Liity verkostomme!

Euroopan parlamentti

Euroopan parlamentti päätti ensimmäisen virallisen vierailunsa Taiwaniin, ja se pitää sitä erinomaisena menestyksenä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan parlamentin ensimmäinen virallinen vierailu Taiwaniin, jonka suoritti ulkomaalaisten puuttumista kaikkiin Euroopan unionin demokraattisiin prosesseihin, mukaan lukien disinformaatio (INGE) käsittelevä erityiskomitea, julkaisi raporttinsa 6. joulukuuta ja päätteli, että vierailu Taiwaniin oli loistava menestys. . Mietinnössä ylistetään "taiwanilaista mallia" taistella disinformaatiota vastaan. Se kuvailee erottuvansa siinä, missä määrin koko yhteiskunta on mukana, ja sen kyvystä suojella demokraattisia periaatteita rajoittamatta sananvapautta tai tiedotusvälineiden vapautta. Raportissa esitetyt tulokset, jotka löytyvät Euroopan parlamentin verkkosivuilta, otetaan huomioon tulevassa INGE-raportissa, joka julkaistaan ​​tammikuussa 2022.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa