Liity verkostomme!

Politiikka

PPE-ryhmä määrittelee sosiaalipolitiikan painopisteet

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

”Sosiaalinen markkinatalous on tehnyt Euroopasta paitsi maailman kolmanneksi suurimman talouden, myös tasa-arvoisimman. Mutta meidän täytyy vain katsoa ympärillemme nähdäksemme, että työtä on vielä paljon tehtävänä. Nykyään Euroopassa joka viides kansalainen on vaarassa joutua köyhyyteen tai sosiaaliseen syrjäytymiseen. Kristillisdemokraateina ymmärrämme, että taloutemme ja yhteiskuntamme voivat toimia vain, jos keskitymme myös sosiaalipolitiikkaan. Haluamme tehdä sosiaalisesta markkinataloudestamme sopivan 21-luvulle", korostaa EPP-ryhmän puheenjohtaja Manfred Weber.

Tänä iltapäivänä PPE-ryhmä kokoaa yhteen Euroopan parlamentin jäsenet, sidosryhmät ja korkean tason asiantuntijat Konferenssi aiheesta "Sosiaalinen markkinatalous, joka välittää". Mukana ovat myös Euroopan komission varapuheenjohtajat Margaritis Schinas ja Dubravka Šuica. Ennen Euroopan parlamentin vaaleja puheenjohtaja Manfred Weber määrittelee PPE-ryhmän keskeiset sosiaalipoliittiset painopisteet. Paneelikeskusteluissa keskitytään sitten siihen, kuinka parhaiten hallita elinkustannuskriisiä, turvata laadukkaat työpaikat tulevaisuuteen suuntautuvassa taloudessa ja mukauttaa yrityksemme nykyaikaiseen työmaailmaan.

”PPE-ryhmä ajaa eurooppalaista vuoropuhelua ihmisille tärkeimmistä asioista. Sosiaalinen markkinatalous ja vahva työmarkkinaosapuolten vuoropuhelu ovat Euroopan taloutemme ytimessä ja ovat avainasemassa kunnollisten työolojen ja taloudellisen vaurauden kannalta. Kovan työn täytyy tuottaa tulosta. Kenenkään ei pitäisi joutua huolehtimaan laskujensa maksamisesta kuun lopussa. Se tarkoittaa työntekijöiden suojelemista, erityisesti uusissa työmuodoissa, kuten keikkataloudessa työskenteleviä, samalla kun varmistetaan, että yrityksemme voivat toimia menestyksekkäästi yhä globaaleilla markkinoilla", korostaa Dennis Radtke, Euroopan parlamentin työllisyys- ja sosiaalivaliokunnan PPE-ryhmän tiedottaja. .

EPP-ryhmä on Euroopan parlamentin suurin poliittinen ryhmä, johon kuuluu 177 jäsentä kaikista EU: n jäsenvaltioista

Tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä tätä

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa