Liity verkostomme!

Digitaalitekniikka

EU-maat sopivat, että komissio on ainoa teknologiasääntöjen täytäntöönpano

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

EU-maiden edustajat ovat sopineet, että Euroopan komissio on uusien teknisten sääntöjen ainoa toimeenpanija ja että kansallisilla kilpailuviranomaisilla on rajoitettu rooli niille vaadittujen laajempien toimivaltuuksien sijaan, viranomaiset sanoivat maanantaina (8. kirjoittaa Foo Yun Chee.

EU:n ministerit ratifioivat sopimuksen virallisesti 25. marraskuuta osana blokin yhteistä kantaa ennen kuin EU:n lainsäätäjien ja komission kanssa käydään neuvotteluja digitaalisten markkinoiden lakina (DMA) tunnetuista sääntöluonnoksista ennen kuin niistä tulee laki.

EU:n kilpailuviranomaisen Margrethe Vestagerin viime vuonna ehdottaman DMA:n tavoitteena on hillitä Alphabetin valtuuksia. (GOOGL.O) yksikkö Google, Facebook (FB.O), Apple (AAPL.O) ja Amazon (AMZN.O) luettelolla saa- ja kielloista.

Saksalaiset ja ranskalaiset kilpailunvalvontaviranomaiset ja heidän kollegansa 25 EU-maassa kesäkuussa yhteisessä kirjeessään puolustivat suurempaa roolia DMA:n täytäntöönpanossa ja mainitsivat asiantuntemuksensa digitaalisissa tapauksissa. Lue lisää.

Mainos

"Komissio on ainoa viranomainen, jolla on valtuudet panna tämä asetus täytäntöön", sanotaan EU:n neuvoston työryhmän hyväksymässä ja Reutersin näkemässä EU-asiakirjassa.

"Komission tukemiseksi jäsenvaltiot voivat valtuuttaa kilpailusääntöjä valvovat toimivaltaiset viranomaiset suorittamaan tutkintatoimenpiteitä portinvartijoiden mahdollisista rikkomuksista", asiakirjassa todetaan.

Se sanoi, että EU:n toimeenpanevalla elimellä on täysi harkintavalta päättää tutkimuksen aloittamisesta.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

Digitaalinen talous

Henkilökohtaiset mainokset ovat tärkeitä pk-yrityksille ja muille pienille organisaatioille

Julkaistu

on

Datan ja markkinoinnin yhdistyksenä DDMA on sitoutunut tiedon vastuulliseen käyttöön yli 15 vuoden ajan. Pyrimme jäsentemme kanssa oikeudenmukaiseen, turvalliseen ja läpinäkyvään verkkomainonnan ekosysteemiin. Kuluttajille tulee olla selvää, mitä heidän tiedoilleen tapahtuu ja miksi tiettyjä mainoksia näytetään. Organisaatioiden ei tule kerätä ja käyttää henkilötietoja, jos ne eivät pysty selittämään asiakkaalle sen syytä. Siksi suhtaudumme myönteisesti digitaalisiin palvelulakiin, joka tuo kohdistetuille verkkomainoksille läpinäkyvyysvelvoitteita. Vain lisäämällä avoimuutta voimme palauttaa kuluttajien luottamuksen, kirjoittaa Diana Janssen.

Henkilökohtaisen mainonnan kieltäminen tai rajoittaminen ei kuitenkaan ole tie eteenpäin, ja lisäksi se on haitallista pk-yrityksille, innovatiivisille yrittäjille ja muille pienille organisaatioille. Usein unohdetaan, että kielto voi koskea myös näitä pienempiä organisaatioita. He personoivat mainoksia, jotta he tavoittavat helposti nykyiset tai potentiaaliset asiakkaat, keräävät varoja ja tiedottavat heille. Tällä hetkellä ei ole realistista vaihtoehtoa. Monissa tapauksissa heidän taloudellinen kapasiteetti on rajallinen, mikä tekee verkkomainonnan tehokkuudesta elintärkeää. Pienyrittäjät pystyvät mainostamaan tehokkaasti rajoitetulla budjetilla ja voivat pysyä mukana Internetissä, jota hallitsevat suuret puolueet.

Varovaisuus on ratkaisevan tärkeää juuri siksi, että kielto saattaa koskea monia aloja ja yrittäjiä. Pienillä organisaatioilla on säilytettävä mahdollisuus tuoda tuotteensa, palvelunsa ja tietonsa kuluttajien tietoon. Elinkeinoelämän ja poliitikkojen on siis yhdessä pyrittävä kuluttajan ja yrittäjän asemaa paremmin turvaavan personoidun mainonnan käyttöön.

Jaamme Euroopan parlamentin huolen nykyisestä mainonnan ekosysteemistä. Suurten digitaalisten alustojen kautta leviävään suureen disinformaatioon on puututtava. Tämä on johtanut siihen, että Brysselissä on vaadittu kohdistetun tai personoidun mainonnan kieltämistä kokonaan. Väärän tiedon levittäminen ja osuva, personoitu mainonta ovat kuitenkin kaksi täysin eri asiaa. Hyvin toimivassa mainonnan ekosysteemissä tarvitaan personoitua sisältöä esimerkiksi käyttäytymisen ja hakuhistorian perusteella. Räätälöinti varmistaa, että näet sinulle merkityksellisen sisällön, kun ihmiset kohtaavat verkossa paljon tietoa.

Mainos

Elinkeinoelämä ja muut sektorit tekevät lujasti töitä laadukkaiden, personoitujen mainosten eteen, jotka vaativat mahdollisimman vähän henkilötietoja. Toimialajärjestönä meidän tehtävämme on levittää aktiivisesti hyviä esimerkkejä ja auttaa organisaatioita käyttämään dataa vastuullisesti, kuten teemme datan käyttöperiaatekartan ja dataetiikkaa käsittelevän työpajan kanssa. Yksityisyysystävällinen personoitu mainonta, jossa asiakas voi hallita tietojaan, on mahdollista GDPR:n tiukkojen tietojen minimoimista koskevien sääntöjen puitteissa.

Poliitikot voivat auttaa liike-elämää tiedoilla ja työkaluilla olemassa olevien sääntöjen noudattamiseen ja niiden täytäntöönpanoon. Pelkkä personoidun mainonnan kieltäminen tai rajoittaminen ei auta kuluttajaa. Se vain vaikeuttaa pienten organisaatioiden tavoittaa yleisönsä.

Diana Janssen on DDMA:n johtaja, Alankomaiden suurin tietopohjaisen markkinoinnin, palvelun ja myynnin kauppajärjestö.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

Digitaalinen talous

Toimitusjohtajan yhteinen julkilausuma: "Euroopan on muutettava digitaaliset tavoitteensa konkreettisiksi teoiksi"

Julkaistu

on

Me, Euroopan johtavien televiestintäyritysten toimitusjohtajat, kehotamme EU:n päättäjiä kohdistamaan Euroopan digitaaliset tavoitteet tiiviisti tukevaan politiikkaan ja sääntelyekosysteemiin. Alamme investoi voimakkaasti tuodakseen uusia digitaalisia verkkoja kaikille eurooppalaisille: televiestintäinvestoinnit ovat nyt saavuttaneet 52.5 miljardia euroa vuodessa Euroopassa, mikä on korkein kuuteen vuoteen. Innovoimme 5G-, kuitu- ja kaapeliverkkojemme lisäksi yhteistyöhankkeilla Open-RAN-, reunapilvi- ja datapalveluissa. Toimimme päättäväisesti ilmastonmuutoksen suhteen ennakoimalla omat ilmastoneutraaliustavoitteemme, mutta myös edistämällä laajaa ICT:n käyttöönottoa: tämä voi mahdollistaa jopa 15 prosentin vähennyksen koko talouden hiilidioksidipäästöissä.

Myös Euroopan poliittiset johtajat ovat tehostaneet ponnistelujaan digitaalisen johtajuuden saavuttamiseksi. Hyväksyttyään 20 %:n määrärahat digitaaliseen siirtymiseen Euroopan elvytyssuunnitelmassa ja tukemalla tätä kunnianhimoisilla EU:n digitaalisen vuosikymmenen tavoitteilla Eurooppa on käännekohdassa. Tarvitsemme nyt konkreettisia ja välittömiä toimia tarttuaksemme tilaisuuteen ja edistääksemme teknologista innovaatiota ja osallisuutta. Euroopan globaali rooli ei voi rajoittua muiden rakentaman teknologian ostamiseen ja säätelyyn: meidän on luotava edellytykset kotimaisen digitaalisen infrastruktuurin ja palvelujen menestymiselle ja asetettava globaaleja standardeja, joihin muut voivat pyrkiä.

Näiden yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi vaadimme toimia kolmella alalla:
• Selkeä linjaus Euroopan digitaalisen johtajuuden tavoitteiden ja kilpailupolitiikan välillä. Myönteiset signaalit teollisuuden yhteistyöstä – verkkojen jakamisesta IPCEI-hankkeisiin ja muihin yhteistyömuotoihin – ovat tärkeitä edistysaskeleita, ja niitä olisi vahvistettava. Televiestintäalan mittakaavan rakentaminen on edelleen prioriteetti niin sisämarkkinoiden kuin markkinoiden välillä: tämä on EU:n ja sen kansalaisten strategisen edun mukaista.
• Vahva poliittinen sisäänosto sen varmistamiseksi, että sääntelytoimet edistävät investointeja gigabit-verkkoihin, mikä edellyttää 300 miljardin euron lisäinvestointejavii. Sääntelyn on heijastettava täysin markkinoiden realiteetteja nyt ja tulevaisuudessa. Nimittäin se, että teleoperaattorit kilpailevat kasvokkain suuren teknologian palvelujen kanssa eloisilla markkinoilla. Korkeat taajuuksien hinnat ja huutokaupat, jotka pakottavat keinotekoisesti kestämättömät tulokkaat markkinoille, on lopetettava. Viimeaikaiset ajatukset Euroopan komission ehdotuksen muuttamisesta laajentamalla vähittäishintasääntelyä kansainvälisiin puheluihin – kilpailevilla markkinoilla, joilla on monia ilmaisia ​​vaihtoehtoja – ovat ristiriidassa Digital Decaden tavoitteiden kanssa: arvioimme, että ne poistaisivat alalta väkisin yli 2 miljardin euron tulot 4 vuoden jakso, joka vastaa 2.5 % alan vuotuisesta mobiiliinfrastruktuurin investointikapasiteetista viii . Lisäksi meneillään oleva poliittinen työ käyttöönottokustannusten vähentämiseksi on olennaista, ja sen pitäisi edetä nopeasti.
• Uusi pyrkimys tasapainottaa suhde maailmanlaajuisten teknologiajättien ja Euroopan digitaalisen ekosysteemin välillä. Horisontaaliset toimenpiteet, kuten digitaalimarkkinalaki, ovat ratkaisevassa asemassa, ja siksi tuemme niitä voimakkaasti. Lisäksi meidän on otettava huomioon myös tärkeitä alakohtaisia ​​asioita. Suuri ja kasvava osa verkkoliikenteestä on suurten teknologia-alustojen tuottamaa ja rahallistavaa, mutta se vaatii jatkuvaa, intensiivistä verkkoinvestointia ja -suunnittelua tietoliikennesektorilta.

Tämä malli – jonka avulla EU:n kansalaiset voivat nauttia digitaalisen muutoksen hedelmistä – voi olla kestävä vain, jos tällaiset suuret teknologia-alustat osallistuvat oikeudenmukaisesti myös verkkokustannuksiin. Lisäksi meidän on varmistettava, että uudet teollisuusstrategiat antavat eurooppalaisille toimijoille – myös puhelinyhtiöille – mahdollisuuden kilpailla menestyksekkäästi globaaleissa data-avaruksissa, jotta voimme kehittää eurooppalaisen tietotalouden, joka perustuu todellisiin eurooppalaisiin arvoihin. Eurooppa tarvitsee vahvan telealan ja ekosysteemejä. Olemme valmiita auttamaan instituutioita muokkaamaan edelleen poliittista ympäristöä, joka nopeuttaa digitalisaatiota kaikkien Euroopan kansalaisten ja yritysten hyödyksi.

Mainos

Allekirjoittajat: Thomas Arnoldner, toimitusjohtaja, Telekom Austria Nikolai Andreev, toimitusjohtaja, Vivacom Guillaume Boutin, toimitusjohtaja, Proximus Group Sigve Brekke, toimitusjohtaja, Telenor Group Joost Farwerck, toimitusjohtaja ja johtokunnan puheenjohtaja, KPN Alexandre Fonseca, toimitusjohtaja Altice Portugal Timotheus Höttges, toimitusjohtaja, Deutsche Telekom Philip Jansen, toimitusjohtaja, BT Group Allison Kirkby, toimitusjohtaja, Telia Company José María Alvarez Pallete, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, Telefónica Nick Read, toimitusjohtaja, Vodafone Group Stéphane Richard, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, Orange Group Urs Schaeppi, toimitusjohtaja, Swisscom

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

Tietotekniikka

Merkelin mukaan Euroopan on työskenneltävä yhdessä pysyäkseen huipputeknologian kärjessä

Julkaistu

on

Euroopan maiden on työskenneltävä yhdessä seuraavan sukupolven sirujen valmistuksessa, Angela Merkel totesi 16 vuoden kokemuksensa perusteella korkeimmasta toimistosta varoittaakseen, ettei mikään Euroopan maa voi pysyä huipputeknologian kärjessä yksinään. kirjoittaa Andreas Rinke ja Thomas Escritt.

Eroava Saksan liittokansleri kertoi Reutersille haastattelussa, että seuraavalle tasolle siirtymisen kustannukset sirukehityksestä pilvi- ja kvanttilaskentaan sekä akkutuotantoon tarkoittavat sitä, että yksityinen sektori tarvitsee valtion tukea.

Merkel itse teki kvanttikemian perustutkimusta Itä-Saksassa ennen politiikkaansa siirtymistään Saksan yhdistymisen jälkeen vuonna 1990. Hän mainitsi Korean, Taiwanin ja Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin elvytyspaketin esimerkkeinä siitä, mikä oli mahdollista.

"Valtion tulee olla merkittävässä roolissa. Etelä-Korea ja Taiwan osoittavat, että esimerkiksi 3 tai 2 nanometrin alueella kilpailukykyinen sirutuotanto on käytännössä mahdotonta ilman valtion tukea", hän sanoi.

Mainos

Maailmantalouden nykyinen resurssipulan ja koronaviruspandemian katkaiseva kamppailu toimitusketjujen palauttamiseksi korostaa entisestään tarvetta varmistaa, että Euroopalla on omat tuotantolaitokset avainalueilla, hän sanoi.

Mutta hän valitti myös sitä, että saksalaiset yritykset eivät pystyneet hyödyntämään erinomaista tutkimuspohjaa.

Erityisesti hän sanoi olevansa "järkyttynyt" saksalaisten yritysten kiinnostuksen puutteesta kvanttilaskentaa kohtaan, vaikka Saksa olikin maailman johtava tutkimuksessa alalla, joka voisi tehdä tietokoneista nopeampia ja tehokkaampia kuin koskaan ennen.

Mainos

EI ALEXAA ANGELAlle

Hän sanoi, että hänen hallituksensa on ryhtynyt toimiin parantaakseen Saksan innovaatio- ja start-up-kulttuureja, ja hän viittasi Saksan johtamaan hankkeeseen, jolla luodaan turvallinen ja tehokas pilvitietoinfrastruktuuri Eurooppaan, nimeltään Gaia-X.

"Mutta pitkällä aikavälillä valtio ei voi olla se, joka ajaa uutta kehitystä", Euroopan unionin pitkäaikaisin johtaja sanoi.

Myös Saksan hajautettu ja hajautettu hallintorakenne voi olla esteenä innovaatioille.

Merkel sanoi, että eettisen neuvoston ja tietosuojavastaavan läsnäolo jokaisessa 16 osavaltiossa asetti raskaan taakan esimerkiksi biotieteiden yrityksille, joissa Saksa oli jäänyt jälkeen.

Se oli kuitenkin tutkimuksen kärjessä kvanttifysiikan, ilmastotutkimuksen, fysiikan, kemian ja robotiikan kaltaisilla aloilla, hän sanoi.

Ei sillä, että samaa voisi sanoa Merkelin omasta kotitekniikan käytöstä.

"Olen tarpeeksi iloinen, kun voin asettaa pesukoneeni viivästyskäynnistyksen, mutta sen lisäksi, rehellisesti sanottuna, minulla ei ole aikaa eikä halua kauko-ohjata koko kotiani", hän sanoi.

"Ehkä kiinnostukseni herää, kun minulla on enemmän aikaa lähitulevaisuudessa."

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading
Mainos
Mainos

Nousussa