Liity verkostomme!

Japani

Kun Japani menettää harjoitusleirejä, olympialaisten surina häviää

Julkaistu

on

Tokion 2020 olympialaisten edessä Japanin Kamo käytti 70 miljoonaa jeniä (640,000 42 dollaria) vaakapalkkeihin, voimistelumatoihin ja muihin päivityksiin XNUMX venäläisen voimistelijan ja valmentajan harjoitteluun, jotka eivät nyt tule, kirjoittavat Tetsushi Kajimoto ja Daniel Leussink.

Joukkue purki olympialaisia ​​edeltävän koulutuksen suunnitelmat Japanissa elpyvän COVID-19-pandemian takia, paikallisten viranomaisten mukaan. Luoteis-25,000 XNUMX kaupungin kaupungin virkamiehet sanovat pahoillensa menetettyä mahdollisuutta isännöidä joukkue, jopa enemmän kuin kulutetut rahat.

Pelit, jotka ovat nyt alle kahdeksan viikon päässä vuoden viivästymisen jälkeen, ovat olleet COVID-19: n tukemia. Ulkomaalaisia ​​katsojia ei päästetä, ja yli 100 kuntaa on peruuttanut suunnitelmat isännöidä ulkomaisia ​​joukkueita.

"Paikalliset lapset, jotka voisivat olla tulevia tähtiurheilijoita, olivat pettyneitä käyttämättä mahdollisuutta tavata venäläisiä voimistelijoita", Kamon virkamies Hirokazu Suzuki kertoi Reutersille.

Vaikka isäntäkaupungissa Tokiossa, joka on pandemian vuoksi hätätilanteessa, on vain vähän olympiakuhuja, pienemmissä paikoissa, kuten Kamo, joka oli suunnitellut leiriä vuodesta 2019, pettymys on ehkä tuntuvampi.

Suurin osa peruutuksista on toistaiseksi tapahtunut noin 500 kunnassa, jotka ovat osallistuneet olympialaisten "isäntäkaupunki" -ohjelmaan, jossa ulkomaiset joukkueet perustavat ennen otteluaan järjestettävän koulutuksensa japanilaisissa tiloissa.

Joissakin tapauksissa, kuten Australian judojoukkue, joukkueet vetivät yli turvallisuusongelmia. Toisissa, kuten Kuuban valtuuskunta aikoi jäädä Higashimatsuyaman kaupunkiin Tokion pohjoispuolella, kunnat päättivät olla isännöimättä.

Järjestäjien mukaan pelit pidetään turvallisesti. Useat mielipidekyselyt ovat osoittaneet, että suurin osa japanilaisista haluaa tapahtuman peruuttamisen tai lykkäämisen uudelleen.

Valtion hallitus varasi kunnille 13 miljardia jeniä harjoittamaan leirejä ja asettamaan koronavirustoimia, virkamiehet sanoivat.

Tokion lisäksi kuntien odotettiin kasvavan noin 110 miljardilla dollarilla vuoteen 2030 mennessä peleistä, Tokion pääkaupunkiseudun hallitus sanoi maaliskuussa 2017.

"Harjoitteluleirit antavat valtavan sysäyksen niiden kaupunkien talouksille, joissa niitä pidetään, mutta se on kadonnut", kertoo olympialaisten taloudellisia vaikutuksia tutkiva Kansai-yliopiston emeritusprofessori Katsuhiro Miyamoto.

Tokion itäpuolella sijaitsevan Naritan virkamiehet olivat yllättyneitä, kun Yhdysvaltain yleisurheilutiimi ilmoitti heille päättäneensä vetäytyä suunnitellulta harjoitusleiriltä.

Noin 120 urheilijaa ja henkilökuntaa, mukaan lukien tähtijuoksija Justin Gatlin, oli tarkoitus tulla leirille, kertoi isäntäkaupunkiprojekteista vastaava kunnan virkamies Kentaro Abe.

Naritan urheilusuhde Yhdysvaltoihin alkoi vuonna 2015, jolloin se isännöi Yhdysvaltain harjoitusleiriä ennen Pekingin yleisurheilun maailmanmestaruuskilpailuja.

"Se ei tarkoita sitä, että pyrkimyksemme edistää urheilun vaihtoa Japanin ja Yhdysvaltojen välillä eivät olleet turhia", Abe kertoi Reutersille ja lisäsi, että kaupunki haluaisi jatkaa suhteita.

Kanadan uimarit ja valmentajat vetäytyivät olympialaisia ​​edeltävästä koulutuksesta, joka on tarkoitus järjestää noin kolmen viikon ajan heinäkuussa.

Tällaiset peruutukset voivat lisätä tuskaa kaupungeissa ja alueilla, jotka ovat jo älykkäät turismin pudotuksesta.

Eriko Tsujino on hotellissaan Länsi-Izumisanossa huolissaan siitä, että hän voi menettää noin 60 varausta Mongolian ja Ugandan maajoukkueista, jos urheilijat ojentavat suunnitelmansa harjoittaa Japanissa.

"Jos ne peruutettaisiin viime hetkellä, se aiheuttaisi valtavia menetyksiä", hän kertoi Reutersille ja sanoi, että varauksia ei vieläkään ole vahvistettu hätätilan vuoksi.

Kun venäläiset peruuttivat leirinsä Kamossa, siellä olevat virkamiehet päättivät viime hetkellä isännöidä paljon pienemmän portugalilaisen valtuuskunnan, johon kuuluu yksi naisnainen voimistelija ja kaksi mukana olevaa henkilökuntaa, Suzuki sanoi.

Mutta kaupunki pyrki myös pitämään ystävällisiä suhteita venäläisiin voimistelijoihin pyytäen lapsia ja muita paikallisia näyttämään heille tukea videoviestien ja kirjeiden tekemisessä.

(1 dollari = 109.8100 jeniä)

Japani

Arvaamattomien pelien ilmetessä Japanin sponsorit kamppailevat sopeutumisesta

Julkaistu

on

By

Tokion olympialaisten alkamiseen on jäljellä alle kaksi kuukautta, joten japanilaiset Asahi-panimot eivät edelleenkään tiedä, päästetäänkö fanit stadionille ostamaan olutta, kirjoittavat Maki Shiraki ja Eimi Yamamitsu.

Japani on supistanut olympiasuunnitelmiaan keskellä COVID-19-pandemiaa ja hidasta rokotteen käyttöönottoa. Nyt ulkomaisia ​​katsojia ei päästetä maahan, ja järjestäjien on vielä päätettävä, kuinka monta kotimaista katsojaa, jos sellaista on, voi osallistua.

Yli 60 japanilaista yritystä maksoi yhdessä ennätykselliset yli 3 miljardia dollaria sponsoroidakseen Tokion pelejä, tapahtuman, jonka suurin osa japanilaisista haluaa nyt peruuttaa tai viivästyttää uudelleen. Sponsorit maksoivat vielä 200 miljoonaa dollaria sopimusten jatkamisesta sen jälkeen, kun pelit viivästyivät viime vuonna.

Monet sponsorit ovat epävarmoja siitä, miten edetä mainoskampanjoissa tai markkinointitapahtumissa, 12 virkamiehen ja lähteen mukaan yrityksissä, jotka osallistuvat suoraan sponsorointiin.

Asahilla on yksinoikeus myydä olutta, viiniä ja alkoholittomia oluita stadionilla. Mutta se ei tiedä enempää, ennen kuin kotimaisista katsojista on tehty päätös, tiedottaja sanoi. Sen odotetaan tapahtuvan 20. kesäkuuta noin vuoden lopussa Tokion nykyinen hätätila.

Vaikka katsojia sallitaan, Tokion hallitus ei aio sallia alkoholia julkisilla katselupaikoillaan tapahtumapaikkojen ulkopuolella, edustaja sanoi.

Asahi ei ole vielä tehnyt suuria markkinointimuutoksia, tiedottaja sanoi. Toukokuussa se alkoi myydä "Super Dry" -oluttaan uudella Tokio 2020 -mallilla suunnitellusti.

Japani tarttui olympialaisissa alusta alkaen harvinaisena markkinointimahdollisuutena: Tokion tarjous mainitsi "omotenashia" - hienoa vieraanvaraisuutta.

Sponsorit ovat kuitenkin turhautuneet näkemäänsä hitaaksi päätöksenteoksi ja valittaneet järjestäjille, erään lähteen mukaan, sponsoriyrityksen työntekijän mukaan.

"On niin paljon erilaisia ​​skenaarioita, joita emme voi valmistella", sanoi lähde, joka kuten useimmat sponsoreilla haastatelluista ihmisistä, kieltäytyi tunnistamasta, koska tiedot eivät ole julkisia.

Yritykset ovat ilmestyneet järjestäjille, kun taas alemman tason sponsorit valittavat, että huolta ei oteta huomioon, lähde sanoi.

Sponsorit on jaettu neljään luokkaan, ja kärjessä ovat globaalit sponsorit, joilla on yleensä monivuotiset sopimukset. Kolme muuta tasoa ovat yrityksiä, joiden sopimukset koskevat yksinomaan Tokion pelejä.

Vastauksena Reutersin kysymyksiin sponsoreiden vaikeuksista katsojien viivästyneen päätöksen takia Tokion järjestäjätoimikunta ilmoitti tekevänsä tiivistä yhteistyötä kumppaneiden ja kaikkien sidosryhmien kanssa.

Se kertoi myös, että valiokunta keskusteli edelleen asiaankuuluvien osapuolten kanssa katsojien käsittelystä ja harkitsi muun muassa tehokkuutta, toteutettavuutta ja kustannuksia.

Noin 60% japanilaisista kannattaa tapahtuman peruuttamista tai lykkäämistä, tuore kysely osoitti. Japanin hallitus, Kansainvälinen olympiakomitea ja Tokion järjestäjät ovat sanoneet Pelit jatkuvat.

LOST MAHDOLLISUUS

Globaalille sponsorille Toyota Motor Corp (7203.T), Pelit olivat tilaisuus esitellä uusinta tekniikkaansa. Se oli suunnitellut noin 3,700 ajoneuvon, mukaan lukien 500 Mirai-vetypolttokennoisen sedanin, käyttöönoton urheilijoiden ja VIP-asiakkaiden kuljettamiseksi tapahtumapaikkojen välillä.

Se aikoi myös käyttää itseajoavia palkoja kuljettamaan urheilijoita ympäri olympiakylää.

Tällaisia ​​ajoneuvoja käytetään edelleen, mutta paljon pienemmässä mittakaavassa - "kaukana siitä, mitä olimme toivoneet ja kuvitelleet", Toyota lähde sanoi. Lähteen mukaan täysimittaiset olympialaiset olisivat olleet "suuri hetki sähköautoille".

Toyotan tiedottaja kieltäytyi kommentoimasta, oliko sen markkinoinnissa muutoksia.

Langaton operaattori NTT Docomo Inc oli harkinnut kampanjoita 5G-tekniikan esittelemiseksi, mutta yritys odottaa, mitä järjestäjät päättävät kotimaisista katsojista, edustaja kertoi.

Matkatoimistot JTB Corp ja Tobu Top Tours Co julkaisivat peleihin liittyvät paketit toukokuun puolivälissä, mutta heidän verkkosivustonsa mukaan ne voidaan peruuttaa.

Tobu Top Tours "näki, että tilanteet muuttuvat minuutilta", mutta myy pakettejaan suunnitellusti, tiedottaja sanoi. Matkatoimisto ja JTB sanoivat hyvittävänsä asiakkaille, jos katsojia ei sallita tai pelit peruutetaan.

Olympia-sponsorit olivat suunnitelleet tarjoavan Japanin ylimmälle toimitusjohtajalle reittejä, joihin sisältyisivät julkkikset kuuluisien urheilijoiden kanssa, yksityisautot ja oleskelutilat, sponsoriyrityksen työntekijä kertoi.

Jotkut yritykset ovat nyt vähentäneet suunnitelmiaan Pelilippuiksi hotellimajoitusten tai lahjojen kanssa, henkilö sanoi.

"Paikallisille mainostajille, paikallisille osallistujille ja paikallisille yrityksille on ilmeisesti paljon suorempi ja välitön vaikutus turistien ja osallistujien puutteen takia", kertoi Christie Nordhielm, markkinoinnin apulaisprofessori Georgetownin yliopiston McDonough School of Business -yrityksestä.

MAINOSRISKI

Jotkut kotimaiset yritykset, jotka ovat huolissaan pelien vastustamisesta, ovat lopettaneet suunnitelmat mainoksista, joissa esiintyy olympiaurheilijoita tai jotka tukevat Japanin maajoukkueita, totesivat asiasta suoraan tietoinen henkilö ja sponsorin työntekijä, joka sai asiasta tietoa.

"Olen huolissani siitä, että lähettämällä olympiamainoksia se voi olla negatiivinen yritykselle", sanoi lähde kotimaisesta sponsorista. "Tässä vaiheessa mikään julkisuus, jota saisimme, ei korvaisi maksamaamme."

Kansainväliset mainostajat haluavat edelleen keskittyä Japaniin olympialaisten takia, kertoi Tokiossa toimivan Mr + Positive -yrityksen perustaja Peter Grasse.

Heidän viestinsä on kuitenkin siirtynyt pois olympiavoiton vakiokuvista.

"En usko, että ihmiset ovat kirjoittaneet noita voitokkaita käsikirjoituksia", Grasse sanoi. "Se on paljon eräänlainen vaimennettu kunnioitus ihmiskuntaa kohtaan."

Jotkut huipputason globaalit sponsorit, joiden sopimukset ovat voimassa vuoteen 2024 asti, vähentävät Tokion ylennyksiä ja lykkäävät budjettia Pekingille vuonna 2022 tai Pariisiin vuonna 2024, sanoi toinen asiasta suoraan tiedossa oleva henkilö ja sponsoriyrityksen työntekijä tiedotettu asiasta.

Mutta kotimaisilla sponsoreilla ei ole toista olympialaista.

"Siksi emme voi yksinkertaisesti lopettaa", sanoi lähde kotimaisessa sponsorissa. "Vaikka markkinointi on tehotonta."

(1 dollari = 109.4000 jeniä)

Continue Reading

koronavirusantigeenin

EU lisää Japanin turvallisten matkojen luetteloon, jätä Yhdistynyt kuningaskunta toistaiseksi pois

Julkaistu

on

By

Euroopan unionin on tarkoitus lisätä Japani pieneen luetteloonsa "turvallisista" maista, joista se sallii ei-välttämättömät matkat, mutta estää tällä hetkellä oven brittiläisille matkailijoille, EU: n lähteet sanoivat tiistaina (1. kesäkuuta). kirjoittaa Philip Blenkinsop.

Suurlähettiläiden 27 EU-maasta odotetaan hyväksyvän Japanin lisääminen keskiviikkokokouksessa, kun taas Iso-Britannia jätetään pois COVID-19-tapausten lisääntymisen takia tarttuvan koronavirusvaihtoehdon vuoksi, joka tunnistettiin Intiassa.

Nykyisten rajoitusten mukaan ihmiset vain seitsemästä maasta, mukaan lukien Australia, Israel ja Singapore, voivat tulla EU: hun lomalla riippumatta siitä, onko heitä rokotettu.

Yksittäiset EU-maat voivat edelleen vaatia negatiivista COVID-19-testiä tai karanteeniaikaa.

EU viime kuussa helpotti uusien maiden lisäämisen luetteloon kriteereitä muuttamalla 75: stä 25 COVID-19 -tapauksen enimmäismäärää 100,000 14 ihmistä edeltävien XNUMX päivän aikana XNUMX: stä. Trendin tulisi myös olla vakaa tai laskeva, ja huolenaiheet on otettava huomioon.

EU: n terveysasiantuntijat pohtivat sekä Japania että Britanniaa maanantaina pidetyssä kokouksessa, mutta useiden maiden edustajat vastustivat Ison-Britannian lisäämistä nyt.

Intialaisen variantin tapaukset kaksinkertaistuivat viime viikolla, ja hallitus on sanonut, että on liian aikaista sanoa, voiko Britannia poistaa kokonaan COVID-19-rajoitukset 21. kesäkuuta.

Vaihtoehdon kulusta riippuen Iso-Britannia voisi silti päästä turvallisten matkojen luetteloon 14. kesäkuuta, jolloin odotetaan ottavan huomioon suuremman määrän maita, EU-lähteiden mukaan.

Luettelo on suunniteltu varmistamaan johdonmukaisuus koko ryhmässä, vaikka siitä ei ole puuttunut.

Ranska ja Saksa ovat asettaneet karanteenit Yhdistyneen kuningaskunnan vierailijoille ja Itävalta kieltänyt brittiläiset turistit, kun taas Portugali ja Espanja ovat alkaneet toivottaa heidät tervetulleiksi.

Britannia vaatii kaikkia EU: n vierailijoita, paitsi portugalilaisia, karanteeniin.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Japani harkitsee olympiafaneilta kysyntää negatiivisille COVID-testeille, rokotuksille - media

Julkaistu

on

By

Japani harkitsee Tokion olympialaisiin osallistuvien fanien vaatimista näyttämään negatiivisia COVID-19 -tuloksia tai rokotustietoja, Yomiuri-sanomalehti kertoi maanantaina (31. toukokuuta), koska uusi kysely osoitti, että yleisö vastustaa pelejä edelleen voimakkaana. kirjoittaa Eimi Yamamitsu.

Japani jatkoi perjantaina (28. toukokuuta) hätätilanteessa Tokiossa ja muilla alueilla 20. kesäkuuta asti, ja pelien avautuessa alle kahden kuukauden päästä, yleisön luottamusta on ravistellut neljäs koronavirustartuntojen aalto ja hidas rokotusten käyttöönotto.

Ulkomaiset katsojat on jo kielletty ja järjestäjien odotetaan tekevän ensi kuussa päätöksen siitä, voivatko japanilaiset fanit osallistua 23. heinäkuuta ja 8. elokuuta välisenä aikana pidettäviin peleihin ja millä ehdoilla.

Muiden toimenpiteiden, kuten kovan hurraamisen ja korkeiden viiden henkilön kieltämisen lisäksi, Yomiurien mukaan hallitus harkitsi, olisiko katsojia vaadittava osoittamaan negatiiviset testitulokset viikon kuluessa olympialaisiin osallistumisesta.

Hallituksen ylin tiedottaja Katsunobu Kato kertoi toimittajille maanantaina, että hän ei ollut tietoinen päätöksestä.

"Pelien onnistumisen kannalta on välttämätöntä ottaa huomioon ihmisten tunteet", Kato sanoi ja lisäsi, että järjestäjät valmistautuivat varmistamaan toimenpiteiden järjestämisen tapahtuman turvalliseksi järjestämiseksi.

Tokion olympialaisten järjestelytoimikunta ei vastannut välittömästi sähköpostiviestiin, jossa pyydettiin kommentoimaan sanomalehden raporttia.

Komitean varapuheenjohtaja Toshiaki Endo kertoi Reutersille jotkut katsojat voidaan päästää paikkoihin, vaikka hän itse piti parempana täydellistä kieltoa saadakseen yleisön rauhoittumaan pelien laajan vastustuksen keskellä.

Yomiurin raportti herätti tuhansia sosiaalisen median viestejä, joissa kritisoitiin maan jatkuvaa pyrkimystä järjestää olympialaiset keskellä pandemiaa.

Termi "negatiivinen testisertifikaatti" oli suosittu Twitterissä Japanissa, keräten yli 26,000 XNUMX twiittiä maanantai-iltapäivään mennessä.

"Jos et voi syödä, piristää tai tehdä viisikymmentä, mikä on järkeä maksaa lippu ja kallis testi?" kysyi Twitter-käyttäjä, kun taas toiset kyseenalaistivat tällaisten testien tarkkuuden.

Nikkei-lehden maanantaina julkaisemassa kyselyssä yli 60% vastaajista kannatti pelien peruuttamista tai viivästyttämistä, mikä vastaa muiden tiedotusvälineiden aikaisempia kyselyjä.

Pelit on jo lykätty pandemian takia, mutta Japanin hallitus ja Kansainvälinen olympiakomitea ovat sanoneet, että tapahtuma etenee tiukkojen COVID-turvallisten sääntöjen mukaisesti.

Continue Reading
Mainos

Twitter

Facebook

Mainos

Nousussa