Liity verkostomme!

Urheilu

Exclusive: Voiko IWF olla puhdas ilman Venäjää? Venäjän antidopingjoukkue osallistui IWF:n vaaleihin, mutta se hylättiin.

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Venäjän painonnostoliitto (RWF) on saanut ilmoituksen, joka rajoittaa sen osallistumista IWF:n vaaleihin, jotka pidetään Uzbekistanissa joulukuussa.

RWF oli nimennyt ehdokkaita IWF:n teknisiin, valmennus- ja tutkimuskomiteoihin sekä lääketieteellisiin toimikuntiin. Maxim Agapitov, painonnoston maailmanmestari vuonna 1997 ja RWF:n johtaja, väittää olevansa IWF:n presidentti. Yllättäen EDP hylkäsi kaikki Venäjän ehdokkaat vedoten järjestön uuteen sääntöön. Tässä haastattelussa Maxim Agapitov (kuvassa) paljasti yksityiskohtia strategiasta suojella ehdokkaita IWF:n vaaleissa. Kestääkö IWF:n päätös peruuttaa venäläiset oikeudessa?

Miten IWF selittää Ishayoiden opettamanir venäläisten ehdokkaiden hylkääminen?

Agapitov: EDP ​​on todennut, että Venäjän joukkue "ei ole alustavasti ehdolla tulevissa joulukuun 2021 vaaleissa". Tämä päätös on kohtuuton, murrettavissa ja vastoin IWF:n todellisia tavoitteita. Uuden perustuslain jälkeen EDP ei ottanut huomioon kansallisten liittojen todellisia antidopingtoimia. Tätä lähestymistapaa ei voida hyväksyä Venäjän suhteen. Nykyään RWF on dopingin vastaisen taistelun johtaja. Jotkut kollegoistamme jatkoivat positiivisten testien peittämistä, mutta rakensimme tehokkaan antidopingjärjestelmän. Toistaiseksi mikään liitto maailmassa ei voi kiistää tuloksiamme antidopingtyössä. Kaikki venäläisiä painonnostoja vastaan ​​asetetut sanktiot on suoritettu asianmukaisesti, sakot on maksettu. En näe mitään syytä sulkea meidät pois täydellisestä ja rakentavasta vuoropuhelusta. Venäjän eliminoimiseksi painonnoston vahvimpien valtojen seurasta tarvitaan paljon vakavampia syitä. EDP:n toimet ovat ristiriidassa IWF:n strategisten etujen kanssa dopingin torjunnassa. Mielenkiintoista on, että IWF:n perustuslakiluonnokseen on jollain tapaa ilmestynyt säännös, joka kieltää valituksen mistään EDP-päätöksestä viime hetken muutoksena perustuslakiuudistusryhmän, jonka jäsen olen, päätöstä vastaan. Tästä huolimatta päätimme haastaa tämän lähestymistavan oikeudessa, koska se rikkoo räikeästi Sveitsin lain pakottavia määräyksiä.

Mainos

Epäiletkö EDP:n toimien oikeudenmukaisuutta?

Agapitov: Valitettavasti olen vakavasti huolestunut venäläisten ehdokkaiden oikeuksien rajoittamisesta IWF:n vaaleihin. EDP-ilmoituksia seurasi lisäpakotteita Venäjää vastaan. Erityisesti saimme Moskovan laboratorion LIMS-tietoihin perustuvan laskun vuosina 2011-2015 tehdyistä rikkomuksista sakoista. Lisäpainetta käyttämällä IWF lähetti viime aikoina laskun kansallisten kilpailujen positiivisten testien sakkojen maksamisesta, vaikka viime aikoihin asti liitolla ei ollut velkoja. Riippumattoman McLaren-raportin mukaan Venäjä maksoi sakkoja käteisellä suoraan IWF:n entiselle presidentille Tamas Ajanille, kuten muutkin maat. Mutta nämä rahat olivat menneet. Ehkä niitä pitäisi etsiä? Se on todella surullista, mutta tämä tilanne osoittaa, että manipulointitaktiikat IWF:ssä jatkuvat edelleen. IWF:n toimihenkilöt muistuttavat näistä - erittäin kyseenalaisista - sakoista vaalien ja Uzbekistanin MM-kisojen aattona. Itse asiassa korruptiosta urheilussa on tulossa yhä yleisempää toimintaa, eikä tämä koske vain IWF:ää. Urheilujärjestöt eivät todellakaan pysty ratkaisemaan tätä asiaa yksin. Tämän päivän RWF on kuitenkin oikealla tiellä, eikä luovuttaminen ole osa suunnitelmiamme.

Venäjällä on pitkä dopinghistoria. Doping-ongelmasi ovat hyvin tiedossa, eikö niin?

Mainos

Agapitov: Kun otin vallan RWF:ssä vuonna 2016, venäläiset urheilijat kiellettiin kokonaan Rion olympialaisista. Olimme päivittäneet liittoa merkittävästi ja tehneet mittavia uudistuksia. Aikuisten painonnostourheilijoiden kansainvälisellä tasolla otetut dopingnäytteet eivät ole kääntyneet positiiviseksi yli 4 vuoteen. Kaikki venäläisten nostajien urheiluoikeudet, mukaan lukien oikeus kilpailla kansainvälisesti, on palautettu kokonaisuudessaan. Uusia pakotteita? Ei Venäjälle, vaan niille, jotka käyttävät IWF:n valtaa ja levittävät dopingia ympäri maailmaa. Uuden perustuslain mukaan IWF ei ota huomioon kansallisten liittojen todellisia antidopingtoimia. Tätä lähestymistapaa ei voida hyväksyä Venäjän suhteen. Nykyään RWF on dopingin vastaisen taistelun johtaja.

Mikä on IWF:n tai EDP:n suurin järjestelmävirhe perustuslain tulkinnassa?

Agapitov EDP:n mainitsema perustuslain kohta on erittäin epäselvä ja mahdollistaa erilaisia ​​tulkintoja. Mitä rikkomuksia tulee ottaa huomioon päätöstä tehtäessä? Meillä oli muutamia kansallisella tasolla rekisteröityjä tapauksia, jotka osoittivat vain tehokkaan antidopingtyömme tiiviissä yhteistyössä Venäjän antidopingviraston (RUSADA) kanssa. Tänä aikana urheilijat, jotka olivat syyllistyneet rikkomuksiin aiempina vuosina (kauan ennen sanktioiden määräämistä) Venäjän painonnostoliiton edellisen johdon alaisina, joiden perinnön me tasaisesti hävitimme, erotettiin. Perustuslakia tulkittaessa on lähdettävä sen tarkoituksesta - rankaisemaan liittoja, jotka eivät takaa kunnollista dopingtorjuntaa omissa maissaan, mikä johtaa paitsi asianomaisen kansallisen liiton, myös painonnostoalan yleiskuvan heikkenemiseen.

Entä nimeämisesi IWF:n puheenjohtajaksi? Kuten jotkut muutkin ehdokkaat, kelpoisuuden määrittelypaneeli hylkäsi sinut.

Agapitov: EDP:n näkemyksen mukaan RWF ei saa asettaa ehdokkaita johtokuntaan, IWF:n komissioon tai IWF:n komiteaan, koska antidopingsääntöjen rikkomisesta määrätään seuraamuksia. Perustuslaki ei kuitenkaan kiellä suoraan ehdokkaiden, kuten presidentin tai varapresidentin, asettamista IWF:n korkeisiin virkoihin. Minut asetettiin presidentin ja 1. varapuheenjohtajan virkaan, joten tämän säännöksen ei pitäisi koskea minua ollenkaan.

IWF:n vaalien ehdokkaana olet jo hahmotellut strategisen antidopingsuunnitelman. Kannatat vakavaa uudistusta IWF:ssä ja väität, että kansallisten liittojen ei pitäisi olla vastuussa urheilijoidensa dopingista, jos ne todella auttavat huijareiden saamisessa.

Agapitov: Lyhyesti sanottuna kansallisten liittojen ei pitäisi olla vastuussa niiden avulla paljastuista antidopingsääntöjen rikkomuksista. Yleisesti ottaen ehdotamme, että kansallisia liittoja ei rangaista urheilijoiden dopingrikkomuksista kilpailun ulkopuolella. Urheilijat jäävät helposti koukkuun dopingiin treenatessa. Ne on pysäytettävä ennen kuin ne tuhoavat maajoukkueen ja vahingoittavat puhtaita urheilijoita. Tämän voivat tehdä vain kansalliset liitot yhteistyössä IWF:n kanssa. Siitä huolimatta dopingin käyttö kansainvälisissä kilpailuissa pitäisi sulkea kokonaan pois. Rangaistusten ja kilpailukiellon asteikon tulee olla läpinäkyvä ja selkeä, ja kaiken kilpailun sisäisiä ja kilpailun ulkopuolisia testejä koskevien tietojen on oltava avoimia ja julkisesti saatavilla. Olen varma, että IWF pitäisi uusia kokonaan. Työ tulee uskoa ammattilaisille, jotka osaavat motivoida kansallisia liittoja ja taistella dopingia vastaan ​​johdonmukaisesti. Lajimme etsii uusia kasvoja, tuoreita ideoita ja moderneja lähestymistapoja, mukaan lukien se, joka liittyy dopingin torjuntaan rakkaassa lajissamme. Painonnoston on vapauduttava korruptiosta ennemmin tai myöhemmin, jotta se selviytyisi nykymaailmassa.

Jaa tämä artikkeli:

Urheilu

Onko Euroopan kiertue menettänyt tiensä?

Julkaistu

on

Uutisanalyysi: Kun Collin Morikawasta tuli ensimmäinen amerikkalainen voittaa Race to Dubai vuoden parhaaksi "eurooppalaiseksi" golfaajaksi DP World Tour -mestaruuskilpailuissa, se edusti lopullista nöyryytystä kerran ylpeälle, aiemmin omalla nimellään Euroopan kiertueelle., kirjoittaa Louis Auge.

Vastassa hupenevat turnauksen kukkarot ja heidän parhaiden pelaajiensa pakomatka Yhdysvaltoihin, aikoinaan kunnianarvoisa Euro Tour on neljän kuukauden aikana mennyt aiemmin käsittämättömään kumppanuus pääkilpailijoidensa kanssa PGA Tourilla, liittyi uusien PGA Tour -kumppaneidensa kanssa uhkaamaan kieltää pelaajat kilpailemaan kilpailijoilla, myivät sen pois nimeämisoikeudet Dubaissa toimivalle logistiikkayritykselle ja kruunattiin kauden mittaiseksi Euroopan mestariksi, joka ei vain pelaa kokopäiväisesti Yhdysvalloissa, vaan kilpaili vain kahdessa Euroopan maaperässä koko kauden ajan.

Näyttää siltä, ​​​​että European Tour - tai DP World Tour - ei ole vain menettänyt nimensä, vaan myös identiteettinsä.

Ei vähempää kuin New York Times äskettäin kysyi "Mitä se tarkoittaa, jos yhdysvaltalainen golfaaja voittaa Euroopan mestaruuden?" Mielestäni tarkoituksenmukaisempi kysymys on, kuinka eurooppalaisen golfin kantaja – rata, joka tuotti legendoja, kuten Seve, Monty ja Faldo ja joka rakensi kiertueen, joka hallitsi amerikkalaisia ​​Ryder Cupissa yli XNUMX vuoden ajan – on pudonnut niin pitkälle. nopeasti?

Mainos

Timesille antamissaan kommenteissa Euro Tourin toimitusjohtaja Keith Pelley, joka nyt näyttää kantavan vettä PGA Tourille, näyttää aivan yhtä hämmentyneeltä kuin kukaan muu. "Meidän kiertomatkamme olivat vertikaalisesti integroituja", Pelley sanoi. ”Nyt ne on integroitu vaakasuoraan, ja se on merkittävä ero. Mitä se tarkoittaa pitkällä aikavälillä? Se on miljoonan dollarin kysymys. En voi antaa sinulle painokkaasti vastausta." On vaikea kuvitella, että tällainen sekava vastaus herättää minkäänlaista luottamusta johtajuuteen eurooppalaisten golfaajien keskuudessa.

Vaikka väitetyn strategisen liiton piti luoda suurempia kukkaroita ja enemmän pelimahdollisuuksia Euro-ammattilaisille, mitä nykyinen rakenne sanoo eurooppalaiselle pelaajalle, kuten ruotsalaiselle Alexander Bjorkille, joka oli uskollinen kotikiertueelleen ja pelasi 23 European Tour -tapahtumassa eri puolilla maailmaa. mantereella ja Lähi-idässä vuonna 2021, vain nähdäksesi, kuinka amerikkalainen ja kokopäiväinen PGA Tour -jäsen, kuten Morikawa, kerää 3 miljoonan dollarin Race to Dubai -ykkösbonuksen pelattuaan vain kahdessa tapahtumassa Skotlannissa ja kahdessa Dubaissa? Jos se ei ole isku vasten kasvoja eurooppalaisia ​​pelaajia, on vaikea kuvitella mikä olisi.

Selvyyden vuoksi tämä ei ole ollenkaan Morikawaa koskevaa kritiikkiä. Hän on selvästi yksi nousevista tähdistä maailmanlaajuisessa golfissa ja pelasi turnauksissa, joihin hänellä oli lupa. Hänen asiansa ei todellakaan haitannut, että hän voitti kaksi neljästä Euroopan kiertueen tapahtumasta, joissa hän pelasi, mukaan lukien avoimen mestaruuden. Mutta samalla tavalla monet hänen EM-pisteistään ansaittiin pelaamalla PGA Tourin tapahtumissa Yhdysvalloissa. Ottaen huomioon tämän, on vaikea olla tekemättä sitä johtopäätöstä, että PGA Tour on kävellyt pois tästä vinokkaasta "kumppanuudesta" 15 prosentin omistusosuudella European Tourista ja samalla varmistanut pelaajilleen mahdollisuuden saada paremmat mahdollisuudet DP World Tour -bonukseen. maksut.

Mainos

Ehkä kaikkein huolestuttavinta amerikkalaisten ja eurooppalaisten ratojen välisessä ennennäkemättömässä liitossa on se, kuinka se vahvistaa entisestään pelin hallintaa PGA Tourin sateenvarjossa, jonka tavoitteena on tehdä Yhdysvalloista maailmanlaajuisen golfin keskus ja tuomari missä. ja kun parhaat pelaajat kilpailevat ympäri maailmaa, mikä estää tehokkaasti hallintoelimiä ja faneja sellaisissa paikoissa kuin Australiassa ja Aasiassa saamasta sananvaltaa.

Valitettavasti entinen Euro Tour on ollut liian halukas tekemään tarjouksia rikkaampien entisten kilpailijoidensa kanssa Yhdysvalloissa. Esimerkiksi aiemmin tänä vuonna PGA Tour uhkasi kieltää pelaajia elinikäiseksi, jos he kilpailivat kilpailevalla kiertueella tai pelasivat muussa kuin PGA Tour -tapahtumassa. Ei ole yllättävää, että European Tour otti äskettäin samanlaisen aseman vuotanut muistio pelaajille, hajottaa Euroopan yli kaksikymmentä vuotta kestäneen kumppanuuden Asian Tourin kanssa, eliminoi yhdessä hyväksytyt tapahtumat ja olennaisesti estää eurooppalaisia ​​pelaajia pelaamasta Asian Tourin tapahtumissa ja päinvastoin. Siirto nähtiin suorana reaktiona Aussie Greg Normanin LIV Golf -aloitteen 200 miljoonan dollarin investoinnille Asian Touriin.

Nämä asenteet, jotka ovat selvästi PGA Tourin ja DP World Tourin pyrkimyksiä suojella omia etujaan edustamiensa pelaajien etujen kustannuksella, joutuvat koetukselle tulevina kuukausina nyt, kun kaksi tusinaa parhaita pelaajia Atlantin molemmin puolin sitoutunut pelaamaan helmikuun Saudi Internationalissa, entisessä European Tour -tapahtumassa, joka on nyt Aasian kiertueen lippulaivatapahtuma. Pelleyllä ja PGA Tourin komissaarilla Jay Monahanilla on kuukausi aikaa päättää, sallivatko he Dustin Johnsonin, Phil Mickelsonin, Bryson DeChambeaun, Sergio Garcian ja kahden tusinan muun maailmanlaajuisen tähden kilpailla Riadissa vai sakottavatko he tai jopa kieltävät heidät. .

Piirille, joka väittää, että sen ohjaavat periaatteet ovat "innovatiivisia, osallistavia ja maailmanlaajuisia", on vaikea nähdä, kuinka uhkaava sakkojen ja pelikieltojen määrääminen pelaajille samalla, kun hylätään kiistatta maailman nopeimmin kasvavat golfmarkkinat ja suurin nousevien ja tulevien kykyjen reservo Aasiassa, saavuttaa mitään näistä tavoitteista. Lisäksi kyseenalaistaa sekä PGA:n että European Toursin pelikiellolla uhkailujen ja mahdollisten pelaamisvapautusten oikeudellinen perusta.

Lakiasiantuntijat ovat avoimesti kyseenalaiseksi onko millään Tourilla laillinen perusta kieltää pelaajat, kun otetaan huomioon, että golfaajat ovat riippumattomia urakoitsijoita, joilla on oikeus harjoittaa kauppaansa missä parhaaksi näkevät. Pelaajakiellot voisivat olla vastoin Yhdysvaltain kilpailu- ja työntekijöiden oikeuksia koskevia lakeja, mutta ne voivat myös saada amerikkalaiset lainsäätäjät tarkastelemaan tarkemmin PGA Tourin verovapaata asemaa, koska sen voittoa tavoittelematon tehtävä on "edistää ammattigolfia". Toisin sanoen, on vaikea väittää, että edistät pelaajiesi etuja samalla, kun bannaat samoja pelaajia heidän etujensa vuoksi.

Käytännössä kaikki Morikawan voitosta Dubaissa kertovat uutiset ovat keskittyneet juhlimaan, että hän on ensimmäinen amerikkalainen, joka valloitti Euroopan. Mutta todellisuudessa hänen voittonsa on surullinen viimeinen luku European Tourissa ja lisätodisteita siitä, että Euro Tour on täysin sekaantunut PGA Tourin tehtävään hallita maailmanlaajuista golfia, mainostaa amerikkalaisia ​​pelaajia ympäri maailmaa ja uhata kieltää kaikki, jotka ovat mukana heidän kilpailussaan. tapa.

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

jalkapallo

Parken-stadion antaa Tanskalle urheilullisen pelastusköyden

Julkaistu

on

Vaikka Parken-stadion ei ole maailman jalkapallon suurin paikka, se on epäilemättä nostanut Tanskan takaisin kartalle jalkapallon näkökulmasta. Euroopan maalla on terveellinen urheilusektori, ja jalkapallo on vahvasti alueen urheilun intohimon ytimessä. Vaikka Tanskan profiili on hieman heikentynyt 2000- ja 2010-luvuilla, erityisesti Euroopan kilpailuissa, vuoden 2020 EM-kilpailut antavat maalle urheilullisen elinvoiman. Katsotaanpa, mitä tämä tarkoittaa tulevaisuuden mahdollisuuksille Tanskassa.   

Tanskan palauttaminen jalkapalloa rakastavaksi maaksi 

Parken-stadion on sekä Tanskan maajoukkueen että FC Copenhagenin koti, ja se valittiin yhdeksi 11 stadionista, jotka isännöivät Euro 2020 -otteluita. 38,000 16-paikkaisella kentällä pelataan yhteensä neljä peliä, mukaan lukien jokainen D-lohkon ottelu ja yksi ottelu. 4 kierroksen ottelu. Tanska otti kotietunsa huomioon ja voitti Venäjän 1-22 ja varmisti paikkansa pudotuspelissä. Nyt, 22. kesäkuuta, Kasper Hjulmandin joukkue on 1/XNUMX tuumaa Euro 2020 kertoimet voittaa kansainvälisen kilpailun.   

Tanskan eteneminen D-lohkosta näkee sen kohtaavan Robert Pagen Walesin 16-välierissä, ja punavalkoiset ovat täynnä itseluottamusta voiton jälkeen kolmantena pelipäivänä Venäjän. Päästyään viimeiseen ryhmäotteluun karsintapaikan ulkopuolella, Tanskalla oli paineita toimittaa, ja he tekivät sen säälimättömällä tavalla. Kotikannattajiensa edessä Parken Stadium muuttui a rakkauden juhla Tanskan maajoukkue esitti unohtumattoman esityksen. Ei vain sitä, vaan intohimo osoitti maailmalle Parken-stadionin unohdetun taian ja korosti, miksi maa oli aikoinaan suurien otteluiden suosittu paikka. 

Mainos

Uuden aikakauden alku 

Ennen vuoden 2020 EM-kisoja Parken Stadium ei ole isännöinyt merkittäviä ei-tanskalaisia ​​otteluita vuoden 2000 jälkeen. Yli kaksi vuosikymmentä sitten 38,000 XNUMX-paikkainen kenttä toivotti Arsenalin ja Galatasarayn tervetulleiksi UEFA Cupin finaaliin. Sinä iltana lionit tekivät historiaa tullessaan ensimmäinen turkkilainen puoli voittaakseen suuren eurooppalaisen pokaalin. Korkean panoksen ottelut eivät olleet harvinaisia ​​Parken-stadionilla 1990-luvulla, sillä Kööpenhaminassa sijaitseva tapahtumapaikka isännöi myös vuoden 1994 European Cup Winners' Cupin finaalia Arsenalin ja Parman välillä.   

Parken Stadiumin ilmestyminen Euro 2020 -turnaukseen tarjoaa tanskalaiselle urheilulle uuden aikakauden, mutta se on vasta alku pitkän aikavälin kehityssuunnitelmille. Kööpenhamina on kestävän urheilun keskus, ja kaupunki on ottanut vastuun avosylin. Sen lisäksi, että rajojen työntäminen kollektiivisessa halussa järjestää enemmän tapahtumia, Euroopan mestaruuskilpailujen kaltaisilla kilpailuilla on maalle pitkän aikavälin etuja. SportsPro Median mukaan Tanskan menestys tulee auttaa edistämään matkailua ja paikallinen ylpeys urheilusaavutuksista. 

Mainos

Katse tulevaisuuteen 

Parken-stadion on isännöinyt unohtumattomia otteluita, mukaan lukien Tanskan painokkaasti pakollinen voitto Venäjästä. Jalkapallon näkökulmasta se oli paikan merkittävin ottelu yli kahteen vuosikymmeneen, mikä kertoo paljon sen äkillisestä armon putoamisesta. Kööpenhamina näyttää kuitenkin nyt palaavan jalkapallon kartalle, ja se on sen velkaa Parken Stadiumille.

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

jalkapallo

FA tuomitsee pelaajien rasistisen hyväksikäytön Englannin Euro 2020 -tappion jälkeen

Julkaistu

on

By

Englannin jalkapalloliitto (FA) julkaisi maanantaina aamupäivällä (12. heinäkuuta) julkilausuman, jossa tuomittiin pelaajien online-rasistinen hyväksikäyttö seurauksena joukkueen rangaistuspotkusta Italialle sunnuntaina (2020. heinäkuuta) järjestetyssä Euro 11 -finaalissa. kirjoittavat Philip O'Connor, Shrivathsa Sridhar ja Kanishka Singh, Reuters.

Osapuolet vetivät tasan 1-1 jatkoajan jälkeen ja Italia voitti ammunnan 3-2. Englantilaiset Marcus Rashford, Jadon Sancho ja Bukayo Saka, jotka ovat kaikki mustia, puuttuvat pistepotkuista.

"FA tuomitsee voimakkaasti kaikenlaisen syrjinnän ja on järkyttynyt online-rasismista, joka on kohdistettu joillekin englantilaisille pelaajillemme sosiaalisessa mediassa", lausunnossa sanotaan.

"Emme voineet olla selvempiä siitä, että kukaan tällaisen inhottavan käyttäytymisen takana ei ole tervetullut seuraamaan joukkuetta. Teemme kaikkemme tukeakseen pelaajia, joihin asia vaikuttaa, ja vaadimme ankarimpia rangaistuksia kenellekään vastuuhenkilölle."

Mainos

Englannin joukkue julkaisi myös lausunnon, jossa tuomittiin pelaajiin kohdistettu väärinkäyttö sosiaalisessa mediassa.

"Olemme tyytymättömiä siihen, että joihinkin joukkueeseemme - jotka ovat antaneet kaiken paidalle tänä kesänä - on tehty syrjivää väärinkäyttöä verkossa tämän illan pelin jälkeen", joukkue twiitti.

Britannian poliisi sanoi tutkivansa virkaa.

Mainos

"Olemme tietoisia lukuisista loukkaavista ja rasistisista sosiaalisen median kommenteista, jotka on suunnattu jalkapalloilijoille # Euro2020-finaalin jälkeen", Metropolitan Police twiitti.

"Tätä väärinkäyttöä ei voida hyväksyä, sitä ei suvaita ja se tutkitaan."

Britannian pääministeri Boris Johnson sanoi, että joukkue ansaitsee ylistämisen sankareina eikä rodun väärinkäytön sosiaalisessa mediassa.

"Kauhistuttavasta väärinkäytöksestä vastuussa olevien tulisi hävetä itseään", Johnson twiittasi.

Lontoon pormestari Sadiq Khan kehotti sosiaalisen median yrityksiä poistamaan tällaista sisältöä alustoiltaan.

"Ne, jotka ovat vastuussa näkemästämme inhottavasta verkkoväärinkäytöksistä, on saatettava vastuuseen - ja sosiaalisen median yritysten on toimittava välittömästi tämän vihan poistamiseksi ja estämiseksi", Khan sanoi piipittää.

Arsenal lähetti tukisanan laitamellaan Sakalle, kun taas Rashford oli klubinsa Manchester Unitedin tukema.

"Jalkapallo voi olla niin julma. Mutta persoonallisuutesi ... hahmosi ... rohkeutesi puolesta ... Olemme aina ylpeitä sinusta. Emme voi odottaa, että palaamme kanssamme", Arsenal twiitti.

United kertoi odottavansa innolla Rashfordin kotona toivomista ja lisäsi: "Yksi potku ei määrittele sinua pelaajana tai henkilönä."

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading
Mainos
Mainos

Nousussa