14 päivän karanteeniajat ja COVID-19-testit ennen laskeutumista kunkin harjoituksen vastaavaan maahan.

"Vaikka muu maailma hidastuu kesäkuukausien aikana, USEUCOMin harjoittelujaksot ja harjoitukset jatkuvat röyhkeällä vauhdilla", kertoi US Marine Corps USEUCOMin apulaisjohtaja operatiivisesta toiminnasta. Kenraali Christian Wortman. "Sotilaiden koulutus Baltiassa, Puolassa ja Georgiassa; Merimiehet Barentsinmerellä; Lentäjät lentävät ja tukevat B-52-lentoja ympäri Eurooppaa; Merijalkaväen koulutus Pohjois-Pohjanmaalla. Ei ole epäilystäkään siitä, että olemme vahvempia yhdessä Naton liittolaisiamme ja kumppaneitamme. "

Aateliskumppani

Naton liittolaisten trio - Puola, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat - yhdistivät voimansa Naton vahvimpien kumppanimaiden Georgian kanssa osallistumaan Exercise Noble Partner 20 -sotilaskoulutusalueille noin 20 kilometrin päässä Georgian pääkaupungista Tbilisistä. Maanantaina käynnistetyssä 18. syyskuuta kestävässä Noble Partner 20: ssä on lähes 3,000 armeijan jäsentä, jotka suorittavat tilanneharjoituksia, tulipaloharjoituksia ja yhdistettyjä mekaanisia liikkeitä Georgian Vazianin ja Camp Norion harjoitusalueilla.

Georgian puolustusvoimien ja Yhdysvaltain armeijan Euroopan johdolla tämä vuosittainen harjoitus vahvistaa alueellista kumppanuutta ja lisää Yhdysvaltain joukkojen valmiutta ja yhteentoimivuutta realistisessa, monikansallisessa koulutusympäristössä.

Kun otetaan huomioon COVID-19: n jatkuva vaikutus kaikkialla maailmassa, Noble Partner 20: tä vähennettiin osallistujien ja paikallisten yhteisöjen turvallisuuden parantamiseksi. Työskentelemällä tiiviissä yhteistyössä Georgian puolustusministeriön kanssa, harjoituksen osallistujat suorittivat myös 14 päivän karanteenin ja COVID-19 -testauksen ennen saapumistaan ​​Georgiaan.

Pommikoneiden työryhmä

Viimeisen kahden vuoden aikana yli 200 onnistuneella tehtävällä on tullut luotettava läsnäolo Euroopan yläpuolella olevalla taivaalla, ja tämä viimeisin strateginen pommikoneiden kierto on jälleen nähnyt Yhdysvaltain ilmavoimien B-52 Stratofortress -pommikoneiden koulutuksen Naton liittolaisten ja kumppanimaiden rinnalla. 'ilma-alus.

Perjantaina (11. syyskuuta) kolme B-52: ta Yhdysvaltain ilmavoimien viidestä pommisiipestä, joka sijaitsi Pohjois-Dakotassa sijaitsevassa Minotin ilmavoimien tukikohdassa, järjesti integroidun koulutuksen Ukrainan hävittäjien kanssa Ukrainan ilmatilassa.

Osa viime aikoina suunnitellusta kuuden B-52: n lähettämisestä Minotista liikennöimään RAF Fairfordista Gloucestershiressä, Englannissa, yli 6,500 kilometrin matkan päässä kotitukikohdastaan ​​Amerikan keskilännessä, viimeisimmät tehtävät ovat jälleen antaneet ilma- ja tukimiehille arvokasta koulutusta ja osoitti selvästi, kuinka eteenpäin sijoitetut ilma-alukset ja miehistö parantavat Naton kollektiivista puolustuskykyä.

Pommikoneiden työryhmän viimeisin koulutusjakso kaikkialla Euroopassa sisälsi koulutustehtäviä Mustanmeren ja Itämeren alueilla sekä ennennäkemättömän, yhden päivän tehtävän, joka lensi kaikkien 30 Nato-maan yli. Historiallinen 30 maan lentorata mahdollisti yhdysvaltalaisten pommikoneiden integroitumisen Belgian, Bulgarian, Kanadan, Kroatian, Tšekin tasavallan, Tanskan, Ranskan, Saksan, Kreikan, Unkarin, Italian, Alankomaiden, Norjan, Puolan, Portugalin, Romanian, Slovakian sotilaskoneisiin. , Espanja, Turkki ja Yhdistynyt kuningaskunta.

"Nämä käynnissä olevat pommikoneiden työryhmän tehtävät esittelevät USEUCOMin kykyä projisoida valtaa ja tukea liittolaisiamme ja kumppaneitamme kaikkialla Euroopassa", Wortman sanoi.

Laivasto kaukana pohjoisessa

Saapuessaan Barentsinmerelle yhdessä maanantaina Nato-maiden Norjan, Ison-Britannian ja Yhdysvaltain merivoimien alukset alkoivat suorittaa meriturvallisuusoperaatioita jatkuvasti haastavassa korkealla pohjoisessa. Kolmen maan pintatoimintaryhmä, joka osoittaa saumattoman integraation Naton liittolaisten välillä, on kuninkaallisen laivaston fregatti HMS Sutherland (F81), ja siihen liittyy Arleigh Burke-luokan ohjushävittäjä USS Ross (DDG-71), Ison-Britannian kuninkaallisen laivaston ylimääräinen RFA Tidespring (A136) ja Norjan kuninkaallinen fregatti HNoMS Thor Heyerdahl (F314).

USEUCOMin voimavarojen armeijan tärkein laivastokomponentti, Yhdysvaltain kuudes laivasto, suorittaa säännöllisesti toimintoja napapiirin pohjoispuolella liittolaisten ja kumppaneiden kanssa varmistaakseen jatkuvan ja kollektiivisen turvallisuuden ja pääsyn pohjoisen merelle.

- USS Roosevelt (DDG-80) suoritti äskettäin 50 päivän partion kaukaisessa pohjoisessa, jossa se suoritti onnistuneesti useita ohikulkuharjoituksia Norjan kuninkaallisen laivaston kollegoiden kanssa ja liittyi viiteen muuhun valtioon osallistumaan Naton Allied Maritime Commandin johtamaan sukellusveneiden vastaiseen harjoitukseen, Dynamic Mongoose 20.

Pohjoinen haaste 20

Viime sunnuntaina (6. syyskuuta) aloitettu Keflavikissa, Islannissa, Exercise Northern Challenge 20 on vuotuinen, yhteisrahoitteinen Islannin rannikkovartioston isännöimä, monikansallinen räjähteiden hävittäminen (EOD), jonka tarkoituksena on valmistaa valtaa rauhaa, Naton ja Pohjoismaita varten kansainväliset käyttöönotot ja terrorismin torjunta.

Yhdysvaltain kuudennen laivaston vastuualueella toimivat EOD-teknikot liittyivät Yhdysvaltain armeijan, Yhdysvaltain ilmavoimien, Itävallan, Australian, Belgian, Kanadan, Tanskan, Ranskan, Saksan, Islannin, Alankomaiden, Uuden-Seelannin, Puolan, Romanian ja Espanjan armeijan jäseniin, yhdessä asiantuntijoiden kanssa Yhdysvalloista. Defense Threat Reduction Agency, tähän ainutlaatuiseen harjoitukseen.

"USEUCOMin monipuolinen ja dynaaminen toiminta Euroopassa viime viikkojen aikana korostaa Amerikan vankkaa sitoutumista maanosan vakauteen ja turvallisuuteen", Wortman lisäsi. "Huolimatta meneillään olevasta COVID-19-pandemiasta ja samalla kun muu maailma nauttii kesälomasta, sotilaat, merimiehet, lentäjät ja merijalkaväen sotamiehet ovat edelleen valmiita ja valmiita vastaamaan kaikkiin kriiseihin tai hätätilanteisiin."

Tietoja USEUCOMista

Yhdysvaltain eurooppalainen komento (USEUCOM) vastaa Yhdysvaltojen sotatoimista Euroopassa, osissa Aasiaa ja Lähi-itää, Jäämerellä ja Atlantilla. USEUCOM koostuu noin 72,000 XNUMX armeijasta ja siviilihenkilöstöstä, ja se tekee tiivistä yhteistyötä Naton liittolaisten ja kumppanien kanssa. Komento on yksi kahdesta Yhdysvaltain eteenpäin sijoitetusta maantieteellisestä taistelijakomennosta, joiden pääkonttori sijaitsee Stuttgartissa, Saksassa. Lisätietoja USEUCOMista Klikkaa tästä.

Continue Reading

Kiina

#Huawei-kielto voi maksaa Ison-Britannian taloudelle 18.2 miljardia puntaa # 5G: n käyttöönoton viivästymisen vuoksi

Julkaistu

on

5G: n käyttöönoton viivästyminen maksaa Ison-Britannian taloudelle miljardeja ja estää innovaatioita. Huawein kieltäminen ja poistaminen Ison-Britannian 5G-verkoista vuoteen 2027 mennessä voi viivästyttää huomattavasti operaattoreiden 5G-käyttöönottosuunnitelmia. Tämä voi maksaa Ison-Britannian taloudelle 18.2 miljardia puntaa ja saattaa vaarantaa maan menettämään nykyisen kilpailuedun 5G-johtajuudessa, riippumattoman raportin mukaan Kokoonpanotutkimus.

Uusi raportti, jonka on tilannut Huawei, perustuu hallituksen omiin odotuksiin 3 vuoden viivästymisestä 5G: n käyttöönottoon. Huawei-laitteiden poistaminen aikaisemmin kuin vuonna 2027 johtaisi uusiin viivästyksiin ja korkeampiin kustannuksiin Yhdistyneen kuningaskunnan taloudelle.

Raportissa todetaan, että potentiaalisista 18.2 miljardin punnan taloudellisista vaikutuksista menetettäisiin noin 10 miljardin puntaa tuottavuusetuja, kun taas matkaviestinala menettäisi mahdollisuuden tuottaa noin 4.7 miljardia puntaa ja siihen liittyvät teollisuudenalat menettäisivät noin 2 miljardia puntaa. Talous yleensä menettäisi arviolta noin 1.5 miljardin punnan edut raportin mukaan.

Sen lisäksi, että arviolta 173 miljardia puntaa menettää BKT 10 vuoden aikana vuosien 2020 ja 2030 välillä, 5G-vallankumouksen jälkeen jääminen vaikuttaa innovaatioihin. Kuvalähde: Assembly.

Kulttuurisihteeri Oliver Dowden heinäkuussa ilmoitti Huawei-kiellon saataisiin lain televiestinnän tietoturva-lain nojalla, ja totesi, että kansallinen kyberturvallisuuskeskus (NCSC) oli "merkittävästi muuttanut turvallisuusarviointiaan" Huawein läsnäolosta Ison-Britannian 5G-verkoissa.

Hallitus ilmoitti toimineensa NCSC: n neuvojen mukaan kieltämällä Huawei, mutta myönsi, että päätöksellä asetetaan 5G: n käyttöönotto koko maassa kahdella tai kolmella vuodella. He arvioivat, että tämä lisäisi kustannuksia jopa 2 miljardilla punaisella, toisin kuin tässä viimeisimmässä raportissa ehdotettu 18.2 miljardia puntaa.

Kuinka Iso-Britannia voi nopeuttaa 5G-infrastruktuurin käyttöönottoa: välttämätöntä innovaatioille ja kilpailulle globaaleilla markkinoilla

Entinen Euroopan parlamentin jäsen ja yritysjohtaja Dinesh Dhamija kehottaa Yhdistynyttä kuningaskuntaa jäämään kauemmas idästä ja investoimaan enemmän 5G-infrastruktuuriin. Lue täältä

5G-viive

Viimeisen 12 kuukauden aikana Ison-Britannian matkapuhelinoperaattorit ovat edistyneet merkittävästi 5G-infrastruktuurin käyttöönotossa asettamalla Yhdistyneen kuningaskunnan kannan hyödyntää tulevia taloudellisia etuja.

Huawei-kielto on kuitenkin johtanut merkittävään viivästykseen 5G: n käyttöönotossa. Kiinalainen yhtiö syyttää Ison-Britannian päätöstä Yhdysvaltain jatkuvan painostuksen seurauksena. Sen mukaan tämä tarkoittaa, että käyttöönotto on tulevaisuudessa hidasta, mikä vaikuttaa teollisuuden tehokkuuteen, maailmanlaajuiseen kilpailukykyyn ja siihen liittyviin taloudellisiin etuihin, jotka johtuvat maailmanlaajuisen 5G-johtajan asemasta.

Matthew Howett, pääanalyytikko ja Assemblyn perustaja kommentoi: "Yhdysvaltojen Huaweille asetettujen lisärajoitusten seurauksena Yhdistyneen kuningaskunnan matkapuhelinoperaattoreille on tarkoitus aiheutua miljardien puntien kustannusten irrotus laitteista verkkojensa kautta. Tässä mietinnössä vahvistetaan, että taloudella on myös lukemattomia kustannuksia ja viivästyneellä 5G: n käyttöönotolla on vaikutuksia tuottavuuteen, jonka laajuudella Yhdistyneellä kuningaskunnalla ei ole varaa tämänhetkisen taloudellisen tilanteen vuoksi. "

Victor ZhangHuawei: n varapresidentti lisäsi: "Tämä uusi tutkimus osoittaa, kuinka Yhdysvaltojen hallinto on vaikuttanut suoraan Ison-Britannian talouteen ja lopettanut Ison-Britannian johtajuuden 5G: ssä estäen maata käyttämästä täysimääräisesti tulevina vuosina.

"Prioriteettimme Huaweilla on edelleen tukea asiakkaitamme toimittamaan ja auttamaan rakentamaan paremmin yhdistetty Yhdistynyt kuningaskunta. Tämä riippumaton tutkimus osoittaa, miksi kehotamme hallitusta harkitsemaan päätöstään uudelleen. "

Tiedot-ikäanalyysi

Alun perin Yhdysvallat kielsi Huawein pelkäämällä, että se on lisännyt ohjelmistoja takaoviin, joihin voidaan helposti murtautua. Huawei ja Kiina ovat väittäneet, että tämä oli itse asiassa taktinen siirto katkerassa kauppasodassa kahden maailman voimakkaimman maan välillä.

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus, jota ehkä painostivat tärkeät Yhdysvaltain ja Ison-Britannian kauppaneuvottelut ennen Brexitiä, päätti seurata esimerkkiä sen jälkeen, kun NCSC oli "muuttanut merkittävästi turvallisuusarviointiaan" Huawei-läsnäolosta Ison-Britannian 5G-verkossa.

Tätä päätöstä ei olisi tehty kevyesti - Huawei-kiellolla, olipa se poliittisesti tai turvallisesti johtava, on merkittäviä vaikutuksia Ison-Britannian asemaan modernissa, teknologiavetoisessa maailmassa. Ennustetun taloudellisen tappion lisäksi 5G: n käyttöönoton viivästyminen häiritsee innovaatiota kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja saattaa aiheuttaa maan kaatumisen maailmanlaajuisessa nokkimisjärjestyksessä.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa