Liity verkostomme!

Urheilu

Nyrkkeilyyhteisö järjestää rauhanomaisen mielenosoituksen nyrkkeilyn suojelemiseksi olympialaisissa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Nyrkkeilyyhteisö piti 29. maaliskuuta rauhanomaisen mielenosoituksen Lausannessa, Sveitsissä osoittaakseen yhtenäisyyttään ja voimaaan nyrkkeilyn suojelemisessa ja sen säilymisen olympialaisissa. Mielenosoitus pidettiin kahdessa paikassa Lausannessa: Kansainvälisen olympiakomitean (KOK) olympiatalossa ja Olympiamuseossa.

Nyrkkeilyyhteisö vaati reilua ja avointa nyrkkeilytoiminnan arviointia ja seurantaa IBA:n sisällä. He vaativat KOK:ta tunnustamaan IBA:n kahden viime vuoden aikana saavuttaman edistyksen kansainvälisten käytäntöjen noudattamisessa ja ottamaan IBA:n ja nyrkkeilyyhteisön mukaan nyrkkeilyn tulevaisuutta koskeviin päätöksiin.

Mielenosoitukseen osallistui suuri määrä urheilijoita, valmentajia ja nyrkkeilyn sidosryhmiä, jotka kaikki olivat yhdessä ponnisteluissaan suojella nyrkkeilyyhteisön etuja. He ilmaisivat turhautuneisuutensa suljettujen ovien takana tehtyihin päätöksiin ja avoimuuden puutteeseen nyrkkeilytoiminnan arvioinnissa ja seurannassa. He korostivat myös hämmennystä ja vaaraa, jonka aiheutti kilpailujen äkillinen hallinta, joka on otettu pois IBA:lta.

Nyrkkeilyyhteisö toivoo, että heidän mielenosoituksensa Lausannessa Sveitsissä lisää tietoisuutta ja varmistaa, että heidän äänensä kuullaan meneillään olevassa keskustelussa nyrkkeilyn tulevaisuudesta olympialaisissa.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa