Liity verkostomme!

EU

UKIP MEP Janice Atkinson keskeyttänyt osapuoli yli korvaushakemuksessaan

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

UKIP: n Euroopan parlamentin jäsen ja ehdokkaat on jäädytetty "vakavien taloudellisten syytösten johdosta", puolue sanoo.
Kaakkois-Euroopan parlamentin jäsen Janice Atkinson joutui taistelemaan Folkestone- ja Hythe-istuimella 7-toukokuussa. Hänet keskeytettiin aurinko Sanomalehtiä koskevasta tutkimuksesta, jonka hänen henkilökunnan jäsenen mahdollinen epäkohta on, joka liittyy kulukorvaukseen.

Atkinson ei ole vastannut BBC pyyntöihin kommentoida.

Puolueen johtaja Nigel Farage kertoi BBC Radio Kentille BBC: lle, että kurinpidollinen kuulemistilaisuus pidetään "ensi viikon alussa".

Mainos

Hän sanoi: "Se näyttää erittäin huonolta - se ei voisi näyttää huonommalta ja olen hämmästynyt siitä."

Sanomalehti on julkaissut salaisen äänityksen, joka näyttää Janice Atkinsonin esikunnan päällikkö Christine Hewittin puhuvan Kentin Margatessa sijaitsevan ravintolan johtajalle ennen UKIP: n kevätkonferenssia. Kuvassa hän näyttää pyytävän laskua paljon suuremmasta summasta kuin alun perin saanut lasku.

Hewittin sanotaan sanovan: "Ajatuksena on, että veloitamme heitä hieman, koska se on tapa, jolla palautamme sen."

Mainos

Hotellin henkilökunnan jäsen vastaa: "3,150, onko se kunnossa? Joo, jos olet kunnossa? Riittääkö sinulle?"

Hewitt sanoo sitten: "Voi luoja joo, se on enemmän kuin tarpeeksi."

Ei tiedetä, tiesikö Atkinson henkilöstön jäsenen ilmeiset toimet vai valtuuttiko hän sen.

Farage sanoi, että oli liian aikaista sanoa, Atkinson saisivat juosta UKIP Folkestonessa ja Hythe.

Hän kertoi BBC: lle: "Puhuin hänelle keskiyön jälkeen ja hän sanoi, että kaikki liittyi laskuihin ja varainhankintaan - olin rehellisesti sanottuna kaiken sekaana."

Hän lisäsi: "En yksinkertaisesti voinut uskoa sitä - kuinka ihmeessä kukaan voisi ajatella voivansa käyttäytyä näin?"

UKIP: n edustajan mukaan puolue oli "uskomattoman pettynyt" Atkinsoniin, joka näytti olevan "käyttänyt erittäin huonoa arvostelukykyä" ja "toiminut tavalla, jota puolue ei ole koskaan suostunut eikä koskaan suostuisi".

Kentin poliisi ilmoitti, ettei se ollut saanut ilmoituksia sanomalehden väitteistä. Viime kesänä Atkinson aiheutti kiistoja Kentissä, kun hän viittasi Thai osatekijä "pistosangana".

BBC: n poliittinen kirjeenvaihtaja Chris Mason sanoi, että Atkinson ei ollut ensimmäinen UKIP: n parlamentin jäsen, joka aiheutti puolueelle päänsärkyä.

David CoburnUKIP MEP David Coburn kiistelty aiemmin tällä viikolla

Kaksi entistä UKIP jäsenet ovat palvellut vankeusrangaistukseen ja kolme ovat loikkasi konservatiivit viimeisten neljän vuoden aikana.

Aiemmin tällä viikolla, jäsenet Skotlannin parlamentin yksimielisesti tuominnut puheenvuorosta UKIP MEP David Coburn, kun hän vertasi skotlantilainen ministeri, Humza Yousafin, Abu Hamza.

Abu Hamza palvelee elämää Yhdysvalloissa terrorismiin rikoksista.

Keskeyttäminen Ms Atkinson lähtee UKIP otsikoita voisi tehdä ilman, meidän kirjeenvaihtaja lisäsi.

Folkestone ja Hythe nähdään turvallisena konservatiivinen seat.It edusti entinen sisäministeri ja ex-konservatiivipuolueen johtaja Michael Howard, mistä 1983 ja 2010, kun hän seisoi alas kuin MP ennen Viime vaaleissa.

Kollegani Damian Collins voitti istuimen 2010: ssä.

Atkinsonin keskeyttäminen tapahtui pian sen jälkeen, kun Farage oli varoittanut, että vuosi 2015 olisi "erittäin likainen, ilkeä" yleinen vaalikampanja, ja kehotti puolueitaan "kääntämään toista poskea".

Hän oli puhunut Rochester missä hän oli tyytyväinen kahden entisen konservatiivinen Medway kunnanvaltuutetut, Tom Mason ja Vaughan Hewett, jotka seisovat varten UKIP kunnallisvaaleissa toukokuussa.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa