Liity verkostomme!

Talous

Komissio isännöi EU:n verosymposiumia 2023

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan parlamentti ja Euroopan komissio isännöivät 24. ja 25. lokakuuta yhdessä vuoden 2023 EU Tax Symposiumin, jonka teema on "Verotuksen tulevaisuus EU:ssa: haasteita edessä ja muutoksia tarvitaan". 

EU:n verosymposium tarjoaa tilaisuuden pohtia, kuinka veropolitiikalla voitaisiin parhaiten vastata lukuisiin Euroopan kohtaamiin poliittisiin haasteisiin, jotta voidaan varmistaa oikeudenmukainen, tehokas ja kestävä verotus tulevina vuosikymmeninä. Tässä mielessä tapahtuman tavoitteena on herättää laajaa keskustelua verojärjestelmiemme tulevaisuudesta ja tavoitteidemme saavuttamiseksi tarvittavasta veroyhdistelmästä. Keskusteluissa käsitellään monenlaisia ​​aiheita, mukaan lukien yritysverotukseen, arvonlisäveroon (ALV), käyttäytymisveroihin, tuloverotukseen ja varallisuusverotukseen liittyvät aiheet. Symposium auttaa myös suuntaamaan EU:n tulevaa politiikkaa.

Puhujiin ja panelisteihin kuuluu komission varapuheenjohtaja Valdis Dombrovskis; komissaari Paolo GENTILONI;Euroopan parlamentin FISC-alivaliokunnan puheenjohtaja Paul Tang, Euroopan parlamentin jäsen; Espanjan ensimmäinen varapääministeri ja talous- ja digitalisaatioministeri Nadia Calviño; Belgian valtiovarainministeri Vincent Van Peteghem; Italian varavaltiovarainministeri Maurizio Leo; Espanjan valtiosihteeri Jesús Gascón Catalán; OECD:n pääsihteeri Mathias Cormann; ja IMF:n toimitusjohtaja Kristalina Georgieva.

Voit katsoa koko ohjelman ja seurata suoraa lähetystä tätä.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa