Liity verkostomme!

journalismi

Johtajuus ja organisaatiokäyttäytyminen eurooppalaisessa journalismissa

Julkaistu

on

"Nykyaikainen eurooppalainen politiikka ei voi olla ilman riippumattomia ja rehellisiä tiedotusvälineitä. Ne ovat sekä suoria kumppaneita poliittisissa prosesseissa että kolmansien osapuolien tapahtumien kiinnittäjiä, jotka muodostavat XXI-luvun Euroopan poliittisen historian tiilet." - kirjoittaa Joshua O.Kozerod, poliittisen historian professori Zerahin kauppakorkeakoulusta (Malta ja Luxemburg), varapuheenjohtaja Euroopan demokratiatutkimuksen keskus.

"Minun on täytynyt aina korostaa Brysselissä työskentelevien nykyaikaisten toimittajien ja kustantajien roolia, joka käsittelee EU: n viranomaisten päivittäistä kehitystä, oppitunneillamme opiskelijoiden kanssa poliittisten puolueiden historiasta ja doktriineista.

Colin Stevens, Brysselin lehdistöklubin puheenjohtaja ja EU Reporter -lehden kustantaja, on poliittisen journalismin mestari. Hän on työskennellyt Brysselissä vuosikymmenien ajan ja ollut esimerkkinä nuorille, kasvaville politologeille ja toimittajille.

Siksi päätin nimittää hänet Zerah-kauppakorkeakoulun kirjeiden tohtoriksi - kunnian syy - hänen ansiokkaasta tunnustamisestaan ​​johtajuudesta ja organisaatiokäyttäytymisestä Euroopan journalismissa. Olen iloinen siitä, että koulun hallintoneuvosto tuki hänen ehdokkuuttaan yksimielisesti. "

"Olen iloinen voidessani hyväksyä tämän kunniatohtorin tutkinnon", sanoi Colin Stevens, "ja pidän sitä palkintona paitsi minulle, myös koko EU-toimittajaryhmäni toimittajalle."

Colin Stevens on eureporterin kustantaja ja päätoimittaja sekä Press Club Brussels -yhtiön puheenjohtaja, Euroopan lehdistöklubien liiton puheenjohtaja ja myös Maailman lehdistökerhojen liiton puheenjohtaja.

Elokuva

EU: n bruttovirasto ylitti 7 miljardia 2017: n kolmannella vuosineljänneksellä

Julkaistu

on

Alustavien tietojen perusteella EU: n jäsenvaltioiden kumulatiivinen GBO ylitti jälleen 7 miljardin euron viitearvon ja saavutti arviolta 7.02 miljardia euroa vuonna 2017. Vaikka se laski 0.3% edelliseen vuoteen verrattuna, se on edelleen - ilman inflaatiota oikaistu - kolmas kaikkien aikojen korkein taso. Kun yleiseurooppalaisen keskimääräisen lipun hinta oli vakaa, arviolta 7.1 euroa, GBO: n lasku johtui pääasiassa elokuvateatteriluvun vähäisestä vähenemisestä, koska katsojien lukumäärä laski 0.8% yhteensä 984 miljoonaan (-7.6 miljoonaa myytyä lippua), silti on EU: n kolmanneksi korkein taso vuodesta 2004. (lähde - EUROOPAN AUDIOVISUAALINEN OBSERVATORIO)

Paikallisissa valuutoissa GBO kasvoi epätasaisella tavalla koko EU: ssa, kun se kasvoi 19: ssä ja laski 6: n 25-EU: n markkinoilla, joiden osalta alustavia tietoja oli saatavilla. Maantieteellisesti GBO: n kasvu oli voimakasta Keski- ja Itä-Euroopassa, mikä merkitsi vakaata nousua Slovakiassa (+ EUR 5.5 miljoonaa, + 18.9%), Liettua (+ 2.7 miljoonaa euroa, + 15.2%), Puola (+ PLN 104.9 miljoonaa , + 10.8%) ja Romania (+ RON 25.0 miljoonaa, + 10.3%). Saksasta (+ 33.1 miljoonaa, + 3.2%) ja Yhdistyneestä kuningaskunnasta (+ GBP 50.7 milj., + 4.1%) rekisteröitiin Saksan viidestä suuresta EU: n markkinoiden maltillinen nousu, kun taas liikevaihto pysyi suhteellisen vakaana Ranskassa ja Espanja.

"Italia puolestaan ​​osoitti merkittävän pudotuksen GBO: ssa (-EUR 82.6 miljoonaa, -11.9%), mikä johtui huomattavasta laskusuhdanteesta pääosin kansallisissa elokuvissa. GBO: n liikevaihto laski hieman Tanskassa (-DKK 39.9 miljoonaa, -3.6%) ja Itävallassa (-EUR 2.6 miljoonaa, -1.9%).

EU: n ulkopuolella Venäjän GBO nousi 9.5%: lla RUB 53 283.8 miljoonaan, mikä kasvoi ennennäkemättömällä elokuvateatterin lisääntymisellä (+ 10.0% - 212.2 miljoonalla myydyllä lippulla), mikä teki Venäjältä viime vuonna suurimmat eurooppalaiset markkinat. Turkissa GBO: n määrä kasvoi 25.9%: lla ja nousi ennätyksellisen TRY 871.0 miljoonaan, mikä johtui lippujen myynnin poikkeuksellisesta kasvusta (+ 22.1%).

Aiempien vuosien tapaan USA: n studiotuotot hallitsivat EU: n toimipistekarttaa, joka edustaa 19ia 20-elokuvista. Levy oli päässyt franchising-animaatiokuvasta Despicable Me 2017 (3 miljoona tunnustusta), jonka jälkeen Disney-elokuvakäsikirjoitus aloitettiin kauneuden ja peto (32.3 million) ja Star Wars: Episode VIII - Last Jedi (29.8 miljoonaa). Mielenkiintoista, että Despicable Me 28.8 oli ainoa otsikko ylittää 3 miljoonan tunnustuksen vertailuarvo, kun taas elokuva ei ollut koskettanut tätä kynnystä 30: ssä.

Perhe-animaatioominaisuudet jatkuivat edelleen hyvin, ja kuusi niistä kattoivat 20-nimikkeet, mukaan lukien Boss Vauva (18.6 miljoonaa pääsyä), Laulaa (15.2 miljoonaa), Autot 3(11.3 miljoonaa) ja Coco (9.8 miljoonaa). Vahvistetun toisen trendin vahvistaminen, franchising-osastot hallitsivat EU-kaavioita 2017: ssä, koska 15-nimikkeet ylhäältä 20 (ja 8-nimikkeet ylhäältä 10) ovat uudelleenkäynnistyksiä, jatko-osia tai spin-off-pelejä, kuten Kohtalo Furious (21.7 miljoonaa pääsyä), Viisikymmentä sävyä tummempi (20.3 miljoonaa), Pirates of the Caribbean: Kuolleet miehet kertovat mitään taruas (19.7 miljoonaa) ja It (17.9 miljoonaa).

GB inc sota draamaa Dunkirk oli ainoa ei-amerikkalainen elokuva, joka sijoitettiin 20in kärkeen, ja myydään 17.2 miljoonaa lippua. Ilman eurooppalaisia ​​elokuvia, jotka rahoitettiin tulevilla Yhdysvaltain investoinneilla (EUR inc), eurooppalainen nimi ei saavuttanut EU: ssa 10 miljoonia otoksia huipputehokkaalla eurooppalaisella elokuvalla, Yhdistyneen kuningaskunnan perhekomedia Paddington 2 tuottaa 9.1 miljoonaa tunnustusta.

Continue Reading

liiketoiminta

#EUReporter vaikutusvaltaisempi ja luotettava kuin The Guardian, Der Spiegel ja Le Monde

Julkaistu

on

Vuosittainen tutkimus, joka on kaikkein lukea tai katsotut tiedotusvälineet ja sosiaaliset mediat EU-asioista - ja joita pidetään kaikkein vaikutusvaltaisimpina - paljastettiin ComRes / Burson-Marsteller 2017 EU: n mediaanalyysi vaikuttavista tekijöistä.

Burson-Marstellerin toimitusjohtaja Karen Massin ja ComResin apulaisjohtaja Meghan Oliver hahmottivat Brysselin päättäjien ja mielipidevalmistajien suosimilla EU: n uutislähteillä ja sosiaalisen median kanavilla ja miten he vertaavat heidän päätöksentekoonsa.

Tutkimuksessa haastateltiin vastaajia tunnistamaan EU: n ja kansalliset tiedotusvälineet, joita he useimmiten käyttävät usein lukemaan tai katselemaan, sosiaalisesti tunnettuja medialeinoja ja arvioimaan näiden lähteiden ja kanavien vaikutusta heidän päivittäiseen työhönsä

EU Reporter Kysyttiin merkittävästi vaikuttajana 9%: ssa, Linked In (12%) ja Instagram (7%) välillä.

"Tärkein takeaway varten EU Reporter On se, että EU-uutisten osalta tutkimus osoittaa, että EU Reporter On vaikutusvaltaisempi (ja luotettavampi) kuin kansalliset nimikkeet, kuten Guardian, Der Spiegel että Le Monde.

"EU Reporter sai enemmän ääniä kuin kaikki nämä kolme", ​​sanoi Burson-Marstellerin viestintäjohtaja Dennis Abbot.

"Yleensä tiedotusvälineet, jotka ovat erikoistuneet EU: n uutisten, suurten tai pienten, esittämiseen, voittavat kansalliset tittelit päätöksentekijöiden ja muiden vaikuttajien keskuudessa Brysselissä", hän sanoi. "On selvää, että päättäjät haluavat kuulla uutiset lähteestä eivätkä kansallisen suodattimen kautta."

EU Reporter Oli erityisen suosittu luotettavana uutis- ja informaatiolähteenä Euroopan parlamentin jäsenten ja muiden poliitikkojen keskuudessa sekä tärkeimmistä verkko-uutisista että sosiaalisesta mediasta.

Sosiaalisen median käytön suhteen EU: n vaikuttajat todennäköisesti sanovat käyttävänsä niitä Facebook. Lähes kaksi kolmasosaa (63 prosenttia) sanoo käyttävänsä sitä vähintään kerran viikossa, jota seuraa Twitter että YouTube (Molemmat 53 prosenttia), LinkedIn (37 prosenttia) ja Instagram (17 prosenttia).

Tiedot osoittavat, että erityisesti parlamentin jäsenet suosivat Facebookia, kun yhdeksän kymmenes (93%) sanoo käyttävänsä verkkoa vähintään kerran viikossa. POLITICO ja BBC ovat Brysselin päättäjien ja mielipiteenmuokkaajien kaikkein lukea tai katseltuja tiedotusvälineitä - sekä molempien lukijat ovat kasvaneet tammikuussa julkaistun aiemman EU: n tiedotusvälineetutkimuksen jälkeen.

Lähes kaksi kolmasosaa Brysselin vaikuttajista sanoo lukeneensa Poliitikko vähintään kerran viikossa. Yli puolet on samaa mieltä BBC: stä.

Lähes puolet vastaajista lukee Financial Times että Economist. Euronews, jota ei ole käsitelty edellisessä tutkimuksessa, katselee tai lukee yli kolmasosa poliittisista päätöksentekijöistä ja mielipiteenmuodostajista

Karen Massin kommentoi kyselyn käynnistämisen yhteydessä: "Euroopan unioni on ollut viime vuosien merkittävien poliittisten kehitysten ja muuttuvien muutosten keskellä, joten ei ole yllätys, että lukijamäärät lisääntyvät huomattavasti EU: n uutislehtien kesken. Influenssien sosiaalisen median käytön voimakas kasvu erityisesti YouTube: n ja LinkedInin kautta on toinen silmiinpistävä havainto. Tulokset korostavat, että Brysselissä käytävässä keskustelussa äänesi kuuluttamiseksi sinun on ajateltava integroituja ja osallistuttava sekä tiedotusvälineisiin että sosiaaliseen mediaan. "

ComRes-apulaisjohtaja Meghan Oliver lisäsi: "Oli hienoa olla jälleen yhteistyössä Burson-Marsteller Brysselin kanssa ymmärtämään tiedotusvälineiden vaikutusta Brysselin vaikuttajiin. On mielenkiintoista huomata, että lukijoiden lukumäärä lisääntyi tänä vuonna. Samanaikaisesti kulutus ei välttämättä korreloivat vaikuttamisen kanssa - lukijakunta yksin ei takaa läpimurtoa vaikuttajien kanssa. "

Continue Reading

Etusivu

Hate speech ja #FakeNews: hyökkäys jatkuu

Julkaistu

on

Vuotta sen jälkeen, kun Euroopan komissio luotiin verkossa "Käytännesäännöt"Maailman neljästä suurimmasta Internet-yrityksestä, online-rasistiset ja muukalaisvihamieliset näkemykset eivät osoita merkkejä hidastumisesta. Tai ainakin se, mitä Euroopan elin löysi vuosi sen hyväksymisen jälkeen. Erityisesti Twitter ei ole täyttänyt EU: n normeja vihamielisen puheen poistamiseksi verkossa 24 tunnin sisällä, ja se on tehnyt alle 40 prosenttia tapauksista, joissa sisältö on merkitty. Sen sijaan Google ja Facebook ovat onnistuneet alentamaan Vähintään 50 prosenttia ilmoitetusta sisällöstä. Asia on pahentanut, että online-vihapuheiden hyökkäys on yhdistetty äärioikeistojen ja "väärennettyjen uutisten" nousuun, joita ei useinkaan käytetä sosiaalisen median vihamielisen sisällön mukana - kirjoittaa Colin Stevens

Kauas oikeiden äänien nousu, sekä online että offline, koko länsimaisessa politiikassa on ainakin osittain syyllinen verkko-keskustelujen huonoon tilaan. Presidentti Trumpin vaalit samaan aikaan a nousta Rasistisen tai antisemitistisen vandalismin ja väkivallan tapaisissa Yhdysvalloissa, jossa on monia piirustusyhteyksiä näiden teosten ja Trumpin liian tuttujen viserryksen retoriikan välillä. Samassa kannassa Brexitin 50-artikkelin käynnistäminen Yhdistyneessä kuningaskunnassa sai aikaan a piikki Vihamielisessä verkossa, poliisin joukot eri puolilla maata ylösajon Tiedustelujen kerääminen ja suojelun lisääminen heikossa asemassa oleville yhteisöille odotettaessa todellisia hyökkäyksiä. Yksi Yhdistyneen kuningaskunnan lähetystoiminnan harjoittaja oli Poistettu hänen postistaan Radioasemalla, joka seuraa verkkopuhelua "lopullisesta ratkaisusta" Manchester Arena -häkiriidan jälkeen; Ilmoituksen hänen poistamisesta oli tapana sekä suosionosoitukset että katumus havaitulle isku sananvapaudelle.

Ristiriitojen keskellä vihamielinen puhe on vain puolet tarinan: ns. "Väärennettyjen uutisten" esiintyvyys on kolikon toisella puolella, joka tällä hetkellä heikentää verkkokeskustelua. Pieni makedonialainen Velesin kaupunki houkutteli Internet-tähtiä, kun uutislehdet saivat tuulen sen, että se asui enemmän kuin 100 pro-Trump -verkkosivustot, joista monet lähettivät fake uutiset - kuten artikkeleita, jotka näyttävät osoittavan, että Barack Obama syntyi Keniassa tai että Hillary Clinton halusi Trumpin toimimaan, koska hän on "rehellinen eikä sitä voi ostaa". Väärennetty uutinen suuntautui Valkoiseen taloon, ja Trump itse löi joukon kriittisiä mediaviestejä "väärennetyksi uutiseksi"; Trumpin hallinnassa sisäisten riitojen ja Spump-perheen ja venäläisten valta-agenttien välisten epäsuotavien siteiden kesken Trump on toistuvasti vienyt Twitterissä Julistaa "väärennettyjä uutisia" "vihollinen", Tehdä online-keskustelua mahdottomaksi ja kritisoida kritiikkiä vain yhdellä iskulla.

Jopa suuret mediayritykset eivät ole kyenneet kiertämään kiistoja. Huhtikuussa 2017, tarina Venäjän sotilaslennon ja Yhdysvaltain laivaston tuhoojan välisestä tapahtumasta ilmestyi venäläiselle satiiriselle verkkosivustolle ja Levitä nopeasti Facebookin kautta. Muutaman viikon sisällä uutisjärjestöt ja verkkosivustot ympäri maailmaa saivat tarinan, kun taas Isossa-Britanniassa toimivat myyntipisteet The Sun ja The Daily Star käynnissä Sensational otsikot Levittää uutisia ilmoitetusta tapahtumasta, kunnes se lopulta nosti sen FoxNews.com. Tapahtuma, vaikka se perustui samanlaiseen tapahtumaan 2014: ssa, ei ollut koskaan tapahtunut.

Washington Post sai kiinni ajovalojen myöhään 2016, sen jälkeen, kun se keräsi a tarina Noin Yhdysvaltain "väärennettyjen uutisten" myyntipisteistä, jotka edistävät venäläistä esityslistaa presidentinvaalien aikana - tarina laulettuna Maanjäristys paljastaa Joidenkin, ja Huono journalismi toisten mukaan. Kuukautta myöhemmin, sama pistorasia juoksi a tarina Venäjän hakkerit tunkeutuivat USA: n sähköverkkoon, joka levisi nopeasti maailmanlaajuisten tiedotusvälineiden kautta, ennen kuin The Post oli Pakotettu luovuttamaan takaisin Kahden tunnin kuluessa alkuperäisestä postista.

"Väärennettyjen uutisten" syytökset ovat päässeet oikeussalissa, venäläisen alumiinipommittajan Oleg Deripaskan kanssa Tuomio Associated Pressin kostosta. Storied uutistoimistoa syytetään siitä, että hän murhasi hänet kertomalla maaliskuussa kertomuksen, joka väittää, että 2005: ssä Paul Manafort asetti Oleg Deripaskalle liiketoimintasuunnitelman, joka lupasi edistää Putinin hallituksen intressejä ja heikentää Venäjän vastaista oppositiota Euroopassa Ja entisen Neuvostoliiton tasavaltoja. Uutistoimisto ei tarjonnut todisteita varsinaisesta työstä, joten Deripaska julkaisi joukon avoimia kirjeitä Wall Street Journalin sivuilla ja tuomitsi AP: n kattavuuden. Yhdysvaltojen oikeudellinen taistelu on parhaillaan käynnissä. Uutistoimisto hiljattain pyysi tuomioistuinta pitämään enemmän aikaa vastata asiaan, mikä herättää kysymyksiä siitä, ovatko väitteet yhtä vesitiivis kuin maaliskuun kappaleessa.

Vuosien kuluttua ensimmäisen "valeuutisten" tarinan ilmestymisestä ilmiö ei osoita hidastumisen merkkejä. Vaikka Google ja Facebook jatkavatkin Laajentaa toimenpiteitä Torjumaan sen leviämistä, kuten "tosiseuranta" -tunnisteiden käyttöönottoa hakutuloksissa ja korostamalla tarvetta erottaa verkossa, ei ole helppoa korjata. Lisäksi eurooppalaisina hallituksina Siirtää lainsäädäntöä Sakko teknologiayrityksiä toimettomuuteen, Kiina näyttää asetettu käyttäen sateenvarjo "väärennettyjä uutisia" on kirjoittaa uudelleen Tiananmenin aukion tarina. Ja tässä on keskustelun ydin: sananvapaus verkossa on varmasti tunnustettava demokraattisen politiikan tunnusmerkiksi. Kuitenkin, kun väärennökset varjostavat yhä enemmän totuutta - joskus dramaattisilla seurauksilla - sananvapautta ei pitäisi enää pitää itsestäänselvyytenä.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa