Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

EU: n von der Leyen kertoo skittilaisille eurooppalaisille: 'Ottaisin AstraZeneca-rokotteen'

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan unionin vanhin hallintovirkamies sanoi saaneensa mielellään AstraZenecan koronavirusrokotteen, kun virkamiehet ryntäsivät etsimään tapoja varmistaa, että saksalaiset kieltäytyneet annokset eivät menisi hukkaan kirjoittaa Thomas Escritt.

Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyeninkuvassa) huomautukset tulivat kasvavan huolen keskuudessa siitä, että Euroopan korkeimpien virkamiesten, mukaan lukien Ranskan presidentti Emmanuel Macron, epäedulliset kommentit olivat hidastaneet yhden vain kolmesta EU: n alueella hyväksytystä rokotteesta.

Aiemmin tässä kuussa Macron sanoi, että Britannia oli ottanut riskin valtuuttamalla AstraZenecan niin nopeasti. Saksalaisessa virallisessa tutkimuksessa löydettiin myös todisteita siitä, että vaikka rokote on tehokas, sillä on vakavampia sivuvaikutuksia kuin sen kahdella pääkilpailijalla.

Mainos

"Otin AstraZeneca-rokotteen harkitsematta, aivan kuten Modernan ja BioNTech / Pfizerin tuotteet", von der Leyen kertoi Augsburger Allgemeine -lehdelle.

Hyväksyntä on sitäkin silmiinpistävämpi, kun on tulossa kuukausi sen jälkeen, kun Euroopan komission päämiehet ovat käyneet terävää kirjeenvaihtoa AstraZenecan kanssa yli ehdotuksista, jotka yhtiö on kiistänyt, että britti-ruotsalainen yritys olisi asettanut Britannian etusijalle EU: hun nähden rokotteen toimittamisessa.

Komissiota on kritisoitu rokotusten hitaasta tahdista koko 27 jäsenmaassa, ja kriitikot sanoivat, ettei se onnistunut turvaamaan riittävän ajoissa johtajien pankkituotteita rokotusten saattamiseksi loppuun maanosan taloutta tuhonnut pandemia. .

Mainos

Saksassa, jossa saksalaisten suunnitteleman BioNTech-rokotteen suosiminen on johtanut kasvavaan määrään käyttämättömiä AstraZeneca-annoksia, virkamiehet ja poliitikot kilpailivat ehdottamaan tapoja varmistaa, etteivät ne mene hukkaan.

Berliinin sosiaaliasioiden senaattori Elke Breitenbach sanoi, että käyttämättömät annokset tulisi antaa 3,000 hätätilanteessa asuvalle asunnottomalle. "Meidän ei pidä unohtaa niitä, joiden takana ei ole kovaa aulaa", hän kertoi Funke Media Groupille.

Sisäasiainministeri Horst Seehofer oli aiemmin sanonut, että käyttämättömien rokotteiden pitäisi mennä poliisiin.

koronavirusantigeenin

Romaniassa on korkein COVID -kuolleisuus maailmassa

Julkaistu

on

Romanian terveyskriisi on ottanut dramaattisen käänteen. Romanian rokotuskampanjan koordinaattori Valeriu Gheorghiţă sanoo, että Romania on jo samassa tilanteessa kuin Italia viime vuonna, kirjoittaa Bukarestin kirjeenvaihtaja Cristian Gherasim.

Keväällä 2020, COVID -pandemian alkaessa Euroopassa, Italia vaikutti eniten. Tartuntojen määrä kasvoi nopeasti ja sairaalat olivat ylikuormitettuja.

Toinen Romanian huippuvirkailija, joka käsittelee COVID-pandemiaa- maan hätäyksikön päällikkö- sanoi, että Romanian ja Italian Lombardian alueen nykyisen tilanteen vertailu ei ole liioiteltua, ja myöntää tilanteen olevan erittäin vakava.

Mainos

Häiritsevän viestintäkampanjan jälkeen kaikki virkamiehet vaativat ihmisiä rokotuksiin ja sanovat, että se on ainoa tapa voittaa pandemian neljäs aalto, josta on tullut niin virulentti, koska Delta -muunnelma leviää paljon helpommin.

Sairaalat ja teho -osastot eri puolilla maata ovat täynnä medioita, jotka raportoivat jatkuvasti, että teho -osastoja ei ole saatavilla. Tilanne on sellainen, että tehohoitopotilaat tulevat yleensä saataville vasta potilaan kuoleman jälkeen.

Euroopan unioni on tähän mennessä lähettänyt Romaniaan 250 happikonsentraattoria ja yli ja 5,000 20 pulloa monoklonaalisia vasta -aineita EU: n strategisen varannon avuksi vakavasti sairaiden COVID -potilaiden hoitoon. Euroopan komission lausunnon mukaan maahan saapui yli XNUMX tuuletinta ja happikonsentraattoria. Kriisinhallintakomissaari sanoo, että apu on myös vastavuoroisuuden muoto Romanian pyrkimyksille tarjota apua muille EU -maille pandemian aikana.

Mainos

”Pandemian alusta lähtien EU: n pelastuspalvelumekanismi on koordinoinut ja osarahoittanut yli 190 miljoonan henkilökohtaisten suoja- ja lääkinnällisten laitteiden toimittamista, vahvistanut sairaaloita ylimääräisellä lääketieteellisellä henkilökunnalla ja toimittanut rokotteita ja muita välttämättömiä laitteita yli 55: lle maat. Lisäksi EU loi strategisen rescEU -sairaanhoitovaranto- ja jakelumekanismin EU: n pelastuspalvelumekanismin puitteissa. Varaus mahdollistaa nopean lääkinnällisten laitteiden toimittamisen Belgiassa, Tanskassa, Saksassa, Kreikassa, Unkarissa, Romaniassa, Sloveniassa, Ruotsissa ja Alankomaissa. ” EY: n lausunto lukee.

Itä -Euroopan alue ei ole yhtä paha kuin Romania, mutta se on selvästi pahin Euroopassa. Itä -Eurooppa (Liettua, Romania, Bulgaria, Bosnia ja Hertsegovina) on punainen ja osoittaa piikin COVID -tapauksissa. Näissä maissa kuolee paljon väestöön verrattuna. Romanian keskiarvo on siis korkein, 16.6. Se on Euroopan korkein keskiarvo, mutta valitettavasti viimeisimpien tietojen mukaan se on myös maailman korkein keskiarvo.

Romanian jälkeen Euroopassa seuraa Bulgaria, keskimäärin 12.37 kuolemantapausta Meidän maailmaamme. Liettualla on myös melko vaikea tilanne, ja kuolleita on keskimäärin 10.14, kun otetaan huomioon, että COVID-19-esiintyvyys on korkea tässä maassa.

Toisaalta Länsi -Euroopassa Ranska, Italia, Iso -Britannia, Portugali ovat hillinneet pandemiaa ja kuolleisuus on erittäin alhainen. Yhdistyneessä kuningaskunnassa se on alle 2, vaikka tapausten määrä on verrattavissa edellisen pandemia -aallon tapauksiin. Kuolleiden määrä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa väestö on suurelta osin rokotettu, on nyt jopa 20 kertaa pienempi.

Continue Reading

Belgia

Komissio hyväksyy 45 miljoonan euron Belgian suunnitelman koronavirusepidemiasta kärsineiden yritysten tukemiseksi

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 45 miljoonan euron belgialaisen järjestelmän, jolla tuetaan Brysselin pääkaupunkiseudulla toimivia yrityksiä, jotka ovat kärsineet koronavirusepidemiasta ja Belgian hallituksen toteuttamista rajoittavista toimenpiteistä viruksen leviämisen rajoittamiseksi. Julkinen tuki hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tukiohjelmassa, jonka nimi on ”la prime Relance”, tuki myönnetään suorina avustuksina. Tukikelpoisia edunsaajia ovat kaikenkokoiset yritykset, jotka toimivat seuraavilla aloilla: yökerhot, ravintolat ja kahvilat ('' ReCa '') sekä jotkut niiden toimittajista, tapahtumista, kulttuurista, matkailusta, urheilusta ja matkustajaliikenteestä. Jotta yritykset olisivat tukikelpoisia, niiden on oltava rekisteröity Keskuspankkiin (la Banque-Carrefour des Enterprises) 31. joulukuuta 2020 mennessä. Komissio katsoi, että Belgian järjestelmä on väliaikaisessa Puitteet. Erityisesti tuki (i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021.

Komissio päätteli, että toimenpide on välttämätön, tarkoituksenmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavien häiriöiden korjaamiseksi SEUT-sopimuksen 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan ja väliaikaisessa kehyksessä vahvistettujen edellytysten mukaisesti. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen nojalla. Lisätietoja väliaikaisesta kehyksestä ja muista toimista, joita komissio on toteuttanut koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten torjumiseksi, löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64775 numerolla valtiontukirekisteri komissiolle kilpailu sivustolla, kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio ehdottaa lisärahoitusta maailmanlaajuisten rokotusten tukemiseksi ja maailmanlaajuisiin hätätilanteisiin vastaamiseksi

Julkaistu

on

Euroopan komissio on ehdottanut EU: n talousarvion 2021 muuttamista lisätuen antamiseksi politiikan aloille, joita on vahvistettava viimeaikaisen kehityksen ja lisätarpeiden vuoksi. Tämä lisätalousarvioesitys 6 auttaa konkreettisesti nopeuttamaan maailmanlaajuisia rokotuksia. Siitä saadaan lisää 450 miljoonaa euroa 1.3 miljardin euron saavuttamiseen, joita tarvitaan 200 miljoonan lisärokotteen saamiseksi COVID-19-tautia vastaan ​​pienituloisille ja keskituloisille maille COVAXin kautta, kuten presidentti von der Leyen tiedotti Unionin tila puheen. Tässä lisätalousarvioesityksessä 6 ehdotetaan myös EU: n pelastuspalvelumekanismin vahvistamista 57.8 miljoonalla eurolla. Talousarviossa hätätilanteisiin tarkoitettuja varoja on lisättävä kattaakseen kustannukset, jotka aiheutuvat viime kesänä tapahtuneista hätätilanteista ja luonnonkatastrofeista, mukaan lukien Afganistaniin sijoittautuneiden EU -kansalaisten kotiuttamislennot, Haitin operaatiot äskettäisen maanjäristyksen ja taistelujen jälkeen metsäpalot Euroopassa. Euroopan parlamentin ja EU: n jäsenvaltioiden on hyväksyttävä lisätalousarvioesitys neuvostossa. Kysymyksiä ja vastauksia, joissa on lisätietoja, on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa