Liity verkostomme!

Euroopan komissio

Euroopan samapalkkaisuuspäivän

SHARE:

Julkaistu

on

Euroopan samapalkkaisuuspäivän kunniaksi 10. marraskuuta arvojen ja avoimuuden varapuheenjohtaja Věra Jourová, työllisyydestä ja sosiaalisista oikeuksista vastaava komissaari Nicolas Schmit ja tasa-arvokomissaari Helena Dalli antoivat seuraavan julkilausuman: "Tasa-arvo on yksi EU:n perusarvoista ja se on kansalaisten riippumattomuuden ja vapauden perusta. Naiset ja miehet ansaitsevat saman palkan, tasavertaisen kohtelun ja yhtäläiset mahdollisuudet. Euroopan unionissa naiset ansaitsevat edelleen keskimäärin vähemmän kuin miehet. Naiset tienaavat 86 senttiä jokaisesta miesten ansaitsemasta eurosta. Euroopan samapalkkaisuuspäivä on päivä, joka merkitsee tietä kohti naisten ja miesten samapalkkaisuutta EU:ssa."

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa