Liity verkostomme!

Uncategorized

Pääministeri #Johnson vastusti mielenosoittajia kaupungissa # Luxemburg

SHARE:

Julkaistu

on

Mielenosoittajat saivat maanantaina mielenosoituksia Ison-Britannian pääministerille Boris Johnsonille Luxemburgissa työskentelevän keskustelujen jälkeen, jolloin mielenosoituksista johtuen tiedotustilaisuus toimittajille annettiin kirjoittaa Elizabeth Piper.

”Häpeä sinulle” mielenosoittajat huusivat Johnsonia, kun hän lähti keskustelemaan Luxemburgin pääministerin Xavier Bettelin kanssa. Bettel puhui toimittajille Johnsonille tarkoitetun tyhjän podiumin vieressä.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa