Liity verkostomme!

Etusivu

Taipei ja Manila vaativat tappamissyytteitä Guang Da Xing No. 28 -tapauksessa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

grave-incidente-maritimo-entre-taiwan-y-filipinas-20130523084730-85118c65c6b02fdb6871c85c2acf67aaROC: n ja Filippiinien hallitukset julkaisivat tutkintaraportinsa Guang Da Xingin nro 28 ampumistapahtumasta erillisissä tiedotustilaisuuksissa 7. elokuuta, ja molemmat osapuolet suosittivat kahdeksan Filippiinien rannikkovartioston henkilöstön asettamista syytteeseen murhasta.

Taipei julkaisi raportin tiedotustilaisuudessa, jonka varapuheenjohtajana toimi ulkoministeri Ting Joseph Shih ja varaministeri Chen Ming-tang, tunnin kuluttua Manilan tiedotustilaisuudesta.

Filippiinien kansallisen tutkintatoimiston raportissa, jonka presidentti Benigno S. Aquino III hyväksyi, todettiin, että Filippiinien hallituksen aluksen hyökkäys Taiwanin kalastusalukseen aiheutti kalastajan Hong Shi-chengin (myös kirjoitettu Hung Shih Cheng) kuoleman. Lisäksi se suositteli syytöksiä oikeuden häirinnästä neljälle PCG-miehistön jäsenelle tapahtuman videomateriaalin väärentämisestä ja väärennetyn tykistöraportin lähettämisestä.

Mainos

Tapaus tapahtui 9. toukokuuta 2013 ROC: n ja Filippiinien päällekkäisillä talousvyöhykkeillä. PCG: n miehistö ampui 108 laukausta .30-kaliiprisesta konekivääristä, M16- ja M14-kivääreistä aseettomalle kalastusalukselle, lyömällä sitä 45: llä, kun vene pakeni Filippiinien partioalukselta.

Manilan talous- ja kulttuuritoimiston puheenjohtaja Amadeo Perez Jr. on sanonut vierailevansa Taiwanissa presidentti Benigno Aquino III: n puolesta anteeksi julkisesti herra Hongin perheen ja Taiwanin kansan puolesta sekä toimittamaan kattavan selvityksen Filippiinien hallitus on ponnistellut tapauksen suhteen toivoen Taiwanin ja Filippiinien suhteiden parantamista. MECO: n ja uhrin perheen asianajajat ovat myös päässeet sopimukseen korvauksista.

Taiwanin puolella Pingtungin alueellinen syyttäjävirasto ilmoitti aiemmin samana päivänä aikovansa nostaa syytteen murhasta samalle kahdeksalle Filippiinien raportissa mainitulle PCG-henkilöstölle. ROC-lain mukaan rangaistus murhasta on kuolema, elinkautinen vankeusrangaistus tai vankeusrangaistus vähintään kymmeneksi vuodeksi, kun taas Filippiineillä lakisääteinen rangaistus on 12 vuoden ja yhden päivän ja 20 vuoden vankeusrangaistus.

Mainos

Tapahtuman alusta lähtien ROC: n hallitus on ottanut ennakoivan ja lujan kannan Filippiinien hallituksen kanssa käytävissä neuvotteluissa saadakseen oikeuden uhrin perheelle, suojellakseen kalastajien etuja ja puolustamaan maan arvokkuutta ja asemaa. Filippiinien myönteisen ja konkreettisen vastauksen jälkeen neljään vaatimukseen hallitus harkitsee Filippiineille määräämiensä 11 pakotteen poistamista.

Taiwanin ja Filippiinien perinteisesti ystävällisten siteiden pohjalta ROC toteuttaa konkreettisia toimenpiteitä kahdenvälisten suhteiden vahvistamiseksi edelleen kaupan ja talouden, tieteen ja teknologian sekä kulttuurin aloilla.

ROC: n rannikkovartioston valvontalaiva Wei Hsing pelasti erikseen kolme filippiiniläistä kalastajaa, jotka poikkesivat Taiwanin eteläisillä vesillä 21. heinäkuuta, ja järjestivät nopean ja turvallisen paluun kotiin.

Continue Reading
Mainos

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa