Liity verkostomme!

Euroopan komissio

Korkea edustaja / varapresidentti Borrell Ukrainassa huomenna

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Korkea edustaja / varapuheenjohtaja Josep Borrell (Kuvassa) aikoo matkustaa Ukraina päälle 4-6 tammikuuta. Hänen ensimmäinen ulkomaanmatkansa tänä vuonna korostaa EU:n vahvaa tukea Ukrainan suvereniteetille ja alueelliselle koskemattomuudelle aikana, jolloin maa joutuu Venäjän sotilaallisen lisääntymisen ja hybriditoimien kanssa. HRVP vierailee ensin Ukrainan ulkoministeri Dmytro Kuleban kanssa Itä-Ukrainassa ja yhteyslinjalla. Tämän jälkeen hän matkustaa Kiovaan, jossa hän tapaa Ukrainan viranomaiset. Korkea edustaja puhuu lehdistölle keskiviikkona (5. tammikuuta) klo 12. Videotallenteet ovat nähtävillä EbS.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa