Liity verkostomme!

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: 838.8 miljoonaa euroa Belgialle, Ranskalle, Saksalle ja Slovakialle koronaviruskriisin sosiaalisten ja taloudellisten vaikutusten torjumiseksi

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Komissio on hyväksynyt 838.8 miljoonaa euroa Belgialle, Ranskalle, Saksalle ja Slovakialle REACT-EU auttaa torjumaan koronaviruspandemian vaikutuksia ja valmistelemaan toipumista. Belgiassa EU lisää toimenpideohjelmaan (OP) 31.7 miljoonaa euroa Rahoitus eurooppalaiselle avulle vähävaraisimmille (FEAD) elintarvikkeiden ja aineellisen avun toimittamisesta haavoittuvassa asemassa oleville ihmisille koronaviruskriisin aikana. Ranskassa Grand Est -alueelle myönnetään yhteensä 148.3 miljoonaa euroa helpottamaan ihmisten pääsyä koulutukseen tai ensimmäiseen työhön, parantamaan työnhakijoiden taitoja ja laajentamaan hoitajien koulutuskapasiteettia. EU-varoista tuetaan myös alueellista terveydenhuoltojärjestelmää auttamalla laitteiden hankinnassa ja helpottamalla sairaaloiden organisointia. Ne auttavat myös investoimaan julkisten rakennusten ja sosiaalisten asuntojen energiatehokkuuteen, tukemaan digitaalista siirtymistä ja auttamaan kriisistä eniten kärsineitä yrityksiä. Ranskan merentakaisessa departementissa La Réunionissa 256 miljoonaa euroa tarjotaan laitteita terveydenhuollon henkilöstön kouluttamiseen, käyttöpääoman ja investointien varmistamiseen yrityksiin, erityisesti matkailualaan, puhtaan veden verkoston ja kestävän liikkuvuuden parantamiseen sekä tukeen yritysten, paikallishallinnon ja oppilaitosten digitalisointi.

Saksassa lisärahoitus 86 miljoonaa euroa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) Baden-Württembergin osavaltion toimenpideohjelma tukee työpaikkojen luomista ja laadukkaita työpaikkoja, laajentaa nuorten työllisyystoimia EU: n nuorisotakaus, investoida taitoihin ja koulutukseen sekä tukea sosiaalijärjestelmiä, mukaan lukien lasten köyhyyden torjunta. Slovakiassa toimenpideohjelmalle ”Henkilöstöresurssit” myönnetään lisäksi 316.8 miljoonaa euroa työpaikkojen luomiseen ja työpaikkojen säilyttämiseen, haavoittuvien ryhmien koulutukseen pääsyn, terveydenhuollon ja pitkäaikaishoitopalvelujen, taloudellisen neuvonnan ja kodittomien asumisen tukemiseen. REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardia euroa lisärahoitusta (käypinä hintoina) vuosina 2021 ja 2022 koheesiopolitiikan ohjelmille. Toimenpiteet keskittyvät työmarkkinoiden sietokyvyn, työpaikkojen, pk-yritysten ja pienituloisten perheiden tukemiseen sekä vihreän ja digitaalisen siirtymän ja kestävän sosioekonomisen elpymisen luomiseen tulevaisuuden kannalta kestävälle pohjalle.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa