Liity verkostomme!

maahanmuutto

Sijoittajat kääntyvät epätavanomaisiin viisumireitteihin

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Asiantuntijat ennustavat, että yhä useammat ammattilaiset käyttävät epätavanomaisia ​​maahanmuuttoreittejä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan sen jälkeen, kun budjetti ei tarjonnut merkittävää joustavuutta niille, jotka haluavat aloittaa täällä liiketoimintaa.

Budjettiin sisältyvät laillisen maahanmuuttopolitiikan muutokset eivät helpota sijoittajien ja mahdollisten yrittäjien mahdollisuuksia perustaa yritystoimintaa Britanniassa. Näin ollen monet suosivat reittejä, kuten omatoimisponsorointia, sanoo yksi Ison-Britannian parhaista maahanmuutto- ja viisumiasiantuntijoista.

Useat siirtolaiset ovat käyttäneet itsesponsorointireittiä perustaakseen laillisesti yrityksiä Isossa-Britanniassa ja sitten sponsoroidakseen itseään Skilled Worker -viisumilla. Pöytäkirja ei ole virallinen viisumireitti, mutta se on sääntöjen mukainen ja sitä voidaan soveltaa vain rooleihin, jotka täyttävät ammattitaitoisen työntekijän viisumit.

Yash Dubal, AY & J Solicitorsin johtaja, joka oli reitin edelläkävijä, sanoi: "Maahanmuuttopolitiikkaa koskevassa talousarviossa tehtyihin myönnytyksiin kuuluu viiden rakennusalan roolin lisääminen puutteellisten ammattien luetteloon ja liikematkailijoiden sääntöjen yksinkertaistaminen, jotta vierailijat voivat suorittaa laajemman valikoiman liiketoimintaa Isossa-Britanniassa ilman työlupaa. Nämä ovat suhteellisen pieniä muutoksia järjestelmään, joka rajoittaa edelleen ulkomailta tulevia ihmisiä, jotka haluavat tulla Yhdistyneeseen kuningaskuntaan perustamaan yrityksiä.

"Tästä syystä ennustan, että yhä useammat ihmiset käyttävät epätavanomaisia ​​reittejä, kuten itsesponsorointia, joka voi johtaa pysyvään asumiseen ja Britannian kansalaisuuteen itselleen ja perheelleen."

Yhdysvalloista ja intialaiset itsenäiset ammatinharjoittajat, joiden pääsy Britannian markkinoille on aiemmin estetty, ovat jo onnistuneet saamaan lailliset työviisumit Yhdistyneen kuningaskunnan omatoimisponsorointijärjestelmän kautta. Prosessi sisältää kaksi vaihetta. Ensinnäkin henkilö perustaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa osakeyhtiön, jonka ulkomaalaiset voivat tehdä laillisesti. Toiseksi tämä yritys sponsoroi sen perustanutta henkilöä saadakseen kyseiselle työntekijälle ammattitaitoisen työntekijän viisumin.

Yhdistyneen kuningaskunnan viisumimaahanmuuttojärjestelmän muutokset ovat vaikeuttaneet joidenkin sijoittajien ja yrittäjien pääsyä Isoon-Britanniaan. Investor-viisumi lakkautettiin viime vuoden helmikuussa, ja Sole Representant -viisumi, joka salli ulkomaisten yritysten edustajien pääsyn Isoon-Britanniaan tytäryhtiöiden perustamiseen, lopetettiin myös viime vuonna. Sen korvaava Global Business Mobility on rajoittavampi. Muut Iso-Britannian uuden maahanmuuttojärjestelmän mukaiset uudet viisumit yrityksille asettavat haasteita yrittäjille, jotka eivät täytä vaadittuja kriteerejä.

Mainos

”Edelleen on monia ammattimaisia ​​liikemiehiä, jotka haluavat tulla asumaan ja työskentelemään Isossa-Britanniassa ja joita on rajoitettu, koska heidän olosuhteisiinsa soveltuvia viisumireittejä ei ole. Nämä ihmiset etsivät yhä enemmän muita tapoja toteuttaa tavoitteensa”, Dubal päätti.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa