Liity verkostomme!

Meri-

Merenpinnat nousevat edelleen - Copernicus Marine Service esittelee uuden Ocean State Report -raporttinsa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Copernicus -meripalvelu on julkaissut viidennen Ocean State Report -raporttinsa. Raportti paljastaa, kuinka nopeasti valtameri muuttuu, ja kuvaa joitain seurauksia, kuten merenpinnan nousua, valtameren lämpenemistä, valtameren happamoitumista, hapen hapetusta, merijään menetystä ja kalojen muuttoa.

- Copernicuksen meripalvelu, jonka Mercator Ocean International on toteuttanut Euroopan komission puolesta, on julkaissut Copernicus Ocean State Reportin viides painos. Se sisältää tiiviin yhteenvedon, joka kuvaa ilmastonmuutoksen vaikutuksia merelle. Julkaistaan ​​vuosittainSiinä korostetaan myös havaittuja tärkeimpiä suuntauksia ja niiden merkittäviä seurauksia, kuten nopeasti nouseva merenpinta, valtameren lämpeneminen, valtameren happamoituminen, hapen hapetus ja merijään väheneminen.

Satelliittidatan avulla on-site mittauksia ja malleja, Ocean State Report tarjoaa kattavan yleiskuvan nykyisestä tilasta, luonnollisista vaihteluista ja jatkuvista muutoksista sekä globaalilla valtamerellä että Euroopan alueellisilla merillä. Sen on kirjoittanut yli 150 tiedemiestä yli 30 tunnetusta eurooppalaisesta instituutiosta, ja sen on tarkoitus toimia vertailukohtana tiedeyhteisölle, kansallisille ja kansainvälisille elimille, päätöksentekijöille ja suurelle yleisölle.

Mainos

Ocean State Reportin tärkeimpiä kohokohtia ovat:

  • Valtamerien lämpeneminen ja sulaminen aiheuttavat merenpinnan nousun 3.1 mm vuodessa
  • Arktisen merijään laajuus pienenee jatkuvasti; vuosina 1979–2020 se menetti vastaavan merijään pinta -alaltaan noin 6 kertaa Saksan kokoiseksi
  • Äärimmäinen vaihtelu Pohjanmeren kylmyydestä ja meren helleaalloista liittyy pohjan, eurooppalaisen hummerin, meriahvenen, punahiilen ja syötäväravun saaliiden muutoksiin
  • Maalla tapahtuvan toiminnan, kuten maatalouden ja teollisuuden, aiheuttama pilaantuminen aiheuttaa valtameren rehevöitymistä ja vaikuttaa herkkiin ekosysteemeihin
  • Meren lämpeneminen ja suolapitoisuuden lisääntyminen ovat voimistuneet Välimerellä viime vuosikymmenen aikana
  • Jäämeren lämpenemisen arvioidaan vaikuttavan lähes 4 prosenttiin ilmaston lämpenemisestä

Raportissa keskitytään valtameren tärkeimpiin seurantaindikaattoreihin valtameren muutoksen seuraamiseksi ja analysoidaan näiden muutosten vaikutuksia. Lisäksi raportti sisältää osia valtamerien hallinnasta ja uusien välineiden ja tekniikoiden kehittämisestä meren seurantaan, kuten uusi satelliitista johdettu planktoni-kala-indeksi, joka tukee valtameren hallintaa ja kalastusta tai meduusojen ennustusjärjestelmä Välimerellä Meri. Valtameren indikaattorit on ryhmitelty kolmeen ryhmään: meren fyysinen tila (sininen valtameri), valtameren biologinen ja biokemiallinen tila (vihreä valtameri) ja kelluvan jään elinkaari napa -alueilla (valkoinen valtameri).

Sininen valtameri - muutokset ja vaikutus

Mainos

Fyysinen valtameri kokee ennennäkemättömiä muutoksia; tällä on valtava vaikutus sekä ihmisten hyvinvointiin että meriympäristöön. Pinnan ja merenpinnan lämpötila nousee ympäri maailmaa, ja merenpinta nousee edelleen hälyttävästi: 2.5 mm vuodessa Välimerellä ja jopa 3.1 mm vuodessa maailmanlaajuisesti.

Nämä ja muut tekijät voivat joskus aiheuttaa äärimmäisiä tapahtumia, jotka vaikuttavat haavoittuvaan alueeseen, kuten Venetsiaan. Marraskuussa 2019 epätavallisen korkea keskimääräinen merenpinta, voimakas kevään vuorovesi ja äärimmäiset paikalliset ja alueelliset sääolosuhteet yhdessä aiheuttivat poikkeuksellisia vuorovesihuipuja Italian kaupungissa-ns. Acqua Alta -tapahtuma-kun vedenpinta nousi enintään 1.89 m. Tämä oli korkein vedenpinta vuoden 1966 jälkeen, ja yli 50% kaupungista oli veden alla.

Vihreä valtameri: Muutokset ja vaikutus

Maalla tapahtuvan toiminnan, kuten maanviljelyn ja teollisuuden, ravinteiden saastuminen vaikuttaa tuhoisasti meren veden laatuun. Rehevöitymisen seurauksena kasvien lisääntynyt kasvu voi johtaa happipitoisuuden laskuun merivedessä ja jopa estää luonnollisen auringonvalon, mikä voi aiheuttaa vakavia vaikutuksia rannikkoympäristöön ja meren biologiseen monimuotoisuuteen. Copernicus -meripalvelu on siksi ottanut käyttöön uuden valtamerien seurantaindikaattorin, jolla mitataan rehevöityneiden ja oligotrofisten vesien vuotuiset keskimääräiset prosenttiosuudet. tämä tukee Euroopan alueellisten merien seurantaa ja suojaa herkkiä meren ekosysteemejä jatkuvilta ihmisen aiheuttamilta uhilta. Raportti osoittaa esimerkiksi, että happipitoisuus on laskenut Mustallamerellä mittausten aloittamisen jälkeen vuonna 1955.

Lisäksi lämpenevät valtamerivedet ovat saaneet jonkin verran meren elämää muuttumaan viileämmille vesille, mikä on johtanut vieraiden lajien käyttöönottoon. Esimerkki tapahtui vuonna 2019, kun myrkylliset leijonat muuttivat Suezin kanavalta Joonianmerelle Välimeren alueen lämpötilan nousun vuoksi.

Valkoinen valtameri: Muutokset ja vaikutus

Raportti paljastaa myös, että arktinen merijää on edelleen selvästi alle keskiarvon ja laskee hälyttävästi. Viimeisen 30 vuoden aikana arktinen merijää on vähentynyt tasaisesti laajuudeltaan ja paksuudeltaan. Vuodesta 1979 lähtien syyskuun (kesän alin) jääpeite on vähentynyt 12.89% vuosikymmentä kohden, ja ennätykset ovat laskeneet kahden viime vuoden aikana. Jään jatkuva arktinen merijään menetys voi osaltaan lisätä alueellista lämpenemistä, arktisten rannikkoalueiden eroosiota ja muutoksia globaaleissa sääolosuhteissa.

Karina von Schuckmann, Copernicus -meripalvelun valtamerentutkija ja Ocean State Reportin puheenjohtaja, sanoi: ”Ilmastonmuutos, saastuminen ja liiallinen hyödyntäminen ovat luoneet ennennäkemättömän paineen valtamerelle, joka ei ainoastaan ​​muodosta 71% maapallon pinnasta, vaan on myös vastuussa maapallon ilmaston säätelemiseksi ja elämän ylläpitämiseksi. Tarkka ja oikea -aikainen seuranta ja raportointi ovat ratkaisevan tärkeitä valtameren ymmärtämiseksi, jotta voimme sopeutua sen muutoksiin. Valtameren tilan raportti tarjoaa yksinkertaisia ​​ja helposti ymmärrettäviä parametreja meren tilan arvioimiseksi, miten se vaihtelee ja miten se muuttuu. Se korostaa myös hallintotarpeen tarvetta auttaa meitä kaikkia yhdessä vähentämään haitallisia vaikutuksia ja sopeutumaan tämän arvokkaimman luonnonvaran ja sen ekosysteemien suojelemiseen. ”

Copernicus Marine's Ocean State Report on nyt saatavilla täällä.

Kaikki Copernicuksen meritilaraportit löytyvät täältä.

Baltia

Itämeri: Sopimus kalastuksesta vuonna 2022

Julkaistu

on

Euroopan unionin neuvosto on sopinut Itämeren kalastusmahdollisuuksista vuodeksi 2022 Komission ehdotus. Sopimus tulee Itämeren kannalta vaikeana ajankohtana, koska saastumisesta johtuvat ympäristöpaineet ja haasteet vaikuttavat myös kalakantoihin. Ympäristö-, valtameri- ja kalastusasioista vastaava komissaari Virginijus Sinkevičius suhtautui myönteisesti sopimukseen: ”Meriympäristön ja Itämeren kalakantojen palauttaminen on keskeinen osa komission lähestymistapaa kalastusmahdollisuuksien asettamisessa, ja olen iloinen, että neuvosto on suostunut noudattamaan sitä suurin osa osakkeista. Viime vuosina Itämeren ongelmat ovat vaikuttaneet tuhoisasti kalastajiin. Siksi kokonaisvaltainen lähestymistapamme, joka sisältää konkreettisia toimia, jotka kohdistuvat ympäristöön, ovat ratkaisevan tärkeitä. Päätökset ovat vaikeita, mutta välttämättömiä, jotta Itämeri voi säilyttää kalastajien ja naisten elinkeinon tänään ja huomenna. ” 

Neuvosto hyväksyi kalastusmahdollisuuksia useille kannoille ja vähensi niitä merkittävästi, kuten -88 prosenttia Länsi -Itämeren turskalle. Se sopi myös muista elpymisen hallintatoimenpiteistä, kuten kalastuksen rajoittamisesta lohen väistämättömiin sivusaaliisiin eteläisellä pääaltaalla ja silakalla, sekä kutevan sulkemisen jatkamisesta ja Länsi-Itämeren turskan virkistyskalastuksen kieltämisestä. Sopimus Baltian jäsenvaltioiden yhteisestä suosituksesta valikoivammille kampelakalojen pyydyksille on askel muutos kalastuksenhoidossa, mikä antoi mahdollisuuden lisätä punakampelan sallittua kokonaissaaliita (TAC) vastaavasti vaarantamatta vaikeita turskakantoja. Neuvosto sopi Riikanlahden silakan, Suomenlahden kilohailin ja lohen korotuksista. Lisätietoja tästä uutinen.

Mainos

Continue Reading

Meri-

Venäjän kalastuslaivasto valmistautuu menestykseen

Julkaistu

on

Venäjä on jo neljänneksi suurin maailmanlaajuinen merenelävien viejä, ja se suunnittelee lähes kaksinkertaistavansa merenelävien kokonaisviennin vuoteen 2024 mennessä. Tämän saavuttamiseksi venäläiset kalastusoperaattorit ovat julkistaneet suunnitelmia kannustaa lisäämään investointeja teollisuuteen ja pyrkiä nopeuttamaan valtion käyttöönottoa. -uusimmat alukset, modernit merenelävien käsittelylaitokset ja parannetut rautatiet.

"Venäjän kalateollisuuteen on investoitu noin 5 miljardia dollaria", sanoi varajohtaja Petr Savchuk

Venäjä on jo neljänneksi suurin maailmanlaajuinen merenelävien viejä, ja se suunnittelee lähes kaksinkertaistavansa merenelävien kokonaisviennin vuoteen 2024 mennessä. Tämän saavuttamiseksi venäläiset kalastusoperaattorit ovat julkistaneet suunnitelmia kannustaa lisäämään investointeja teollisuuteen ja pyrkiä nopeuttamaan valtion käyttöönottoa. -uusimmat alukset, modernit merenelävien käsittelylaitokset ja parannetut rautatiet.

Mainos

"Venäjän kalateollisuuteen on investoitu noin 5 miljardia dollaria", sanoi Venäjän federaation kalastusviraston Rosrybolovstovon apulaispäällikkö Petr Savchuk. "Mutta tämä on vasta alkua".

Venäjä aloitti vuonna 2018 rakentaminen 35 uudesta kalastustroolarista ja 20 uudesta merenelävien käsittelylaitoksesta, jotka keskittyvät pääasiassa maan suurimpiin kalasatamiin Kaukoidän rannikolla. Lisäksi Rosrybolovstovo aseta rakentamisen tavoite vähintään 100 uutta alusta vuoteen 2025 mennessä, mikä lisää laivaston kokonaiskapasiteettia 50 prosenttia. Sittemmin investoinnit ovat kuitenkin alkaneet nousta. Erityisesti Venäjä on julkistanut rakentamissuunnitelmansa rautatiekeskuksia ympäri maataauttaa nopeuttamaan raaka -aineiden siirtymistä Kamtšatkan suurimmista kalasatamista Venäjän Atlantin puolelle, mukaan lukien sen ensisijainen kalastusviennin keskus Murmanskissa.

12. huhtikuuta tänä vuonna FESCO Transportation Group alkoi kuljettaa konttikalaa Trans-Siperian reittiä pitkin, ja tuotteet kulkevat nopeudella Vladivostokista Pietariin. Sieltä lähetys lähetettiin koko Pohjois -Saksan Bremerhaveniin. FESCOn mukaan tämä uusi reitti on kaksi kertaa nopeampi kuin tuotteiden kuljettaminen Suezin kautta, ja se osoittaa, että venäläiset yritykset parantavat logistiikkaansa menestyksekkäästi.

Mainos

Ruuhkien vähentämiseksi Venäjän viranomaiset ovat myös alkaneet avata useita muita kalastusvientikeskuksia koko maassa. Kuten Savchuk selittää: "[keskittimiä] kehitetään esimerkiksi Jekaterinburgiin, Novosibirskiin, Rostov-on-Doniin ja muihin Venäjän suuriin kaupunkeihin, joihin rakennetaan suuria kylmävarastoja."

Yksi yritys, joka tekee ylivoimaisen panoksen sekä Kaukoidässä että Pohjois -Atlantin turskankalastuksessa, on Norebo. Investoidaan 45 miljoonaa dollaria uuteen toimitusterminaaliin Petropavlovsk-Kamchatsky, Norebo pyrkii luomaan kokonaispalvelun kalastusaluksille Venäjällä. Terminaalin avulla alukset voivat varastoida kalansa Kaukoidän kylmäsäiliöihin ennen kuin ne lähetetään Länsi -Venäjälle, Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan.

Laivastouudistusohjelmansa toteuttamisen jälkeen vuonna 2017 Norebo saa pian käyttöönsä moderneimpia aluksia, jotka toimivat paitsi Venäjällä myös koko maailmassa. Radikalisoidessaan Venäjän kalastusalan toimintaa Norebon uudet huippuluokan alukset lisäävät energiatehokkuutta, vähentävät jätettä ja luovat miehistöille mukavammat työolot.

"Moderni laivasto on aikamme vaatimus. Vain uudet alukset, joissa on huipputekniset laitteet, voivat tarjota optimaalisen saaliinkäsittelyn sekä miehistön korkeat turvallisuus- ja mukavuustasot ”, Norebon tiedottaja sanoi.

Näyttää siltä, ​​että Norebo pyrkii saavuttamaan tämän ja enemmän uusimmalla rakenteilla olevalla laivastollaan.

Itse asiassa yksi ryhmän aluksista, nimeltään Kapteeni Korotich, sisältää arkkitehtonisia suunnitteluelementtejä, joita ei koskaan ennen käytetty venäläisellä kalastusaluksella. Runko on kapselin muotoinen, ja siinä on Enduro Bow -linja, mikä lisää työskentelytilaa aluksella ja parantaa merikelpoisuutta. Siinä on myös uskomattoman tehokas moottori (6200 kW), jonka avulla alus voi saavuttaa jopa 15.5 solmun nopeuden ja toimia jopa 0.5 metrin paksuisessa jäässä samalla, kun se käyttää vähemmän polttoainetta kuin muut vastaavat moottorit.

Energiatehokkuutta ajatellen alus käyttää myös troolivinssien tuottamaa sähköä valaistukseen ja käyttää uudelleen päämoottorin ylimääräistä lämpöä aluksen huoneiden, myös hyttien, lämmittämiseen. Nerokkaasti Tyynenmeren aluksilla, kuten kapteeni Korotich, jätteenkäsittelyn aikana kerätty kalaöljy laitetaan jopa kattilan päälle. Nämä innovaatiot vähentävät hiilipäästöjä ja poistavat tarpeetonta jätettä, mikä kaikki edistää lopputuotteen erinomaista kestävyyttä.

Yhtiön uusimmat pitkäsiima-alukset varustetaan myös nykyaikaisilla monitoimilaitteilla, jotka mahdollistavat edistyneen saaliiden käsittelyn suoraan aluksella. Tämä tarkoittaa sitä, että aika korkealaatuisen kalan pyytämisen ja kypsennykseen valmistuvan lopputuotteen luomisen välillä lyhenee dramaattisesti, ja myös käsittelyjätteet vähenevät lähes nollaan. Norebo on havainnut, että laivalla sijaitsevien tehtaiden tarjonta on jopa parantanut keittiöihin saapuvaa lopputuotetta, sillä kalan käsittely heti saaliin jälkeen auttaa säilyttämään sen tuoreuden, maun ja ravinteet.

Viisi vuotta on kulunut siitä, kun Norebo julkisti ensimmäisen kerran laivaston uusimisohjelmansa. Sittemmin yhtiö on paljastanut suunnitelmansa rakentaa kymmenen uusinta alusta, ja lisää on vielä tulossa. Mutta joka kerta kun uusi köli asetetaan, se tuntuu ensimmäiseltä kertaalta. Norebon perustajana Vitali Orlov heijastui ensimmäisen aluksen paljastamisessa vuonna 2018: '' Vaikka Norebon nykyinen kalastuslaivasto on ajan tasalla, uusinnan aika on tulossa. Tänään on erittäin tunteellinen hetki, kun laskemme ensimmäisen aluksen kölin. Toivon, että tämä tapahtuma antaa positiivisen signaalin laivanrakennusteollisuudelle siitä, että Venäjä aikoo rakentaa aluksia, jotka ovat yhtä hyviä tai jopa parempia kuin telakat kaikkialla maailmassa. ''

Norebon johdolla Venäjän kalastuslaivasto kilpailee jo maailman johtavien kalastusmaiden kanssa johdonmukaisuuden, tuotteiden laadun ja kestävien käytäntöjen suhteen. Ottaen huomioon jo julkistetut tulevaisuuden investointisuunnitelmat Venäjä on hyvässä vauhdissa saavuttaakseen tavoitteen lähes kaksinkertaistaa vienti vuoteen 2024 mennessä ja vahvistaa asemansa maailman johtajana, joka sijoittuu legendaaristen kalastuslaivastojen rinnalle.

Venäjä aloitti vuonna 2018 rakentaminen 35 uudesta kalastustroolarista ja 20 uudesta merenelävien käsittelylaitoksesta, jotka keskittyvät pääasiassa maan suurimpiin kalasatamiin Kaukoidän rannikolla. Lisäksi Rosrybolovstovo aseta rakentamisen tavoite vähintään 100 uutta alusta vuoteen 2025 mennessä, mikä lisää laivaston kokonaiskapasiteettia 50 prosenttia. Sittemmin investoinnit ovat kuitenkin alkaneet nousta. Erityisesti Venäjä on julkistanut rakentamissuunnitelmansa rautatiekeskuksia ympäri maataauttaa nopeuttamaan raaka -aineiden siirtymistä Kamtšatkan suurimmista kalasatamista Venäjän Atlantin puolelle, mukaan lukien sen ensisijainen kalastusviennin keskus Murmanskissa.

12: ssath tämän vuoden huhtikuussa, FESCO Transportation Group alkoi kuljettaa konttikalaa Trans-Siperian reittiä pitkin, ja tuotteet kulkevat nopeudella Vladivostokista Pietariin. Sieltä lähetys lähetettiin koko Pohjois -Saksan Bremerhaveniin. FESCOn mukaan tämä uusi reitti on kaksi kertaa nopeampi kuin tuotteiden kuljettaminen Suezin kautta, ja se osoittaa, että venäläiset yritykset parantavat logistiikkaansa menestyksekkäästi.

Ruuhkien vähentämiseksi Venäjän viranomaiset ovat myös alkaneet avata useita muita kalastusvientikeskuksia koko maassa. Kuten Savchuk selittää: "[keskittimiä] kehitetään esimerkiksi Jekaterinburgiin, Novosibirskiin, Rostov-on-Doniin ja muihin Venäjän suuriin kaupunkeihin, joihin rakennetaan suuria kylmävarastoja."

Yksi yritys, joka tekee ylivoimaisen panoksen sekä Kaukoidässä että Pohjois -Atlantin turskankalastuksessa, on Norebo. Investoidaan 45 miljoonaa dollaria uuteen toimitusterminaaliin Petropavlovsk-Kamchatsky, Norebo pyrkii luomaan kokonaispalvelun kalastusaluksille Venäjällä. Terminaalin avulla alukset voivat varastoida kalansa Kaukoidän kylmäsäiliöihin ennen kuin ne lähetetään Länsi -Venäjälle, Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan.

Laivastouudistusohjelmansa toteuttamisen jälkeen vuonna 2017 Norebo saa pian käyttöönsä moderneimpia aluksia, jotka toimivat paitsi Venäjällä myös koko maailmassa. Radikalisoidessaan Venäjän kalastusalan toimintaa Norebon uudet huippuluokan alukset lisäävät energiatehokkuutta, vähentävät jätettä ja luovat miehistöille mukavammat työolot.

"Moderni laivasto on aikamme vaatimus. Vain uudet alukset, joissa on huipputekniset laitteet, voivat tarjota optimaalisen saaliinkäsittelyn sekä miehistön korkeat turvallisuus- ja mukavuustasot ”, Norebon tiedottaja sanoi.

Näyttää siltä, ​​että Norebo pyrkii saavuttamaan tämän ja enemmän uusimmalla rakenteilla olevalla laivastollaan.

Itse asiassa yksi ryhmän aluksista, nimeltään Kapteeni Korotich, sisältää arkkitehtonisia suunnitteluelementtejä, joita ei koskaan ennen käytetty venäläisellä kalastusaluksella. Runko on kapselin muotoinen, ja siinä on Enduro Bow -linja, mikä lisää työskentelytilaa aluksella ja parantaa merikelpoisuutta. Siinä on myös uskomattoman tehokas moottori (6200 kW), jonka avulla alus voi saavuttaa jopa 15.5 solmun nopeuden ja toimia jopa 0.5 metrin paksuisessa jäässä samalla, kun se käyttää vähemmän polttoainetta kuin muut vastaavat moottorit.

Energiatehokkuutta ajatellen alus käyttää myös troolivinssien tuottamaa sähköä valaistukseen ja käyttää uudelleen päämoottorin ylimääräistä lämpöä aluksen huoneiden, myös hyttien, lämmittämiseen. Nerokkaasti Tyynenmeren aluksilla, kuten kapteeni Korotich, jätteenkäsittelyn aikana kerätty kalaöljy laitetaan jopa kattilan päälle. Nämä innovaatiot vähentävät hiilipäästöjä ja poistavat tarpeetonta jätettä, mikä kaikki edistää lopputuotteen erinomaista kestävyyttä.

Yhtiön uusimmat pitkäsiima-alukset varustetaan myös nykyaikaisilla monitoimilaitteilla, jotka mahdollistavat edistyneen saaliiden käsittelyn suoraan aluksella. Tämä tarkoittaa sitä, että aika korkealaatuisen kalan pyytämisen ja kypsennykseen valmistuvan lopputuotteen luomisen välillä lyhenee dramaattisesti, ja myös käsittelyjätteet vähenevät lähes nollaan. Norebo on havainnut, että laivalla sijaitsevien tehtaiden tarjonta on jopa parantanut keittiöihin saapuvaa lopputuotetta, sillä kalan käsittely heti saaliin jälkeen auttaa säilyttämään sen tuoreuden, maun ja ravinteet.

Viisi vuotta on kulunut siitä, kun Norebo julkisti ensimmäisen kerran laivaston uusimisohjelmansa. Sittemmin yhtiö on paljastanut suunnitelmansa rakentaa kymmenen uusinta alusta, ja lisää on vielä tulossa. Mutta joka kerta kun uusi köli asetetaan, se tuntuu ensimmäiseltä kertaalta. Norebon perustajana Vitali Orlov heijastui ensimmäisen aluksen paljastamisessa vuonna 2018: '' Vaikka Norebon nykyinen kalastuslaivasto on ajan tasalla, uusinnan aika on tulossa. Tänään on erittäin tunteellinen hetki, kun laskemme ensimmäisen aluksen kölin. Toivon, että tämä tapahtuma antaa positiivisen signaalin laivanrakennusteollisuudelle siitä, että Venäjä aikoo rakentaa aluksia, jotka ovat yhtä hyviä tai jopa parempia kuin telakat kaikkialla maailmassa. ''

Norebon johdolla Venäjän kalastuslaivasto kilpailee jo maailman johtavien kalastusmaiden kanssa johdonmukaisuuden, tuotteiden laadun ja kestävien käytäntöjen suhteen. Ottaen huomioon jo julkistetut tulevaisuuden investointisuunnitelmat Venäjä on hyvässä vauhdissa saavuttaakseen tavoitteen lähes kaksinkertaistaa vienti vuoteen 2024 mennessä ja vahvistaa asemansa maailman johtajana, joka sijoittuu legendaaristen kalastuslaivastojen rinnalle.

Continue Reading

Baltia

Kuuntele merta: EU AGRIFISH -kalastusministeri vaatii Itämeren liikakalastuksen lopettamista

Julkaistu

on

Kun EU: n kalastusministerit saapuivat Luxemburgiin 11. lokakuuta pidettävään AGRIFISH -neuvoston kokoukseen, he saivat musiikillisen kehotuksen klassisen muusikon kvartetilta ja oopperalaulajalta ja kehottivat heitä kuuntelemaan merta ja tiedettä asettamalla kalastusrajat tieteellisten neuvoja. Arel Ensemble esitti katkelmia Bacewiczin jousikvartetosta nro 4, Shostakovichin jousikvartetosta nro 8, Czernyn jousikvartetosta e-molli ja Coplandin Movement for String Quartet, ja heidän kanssaan liittyi myös metsosopraano-oopperalaulaja Luisa Mauro. Tramonto by Respighi Luxemburgin Eurooppa -kongressikeskuksen ulkopuolella, missä EU: n kalastusministerit kokoontuvat asettamaan Itämeren kalakantojen kalastusrajoitukset vuodeksi 2022.

Ympäristöasioista vastaava komissaari Virginijus Sinkevičius osallistui esitykseen. "Esittelen tänä aamuna, koska olen herkkä planeettamme tulevaisuudelle, ja musiikki on ilmaisutapani", sanoi mezzosopraano-oopperalaulaja Luisa Mauro.

"Mielestäni on tärkeää käyttää ekosysteemipohjaista lähestymistapaa meren luonnonvarojen saatavuuden sääntelemiseen kestävyyden varmistamiseksi ja tuhoavien kalastusmenetelmien kieltämiseksi".

Mainos

"Arel Ensemble voi ylpeänä soittaa AGRIFISH -kokouksen ulkopuolella täällä Luxemburgissa tänä aamuna edistääkseen tarvetta taistella planeetan ja paremman, kestävän tulevaisuuden puolesta!" sanoi Bartłomiej Ciastoń, ensimmäinen viulu. ”Puolan juuremme ansiosta Arel Ensemblen muusikoilla on hyvät mahdollisuudet vastata ja ymmärtää tarve suojella Itämerta liikakalastukselta. Muusikoina ryhdymme toimiin suojellaksemme luontoa ja auttaaksemme meriympäristöä tavalla, jolla teemme parhaamme ja sydämellä - soittamalla musiikkia. ”

"EU: n maatalousneuvosto asettaa tänään Itämeren kalakantojen kalastusrajoitukset vuodeksi 2022. Pyrimme pysäyttämään Itämeren ekosysteemin romahtamisen ja täyttämään poliittiset lupaukset ilmasto- ja luonnonkriisien pysäyttämiseksi", Rebecca sanoi. Hubbard, kalaohjelmamme johtaja. ”Kalastusmahdollisuuksien asettaminen kestävälle tasolle on olennainen edellytys näiden lupausten toteuttamiselle. Itämeren kalastusministereiden on kuunneltava merta ja tiedettä asettamalla kalastusrajat tieteellisten neuvojen puitteissa. ”

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa