Liity verkostomme!

EU

Sosiaalisen median foorumeilla on '' ratkaiseva rooli taistelussa ääriliikkeiden retoriikassa ''

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

radikaali-IslamJohtavan kansalaisjärjestön johtaja sanoo, että sosiaalisen median alustat, kuten Twitter ja Facebook, voivat auttaa "haastamaan ääriliikkeiden retoriikan" ja torjumaan nuorten muslimien radikalisoitumista.

Tehmina Kazi, Ison-Britannian islamilaisen maallisen demokratian johtaja ja Euroopan demokratian säätiön jäsen Tehmina Kazi, puhui Brysselissä keskiviikkona (1. heinäkuuta), että sosiaalisessa mediassa on kyseenalaistettava tehokkaasti pelkästään ääriliikkeet. "fundamentalistisen retoriikan pitäisi olla myös".
Kazi oli yksi pääpuhujista poliittisessa vuoropuhelussa, jonka järjesti Euroopan demokratiasäätiö, Brysselissä toimiva poliittinen instituutti ja Euroopan politiikkakeskuksen ajatushautomo. Keskustelu oli ajankohtainen, ja sitä seurasi äskettäiset tappavat islamilaiset iskut Ranskassa, Kuwaitissa ja Tunisiassa ja myös murhanhimoinen hyökkäys baptistikirkkoon Etelä-Carolinassa.
Kazi kertoi kokemuksistaan ​​tiiviistä yhteistyöstä muslimiyhteisöjen kanssa, etenkin Isossa-Britanniassa, jossa hän mainitsee esimerkin ryhmästä "Inspire", joka on antanut musliminaisille kyvyn sanoa "vain ei" ääriliikkeille, kiihkoilulle ja patriarkaatille "kaikessa toiminnassaan. lomakkeita. "
Hän lisäsi: "He ovat hyödyntäneet sosiaalista mediaa hyvin luomalla vertaisjohtoisia" puhuvien päiden "videoita, jotka estävät naisia ​​ja miehiä liittymästä Islamivaltioon. Nämä jaettiin laajalti Facebookissa. "
Kazi sanoi myös, että nuorten on "koulutettava" logiikkaan, argumentteihin, järkeihin ja kykyyn punnita erilaisia ​​totuusväitteitä "saadakseen järkevän käsityksen heidän edessään olevista todellisuuden hämmentävistä ja usein kilpailevista puolista. Hän jatkoi: "Tätä varten tuen erikoistuneita" kriittisen ajattelun "verkkokoulutusohjelmia 16-21-vuotiaille." Hän lisäsi, että kouluissa ja yliopistoissa opetti liian paljon konservatiivisia muslimiääniä. Hän sanoi, että vasemmistolaisliikkeiden keskuudessa ei ollut paljon rohkeutta vastustaa ääri-uskonnollisten ryhmien keskustelua.Fundamentalistinen retoriikka on myös kyseenalaistettava, hän sanoo, ja yksi esimerkki on viime vuoden vetoomus, jossa kehotettiin poistamaan Maajid Nawaz mahdollisesta liberaalidemokraattisesta parlamentaarikoksi. ehdokas tweetingille vaaraton Jeesus ja Mo -sarjakuva.
Hän kertoi yleisölle, että joukko maallisia aktivisteja haastoi tämän "likainen temppukampanjan" ja Nawaz pidettiin ehdokkaana:
"Samankaltaisten sosiaalisen median aloitteiden leviäminen lähettäisi selkeän viestin - että kriittinen massa uskonnollisista ja ei-uskonnollisista taustoista kärsivien ihmisten kriittinen massa kyseenalaisti voimakkaasti ääriliikkeet ja fundamentalistiset näkökulmat." Hän varoittaa myös "heitä meitä"-mentaliteetin leviämisestä, joka korostaa muiden kuin muslimien "toisia".
Hänen mukaansa tämä "alentaa ja pilkkaa" muslimitaustaisia ​​ihmisiä, jotka "sattuvat olemaan erilaisia", kuten shia, ahmadi tai feministi.
”Minulla on tausta tasa-arvosta ja ihmisoikeuksista ja tuen aktiivisesti humanistisia syitä ja järjestöjä. Minua on todella masentavaa nähdä, kuinka uuden sukupolven jäsenet allekirjoittavat sellaisen islamin version, joka on niin inhimillistä, epätasaista ja vihaa täynnä ... ja ennen kuin he ovat edes joutuneet Daeshin kynsiin. "
Lontoossa toimiva Kazi totesi, että "monet ihmiset" väittävät, että muslimiyhteisöt eivät ole valmiita "tiettyihin progressiivisiin muutoksiin", olipa kyse samaa sukupuolta olevien suhteiden hyväksymisestä, naisten kannustamisesta uskonnollisiin johtajiin tai kieltäytymisestä tekosyitä ihmisten osallistumiselle terrorismiin. "Olemme havainneet tämän matalien odotusten tuhoisan rasismin vaikutuksen ympärillämme", hän julisti.
Muita puhujia olivat Gilles de Kerchove, joka EU: n terrorismin torjunnan koordinaattorina on ollut edelläkävijä EU: n terrorismin torjunnassa yli seitsemän vuoden ajan ja joka varoitti, että Daeshin kaltaisten ryhmien pyrkimykset torjua nuorten muslimien radikalisoitumista "vievät kauan". Hän toi kuitenkin esiin useita käynnissä olevia aloitteita, joilla hänen mielestään voi olla vaikutusta, mukaan lukien äskettäin käynnistetty 18 kuukauden pilottihanke, jonka tarkoituksena on "paremmin viestiä" EU: n ja muiden tekemien "hyvien töiden" aloista esimerkiksi humanitaarisen avun aloilla. apu.
Hän myönsi: "Tällä hetkellä näiden asioiden viestintästrategia on hieman epäjärjestetty. Mutta diplomaattisella, humanitaarisella ja kehitysyhteistyöllä tehdään erinomaista työtä, ja meidän on mainostettava tätä enemmän." EU: n poliittinen virasto Europol käynnisti myös aiemmin tällä viikolla uuden aloitteen, jonka hän on suunnitellut auttavansa kaikkia ääriliikkeiden torjunnassa mukana olevia henkilöitä, lainvalvontaviranomaiset mukaan lukien, erottamaan paremmin laitonta ja pidettävää verkkosisältöä toisistaan. Hän viittaa myös toiseen aloitteeseen, joka on myöhemmin tänä vuonna Euroopan komission perustama foorumi, jonka tarkoituksena on saada sosiaalisen median toimijat mukaan ja kannustaa heitä seuraamaan tiukemmin online-ääriliikkeitä.
De Kerchove kertoi tukevansa laajasti myös Yhdysvaltoihin perustuvan Counter Extremism Project -yrityksen pyrkimyksiä hillitä ääriliikkeiden leviämistä sosiaalisen median alustoilla. CEP on kiihkeästi puolustanut asiaa sen perustamisesta lähtien viime syyskuussa ja aiemmin tällä viikolla käynnistänyt eurooppalaisen projektin yhteistyössä Euroopan demokratiasäätiön kanssa, jonka tavoitteena on eturyhmän tuki sosiaalisen median yrityksille, erityisesti Twitterille, kaiken sisällön poistamiseksi. voidaan pitää ääriliikkeinä tai yllyttämisenä väkivaltaisuuksiin, kuten äskettäin nähtiin Afrikassa ja Euroopassa.
Myös paneelissa ollut entinen Yhdysvaltain YK: n suurlähettiläs Mark Wallace vaati, että kaikkien "ääriryhmien" viestejä levittäneiden tilien sulkeminen suljetaan välittömästi. "Counter Extremism Project": n toimitusjohtaja Wallace sanoo kuitenkin, että Twitter on muihin sosiaalisiin medioihin kuten Facebook ja You Tube verrattuna ollut erityisen hidas käsittelemään tällaista "aggressiivista" viestintää. Wallace sanoi: "Twitter on tällä hetkellä" yhdyskäytävä huumeille niille, jotka haluavat rekrytoida islamilaisen terrorismin torjunnan taistelijoita, ja tämä on lopetettava. "
Lisäpanoksen antoi tohtori August Hanning, joka oli entinen Saksan tiedustelupalvelun päällikkö vastuussa maan sisäisestä turvallisuudesta, ja sanoi, että muslimiyhteisöjen johtajilla on "erityinen vastuu" auttaa ohjaamaan nuoria muslimeja ääriliikkeiden tieltä.
Hän sanoi: "Aina kun tapahtuu julmuus, he sanovat, että tällaisilla teoilla ei ole mitään tekemistä heidän kanssaan, mutta tämä väkivalta tehdään islamin nimissä, joten kyllä, heillä on erityinen vastuu tehdä asialle jotain."

Mainos

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa