Liity verkostomme!

Urheilu

Nyrkkeily ilman rajoja: Umar Kremlev politiikasta ja yhteistyöstä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Kansainvälisen nyrkkeilyliiton (IBA) presidentti Umar Kremlev puhui äskettäin nyrkkeilyn tulevaisuudesta Tashkentissa Uzbekistanissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa. Konferenssissa Kremlev korosti yhteistyön ja kompromissien tarvetta nyrkkeilylajissa ja korosti IBA:n sitoutumista urheilijoiden ja kansallisten liittojen auttamiseksi kehittämään urheilua.

Lehdistötilaisuudessa Kremlev korosti, että nyrkkeily tulee pitää poissa politiikasta ja yhteistyö ja kompromissit ovat urheilun kehityksen kannalta olennaisia. Hän huomautti, että nyrkkeily on ystävällinen perhe, joka jatkaa kasvuaan poliittisista kiistoista huolimatta. Kremlev puhui IBA:n ja KOK:n välisestä vuorovaikutuksesta ja korosti, että jokaisen organisaation tulisi keskittyä omiin velvollisuuksiinsa puuttumatta toistensa ja urheilijoiden etuihin.

IBA on aina ollut avoin vuoropuhelulle, ja KOK:n kanssa on perustettu toimikunta. Kremlev mainitsi, että AIBA:n entisen presidentin Xi K Wun hallinnon alaisena tapahtuneella korruptiotutkinnalla ei ole mitään tekemistä organisaation nykyisen tilan kanssa.

Lehdistötilaisuudessa keskusteltiin myös Yhdysvaltojen ja Britannian aloitteesta ”vaihtoehtoisen nyrkkeilyyhdistyksen” luomiseksi. Kremlev totesi, että IBA on ainoa nyrkkeilyä hallitseva kansainvälinen järjestö, johon 205 maata luottaa. Hän kyseenalaisti ajatuksen rekisteröidä yhdistys "autotalliin" ja kutsua sitä kansainväliseksi ja kysyi, miksi kenenkään pitäisi kiinnittää siihen huomiota.

Lehdistötilaisuudessa käsiteltiin myös Yhdysvaltain nyrkkeilyliiton aiempaa päätöstä vetäytyä IBA:sta, ja Kremlev totesi, että amerikkalaiset urheilijat itse pyytävät apua uuden liiton perustamisessa, ja eropäätös oli yksinomaan byrokraattinen aloite, joka ei heijasta Nyrkkeilyliiton näkemyksiä. urheilijat.

Mitä tulee rahoitukseen, IBA aikoo jakaa 50,000 100,000–XNUMX XNUMX dollaria jokaiselle kansalliselle liitolle nyrkkeilyn kehittämiseen kehityssuunnitelman lähettämisen jälkeen.

Kremlev korosti panostamista yhteistyöhön ja totesi, että IBA:n tehtävänä ei ole rajoittaa urheilijoita, vaan auttaa heitä. Nyrkkeilyn suosiosta ei ole epäilystäkään, sillä 120 maata on jättänyt hakemuksen saadakseen oikeudet finaaliin ja urheilijat Euroopasta ottavat henkilökohtaisesti yhteyttä Kremleviin ratkaistakseen ajankohtaiset ongelmat kaikkien etujen mukaisesti.

Mainos

Lopuksi lehdistötilaisuudessa korostettiin IBA:n sitoutumista nyrkkeilyn kehittämiseen ja yhteistyöhön muiden organisaatioiden kanssa keskittyen samalla vastuualueeseensa. Kremlev korosti, että politiikka tulee pitää poissa urheilusta ja yhteistyö ja kompromissit ovat urheilun kasvun kannalta olennaisia. 205 maata luottaa IBA:han, ja se on ainoa kansainvälinen nyrkkeilyä hallitseva liitto. IBA keskittyy yhteistyöhön ja kehittämiseen ja pyrkii auttamaan urheilijoita ja varmistamaan urheilun jatkuvan suosion maailmanlaajuisesti.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa