Liity verkostomme!

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Komissio vastaanottaa Slovakian kolmannen maksupyynnön, joka koskee 662 miljoonan euron avustuksia elvytys- ja selviytymisvälineestä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Kolmas maksu, josta on vähennetty ennakkomaksut, koskee 21 virstanpylvästä ja 6 tavoitetta. Ne kattavat joukon muuttavia uudistuksia, joiden tarkoituksena on parantaa uusiutuvien energialähteiden edistämisen oikeudellista kehystä, tehostaa rakennusten vihreää kunnostusta, perustaa teollisuuden hiilidioksidipäästöjen vähentämisjärjestelmä ja varmistaa nykyisten luonnonsuojelusääntöjen tehokkaampi soveltaminen. Uudistuksiin sisältyy myös talouden digisiirtymää ohjaavan strategian valmistelu, uusien haun käynnistäminen akateemisten tutkijoiden ja yksityisten yritysten yhteistyön tehostamiseksi sekä koulutusjärjestelmän, mukaan lukien esikoulut, saavutettavuuden ja laadun parantaminen. . Maksupyyntö kattaa tärkeät investoinnit uuden luomiseksi Digitaaliset innovaatiokeskukset sekä varmistaa valtakunnallisten poliisivoimien ajoneuvokannan viherryttäminen tarjoamalla niille sähkö- ja hybridiajoneuvoja.

Slovakian kokonaissuunnitelma rahoitetaan 6.4 miljardilla eurolla avustuksina. RRF:n mukaiset maksut ovat tulosperusteisia ja riippuvaisia ​​siitä, että Slovakia toteuttaa elpymis- ja kestävyyssuunnitelmassaan hahmotellut investoinnit ja uudistukset. Komissio arvioi nyt pyynnön ja lähettää sitten neuvoston talous- ja rahoituskomitealle alustavan arvionsa siitä, miten Slovakia on saavuttanut tämän maksun edellyttämät välitavoitteet ja tavoitteet.

Lisätietoja RRF:n mukaisten maksupyyntöjen käsittelystä on saatavilla tästä Kysymyksiä ja vastauksia. Lisätietoja Slovakian elvytys- ja sietokykysuunnitelmasta on saatavilla tätä.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa