Liity verkostomme!

Tietotekniikka

Analog Devices investoi 100 miljoonaa euroa Euroopan toimintoihin ADI Catalyst Launchin avulla

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Analogiset laitteet, Inc. (Nasdaq: ADI), johtava globaali korkean suorituskyvyn puolijohdeyhtiö, ilmoitti tänään investoivansa 100 miljoonaa euroa seuraavien kolmen vuoden aikana ADI katalysaattori100,000 250 neliöjalan mittatilaustyönä tehty innovaatio- ja yhteistyötila, joka sijaitsee sen kampuksella Raheen Business Parkissa Limerickissä, Irlannissa. Tässä viimeisimmässä laajentumisvaiheessa Irlannin markkinoille luodaan 2025 uutta työpaikkaa vuoteen XNUMX mennessä, mikä on osoitus ADI:n jatkuvasta sitoutumisesta laajentumiseen Euroopassa.

ADI Catalyst on huippuluokan yhteistyökiihdytin, jossa asiakkaiden, liikekumppaneiden ja tavarantoimittajien ekosysteemit tekevät yhteistyötä ADI:n kanssa kehittääkseen nopeasti alan johtavia ratkaisuja. Teknologioiden hyödyntäminen simuloiduissa ympäristöissä ja todellisissa sovelluksissa nopeuttaa näiden innovatiivisten ratkaisujen kehitystä ja käyttöönottoa. ADI Catalystin uudet työpaikat keskittyvät ensisijaisesti ohjelmistopohjaisten ratkaisujen ja tekoälyinnovaatioiden kehittämiseen muun muassa teollisuus 4.0:n, kestävän energian, autojen sähköistyksen ja seuraavan sukupolven liitettävyyden aloilla.

Esimerkiksi yksi nykyisistä Catalyst-projekteista keskittyy tukemaan terveydenhuollon jännittävää siirtymistä massamarkkinoiden lähestymistavasta räätälöityihin hoitoihin ja hoitoihin. ADI tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaidensa ja heidän laajemman ekosysteeminsä kanssa luodakseen joustavia, seuraavan sukupolven modulaarisia valmistusjärjestelmiä, jotka mahdollistavat yksilöllisten hoitojen, kuten CAR T-soluterapioiden ja ihmisimplanttien, tarvittavien tuotantolinjojen nopean vaihdon.

Kommentoimalla julkaisua, Vincent Roche, Analog Devicesin toimitusjohtaja sanoi: "ADI Catalyst on viimeisin sijoituksemme innovaation tulevaisuuteen, ei vain Irlannissa tai Euroopassa, vaan maailmanlaajuisesti. Se tarjoaa ihanteellisen ympäristön alojensa asiantuntijoille uusien teknologioiden, liiketoimintamallien ja ekosysteemien yhdistämiseen, yhteistyöhön, testaamiseen ja pilotointiin. ADI Catalystin avaaminen antaa meille mahdollisuuden jakaa ideoita, kykyjä ja resursseja tiimien kanssa Euroopassa ja ympäri maailmaa paremman hyvän puolesta."

Catalyst-hanketta tukee Irlannin hallitus IDA Irelandin kautta.

Kommentoi ADI:n viimeisintä sijoitusta, Taoiseach Michael Martin TD sanoi: "ADI:n jatkuvaa sitoutumista Irlantiin, kuten useiden vuosikymmenten ajan on todistettu, on juhlittava tänään, kun merkitsemme jälleen yhtä merkittävää virstanpylvästä. Maailmassa, jossa teknologia tunkeutuu edelleen kaikkiin elämämme osa-alueisiin, jatkuvat investoinnit nykypäivän moderniin digitaaliseen talouteen eivät ole koskaan olleet tärkeämpiä. ADI Catalyst vahvistaa entisestään Limerickin ja Irlannin asemaa sekä puolijohteiden valmistuskeskuksena että innovaatioiden osaamiskeskuksena Euroopassa.

Tánaiste ja yrityskauppa- ja työministeri Leo Varadkar sanoi: "Onnittelut Analog Devices Inc. -tiimille tästä viimeisimmästä laajennuksesta, joka luo 250 uutta työpaikkaa seuraavien kolmen vuoden aikana Limerickissä. On upeaa nähdä, että yritys kehittyy vahvemmiksi. Tämä ylimääräinen 100 miljoonaa euroa sijoitetaan uusiin ja nouseviin teknologioihin tekoälyn ja koneoppimisen alalla, autojen sähköistykseen ja seuraavan sukupolven yhteyksiin, mukaan lukien 5G-sovellukset – todella jännittäviin alueisiin, jotka luovat tulevaisuuden työpaikkoja. Kiitos ADI:n tiimille jatkuvasta sitoutumisestanne Irlantiin ja paljon onnea tässä seuraavassa vaiheessa."

Mainos

Kommentoi myös ADI Catalystin julkaisua, IDA Irelandin toimitusjohtaja Martin Shanahan sanoi: "Tämän mittakaavan investointi ADI:lta - alansa maailmanlaajuiselta johtajalta - on loistava uutinen Keski-Länsi-alueelle. Vuodesta 1976 lähtien ADI on ollut läsnä Irlannissa, jossa se työllistää yli 1,300 XNUMX henkilöä. Tämä viimeisin investointi ADI Catalystiin ei ole vain osoitus yrityksen jatkuvasta keskittymisestä innovaatioiden edistämiseen, vaan myös sen pitkäaikaisesta sitoutumisesta Irlantiin ja Eurooppaan laajemmin. Päätessään laajentaa toimintaansa täällä Limerickissä ADI on toiminut alueella, jolla on vilkas liiketoimintaekosysteemi, vahva kokemus vakiintuneista globaaleista yrityksistä sekä lahjakas ja korkeasti koulutettu työvoima. Haluan vakuuttaa ADI:lle IDA Irelandin jatkuvasta tuesta.

ADI Catalystin lisäksi Irlannissa toimii ADI:n eurooppalainen tutkimus- ja kehityskeskus, jolla on vakiintunut maine huipputeknologian kehittäjänä ja joka sisältää yli 1,000 1976 patentin luovutuksen. ADI käynnisti eurooppalaisen valmistus- ja T&K-keskuksensa vuonna 2,200 Irlannin Limerickissä, joka on edelleen ADI:n Euroopan pääkonttori. ADI työllistää yli 14 XNUMX ammattilaista XNUMX Euroopan toimipaikassa.

Tietoja analogisista laitteista

Analog Devices, Inc. (NASDAQ: ADI) toimii modernin digitaalitalouden keskipisteessä ja muuntaa todellisen maailman ilmiöt käyttökelpoiseksi oivallukseksi kattavalla sarjallaan, joka sisältää korkean suorituskyvyn analogisia ja sekasignaaleja, tehonhallintaa, radiotaajuutta (RF), sekä digitaali- ja anturiteknologiat. ADI palvelee 125,000 75,000 asiakasta maailmanlaajuisesti yli XNUMX XNUMX tuotteella teollisuus-, viestintä-, auto- ja kuluttajamarkkinoilla. ADI:n pääkonttori sijaitsee Wilmingtonissa, MA. Käy sivuilla.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa