Liity verkostomme!

Lifestyle

Nettitreffin leimautumisen kuolema

SHARE:

Julkaistu

on

Ajatus online-treffeistä leimattiin pitkään sen perustamisen jälkeen. Vaikka takaa-ajoon osallistuneet tiesivät toisin, yleinen käsitys oli, että se oli typerä lähestymistapa, joka järkytti tarpeettomasti perinteitä. Viime vuosina tätä asennetta on kuitenkin jatkuvasti kiistetty tarpeeksi, jotta se voidaan kumota kokonaan. Kun nuoremmat sukupolvet ovat kääntyneet verkkojärjestelmien puoleen tavatakseen kumppaneita, ympäristö on kehittynyt, joten miten pääsimme tänne?

Valmistautuminen

Vaikka nettitreffailulla voi olla erittäin myönteisiä tuloksia, kuten kaikessa verkossa, on parasta varautua ensin huonoihin näyttelijöihin. Kuten monet meistä ovat oppineet, verkossa myönnetty nimettömyys voi ajaa huijareita, ja kuten mainittiin tämä artikkeli ExpressVPN:n huijauksista, online-treffivalikoima voi olla monimuotoinen. Tässä artikkelissa käsiteltyjä suosittuja online-treffihuijausmenetelmiä ovat avun pyytäminen -huijaus, jossa henkilö väärentää läheisyyttä saadakseen luottamuksen ja ottaakseen toisen henkilön rahoja. Toinen suosittu tapa on linkittää päivämäärät haittaohjelmiin, hallita henkilön laitteita henkilö- tai taloustietojen varastamiseksi. Älä kuitenkaan anna tämän lannistaa sinua, mutta kuten kaikki muutkin verkkokokemuksen osat, on helppoa pysyä turvassa, jos valitset ennakoivan lähestymistavan.

Taistelu perinteisen puolesta

Vastaus siihen, miksi traditionalistit ajavat vanhempia seurustelumuotoja, ei ole aina monimutkainen, se voi yksinkertaisesti tulla ajatuksesta, että vanhat menetelmät ovat yhtä hyviä ja uudet asiat tarkoittavat huonoa. Tämä saattaa tuntua pelkistävältä näkökulmalta, mutta kuten historia on osoittanut suoratoiston, videopelien, e-kirjojen lukulaitteiden ja älypuhelimien kanssa, se on usein totta. Kuten Bentley totesi, että uusi edustaa pelkoa menetys, muutos maailmankuvaan, jota voi olla vaikea kohdata. Ero nykyään johtuu siitä, kuinka tarpeeksi ihmisiä todella on sitoutunut uusiin järjestelmiin, ja kokemus pakottaa hitaasti muuttamaan pitkäaikaisia ​​​​julkisia mielipiteitä.

Siirto kohti uutta maailmaa

Mitä tulee uusien online-treffijärjestelmien suosioon, meidän on pohdittava, miksi ihmiset kääntyvät näiden järjestelmien puoleen, ja todellisia tilastoja siitä, kuinka usein niitä nyt käytetään. Syy on melko yksinkertainen, sillä aikuisten moderni elämä on aina tehnyt treffeille etsimisen vaikeaksi. Tämä koskee erityisesti niitä, jotka eivät pidä baareista tai eivät välitä satunnaisesta lähestymisestä muita saadakseen selville, ovatko he kiinnostavia vai sinkkuja. Treffisivustolla tai -sovelluksessa tiedät, mitä tavoittelet, ja sinulla on paljon laajempi ulottuvuus, mikä säästää aikaa, vaivaa, hankaluutta ja loukkaantuneita tunteita.

Online-päivämäärien hyväksymisprosentit muuttuvat aina, kuten tässä Statistan tutkimuksessa käsitellään. Vuosina 1995–2017 tehdyssä tutkimuksessa, kun internet muuttui uudesta yleiseksi, verkossa tapaaneiden heteroseksuaalisten parien määrä laski 2 prosentista 39 prosenttiin. Kanssa toinen Statistan tutkimus, jossa kerrotaan lähes a Maailmanlaajuisesti maksettujen verkkojen tulot kaksinkertaistuivat vuosina 2017–2023, tämäntyyppisten yhteyksien laajeneminen jatkuu lakkaamatta.

Kun sosiaalinen media ja mobiilisovellukset valtaavat vallan, online-treffien kasvu tässä maailmassa oli vain ajan kysymys. Varhaisen leimautumisen poistaminen ja jaloilleen löytäminen on saattanut kestää muutaman vuosikymmenen, mutta kaikenikäisille käyttäjille nykyään online-treffimenetelmistä on nopeasti tullut suosituin vaihtoehto. Tällä tavalla on paljon voitettavaa ja vähän menetettävää, älkää hämmästykö nähdessänne tämän yhteydenmuodon edustavan yhä enemmän status quoa seuraavan vuosikymmenen aikana.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa