Liity verkostomme!

Euroopan komissio

Komission jäsen Kyriakides osallistuu G20 -terveyteen Roomassa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Terveys- ja elintarviketurvallisuuskomissaari Stella Kyriakides 5. ja 6. syyskuuta (Kuvassa), osallistuu Italian G20 -puheenjohtajakauden järjestämään terveysministerien kokoukseen. Kokouksessa keskitytään COVID-19-pandemian vaikutuksiin maailmanlaajuiseen terveyteen ja sen seurauksiin kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamisessa. Se vaatii enemmän toimia "yhden terveyden" puolesta ja parempaa yhteyttä eläinten ja ihmisten terveyden, ympäristöolosuhteiden välillä sekä maailmanlaajuista yhteistyötä, jolla tuetaan tasapuolista pääsyä taudintorjuntavälineisiin, kuten rokotteisiin, lääkkeisiin ja diagnostiikkaan.

Ennen osallistumistaan ​​komissaari Kyriakides sanoi: ”Pandemia on selvästi osoittanut, miten globaalit terveydenhuoltojärjestelmät ovat yhteydessä toisiinsa. Tärkein oppi COVID-19-kriisistä on maailmanlaajuisen yhteistyön ja koordinoitujen toimien ratkaiseva rooli. Euroopan unioni on ollut edelläkävijä kollektiivisessa vastauksessa näihin haasteisiin sekä sisäisesti että maailmanlaajuisesti, ja odotan innolla kokousta, jossa keskustellaan uudesta ja johdonmukaisesta maailmanlaajuisesta terveysturva -arkkitehtuurista. "#G20Italia

Jaa tämä artikkeli:

Luonnon monimuotoisuus

European Business and Nature Summit virtaviivaistaa biologisen monimuotoisuuden liiketoiminnaksi

Julkaistu

on

Tänään (1. joulukuuta) korkean tason päättäjät ja yritysjohtajat kokoontuvat tapahtumaan European Business & Nature Summit skaalata liiketoimia luonnon hyväksi ennen keväällä 15 järjestettävää YK:n biodiversiteettikonferenssia (COP 2022). EU [sähköposti suojattu] foorumi Euroopan komission ja muiden kumppaneiden huippukokouksen tavoitteena on vahvistaa yritysten kasvavaa liikkuvuutta Euroopassa ja sen ulkopuolella, mikä asettaa luonnon ja ihmiset elpymisstrategioidensa keskipisteeseen.

European Green Dealin varapuheenjohtaja Frans Timmermans sanoi: "Vaikka ilmastokriisiä käsitellään kiireellisesti, biologisen monimuotoisuuden kriisi ja ekosidin uhka eivät ole vielä nousseet tarpeeksi korkealle globaalilla asialistalla. Yritykset ymmärtävät yhä useammin toiminnan kiireellisyyden, ja kehotan heitä olemaan äänekkäitä luonnon monimuotoisuuden vähenemisen riskeistä. Suhteemme palauttaminen luontoon torjuu taloudellisia tappioita, luo uusia työpaikkoja ja takaa asumiskelpoisen planeetan tuleville sukupolville.

Ympäristöstä, valtameristä ja kalastuksesta vastaava komissaari Virginijus Sinkevičius sanoi: "Yritykset ovat ratkaiseva vipu järjestelmän laajuisessa muutoksessa, jonka on tapahduttava, jos haluamme vakaan ilmaston ja elävän planeetan, jolla kaikki voivat menestyä. Luotan siihen, että he ajavat kunnianhimoa, että Biodiversity COP15:ssä sovitaan maailmanlaajuisesta biologisen monimuotoisuuden viitekehyksestä, joka lisää biologisen monimuotoisuuden rahoitusta ja valtavirtaistaa biologisen monimuotoisuuden riittävästi kaikilla aloilla.

Huippukokouksessa mukana johtavat yritykset ja rahoituslaitokset jakavat kokemuksia, esimerkkejä parhaista käytännöistä ja aloitteita, joiden tavoitteena on integroida luonnonpääomaa ja biologista monimuotoisuutta yritysten päätöksentekoon ja rohkaista muita mukaan. Tapahtuma kutsuu uusia allekirjoittajia Biologisen monimuotoisuuden rahoitussitoumus kehottaa maailmanlaajuisia johtajia kääntämään luonnon häviämisen tämän vuosikymmenen aikana ja sitoutumaan suojelemaan ja palauttamaan biologista monimuotoisuutta rahoitustoimillaan ja investoinneilla. Nämä uudet allekirjoittajat vahvistavat 75 rahoituslaitoksen ryhmää, jotka edustavat 12 biljoonan euron omaisuutta. Lisätietoja on osoitteessa uutinen.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

Euroopan komissio

Vety: Euroopan teollisuus toteuttaa vetyprojekteja massiivisessa mittakaavassa

Julkaistu

on

European Clean Hydrogen Alliance on ilmoittanut hankkeista, joihin Euroopan teollisuus on sitoutunut ottamaan käyttöön Euroopan vetytalouden laajassa mittakaavassa. Yli 750 projektia sisältävä putkilinja on osoitus Euroopan vetyteollisuuden koosta ja dynaamisuudesta. Projektit vaihtelevat puhtaasta vedyn tuotannosta sen käyttöön teollisuudessa, liikkumisessa, energiassa ja rakennuksissa. Ne sijaitsevat kaikissa Euroopan neljässä kulmassa. Hankeputken tavoitteena on antaa yleiskuva vetyhankkeista, edistää eurooppalaisen vetyteollisuuden syntymistä mahdollistamalla verkottuminen ja matchmaking, profiloida hankkeita ja antaa niille näkyvyyttä myös mahdollisten sijoittajien silmissä. 

Sisämarkkinoista vastaava komissaari Thierry Breton sanoi: "Puhaalla vedyllä on keskeinen rooli Euroopan teollisuutemme vihreässä siirtymisessä. Reseptimme puhtaan vetyteknologian laajamittaisen käyttöönoton tukemiseksi vuoteen 2030 mennessä koostuu investoinneista, sitä tukevasta sääntelykehyksestä ja kumppanuuden edistämisestä teollisuuden, hallitusten ja kansalaisyhteiskunnan välillä. European Clean Hydrogen Alliancen kautta olemme kehittäneet vedyn arvoketjuun innovatiivisia, elinkelpoisia investointihankkeita, jotka julkaisemme tänään. Vuoteen 600 mennessä on suunniteltu käynnistyvän yli 2025 hanketta. Olen varma, että nämä läpimurtoinnovaatiot auttavat meitä saavuttamaan ilmastonmuutostavoitteemme, vahvistamaan teollista sietokykyämme ja teknologista johtajuuttamme sekä edistämään työpaikkojen luomista.

- Euroopan puhtaan vedyn liitto komissio perusti heinäkuussa 2020 tukemaan EU: n vetystrategia, jonka tavoitteena on edistää puhtaan vedyn tuotannon ja käytön käyttöönottoa Euroopassa. Yksi sen päätehtävistä on tänään esiteltyjen investointihankkeiden investointiagendan ja -putken kehittäminen Vetyfoorumi. Allianssi julkaisi myös raportin, jossa tunnistetaan puhtaan vedyn käyttöönoton esteitä ja mahdollisia lieventäviä toimenpiteitä. Sillä on tällä hetkellä yli 1500 jäsentä. The Allianssin projektiputki perustuu kokoelmaan European Clean Hydrogen Alliancen jäsenten hankkeita, jotka komissio arvioi myöhemmin hyvin määriteltyjen kriteerien perusteella, mukaan lukien kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen, vähimmäiskoko ja hankkeen kypsyys. Putkilinja on haettavissa projektityypin, sijainnin, yrityksen ja aloituspäivän mukaan. Lisätietoja allianssista tätä.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

Erasmus +

Koulutus: ennätysbudjetti, 272 miljoonaa euroa, tuetaan eurooppalaisten yliopistojen välisiä liittoutumia

Julkaistu

on

Komissio on ilmoittanut uudesta Erasmus+ -ehdotuspyynnöstä, jolla tuetaan "European yliopistot" -aloitteen jatkamista. Kokonaisbudjetti on 272 miljoonaa euroa, ja vuoden 2022 haku Euroopan Erasmus+ -yliopistoille päättyy 22. maaliskuuta 2022. Eurooppalaisesta elämäntyylistä vastaava varapuheenjohtaja Margaritis Schinas sanoi: "Kiitos innovatiivisten ja monipuolisten pitkän aikavälin integroitujen mallien ansiosta Yhteistyössä eurooppalaiset yliopistot edistävät yhteisiä eurooppalaisia ​​arvoja ja vahvistunutta eurooppalaista identiteettiä sekä auttavat korkeakouluja saavuttamaan huomattavan harppauksen laadun, suorituskyvyn, houkuttelevuuden ja kansainvälisen kilpailukyvyn suhteen.

Tämä kutsu on olennainen askel korkea-asteen koulutuksen tukemisessa kestävän, kestävän ja menestyksekkään tulevaisuuden puolesta. Innovaatioista, tutkimuksesta, kulttuurista, koulutuksesta ja nuorisosta vastaava komissaari Mariya Gabriel sanoi: "Tänään autamme eurooppalaisia ​​yliopistoja vahvistamaan kumppanuuksiaan korkeakoulujen välillä tai luomaan uusia yhdistämällä vahvuutensa. Vahvat eurooppalaiset yliopistot ovat hyödyllisiä monin tavoin: ne antavat opiskelijoilleen, henkilöstölleen ja tutkijoilleen taidot, joita he tarvitsevat vastatakseen tämän päivän yhteiskunnallisiin tarpeisiin Vahvat eurooppalaiset yliopistot ovat myös välttämättömiä vahvan Eurooppaan kuulumisen tunteen kehittämiseksi, aluekehityksen edistämiseksi ja Euroopan kilpailukyvyn ja houkuttelevuuden lisäämiseksi maailman näyttämöllä."

Eurooppalaiset yliopistot tukevat systeemistä, rakenteellista ja kestävää yhteistyötä eri korkeakoulujen välillä eri puolilla Eurooppaa kattaen niiden kaikki tehtävät: koulutus, tutkimus, innovaatio ja palvelut yhteiskunnalle. Vuosina 2019 ja 2020 käynnistettyjen, Horisontti 2020 -puiteohjelman tutkimusulottuvuuden tukemien pilottihakujen menestyksen pohjalta vuoden 2022 haun tavoitteena on helpottaa korkeakoulujen yhteistyöponnistelujen jatkamista korkeakoulutasolla edistyneissä kumppanuuksissa. kuten Erasmus + 2019 European yliopistojen haussa valitut. Se tarjoaa mahdollisuuden luoda täysin uusia liittoutumia. Korkeakouluilla on myös mahdollisuus liittyä olemassa oleviin liittoutumiin. Tässä uudessa vuoden 2022 haussa ne Bolognan prosessin maat, jotka eivät ole assosioituneet Erasmus+ -ohjelmaan, kutsutaan liittymään allianssiin assosioituneiksi kumppaneiksi.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading
Mainos
Mainos

Nousussa