Liity verkostomme!

Euroopan komissio

Komissio vastaanottaa Suomen ensimmäisen elpymis- ja selviytymisvälineen maksupyynnön

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Suomen ensimmäinen maksupyyntö liittyy 20 virstanpylvääseen, yhteensä 198 miljoonan euron avustukset.

Ne kattavat useita uudistuksia vihreään siirtymiseen, jatkuvaan oppimiseen ja sosiaali-, terveydenhuolto- ja pelastuspalveluihin liittyvät sekä vaatimukset investoinnit vihreään siirtymiseen, tutkimukseen, kehitykseen ja investointeihin (TKI) sekä kulttuuri- ja luoviin aloihin. RRF:n maksut ovat tulosperusteisia ja riippuvaisia ​​siitä, että Suomi toteuttaa elvytys- ja kestävyyssuunnitelmassaan hahmotellut investoinnit ja uudistukset.

Komissio arvioi nyt pyynnön ja lähettää sen jälkeen neuvoston talous- ja rahoituskomitealle alustavan arvionsa siitä, miten Suomi on saavuttanut tämän maksun edellyttämät välitavoitteet. Lisätietoja RRF:n mukaisten maksupyyntöjen käsittelystä on saatavilla tästä Kysymyksiä ja vastauksia. Lisätietoa Suomen toipumis- ja selviytymissuunnitelmasta on saatavilla tätä

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa