Liity verkostomme!

EU

Presidentti von der Leyen "Masters of Digital 2021" -tapahtumassa: "2020-luvulta voi tulla Euroopan digitaalinen vuosikymmen"

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen (Kuvassa) piti puheen "Masters of Digital 2021" -tapahtumassa, jossa hän sanoi: "Uskon, että 2020-luku voi olla Euroopan digitaalinen vuosikymmen. Vuosikymmen, jolloin Euroopasta tulee maailmanlaajuinen johtaja digitaalisessa maailmassa. Uudet ideat ovat tulossa vanhalta mantereelta. Koko Euroopan teollisuus on siirtymässä uuteen aikakauteen. Neljäsosa maailman teollisista robotteista tuotetaan Euroopassa. "

Mutta tarvitaan sekä julkisia että yksityisiä investointeja ja selkeitä sääntöjä, jotta Eurooppa voi ottaa johtoaseman tässä digitaalisessa maailmassa. Sijoituksesta: “NextGenerationEU on suurin digitaalinen investointisuunnitelma, jonka Eurooppa on koskaan nähnyt. Ainakin 20% NextGenerationEU: sta rahoittaa digitaalisia investointeja. Se voi olla pelinvaihtaja. "

Digitaaliliiketoiminnan selkeistä ja johdonmukaisista säännöistä: ”Digitaaliset yrityksemme ovat vuosien ajan kohdanneet huomattavasti enemmän esteitä kuin ulkomaiset kilpailijat. Joten luomme yhden sääntöjoukon kaikille Euroopassa toimiville digitaalialan yrityksille. Siksi olemme juuri esittäneet kaksi uutta säädöstä. Digitaalisten palvelujen laki ja digitaalisten markkinoiden laki. Digitaalisten palvelujen laissa määritellään kaikkien Euroopassa toimivien digitaalisten toimijoiden vastuut. Digitaalisten markkinoiden lailla varmistetaan, että verkkomaailma pysyy innovaatiotilana ja kaikkien suurten ja pienten toimijoiden käytettävissä. Nämä ovat vasta ensimmäisiä vaiheita, ja muita seuraa. "

Euroopan digitaalinen piilotiedo on tiedoissa ja tekoälyssä, presidentti von der Leyen sanoi kahdella alalla, jotka komissio esittelee tänä vuonna, jotta voidaan lisätä varmuutta yrityksille ja asiakkaille. "Viime marraskuussa otimme käyttöön asetuksen eurooppalaisesta tietohallinnosta. Ja myöhemmin tänä vuonna esittelemme tietolain ja ehdotuksia terveystietotiloista. Haluamme laittaa ne, jotka tuottavat tietoja, kuljettajan istuimelle. " Tekoälystä: "Esittelemme tänä keväänä tekoälyn oikeudellisen kehyksen Euroopassa. Asetamme joitain vaatimuksia tekoälyn korkean riskin sovelluksille - huolehtimalla siitä, että ne käyttävät korkealaatuista dataa, ihmisten valvonnan varmistamiseen. Samanaikaisesti esittelemme uuden suunnitelman Euroopan huippuosaamisen edistämiseksi tekoälyssä. "

Puhe on saatavilla verkossa, ja voit katsella sitä tätä.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa