Liity verkostomme!

Elokuva

European Cinema Night 2021: EU:n tukemia elokuvia esitetään eri puolilla Eurooppaa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Neljäs European Cinema Night alkoi 6. joulukuuta, ja EU:n tukemia elokuvia esitettiin viisi päivää ilmaiseksi kaikkialla Euroopassa. Lähes 80 elokuvateatteria 27 maasta osallistuu tähän painokseen, jonka tavoitteena on tuoda eurooppalaiset elokuvat lähemmäs kansalaisia ​​samalla kun juhlitaan eurooppalaisen kulttuurin rikkautta ja monimuotoisuutta. Vuonna 2020 järjestetyn ensimmäisen hybridipainoksen menestyksen jälkeen tämän aloitteen järjestävät jälleen Luova Eurooppa -ohjelman MEDIA-osio ja "Europa Cinemas" -verkosto. Kaikki elokuvanäytökset järjestetään sovellettavien kansallisten COVID-19-pandemiaan liittyvien toimenpiteiden mukaisesti. Tätä tarkoitusta varten jotkut elokuvateatterit tarjoavat online-näytöksiä. Näytöksiä täydennetään muilla yleisön osallistamiseen tähtäävillä aktiviteetteilla, kuten kysymys-vastaus-istunnoilla tiimin kanssa, esitelmillä ja keskusteluilla. Lisäksi 34. European Film Prize -palkinto, jossa 12 MEDIA-ohjelman tukemaa nimikettä kilpailee palkinnoista, järjestetään 11. joulukuuta hybridimuodossa. European Cinema Night ja European Cinema Awards ovat tänä vuonna erityisen tärkeitä 30-vuotisen MEDIA-ohjelman yhteydessä, joka juhlistaa EU:n jatkuvaa tukea audiovisuaalialalle vuosikymmenten ajan ja korostaa alan työtä kameran edessä ja takana.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa