Liity verkostomme!

Meri-

Komissio suhtautuu myönteisesti merkittävään sopimukseen Pohjois-Atlantin lyhytevähain suojelusta

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Kansainvälinen Atlantin tonnikalojen suojelukomissio (ICCAT) pääsi eilen iltapäivällä merkittävään sopimukseen suosituksesta Pohjois-Atlantin makohain suojelemisesta. (Kuvassa). Ympäristö-, valtameri- ja kalastusasioista vastaava komissaari Virginijus Sinkevičius ilmaisi tyytyväisyytensä sopimukseen: "Tämänpäiväinen sopimus on tärkeä askel eteenpäin matkalla kohti tämän ikonisen lajin elpymistä. Kiitos myös EU:n johtajuudesta neuvotteluissa, olemme onnistuneet luomaan tehokkaan Pohjois-Atlantin lyhytevähain jälleenrakennusohjelman, joka sisältää välittömät toimet kuolleisuuden vähentämiseksi ja liikakalastuksen lopettamiseksi.

Kaikkien osapuolten ICCAT:n pöydän ympärillä tänä vuonna saavuttama sopimus on ratkaisevan tärkeä, koska se käynnistää Pohjois-Atlantin lyhytevähain jälleenrakennusohjelman vuonna 2022 kahden vuoden epäonnistuneiden neuvottelujen jälkeen. Kun sovittu vankka toimenpide tulee voimaan, se johtaa tämän haavoittuvan kannan liikakalastuksen lopettamiseen ja kartoittaa polun sen elpymiselle. Yksi suosituksen keskeisistä tavoitteista on alentaa kuolleisuutta merkittävästi. Suositus sisältää täydentäviä toimenpiteitä, kuten parhaita käsittelykäytäntöjä ja ICCAT:n tieteelliselle elimelle annettuja tehtäviä tutkia erilaisia ​​lieventämistoimenpiteitä alueellisista ja ajallisista sulkemisista pyydysten muuttamiseen tämän kunnianhimoisen jälleenrakennusohjelman tukemiseksi. Lisätietoja on osoitteessa uutinen.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos
Mainos

Nousussa