Liity verkostomme!

Politiikka

"Seisomme Ukrainan puolella", Euroopan parlamentti työskentelee Ukrainan ehdokkuuden puolesta

SHARE:

Julkaistu

on

Ukrainan lippuja voitiin nähdä kaikkialla Euroopan parlamentissa tänään, kun parlamentti piti kiireellisen täysistunnon. He hyväksyivät päätöslauselman, joka sisälsi ankarat sanktiot Venäjää vastaan ​​sen hyökkäyksen vuoksi Ukrainaan ja sitoutumisen pyrkimään Ukrainan hyväksymiseen Euroopan unionin ehdokasmaaksi. 

"Tunnistamme Ukrainan Eurooppa-perspektiivin", Euroopan parlamentin puhemies Roberta Metsola sanoi. "Kuten päätöslauselmamme selvästi todetaan, suhtaudumme myönteisesti, herra presidentti [Zelenskyy], Ukrainan ehdokasasemahakemukseen ja teemme työtä tämän tavoitteen eteen."

Koko keskustelun aikana useiden puolueiden edustajat korostivat ukrainalaisten jatkuvaa taistelua Venäjän hyökkäyksen keskellä ja sitä, että Ukraina on osa Eurooppaa. He keskustelivat myös Venäjän vastaisista pakotteista, kuinka sen pitäisi olla mukana kansainvälisessä yhteisössä ja sisällytetäänkö Valko-Venäjä ankariin pakotteisiin.

Jaa tämä artikkeli:

Nousussa