Liity verkostomme!

Luova Eurooppa

Selata, lukea, tutkia: 100 kirjat Euroopasta

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Martin Schulz, Euroopan parlamentin puhemies, Luuk van Middelaar, Philippe de SchoutheeteLuulit tiesi kaiken Euroopassa? Mieti uudestaan! Euroopan parlamentti on valinnut 100 kirjoja, tutkimuksia ja akateemisia teoksia, jotka tarjoavat näkemystä filosofia Eurooppa-hankkeen. Tavoitteena luettelon mukana kirjoittajat eri puolilta Eurooppaa on esittää ideoita ja ihmiset takana Euroopan yhdentymisen, jotka voivat myös auttaa löytämään ratkaisuja haasteisiin Eurooppa kohtaa nyt. Lista on saatavilla erityisen verkkosivuston, jotka voidaan hakea eri tavoin.

EP isännöi 3. maaliskuuta tapahtuman kirjoittajien ja asiantuntijoiden kanssa keskustellakseen tärkeistä kirjoista, jotka auttavat ymmärtämään Euroopan yhdentymistä. EP: n puheenjohtaja Martin Schulz korosti kirjojen merkitystä tapahtumassa: ”Olemme edelleen myrskyssä. Myrskyssä alukset tarvitsevat kapteenit ja kapteenit kompassit. Euroopassa kirjat ovat kapteenien kompasseja. ”

- verkkosivuilla 100 kirjoja Euroopasta tarjoaa valikoiman kirjoja ja tutkimuksia Euroopan yhdentymistä. Kirjoja voi hakea tekijän, otsikko, kieli ja julkaisupäivä.

Mainos

Lisätietoja:

Tervetuloa sana Martin Schulz

Lista kaikista kirjoista (useilla kielillä)

Mainos

Luettelo kirjojen saatavilla Englanti

 

 

Palkinnot

#WorldTelevisionDay juhlii TV: n laatua ympäri maailmaa

Julkaistu

on

TV-ammattilaiset ympäri maailmaa juhlivat tänään (21. marraskuuta) Maailman televisiopäivää muistuttaakseen, että televisio - kuten Total Video - on paljon enemmän kuin lineaarinen katselu. Osana vuosittaista Yhdistyneiden Kansakuntien aloitetta 30 toinen paikka  lähetystoiminnan harjoittajat näyttävät ilmassa ja verkossa ympäri maailmaa.

TV-sisältöä, joka viihdyttää, ilmoittaa ja innoittaa

22-aihend tämän maailmanlaajuisen juhlan painos on laadukasta sisältöä. Televisio-ohjelmien erinomainen laatu heijastuu siihen, miten tämä todistettu media on ylimääräinen kyky viihdyttää, innostaa ja tiedottaa katsojille kaikilla alustoilla.

Mainos

Pelkästään viime vuonna TV-fiktioiden tuotanto Euroopan unionissa oli noin 920 erilaista nimikettä, mikä edustaa yli 16,400 jaksoa ja yli 11,000 XNUMX tuntia, Euroopan audiovisuaalisen observatorion viimeisimmän raportin mukaan.

Laatu-sisältö voi kannustaa katsojia laajentamaan mieltään ja näkemään jokapäiväistä elämää inspiroivien esitysten kautta. Se on myös voinut viihdyttää ja yhdistää useita ihmisiä elävän ohjelmoinnin, kuten viime maailman cupin (3.4 miljardia ihmistä katsoi joitakin World Cupin tänä vuonna mukaan GlobalWebIndex). Lopuksi TV tiedottaa katsojille perusteellisista uutislähetyksistä, tekee niistä tietoisuuden nykyisistä yhteiskunnallisista kysymyksistä ja tarjoaa oppimista laadukkaiden lasten ohjelmoinnin tai oivaltavien dokumenttien avulla.

”Television on jatkossakin tehtävä kouluttaa ja sitouttaa katsojia, erityisesti nuoria yleisöjä. Tähän sisältyy menestystarinoiden jakaminen henkilöistä tai organisaatioista, jotka ovat osa yhteiskuntamme parantamista ja kestävyyttä. Tätä vahvistaa teema "premium-sisältö-sisältö, joka yhdistää, inspiroi ja tiedottaa" tämän vuoden Maailman televisio -päivästä 21. marraskuuta ", sanoi YK: n Euroopan alueellisen tietokeskuksen (UNRIC) varajohtaja Caroline Petit.

Mainos

Mikään ei voita ainutlaatuista näkö-, ääni- ja e-liikeyhdistelmää

Selkeä osoitus television hyvästä terveydestä on valtava määrä rahaa, jonka lähetystoiminnan harjoittajat ympäri maailmaa sijoittavat ohjelmiin sekä alkuperäisessä sisällössä että ohjelmien hankinnassa. Luvut1 IHS Markit keräsi yhteensä 27 maata, ja tutkimus, johon osallistui egta-jäseniä 21 maassa, osoitti, että viime vuonna ohjelmiin investoitiin lähes 140 miljardia dollaria - Pohjois-Amerikan osuus oli 61 miljardia dollaria - ylittäen kaikki OTT-alustojen tekemät investoinnit maailma. Merkittävimmät investoinnit televisio-ohjelmiin Euroopassa tekivät Iso-Britannia (8.6 miljardia euroa), Saksa (8 miljardia euroa), Ranska (5.5 miljardia euroa) ja Italia (4.4 miljardia euroa).

Tämän lisäksi lukuja, jotka on kerätty yli 24-maista The Global TV Groupin toisesta painoksesta Global TV Deck korostaen TV: n joustavuutta ja tehokkuutta mainosvälineenä.

Saat lisätietoja napsauttamalla tästä.

Continue Reading

Luova Eurooppa

#Media Lukutaito Euroopassa

Julkaistu

on

 

 

Mainos

Medialukutaito - kykymme käyttää, ymmärtää kriittisesti ja olla vuorovaikutuksessa median kanssa - ei ole koskaan ollut yhtä tärkeää kuin tänään. Näyttää siltä, ​​että joka päivä jotkut "väärennetyt uutiset" asettavat Internetin palamaan, mutta paljastetaan myöhemmin huijauksena. #Badbuzzin aikakaudella uimme kirjaimellisesti tiedon, mainonnan ja pelkän fiktion meressä. Joten mitä Eurooppa tekee kannustaakseen medialukutaitoamme? Mitä toimenpiteitä kansallisella ja Euroopan tasolla toteutetaan joukkoviestimien kriittisen arvostuksen ja ymmärtämisen edistämiseksi? Strasbourgissa sijaitsevaan Euroopan neuvostoon kuuluva Euroopan audiovisuaalisen observatorio on juuri julkaissut uuden tutkimuksen.

 

Kartoitus medialukutaidon käytäntöjä ja toimia EU-28

Mainos

Observatorion oikeudellisen tiedon osaston päällikkö Maja Cappello kertoo tästä uudesta tutkimuksesta.

Linkki videoleike tästä projektista.

Tämän tutkimuksen on rahoittanut Euroopan komissio, jonka tavoitteena on analysoida eri Medialukutaitoaloitteisiin kansallisella tai alueellisella tasolla, jotta yleiskuvan siitä, mitä tehdään parhaillaan. Tämä on ensimmäinen suuri kartoitus kartoittaa alalla Euroopassa. Vaikka tässä tutkimuksessa ei pyritä kattaa kokonaisuudessaan Medialukutaitoaloitteisiin, se tarjoaa yksityiskohtaisen analyysin keskeisistä suuntauksista perustuva valinta 547 hankkeita 939 sidosryhmät kaikkialla Euroopan unionissa, joka tunnistettiin osoitettuun kyselyyn kansallisella asiantuntijoille alkaen eri EU-28 jäsenmaissa.

Ulos 547 erilaiset medialukutaitohankkeita analysoitu, kirjoittajat havaitsivat, että aloitteita kehittää ”kriittistä ajattelua” olivat selvä voittaja, mikä massiivinen 403 ulos 547. Tämän jälkeen ”median käyttöä”, joissa on yhteensä 385 hankkeita, joiden tavoitteena on parantaa kykyämme etsiä, löytää ja navigoida ja käyttää mediasisällön ja palveluja.

Muita merkittäviä havaintoja tämän ainutlaatuisen tutkimuksen kuuluu se, että kansalaisyhteiskunta on erittäin aktiivisesti medialukutaitohankkeita eli noin kolmannes kaikista sidosryhmille. Mielenkiintoista, Tutkimuksen mukaan kaksi kolmasosaa tärkeimpien sidosryhmien mediakasvatushankkeita oikeastaan ​​ei ole virallista vastuuta tai velvollisuutta toimia tällä alalla. Vaikka tutkimuksessa ei ulotu Kouluissa hankkeita (at kysyntää Euroopan komission, koska muissa tutkimuksissa olemassa), jäljellä opetussuunnitelman lähestymistavaltaan, havaitsivat, että ”nuorille ja vanhemmille opiskelijoille” ovat tärkein tavoite väestörakenteen sillä medialukutaitohankkeita.

Rakenteeltaan raportissa toimittaa sen keskeisistä havainnoista ensimmäisessä luvussa ennen siirtymistä selittää hankkeen laajuus ja menetelmät toisessa luvussa. Luku kolme tehdyt havainnot esitetään kokonaisuudessaan. Eri sidosryhmien ja 189 tärkeimmät medialukutaitoon verkkoja ympäri Eurooppaa tunnistetaan. 547 hankkeet analysoitiin perusteella tutkimuksen analysoidaan ennen raportin keskitytään enemmän ilmailun 145 'case study' hankkeissa mukana tässä raportissa. Raportissa sulkeutuu yleiskatsaus ylikansallisten ja yleiseurooppalaisten ohjelmia.

Tähän tutkimukseen liittyy runsaasti sen neljään liitteeseen sisältyvää medialukutaitoa koskevaa taustaa koskevaa tutkimusta: Liitteessä 4 esitetään maakohtaiset yksityiskohtaiset kansalliset yhteenvedot, liitteessä 1 on luettelo 2 esitetystä hankkeesta, liitteessä 547 on yhteenveto 3 tapaustutkimushankkeesta ja liite 145 sisältää 4 kansallisen asiantuntijan alkuperäiset vastaukset.

Medialukutaidon käytäntöjen ja toimien kartoitus EU-28: ssa - Upouusi luettavaa raportin medialukutaidosta Euroopassa!

Euroopan audiovisuaalinen observatorio järjestää suuria julkisia konferenssi medialukutaidosta omalla Puolan puheenjohtajakaudella on 8th tämän vuoden kesäkuussa Varsovassa. Saada lisää tietoa ja kutsun, sähköposti: [sähköposti suojattu]

 

Continue Reading

Luova Eurooppa

Euroopan käsikirjoittajat ja ohjaajat vaativat digitaalisen reilusti

Julkaistu

on

Valkoinen paperiSociety of audiovisuaalisen Tekijät, julkaisee tänään 2nd painos sen Valkoinen kirja audiovisuaalisen Tekijät oikeuksien ja palkitsemisvaliokunnan Euroopassa. Paperissa korostetaan audiovisuaalisten teosten erilaisten hyödyntämismuotojen räjähdystapaa, osoitetaan digitaalisen talouden mahdollisuuksia ja miten vakautus- ja assosiaatiosopimuksen jäsenet voivat auttaa varmistamaan, että eurooppalaiset käsikirjoittajat ja johtajat saavat kohtuullisen osuuden. 

Aikana, jolloin tekijänoikeus ovat tarkastelun sekä Euroopan komission ja parlamentin, audiovisuaalinen tekijöiden yhteisö haluaa kiinnittää päättäjien tarpeisiin ja odotuksiin kirjoittajat muuttuvassa audiovisuaalisen:

  • Tekijänoikeus on perusta tekijöiden palkkiot ja kestävän rahoituksen teoksia. Kaikki keskustelu tekijänoikeuksista pitäisi kunnioittaa ja edistää tätä.
  • Nykyään kokoelmia VAS jäseniä, jotka hallinnoivat oikeuksia yli 120,000 tekijöille, edustavat vain 0.37% audiovisuaalisen alan tuloista.
  • Yhdessä täytäntöön luovuttamaton oikeus korvaukseen teosten tarvitaan varmistamaan audiovisuaalisia tekijöille saada kohtuullisen osuuden.
  • Kaikki alustat joka levittää teoksia pitäisi edistää tätä korvausta.
  • Alueellisuuden ei ole este teosten; päinvastaisesta se varmistaa niiden aktiivinen verenkiertoa ja kestävän rahoituksen monipuolista eurooppalaista tuotantoa.

Janine Lorente, Puheenjohtaja VAS hallituksen: "Tekijät rakkaus Eurooppaan. He rakastavat ajatusta näiden eri kulttuurien sekoitus. Ne ovat saaneet vaikutteita näistä eri kulttuureissa, kun he yrittävät kertoa tarinoita ympäröivästä maailmasta. Meidän täytyy rakentaa sääntelyjärjestelmä, jonka avulla ne luovat ja elävät niiden luomisesta. "

Mainos

Roger MichellBritish käsikirjoittaja ja ohjaaja (Notting Hill, Le Week-end, Hyde Park Hudson): "Olen valitettavasti joutunut oppimaan kantapään kautta, kuinka huono sopimuskäytännöt riistää kirjailijat ovat yhteydessä menestystä teoksia. Ammattijärjestöt ja markkinajärjestelyjen kuten jäsenet VAS ovat välttämättömiä tekijöille kuten minä pysty maksetaan oikeudenmukaisesti työssäni ja valvoa oikeuksiani. "

Robert Alberdingk Thijm, Hollantilainen käsikirjoittaja (A'dam eva): "Kirjoittajiemme oikeudet antavat meille mahdollisuuden ansaita elantomme ja säilyttää luovamme hallinnan työstämme. Liian monissa Euroopan maissa meiltä puuttuu oikeuksien tehokas täytäntöönpano. Peruuttamaton palkkio-oikeus auttaisi sitä korjaamaan. "

Virginie RozièreMEP: "Digitaalisen kulttuuriteollisuuden taloudelliset arvoketjut ovat muuttuneet syvästi: olemme siirtyneet taiteilijan, tuottajan, välittäjän ja kuluttajan väliseen neljän osapuolen suhteeseen. Tässä yhteydessä välittäjät ja erityisesti Internetin jättiläiset kaappaavat suurimman osan tuotetusta arvosta. Meidän on hylättävä tämä utilitaristinen visio kulttuurista ja taisteltava teosten monimuotoisuuden ja kestävyyden puolesta. Kirjoittajien ja taiteilijoiden oikeudenmukainen palkitseminen on avain kulttuurisen monimuotoisuuden tukemiseen ja kuluttajille pääsyn tarjoamiseen monenlaiseen kulttuurisisältöön. "

Mainos

Tekijöiden lausunto: "Olemme eurooppalaisia, jotka hylkäävät tämän erimielisen keskustelun, joka vastustaa yleisöä, yleisöä ja tekijöitä. Suurin toiveemme on, että teoksiamme katsovat mahdollisimman monet ihmiset, löytävät yleisönsä ja virtaavat rajojen yli, myös verkossa. Usein oletetuilla esteillä ei ole mitään tekemistä tekijöiden oikeuksien kanssa, mutta kaikella on liiketoimintakäytäntöjen kanssa. "

Valkoisessa kirjassa, sen tiivistelmä (Englanti ja ranska) ja kirjoittajat lausuman (Englanti ja ranska) on saatavilla käynnistämisen ja SAA: n verkkosivuilla alkaen 3pm, maanantai 23rd Maaliskuuta.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa