Liity verkostomme!

EU

Athletico Madrid kouluttaa belgialaisia ​​nuoria kesän aikana

Julkaistu

on

Se on jokaisen nuoren jalkapallofanin unelma - mahdollisuus treenata epäjumaliesi kanssa. Tänä kesänä Belgian nuoret saavat mahdollisuuden toteuttaa unelmansa tai seuraavaksi paras asia, kirjoittaa Martin Banks.

He voivat osallistua harjoitusleireihin, jotka järjestää yksi Euroopan huippukerhoista, Athletico Madrid.

Vaikka seuran supertähtipelaajat eivät todellakaan osallistu, istunnoissa on seuraavaksi paras asia: La Liga -jättien valmentajat.

Belgiassa asuva Football2Be ja Kogoza.be ovat yhdessä klubin kanssa järjestäneet jalkapalloleirejä ensimmäistä kertaa Belgiassa kahdessa eri paikassa, Braine l'Alleud ja Tienen.

Kun jalkapallo-eurot ovat alkamassa, se on täydellinen tapa tehdä siitä kesän upea jalkapallo.

Athletic, joka on kuuluisa punaisista ja valkoisista raidoistaan ​​ja jota hoitaa arvoituksellinen Diego Simeone, ovat tällä hetkellä La Laga -tittelin haltijoita.

Madridin akatemian vaiheet ovat avoinna kaikenlaisille tytöille ja pojille, jotka hyötyvät erinomaisesta valmentajakokemuksesta, jossa osallistujat harjoittavat viisi päivää Athletico-väreillä.

Kaikki tapahtuu Madridin virallisesta akatemiasta Belgiaan matkustavien valmentajien henkilökohtaisessa valvonnassa. Harjoitukset on suunnitellut Atléticon urheiluosasto varmistamaan osallistujille "ainutlaatuisen ja unohtumattoman kokemuksen".

Ole varuillasi! Osallistujien lukumäärä on rajoitettu 70: een, joten varhainen varaus on erittäin suositeltavaa.

Jos et pääse siihen, Football2B järjestää myös kursseja ja jalkapalloharjoitteluita ympäri vuoden kaikille 5-16-vuotiaille pelaajille aloittelijoista huippu-pelaajiin (tytöt ja pojat). Nuoret kouluttavat pätevät valmentajat, ja harjoitukset on rakennettu eri teknisten teemojen ympärille, kuten harhautus, pallon käsittely ja tiedonkeruu. 10-12 pelaajan ryhmät muodostetaan kunkin osallistujan iän ja tason mukaan, ja kaikki varusteet toimitetaan jokaiselle lapselle.

Tiedottaja sanoi: "Koko nykyaikaisen pelaajan kokonaisuus on kehitetty, ajatus on, että lapsi kehittyy parhaalla mahdollisella tavalla."

Tällaiset istunnot tekevät myös mukavan lahjan, kuten syntymäpäivän.

Kahden ammattilaispelaajan aloitteesta Football2Be luotiin vuonna 2017, ja se tarjoaa laadukkaita jalkapallokoulutuksia ja leirejä ympäri vuoden pätevien ja kokeneiden valmentajien ohjaamana.

Tiedottaja sanoi: "Jokainen lapsi syntyy hyödynnettävissä olevalla potentiaalilla, mutta sen kehittäminen ja muokkaaminen vie aikaa ja uhrautumista. Koska jokainen pelaaja on erilainen ja kehittyy omassa tahdissaan, teemme heistä huomion keskipisteen niin, että lähestymistapa on optimaalinen. Tavoitteenamme on tukea pelaajia, jotka haluavat edetä, ja valmentajamme uran aikana hankkima kokemus antaa heille mahdollisuuden jakaa sopivia urheiluneuvoja jalkapallomaailman sudenkuoppien välttämiseksi ja henkilökohtaisen tuen tarjoamiseksi. "

Istunnot ovat saatavilla 6-16-vuotiaille lapsille, ja ne järjestetään Gaston Reiff -stadionilla Braine-l'Alleudissa ja myös Bergévestissä Tienenissä.

Lisätietoja on saatavana osoitteesta www.football2be.be tai Facebook-sivulla: Football2Be

EU

NextGenerationEU: Euroopan komissio tukee Luxemburgin 93 miljoonan euron elvytyssuunnitelmaa

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt myönteisen arvion Luxemburgin elvytys- ja sietokykysuunnitelmasta. Tämä on tärkeä askel kohti EU: n myöntämää 93 miljoonan euron avustuksia elvytys- ja sopeutumisvälineestä. Tämä rahoitus tukee Luxemburgin elvytys- ja sopeutumissuunnitelmassa esitettyjen investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamista. Se tukee Luxemburgin pyrkimyksiä päästä vahvemmaksi COVID-19-pandemiasta.

RRF - NextGenerationEU: n ytimessä - tarjoaa jopa 672.5 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi koko EU: ssa. Luxemburgin suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä koordinoitua vastausta COVID-19-kriisiin, jotta voidaan vastata yhteisiin eurooppalaisiin haasteisiin ottamalla huomioon vihreät ja digitaaliset siirtymät, vahvistaa taloudellista ja sosiaalista sietokykyä ja yhtenäismarkkinoiden yhtenäisyyttä.

Presidentti Ursula von der Leyen sanoi: "Euroopan komissio on päättänyt antaa vihreän valon Luxemburgin elvytys- ja sopeutumissuunnitelmalle. Suunnitelmassa painotetaan voimakkaasti vihreän siirtymän turvaamiseen tähtääviä toimenpiteitä, mikä osoittaa Luxemburgin sitoutumisen kestävämmän tulevaisuuden luomiseen. Olen ylpeä siitä, että NextGenerationEU: lla on tärkeä rooli näiden toimien tukemisessa. "

Komissio arvioi Luxemburgin suunnitelman RRF-asetuksessa asetettujen kriteerien perusteella. Komission arvioinnissa tarkasteltiin erityisesti, tukevatko Luxemburgin suunnitelmassa esitetyt investoinnit ja uudistukset vihreää ja digitaalista siirtymistä. myötävaikuttaa tehokkaasti vastaamiseen eurooppalaisessa ohjausjaksossa määriteltyihin haasteisiin ja vahvistaa sen kasvupotentiaalia, työpaikkojen luomista sekä taloudellista ja sosiaalista sietokykyä.

Turvallista Luxemburgin vihreää ja digitaalista siirtymistä  

Komission arvion mukaan Luxemburgin suunnitelmassa 61 prosenttia kokonaismenoista kohdennetaan ilmastotavoitteita tukeviin toimenpiteisiin. Tähän sisältyy toimenpiteitä uusiutuvan energian toimittamiseksi Neischmelzin asuinaluehankkeeseen, tukijärjestelmä sähköajoneuvojen latauspisteiden käyttöönottoa varten ja Naturpakt-ohjelma, jolla kannustetaan kuntia suojelemaan luonnonympäristöä ja biologista monimuotoisuutta.

Komissio katsoo, että Luxemburgin suunnitelmassa 32 prosenttia kokonaismenoista osoitetaan toimenpiteille, jotka tukevat digitaalista siirtymistä. Tähän sisältyy investointeja julkisten palvelujen ja menettelyjen digitalisointiin; terveydenhuollon hankkeiden digitalisointi, kuten online-ratkaisu terveydenhuollon etätarkastuksiin; ja laboratorion perustaminen erittäin turvallisten, kvanttiteknologiaan perustuvien tietoliikenneyhteyksien testaamiseksi. Lisäksi investoinnit kohdennettuihin koulutusohjelmiin antavat työnhakijoille ja lyhytaikaisen työohjelman työntekijöille digitaalitaitoja.

Vahvistetaan Luxemburgin taloudellista ja sosiaalista sietokykyä

Komissio katsoo, että Luxemburgin suunnitelman odotetaan myötävaikuttavan tehokkaasti kaikkiin asiaankuuluvissa maakohtaisissa suosituksissa (CSR) yksilöityihin haasteisiin tai merkittävään osaan niistä. Erityisesti se auttaa käsittelemään yritysten yhteiskuntavastuuta työmarkkinapolitiikassa käsittelemällä ammattitaidon epäsuhtaa ja parantamalla ikääntyneiden työntekijöiden työllistettävyyttä. Se myötävaikuttaa myös terveydenhuoltojärjestelmän sietokyvyn parantamiseen, käytettävissä olevien asuntojen, vihreiden ja digitaalisten siirtymien lisäämiseen sekä rahanpesun vastaisen kehyksen täytäntöönpanoon.

Suunnitelma edustaa kattavaa ja riittävän tasapainoista vastausta Luxemburgin taloudelliseen ja sosiaaliseen tilanteeseen ja myötävaikuttaa siten asianmukaisesti RRF-asetuksen kaikkiin kuuteen pilariin.

Tukee lippulaiva-investointeja ja uudistushankkeita

Luxemburgin suunnitelmassa ehdotetaan hankkeita viidellä Euroopan lippulaivalla. Nämä ovat erityisiä investointihankkeita, jotka käsittelevät asioita, jotka ovat yhteisiä kaikille jäsenvaltioille alueilla, jotka luovat työpaikkoja ja kasvua ja joita tarvitaan vihreään ja digitaaliseen siirtymään. Esimerkiksi Luxemburg on ehdottanut toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on lisätä julkishallinnon palvelujen tehokkuutta lisäämällä digitalisaatiota.

Talous, joka toimii ihmisille Varapuheenjohtaja Valdis Dombrovskis sanoi: "Onnittelut Luxemburgille elvytyssuunnitelman suunnittelusta, jonka painopiste vihreään ja digitaaliseen siirtymiseen ylittää vähimmäisvaatimukset. Tämä myötävaikuttaa merkittävästi Luxemburgin toipumiseen kriisistä ja lupaa nuorilleen kirkkaamman tulevaisuuden investoimalla digitaalisiin taito-ohjelmiin, työnhakijoiden ja työttömien koulutukseen sekä lisäämällä kohtuuhintaisen ja kestävän asumisen tarjontaa. Nämä investoinnit tekevät Luxemburgin taloudesta sopivan seuraavalle sukupolvelle. On myös hyvä nähdä Luxemburgin suunnitelmat investoida uusiutuvaan energiaan ja digitalisoida julkisia palveluitaan edelleen - molemmilla alueilla on vankan talouskasvun potentiaalia. "

Arvioinnissa todetaan myös, että mikään suunnitelman sisältämistä toimenpiteistä ei vahingoita merkittävästi ympäristöä RRF-asetuksessa asetettujen vaatimusten mukaisesti.

Luxemburgin käyttöön ottamia valvontajärjestelmiä pidetään riittävinä unionin taloudellisten etujen suojaamiseksi. Suunnitelmassa annetaan riittävästi yksityiskohtia siitä, miten kansalliset viranomaiset estävät, havaitsevat ja korjaavat varojen käyttöön liittyvät eturistiriidat, korruptiot ja petokset.

Talouskomissaari Paolo Gentiloni sanoi: "Vaikka Luxemburgin rahoitusosuus on suhteellisen pieni, Luxemburgin elvytys- ja sopeutumissuunnitelma on suunniteltu tuottamaan todellisia parannuksia useilla alueilla. Erityisen myönteistä on vahva keskittyminen suurherttuakunnan ilmastomuutoksen tukemiseen tärkeillä toimenpiteillä sähköajoneuvojen käyttöönoton edistämiseksi ja rakennusten energiatehokkuuden lisäämiseksi. Kansalaiset hyötyvät myös pyrkimyksestä lisätä digitaalisia julkisia palveluja ja tarjota edullisempia asuntoja. Lopuksi, olen tyytyväinen siihen, että suunnitelma sisältää merkittäviä toimia rahanpesun torjunnan puitteiden ja niiden täytäntöönpanon vahvistamiseksi. "

Seuraavat vaiheet

Komissio on tänään hyväksynyt ehdotuksen neuvoston täytäntöönpanopäätökseksi 93 miljoonan euron avustusten myöntämisestä Luxemburgille RRF: n nojalla. Neuvostolla on nyt pääsääntöisesti neljä viikkoa aikaa hyväksyä komission ehdotus.

Neuvoston hyväksymä suunnitelma mahdollistaisi 12 miljoonan euron maksamisen Luxemburgille ennakkomaksuina. Tämä on 13 prosenttia Luxemburgille osoitetusta kokonaismäärästä.

Komissio sallii lisämaksut, jotka perustuvat neuvoston täytäntöönpanopäätöksessä hahmoteltujen välitavoitteiden ja tavoitteiden tyydyttävään toteuttamiseen, mikä heijastaa investointien ja uudistusten edistymistä. 

Lisätietoja

Kysymyksiä ja vastauksia: Euroopan komissio tukee Luxemburgin 93 miljoonan euron elvytyssuunnitelmaa

Palautus- ja sietokykykokonaisuus: kysymyksiä ja vastauksia

Tietosivu Luxemburgin elvytyssuunnitelmasta

Ehdotus neuvoston täytäntöönpanopäätökseksi Luxemburgin elvytys- ja sopeutumissuunnitelman arvioinnin hyväksymisestä

Liite ehdotukseen neuvoston täytäntöönpanopäätökseksi Luxemburgin elvytys- ja sopeutumissuunnitelman arvioinnin hyväksymisestä

Henkilöstöasiakirja, joka liittyy ehdotukseen neuvoston täytäntöönpanopäätökseksi

Palautus- ja sietokykyväline

Elvytys- ja sietokykyasetusta koskeva asetus

Continue Reading

katastrofit

Metsäpalot: Euroopan komissio tehostaa metsäpalokauden 2021 valmisteluja

Julkaistu

on

Varautuakseen kaikkiin tämän kauden laajamittaisiin villipaloihin Euroopan komissio on perustanut vahvistetun Euroopan laivaston, joka sisältää 11 palontorjuntakonetta ja 6 helikopteria kaikissa jäsenvaltioissa rescEU-järjestelmän puitteissa. Komissio antoi myös jäsenvaltioille ohjeet palontorjuntatoimenpiteiden vahvistamiseksi.

Kriisinhallinnasta vastaava komissaari Janez Lenarčič sanoi: "Metsäpalot aiheuttavat vuosittain merkittävän katastrofiriskin koko Euroopalle. Palokausi on intensiivinen, pitkä ja paloalttiit alueet laajenevat pohjoiseen. Tämän vuoden metsäpalokauden edessä olemme Meidän on tehtävä kaikki tarvittavat tulipalojen vaikutusten vähentämiseksi. Ehdotettuun rescEU-palontorjuntalaivastoon kuuluu 11 lentokonetta ja 6 helikopteria, ja se voidaan ottaa käyttöön nopeasti milloin tahansa tämän metsäpalokauden aikana. Laivasto sijaitsee strategisesti Kroatiassa, Ranskassa, Kreikassa , Italia, Espanja ja Ruotsi, ja haluan kiittää näitä maita heidän erinomaisesta yhteistyöstään. EU voi estää, valmistautua ja toimia tekemällä tiivistä yhteistyötä kaikilla tasoilla, myös EU: n hätätilanteiden koordinointikeskuksen ja rescEU: n välityksellä. vastaamaan metsäpaloihin sekä tänä vuonna että tulevaisuudessa. "

Metsäpalojen kausiriskin ennustetaan olevan keskimääräistä korkeampi, ja lämpötilan odotetaan olevan keskimääräistä korkeampi kesäkuusta syyskuuhun Välimeren alueella. Kaudella saattaa myös olla vähemmän sateita, etenkin Keski-Euroopassa ja monilla Välimeren alueilla. Tämä voi lisätä tulipaloriskiä sekä tulelle alttiilla alueilla että uusilla alueilla Euroopassa.

rescEU: n palontorjuntakapasiteetti

  • Vuoden 2021 rescEU: n palontorjuntalaivasto suunnittelee lentokoneita ja helikoptereita kuudesta EU: n jäsenvaltiosta, jotka ovat valmiita lähettämään muihin maihin tarvittaessa.
  • RescEU: n palontorjuntalaivasto koostuu: 2 palontorjuntalentokoneesta Kroatia, 2 palontorjunta lentokonetta alkaen Kreikka, 2 palontorjunta lentokonetta alkaen Italia, 2 palontorjunta lentokonetta alkaen Espanja, 6 palontorjuntahelikopteria Ruotsista *.
  • Tämä tulee yhden palomiehen lentokoneen lisäksi Ranska ja 2 palontorjunta - konetta Ruotsi jotka kuuluvat pitkällä aikavälillä rescEU-laivastoon.Ennaltaehkäisevät, valmistelevat ja seurantatoimet metsäpalokaudelle 2021.

Ympäristö-, valtameri- ja kalastusasioista vastaava komissaari Virginijus Sinkevičius lisäsi: "Tulipalot ovat kasvava uhka metsille, joissa asuu 80% kaikista tunnetuista kasveista ja eläimistä maapallolla. Komission uudet suuntaviivat esittävät ennaltaehkäisytoimia, jotka perustuvat hyvään hallintotapaan, asianmukaiseen suunnitteluun, tehokkaaseen metsänhoitoon ja EU: n rahoituslähteisiin. Investoinnit ennaltaehkäisyyn ovat avainasemassa. Samanaikaisesti meidän on oltava valmiita reagoimaan, kun metsäpalot puhkeavat. Tässä EU: n hätäapu- ja koordinointikeskuksella on keskeinen rooli. "

Euroopan komissio seuraa ja koordinoi edelleen tämän vuoden metsäpalokauden valmisteluja.

  • Uudet ohjeet metsäpalojen torjunnasta helpottaa maanpäällisten metsäpalojen ehkäisyn ja tehokkaan toiminnan parantamista.
  • Kansalliset ja eurooppalaiset seurantapalvelut ja - välineet, kuten Euroopan metsäpalotietojärjestelmää (EFFIS) antaa yleiskatsauksen kansallisista metsäpalo-ohjelmista saatuihin tietoihin Euroopassa.
  • Säännölliset kokoukset EU: n jäsenvaltioiden ja EU: n osallistuvien valtioiden kanssa EU: n pelastuspalvelumekanismin kauden aikana vaihtaa tietoja valmiustilastaan ​​ja paloriskeistä.
  • Kaksi kokousta vuodessa EU: n jäsenvaltioiden ja kolmansien maiden kanssa metsäpalojen ehkäisemisestä saadakseen kokemukset kaikkien saataville. Yksi näiden kokousten tuloksista on uudet suuntaviivat maalla tapahtuvan metsäpalojen ehkäisemisestä.
  • Tulevassa uudessa EU: n metsästrategiassa käsitellään keskeisiä painopisteitä ja parannetaan EU: n kykyä ennakoida, ehkäistä ja hallita luonnonkatastrofeja ja ilmastoon liittyviä katastrofeja, kuten metsäpaloja.
  • EU: n uudessa biologista monimuotoisuutta koskevassa strategiassa tunnustetaan metsäpalojen ja muiden luonnonkatastrofien merkitys ja ehdotetaan kunnianhimoisia kunnostustavoitteita ekosysteemiemme sietokyvyn lisäämiseksi.
  • EU Euroopan metsätietojärjestelmä (FISE) kokoaa kaikki tiedot Euroopan metsistä.

Tausta

Metsäpalojen ehkäisy, valmius ja torjuntatoimet toimivat käsi kädessä ihmishenkien, toimeentulon ja ympäristön suojelemiseksi. Kokeneiden metsäpaloasiantuntijoiden, hyvin koulutettujen palomiehien, tietotekniikan ja riittävien reagointivarojen saatavuus on merkitystä.

EU varmistaa koordinoidun lähestymistavan metsäpalojen ehkäisemiseen, niihin valmistautumiseen ja niihin reagoimiseen, kun ne ylittävät kansallisen reagointikyvyn. Kun metsäpalojen laajuus ylittää maan reagointivalmiudet, se voi pyytää apua EU: n pelastuspalvelumekanismin. Aktivoinnin jälkeen EU Emergency Response koordinointi Centre koordinoi ja rahoittaa EU: n jäsenvaltioiden ja kuuden muun osallistujavaltion tarjoaman avun spontaanien tarjousten kautta. Lisäksi EU on luonut Euroopan pelastuspalvelupooli on kriittinen määrä helposti saatavilla olevia pelastuspalvelukapasiteetteja, jotka mahdollistavat vahvemman ja johdonmukaisemman kollektiivisen toiminnan. Jos hätätilanteessa tarvitaan ylimääräistä hengenpelastusapua, rescEU palontorjuntalaivasto tarjoaa lisää valmiuksia torjua katastrofit Euroopassa. EU Kopernikus satelliittihätäkartoituspalvelu täydentää operaatioita yksityiskohtaisilla tiedoilla avaruudesta.

Lisätietoja

Metsäpaloja

rescEU

EU: n pelastuspalvelumekanismin

Emergency Response Coordination Centre

Komission suuntaviivat: Maalla tapahtuvien metsäpalojen ehkäisy

Continue Reading

EU

NextGenerationEU: Presidentti von der Leyen Latviassa, Saksassa ja Italiassa esittelemään komission arvion kansallisista elvytyssuunnitelmista

Julkaistu

on

Komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen (Kuvassa) matkustaa Latviaan, Saksaan ja Italiaan tänään (22. kesäkuuta) jatkaessaan NextGenerationEU-kiertuettaan pääkaupungeissa. Hän vierailee näissä maissa luovuttaakseen henkilökohtaisesti komission arvioinnin ja neuvostolle antamansa suosituksen kansallisten elvytys- ja sopeutumissuunnitelmien hyväksymisestä Seuraava sukupolviEU. Aamulla presidentti aloittaa päivänsä Riiassa kahdenvälisellä tapaamisella Latvian pääministerin Krišjānis Kariņšin kanssa. Sitten hän matkustaa Berliiniin, jossa hänet vastaanottaa Saksan liittokansleri Angela Merkel.

Iltapäivällä presidentti on Roomassa, missä hän tapaa Italian pääministerin Mario Draghin. Presidentti von der Leyen vierailee myös useissa hankkeissa, joita rahoitetaan tai tullaan rahoittamaan elvytys- ja sopeutumisvälineestä. Nämä projektit ovat aktiivisia materiaalitieteen, vesihuollon, kestävän arkkitehtuurin ja suunnittelun Latviassa, elokuvateollisuuden Italiassa ja älykkäiden ratkaisujen terveydenhuollossa Saksassa.

Continue Reading
Mainos

Twitter

Facebook

Mainos

Nousussa