Liity verkostomme!

EU

#Huawei kehottaa Yhdysvaltoja mukauttamaan lähestymistapaansa kyberturvallisuuden torjumiseksi tehokkaasti

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Huawei jätti yhteenvedon tuomion osana prosessia, jossa haastettiin 889in kansallisen puolustusvaltuutuslain (2019 NDAA) 2019-osaston 29in perustuslainmukaisuus toukokuussa 2019, XNUMX. Se kehotti myös Yhdysvaltain hallitusta pysäyttämään Huaweiä vastaan ​​suunnitellun kampanjan, koska se ei anna kyberturvallisuutta.

Huaweiin kieltäminen kyberturvallisuudesta tekosyynä ”ei tee mitään verkkojen turvallisuuden lisäämiseksi. Ne tarjoavat vääriä turvallisuustunteita ja häiritsevät huomion todellisista haasteistamme, ”sanoi Song Liuping, Huawei'n lakimies. ”USA: n poliitikot käyttävät koko kansakunnan voimaa tulla yksityisen yrityksen jälkeen”, Song huomautti. ”Tämä ei ole normaalia. Lähes koskaan nähnyt historiaa. "

”Yhdysvaltain hallitus ei ole esittänyt mitään näyttöä siitä, että Huawei on turvallisuusuhka. Ei ole asetta, ei savua. Vain spekulaatiot ”, Song lisäsi.

Kantelussa Huawei väittää, että 889 NDAA: n 2019-osiossa mainitaan Huawei nimen mukaan eikä ainoastaan ​​Yhdysvaltojen hallituksen virastojen ostamasta Huawei-laitteita ja -palveluja, vaan myös estetään heiltä sopimukset avustusten tai lainojen myöntämisestä kolmansille osapuolille, jotka ostavat Huaweiä laitteita tai palveluja - vaikka ei ole vaikutusta tai yhteyttä Yhdysvaltain hallitukseen.

Song käsitteli myös Huawein lisäämistä Yhdysvaltain kauppaministeriön entiteettiluetteloon kaksi viikkoa sitten. ”Tämä luo vaarallisen ennakkotapauksen. Nykyään se on televiestintä ja Huawei. Huomenna se voi olla toimialasi, yrityksesi, kuluttajasi ”, hän sanoi.

”Oikeusjärjestelmä on viimeinen puolustus oikeuteen. Huawei luottaa Yhdysvaltain oikeusjärjestelmän riippumattomuuteen ja koskemattomuuteen. Toivomme, että tuomioistuin voi korjata NDAA: n virheitä, ”Song lisäsi.

Mainos

Glen Nager, Huawei'n johtava asianajaja, sanoi 889in NDAA: n osaston 2019 rikkoneen Yhdysvaltain perustuslain sovittelulain, asianmukaisen prosessin ja hyväksymislausekkeet. Näin ollen tapaus on pelkästään "oikeudellinen kysymys", koska kyseessä ei ole tosiseikkoja, mikä oikeuttaa yhteenvedon tuomion käsittelyn nopeuttamiseksi.

Huawei uskoo, että Yhdysvaltain Huawei-tukahduttaminen ei auta tekemään verkostoista turvallisempia. Huawei odottaa, että Yhdysvallat ryhtyy oikeaan lähestymistapaan ja ryhtyy rehellisiin ja tehokkaisiin toimiin, joilla parannetaan kyberturvallisuutta kaikille, jos Yhdysvaltojen hallituksen todellinen tavoite on turvallisuus.

Tuomioistuimen aikataulutusjärjestyksen mukaisesti 19-syyskuun alussa on järjestetty kuuleminen.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa