Liity verkostomme!

Blogspot

Narratiivinen uutta Eurooppaa?

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

BarrosoEuroopan komission puheenjohtaja José Manuel Barroso kehotti 11-heinäkuussa "uutta kertomusta uudesta Euroopasta". Muistan, kun kuulin ensimmäisen kerran strategisen henkilön pudottavan sanan ”narrative” heidän esitelmäänsä - se oli silloin, kun he vaativat erittäin kallista tutkimusta ja nimensä vaihtamista osastolleen. Kumpikaan näistä asioista ei ollut sinänsä huono, mutta muuttunut kertomus ei tuottanut parempaa organisaatiota, se johti siihen, että monet ihmiset, jotka eivät käyttäneet sanaa "kertomus", syrjäytyivät ja joukko ihmisiä, joilla ei ollut suoraa suoraa kokemusta mitä he tekivät haltuunsa. Tällä oli ennustettavissa oleva lopputulos, paljon kuumaa ilmaa ja hyvin vähän konkreettisesta lajista, joka oli saatu aikaan. Joten anteeksi, jos en tunnu toiveikkaalta, kun ihmiset alkavat puhua uusista kertomuksista.

Mainos

Mutta emme tarvitse vain uutta kertomusta - ellei se ole riittävän ärsyttävää, haluamme todellakin version 2.0. Saanen kääntää kaikille, jotka eivät tunne uutta žargonia. 'Versio 2.0', vanhassa žargonissa, olisi ollut uusi 'visio', joka olisi saattanut olla mukana jonkin verran 'ajattelua laatikon ulkopuolella'. Oikeastaan ​​olen yllättynyt siitä, että tämä kerronta ei tule olemaan 'Version 3.0' - viimeisin sanamuoto. Kävin äskettäin edunvalvojien koulutustilaisuudessa, johon oli merkitty 'Version 3.0' - koska olin melko tietämätön '3.0': sta, odotin innolla valaistumista. Olen surullinen todetessani, että en ole viisaampi; siellä oli vähän sosiaalisen median ja Internetin käytöstä ja siinä oli melko paljon, voi kyllä, ja kuinka meidän kaikkien pitäisi käyttää nyt omni-present-infografiaa (ilmeisesti tämä auttaa käsittelemään ”tuntemattomuutta”). Ei mitään siitä, miten tehokkaasti hyödynnetään väkijoukon hankintaa tai käsitellään vääriä "väärätietoja", joita hakukoneiden algoritmit voivat provosoida, tai siitä, miten hallita tietoja tarjonnan yli, lukuun ottamatta pelkästään perusteltua henkilökohtaista arviointia. Lyhyesti sanottuna mikään, joka lisäsi paljon nykyiseen ymmärrykseeni. Erityisen masentava oli se, että jokaista uutta žargonikappaletta tervehtiin nopeasti - pystyin näkemään tiettyjen henkilöiden ilahduttavan merkitsevän uutta sanaa ja ajattelevan, kuinka he voisivat kertoa asiakkaille, että he ovat ihmisiä hoitamaan eurooppalaisen ”huonovointisuuden” ongelman.

Anteeksi žargonista, mutta 'uusi kertomus' näyttää kaikki erittäin hieno tapa välttää 'norsu huoneessa'. Eurooppa on erilainen kuin se, joka perustettiin enemmän kuin 60 vuotta sitten. Valmistaessamme ensimmäisen maailmansodan alkamisen 100-vuotisjuhlia vietetään mielellämme, mistä olemme kotoisin, ja emme saa koskaan unohtaa tätä. Eurooppa, jonka tunnemme tänään, on ollut yksi menestyneimmistä poliittisista hankkeista. Se on valtava saavutus, puutteellinen, hidas, joskus kiihkeä, mutta silti valtava menestys. Toivon, että yhtenäismarkkinoiden parantamiseksi tehdään enemmän toimia, jotta Euroopasta tulisi parempi paikka asua ja työskennellä ja varmistaa, että Euroopalla on myönteinen rooli maailmanlaajuisesti. Siitä huolimatta Euroopan dynamiikka on muuttunut, ja on tärkeää tunnustaa tämä - Saksan yhdistyminen, Itä-Euroopan entisten kommunististen valtioiden liittyminen ja yhtenäisvaluutan puolivalmiina käyttöönotto ovat muuttaneet mantereemme.

Presidentti Barroso vaatii vain kaikkea kattavaa narraatiota ottamaan huomioon Euroopan mantereen muuttuva todellisuus ja korostamaan, että EU ei ole vain talouden ja kasvun lisäksi myös kulttuurisen yhtenäisyyden ja yhteisten arvojen globalisoitunut maailma ”. Tämä visionäärinen Eurooppa eroaa jonkin verran nykypäivän tilanteesta, joka on kiinnitetty inflaatioasteisiin, budjettialijäämiin, kansallisen edun kurjaan puolustamiseen (jota yleensä tukevat kansalliset vuokranhakuiset eliitit) ja laajalle levinneiden vaikeuksien torjumiseen. Nykyinen politiikka uhkaa tuhota poliittisen hankkeen. Erityisesti meillä on jo lukuisia strategioita Eurooppa 2020 ja sen osa strategioita - jotkut eivät pysähdy 2020: ään, toiset ovat jo siirtyneet 2030: ään. Mutta tämä ei riitä Barroson perintöön. Pyydän puheenjohtajaa Barrosoa ottamaan huomioon kanadalaisen ja myöhemmin Yhdysvaltain ekonomistin, virkamiehen ja diplomaatin JK Galbraithin sanat: “Kaikilla suurilla johtajilla on ollut yksi yhteinen piirre: se oli halu kohdata yksiselitteisesti kansansa suurimman ahdistuksen. heidän aikansa. Tämä, eikä paljon muuta, on johtajuuden ydin. ”. 'Versio 2.0, uusi kertomus' on yksinkertaisesti viihdyttävä, kun taas Rooman sopimus palaa.

Mainos

Continue Reading
Mainos

Venäjä

EU: n on oltava valmis olemaan tunnustamatta Venäjän duuman vaaleja

Julkaistu

on

Venäjä [nid: 114228]

”Meidän on uudistettava Euroopan politiikka Venäjää kohtaan. Meidän on estettävä Venäjän uhat, pidätettävä Venäjän puuttuminen EU: hun ja sen naapurustoon ja tuettava strategisesti Venäjän demokraattisia voimia. Meidän on työskenneltävä olettamuksella, että muutos on mahdollista tässä maassa ja että "demokratia ensin" on ensimmäinen tehtävämme suhteissamme Venäjään. Venäjä voi olla demokratia ”, sanoi EPP: n Euroopan parlamentin jäsen Andrius Kubilius ennen 14. syyskuuta pidettävää täysistuntoa EU: n ja Venäjän poliittisten suhteiden tulevaisuudesta.

Parlamentin mietinnössä, jonka Kubilius on laatinut ja josta äänestetään tänään (15. syyskuuta), korostetaan, että Euroopan on osallistuttava Moskovan kanssa yhteistä etua koskeviin kysymyksiin, kuten asevalvontaan, rauhanrakentamiseen, maailmanlaajuiseen turvallisuuteen tai ilmastonmuutokseen. Tällaisen yhteistyön olisi kuitenkin ehdottomasti oltava ehdollinen Kremlin halukkuudesta kunnioittaa ihmisoikeuksia ja kansainvälisiä lakeja. ”Yhteistyö tietyillä erityisaloilla ei saisi johtaa myönnytyksiin EU: n arvoihin eikä koskaan jättää huomiotta seurauksia kumppaneillemme. Tarvitsemme lisää rohkeutta ottaa vahva kanta Kremlin hallintoa kohtaan ihmisoikeuksien puolustamiseksi. Meidän on varmistettava, että mahdolliset lisäsuhteet Kremlin kanssa riippuvat Putinin halusta lopettaa hyökkäykset, sortot ja pelottelut Venäjällä ja sen ulkopuolella ”, Kubilius korosti.

Mainos

Mietinnössä korostetaan lisäksi, että EU: n on oltava valmis olemaan tunnustamatta Venäjän duumaa ja keskeyttämään maan osallistuminen kansainvälisiin parlamentaarisiin kokouksiin, myös Euroopan neuvoston kokouksiin, jos tällä viikolla Venäjän parlamenttivaalit tunnustetaan petoksiksi. ”Venäjän ihmisillä on oltava valintaoikeus, kuten minkä tahansa muun demokraattisen maan ihmisillä. Kun tärkeimmät oppositiotoimijat ja Venäjän hallitsevan puolueen vastustajat ovat vankilassa tai kotiarestissa, vaihtoehtoja ei ole. Kremlin jatkuva tukahduttaminen kaikkiin opposition ehdokkaisiin, vapaaseen mediaan tai kansalaisjärjestöön heikentää vaalien legitiimiyttä ja oikeudenmukaisuutta. Toistamme, että oppositiojohtaja Aleksei Navalny sekä kaikki ne, jotka tukivat häntä rauhanomaisten mielenosoitusten aikana, on vapautettava ”, Kubilius totesi.

Mainos
Continue Reading

Saksa

Saksan vihreiden puoluejohtaja puolustaa liittokansleri-ehdokasta

Julkaistu

on

By

Saksan vihreiden puolueen johtajat Robert Habeck ja Annalena Baerbock, myös vihreiden liittokansleri-ehdokas, kuuntelevat NABU-yhdistyksen johtajaa Christian Unseltia, kun he kävelevät Biesenthaler-altaan luonnonsuojelualueen nummilla esiteltyään välittömän ilmastonsuojeluohjelman Biesenthal lähellä Bernaua, Koillis -Saksa 3. elokuuta 2021. Tobias Schwarz/Pool REUTERSin kautta

Saksan vihreiden johtaja sunnuntaina (8. elokuuta) puolusti puolueen liittokansleri-ehdokasta ensi kuun liittovaltiovaaleissa ja harhautti ehdotuksia, joiden mukaan hänen pitäisi korvata hänet sen jälkeen, kun hän oli tehnyt kalliita virheitä, kirjoittaa Paul Carrel, Reuters.

Ekologit nousivat lyhyesti äänestyksissä ohittaakseen liittokansleri Angela Merkelin konservatiivisen blokin sen jälkeen, kun he olivat nimenneet Annalena Baerbockin (kuvassa) liittokansleri -ehdokkaaksi huhtikuussa, mutta ovat sen jälkeen heikentyneet.

Baerbockin virheiden aiheuttama kampanja on sisällyttänyt virheitä ansioluetteloonsa ja skandaalin joulubonusmaksusta, jota hän ei ilmoittanut parlamentille. Baerbock on myös sanonut, että seksistinen valvonta pidättelee häntä. Luettu lisää.

Mainos

"Rouva Baerbock sopii liittokanslerin virkaan, ja meidän tehtävämme on varmistaa, että vihreät ovat vahvoja", puolueen johtaja Robert Habeck kertoi ZDF: lle haastattelussa.

Kysyttäessä, pitäisikö vihreiden korvata Baerbock hänen kanssaan liittokansleri -ehdokkaana, Habeck vastasi: "Ei, se ei ole keskustelu."

Vihreiden surun lisäämiseksi puolue suljetaan pois Saarlandin osavaltion vaalista 26. syyskuuta järjestettävissä kansallisissa vaaleissa, koska alueellisten ehdokkaiden valinta on epäsäännöllistä sisäisen riidan vuoksi.

Mainos

"Vihreiden kampanjassa oli muutamia ongelmia, mutta ... odotan innolla elokuuta ja syyskuuta", sanoi Habeck, joka on puolueen johtaja Baerbockin kanssa. "Kaikki on mahdollista."

Aiemmin sunnuntaina julkaistu mielipidemittaus osoitti, että vasemmistolaiset sosiaalidemokraatit (SPD) vetäytyvät vihreiden kanssa 18 prosentilla Merkelin konservatiivien jälkeen 26 prosentilla. Merkel, joka on ollut vallassa vuodesta 2005, aikoo erota vaaleista. Lue lisää.

INSA: n kysely osoitti, että hypoteettisessa suorassa äänestyksessä liittokanslerista SPD -ehdokas Olaf Scholz oli 27%: n kannalla. Konservatiivinen Armin Laschet vaipui 14 prosenttiin, yhden pisteen edellä Baerbockia, 13 prosentilla.

Vihreät esittivät tiistaina "hätätilanteen ilmastonsuojeluohjelman", jonka tarkoituksena on palauttaa kampanjansa. Lue lisää.

Continue Reading

Euroopan vihreä sopimus

Pienituloiset perheet ja keskiluokan kotiomistajat eivät saa maksaa Green Dealista, sanoo EPP

Julkaistu

on

EPP-ryhmä haluaa, että Euroopasta tulee ilmastoneutraali vuoteen 2050 mennessä. "Tämä kauaskantoinen talouksien ja yhteiskuntien muutos on tehtävä älykkäästi, koska haluamme torjua ilmastonmuutosta innovoinnilla, kilpailukyvyllä ja eurooppalaisilla työpaikoilla. Haluamme Muunna tarvittava muutos mahdollisuudeksi. Haluamme hiilidioksidipäästöjen poistamisen, ei teollistamisen! Haluamme paitsi asettaa tavoitteita myös löytää paras tapa Euroopalle saavuttaa nämä tavoitteet kiinnittäen erityistä huomiota vetyyn ja joissakin tapauksissa, kaasu siirtymäteknologiana ", sanoi EPP-ryhmän talous- ja ympäristöasioista vastaava varapuheenjohtaja Esther de Lange.

Hänen lausuntonsa tulee ennen Euroopan komission esittelyä ns. Fit for 55 -paketista, joka on mammuttipaketti energia- ja ilmastolakeista ja jonka tarkoituksena on muuttaa 55 prosentin hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoite konkreettisiksi uusiksi säännöiksi liikenteelle, teollisuudelle, rakennuksille ja rakennuksille. muilla aloilla.

"Meidän on oltava hyvin tarkkaavaisia ​​siitä, kuka maksaa Green Deal -laskun. Suurimman laskun eivät voi maksaa pienituloiset perheet, keskiluokan kotiomistajat tai maaseutualueiden autonomistajat ilman julkista liikennettä", lisäsi de Lange, selittää, että PPE-ryhmä haluaa uskottavan sosiaalisen välineen lämmitys- ja liikkuvuusköyhyyden torjumiseksi jäsenvaltioissa ja niiden välillä.

Mainos

EPP-ryhmä haluaa edistää puhtaita autoja. "Haluamme asettaa etusijalle puhtaiden ajoneuvojen, sähköisen liikkuvuuden ja päästöttömien polttoaineiden kehittämisen. Emme halua, että keskustelu autojen hiilidioksidipäästöistä muuttuisi uudeksi ideologiseksi taisteluksi dogmeista. Euroopan autoteollisuuden on säilytettävä maailmanlaajuinen kilpailukykynsä ja sen on pysyttävä Puhtaiden autojen teknologiajohtajat ja suuntaajat Euroopalle ja muulle maailmalle. Paljon riippuu myös latausinfrastruktuurin käyttöönotosta. PPE-ryhmä vaatii siksi komission säännöllistä raportointia tässä saavutetusta edistyksestä ja sen vaikutuksista Hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoitteet ", de Lange totesi.

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa