Liity verkostomme!

Etusivu

MEP Mike Nattrass sulkeutuu UKIP televisiossa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

12_ukip_grab_w-300x168Mike Nattrass MEP has quit UKIP syyttäen puoluejohtaja Nigel Farage käynnissä "totalitaarinen" organisaatio ja on "huono johtaja".

Nattrass sanoi läpipainopuheessa erokirjeessään: "Valitettavasti nykyiset johtajan kiusanteet tuovat mieleeni sellaiset sanat ja lauseet kuin" Gerrymandering "," Totalitarian "," Zimbabwen presidentti "ja" Machiavellin näyttäminen amatöörinä ". "

Nattrass MEP West Midlandsin, päätti mennä epäonnistuttuaan tehdä valintalistan kuin UKIP ehdokkaaksi 2014 europarlamenttivaaleissa. Hän erosi viime yönä aikana television haastattelussa Channel 4 News, opiskellessaan parlamentissa Strasbourgissa.

Mainos

Hän sanoi: "Prosessi on täysin muutettu ja vahvistettu niin, että vain Nigel Faragea tukevat ihmiset otetaan luetteloon." UKIP on nyt totalitaarinen puolue. Nigel Farage haluaa puolueeseen vain ihmisiä, jotka ovat täysin ja täysin samaa mieltä hänen kanssaan. "

Mike Nattrass myöhemmin kertoi EU Reporter: "Vain yhdelle miehelle UKIP: ssä on lupa antaa mielipide - ja me kaikki tiedämme kuka se on. Puolueen johtaja. Tällainen johtamistyyli ei ole hyvä. Jokainen, joka seisoo Nigel Faragen edessä, nähdään häiriötekijänä - ja niin he näkivätkin huolimatta siitä, että pärjäsin hyvin uudelleenvalintahaastatteluissani.

"Hävitin, koska heidän mukaansa en ollut osoittanut uskollisuutta. Nyt ihmiset pitävät päätään alhaalla välttääkseen minut poistamasta. Se ei ole tapa johtaa puoluetta. Johtaja haluaa vain ihmisten valitsevan, jotka ovat hänen sukulaisiaan. ”

Mainos

Nattrass 67, istuvat riippumattomana Euroopan parlamentissa vasta ensi toukokuun vaaleissa. Ei tiedetä, mihin ryhmään hän liittyy EU: ssa.

Viime maanantaina hän erosi EFD-ryhmästä - hän harkitsee itsenäisyyttä Länsi-Midlandsissä ensi toukokuussa.

UKIP sanoi lausunnossaan: "Ymmärrämme, että Euroopan parlamentin jäsen Mike Nattrass eroaa UKIP: stä. Ymmärrän hänen pettymyksensä siitä, ettei hän ole UKIP-luetteloissa tulevia vaaleja varten, mutta luettelon valitsi oikeudenmukainen ja kattava prosessi, ja UKIP on nyt hyvin monia lahjakkaita ihmisiä, jotka haluavat edustaa meitä. "

Nattrassin dramaattinen lähtö osoittaa kasvavan sisällissodan UKIP: ssä. Lincolnshiren kreivikunnan UKIP: n johtaja ja kansallisen toimeenpanoviraston jäsen Chris Pain erotettiin tällä viikolla huolimatta poliisin selvityksestä tällä viikolla väitetyn rasistisen kommentin antamisesta sosiaalisen median verkkosivustoillaan.

Pain on nyt muodostanut oman irtautumisryhmänsä, ja myös NEC: n jäsen Doug Denny erotettiin viime maanantaina NEC: n kokouksessa Lontoossa. Huolimatta UKIP: n sisäisestä kamppailusta, Euroopan komission puheenjohtaja José Manuel Barroso, ennusti tällä viikolla puolueesta Britannian "ensimmäisen voiman" Brysselissä.

Nattrass eroamisen kirje UKIP puolueen puheenjohtaja Steve Crowther seuraavasti:

EROUTUN UKIP: ltä: Olen ollut UKIP: n jäsen vuodesta 1997 ja olen edellinen puolueen puheenjohtaja ja varajohtaja ja edustanut Englannin Länsi-Midlandsia UKIP: n jäsenenä vuodesta 2004. UKIP: n valintaprosessi on vääntynyt ja muotoiltu uudelleen Croniesin valitsemiseksi. Nigel Farage ja Cronies of Cronies; UKIP: n säännöt (NEC: n normaali käsitys säännöistä) rikottiin yksinkertaisesti tähän tarkoitukseen. 

Ne, jotka eivät anna Nigel Faragelle mitään vastarintaa hänen tekemisessään, "Valitut kronikat", valitaan listojen kärjessä, ja ne korkean profiilin henkilöt kaikilla alueilla, jotka saattavat kyseenalaistaa hänet, erotettiin. Tämä prosessi parantaa tavoitetta, joka ei ole ohjata jäsenten ääniä pois "Valitut kroonit" -kohdasta, sitten viimeisestä olkesta. Tällä viikolla Nigel Farage neuvoi UKIP: n parlamentin jäseniä (mukaan lukien minä), että riippumatta siitä, miten jäsenet äänestävät, NEC voi muuttaa järjestystä! Joten, vaikka he eivät äänestä hänen kavereitaan, NEC vahvistaa heidät ehdokkaiksi. Hän vahvisti myös, että tätä prosessia oli jo sovellettu luetteloon Lontoon yleiskokouksen vaaleissa.  

Palvelen äänestäjiäni riippumattomana parlamentin jäsenenä ja harkitsen osallistumista vuoden 2014 vaaleissa ja vastustan aina totalitarismia ja EU: ta. Tämä puolueemme heikkeneminen on minulle suuri suru, koska olen saanut suurta tukea "todellisilta UKIP: n jäseniltä", jotka ovat työskennelleet niin kovasti ja joista on tullut ystäviäni. Voin vain kiittää kaikkia niitä ihmisiä, joista osa ei enää asu, noista hyvistä vuosista. 

Kiitos uskollisesti, Mike 

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa