Liity verkostomme!

'... pöydältä ...'

Villo? Ei.

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

VilloColin Moors ottaa kantaa kaupungin pyörään.

Kaupunkipyörää (Villo täällä Belgiassa, Vélib Ranskassa ja ns. Boris Bike 'Lontoossa) myydään aina vihreänä ratkaisuna, julkisena palveluna tai jotain, joka antaa ihmiselle vapauden ja vapauden tunteen. Aion mennä tässä virtausta vastaan ​​ja olla erimielisyyden ääni. En pidä kaupunkipyöristä ja siellä on hyvät mahdollisuudet, joita en koskaan halua. Kuten tavallista, esittelen kappaleeni täysin paljastaen: Olen yksi niistä kaupunkipyöräilijöistä, jotka pukeutuvat näkyvän takin kanssa, pysähtyvät punaisilla valoilla ja ajavat joko pyöräteelle tai tielle, mikä näyttää olevan jonkin verran vanhentunutta. konsepti. Keskityn Brysseliin, kaupunkiinni.

Mikä hinta Villo?

Euroopan komissio ilmoitti tämän vuoden maaliskuussa 24 aloittavansa perusteellisen tutkimuksen Brysselin kaupungin ja ranskalaisen mainoskehittäjän JC Decaux'n välisistä julkisista sopimuksista.

Mainos

JC Decaux, kuten ehkä tiedät, käyttää Villo-pyöriä Brysselissä. Huomaat myös, että jokaisessa Villo-asemassa on pyörivä mainoskaappaus. Tämä ei ole mahtava sattuma, koska tällaiset kotelot tuovat valtavia tuloja. Arvaa kuka pitää rahaa?

Komission tutkimuksessa ei keskitytä mainosyrityksen salakavalaan ja kyyniseen liiketoimintaan, joka siirtyy ”palvelujen” tarjoamiseen kaupunkiin hyvän tahdon ja molemminpuolisen hyödyn eleenä. Itse asiassa komissio haluaa todeta, että se "ei kyseenalaista Villon määritelmää julkiseksi palveluksi eikä sitä, että JC Decaux saa korvausta tämän julkisen palvelun suorittamisesta", vaan kiinnittää sen sijaan huomionsa liialliseen korvaukseen, kuten he laillisesti ja kohteliaasti sanoivat.

Brysselin kaupunki on nimennyt Villo-järjestelmän yleisen taloudellisen edun mukaiseksi palveluksi (SGEI), mikä tarkoittaa, että he pitävät sitä "erityisen tärkeänä kansalaisille". SGEI-olosuhteissa JC Decaux saa valtiontukea tämän palvelun suorittamiseen. JC Decauxilla on yksinoikeus myönnytykseen 2008: ssä järjestetyn tarjouskilpailun seurauksena, ja ne saavat verohelpotuksia sekä valtiontukea Brysselin hallitukselta. Se on tämä ja mitä se käsittelee "kilpailun vääristymisen", joka kiinnostaa komissiota.

Mainos

Tosiasia on, että tämä ei ole muuta kuin valtava mainosmaa, jonka yksi suurimmista mainosyrityksistä Euroopassa on saanut aikaan. Maksamme tästä kolme kertaa; meille tuotteita myyvien yritysten mainosbudjettien kautta, valtiontuista ja verohelpotuksista valtavaan ja erittäin kannattavaan yritykseen, joka ilmoitti 2: n kokonaistulosta olevan yli 2014 miljardia euroa.

Se ei ole altruistista tai millään tavoin ”julkista palvelua”, joten rahaa otetaan taskustasi myydäksesi asioita sinulle. Halpapyöräpalvelun makeutusaine heitetään sen tekemiseksi sulavammaksi. Ilmaista lounasta ei ole.

Loputon terrorisykli?

Toinen valitukseni olisi, että näiden pyöräiden filosofia ei soveltuisi huolellisuuden ja huomion pyöräilyyn liittyviin vaatimuksiin. Ennen kuin käsittelemme asiaa tarkemmin, kyllä, arvostan sitä, että Brysselin (tai suurimman osan Euroopan kaupunkien) pyöräilijät eivät aina ole loistava esimerkki tienkäyttäytymisestä. Tämä on yhdistelmä monia tekijöitä - etenkin poliisin epämääräistä suorituskykyä. En ole valtava poliisien laumojen fani, mutta kun näen säännöllisesti ihmisiä pyöräilemässä poliisin ohitse, kävellen jalkakäytävällä ennemmin kuin varovaisesti, se ei tuskin yllättävää. Pyöräilijöitä sitovat samat lait kuin autonkuljettajia, muutama poikkeus lukuun ottamatta. Laiminlyönnillä pitäisi olla seuraus.

Palkkaamisen edellytyksenä on myös, että vuokralaisella on vastuuvakuutus, mikä on monilla, ellei useimmilla belgialaisilla, osana kotipolitiikkaa tai yrityksen kautta. Mutta kuka tarkistaa turistit, jotka ostavat kortin lehtikioskista ja ajavat pois homojen hylkäämisen kanssa? Kukaan - ja päivä tuomioistuimessa Belgiassa ei tule halpaa.

Takaisin aiheeseen, esimerkki. Kukkulan yläosassa olevat Villo-asemat ovat usein tyhjiä, kun taas alaosassa olevat asemat ovat täynnä. Ihmisiä palkataan hakemaan polkupyöriä täydeltä asemalta ja palauttamaan ne tyhjiin. Tämä ilmentää Villo-filosofiaa samalla tavalla kuin Burger King tai McDonald'sin "ateria" edustaa ruokaa. Käytät sitä, hylkäät sen, eikä se tarjoa konkreettista arvoa päivällesi. Niitä käyttävät osoittavat saman laiminlyövänsä mitään tärkeimpiä moottoriteitä koskevia sääntöjä. Ne, jotka käyttävät tietä oikein, ovat pienessä vähemmistössä. Bryssel myöntää hiljaisesti Villo-polkupyörien (siis kaikkien polkupyörien) käytön jalkakäytävällä. Kävele alas keskustan hiljattain jalankulkuneille osille. Ainoa huonompiin Villo-käyttäjiä vaarallisempia ovat Segwaysin poliisit, jotka näyttävät unohtavan säännöt, jotka koskevat polkupyörien käyttämättä jättämistä kävelyalueilla.

Villon taustalla oleva filosofia on väitettavasti yksi vapaudesta liikkua kaupungissa - sellainen, joka olisi parempi toteuttaa, jos kaupunki rahoittaisi hanketta. Koska mainosyrityksellä on sopimus, ja se tuottaa siistit voitot mainosten ilmoituksista, sillä se saastuttaa kaupunkia vielä tarpeettomalla kovalla myynnillä kuten Quick, Pizza Hut, Coke, Lays ja monet muut suuren marginaalin tuotteet, kaikki mitä me olemme jäljellä on vapaus myydä asioita - ja lopulta maksamme etuoikeudesta.

Kaupungin tehtävä on tehdä meistä liikkuvampaa. Linja-autoliikenne täällä on kiistatta erittäin hyvä ja linja-autoteitä on runsaasti, mutta kunnes yhä selvemmin merkittyjä pyöräteitä voidaan asentaa, Bryssel jää liikkuvuudessa edelleen kaupunkeihin, kuten Leuven, Antwerpen ja Ghent. Ei riitä, että sanotaan "tässä on edullisia polkupyöriä, käy pähkinöitä", koska juuri sitä Villo-kuluttajat tekevät.

Kuinka vihreä oli Villo?

Se on kiistanalainen. Niiden on ilmeisesti tarkoitus vähentää tiellä olevien autojen määrää, mutta todellisuudessa niitä todella käyttävät vain ne, jotka haluavat olla nousemassa enemmän kuin kävelemässä. En löytänyt mistä tahansa tieltä poistettujen autojen lukumäärää koskevia lukuja, mutta en näe sen olevan paljon. Joten jos otamme huomioon näiden polkupyörien ja asemien toimittamisen ja ylläpidon kustannukset raaka-aineiden tuotannon ympäristökustannuksina ja lisäämme siihen hiilen, jonka ovat luoneet lukuisat pakettiautot, jotka vievät polkupyöriä asemalta toiselle, siellä on erittäin hyvät mahdollisuudet on kaukana hiilineutraalista järjestelmästä.

Pakettiautot eivät ole edes tehokkaita varmistamaan, että asemilla on myös polkupyöriä. Nopea katsaus www.wheresmyvillo.be näyttää sinulle, että järjestelmä ei jatkuvasti toimita edes tällä rintamalla.

Pyöräilijänä kiitän kaikkia aloitteita, jotka saavat ihmiset pyöräilemään. Kyse ei ole pyöräilystä, jota vastaan ​​olen, vaan se, että mainosyritys paketoi ja myi tarpeen rahojen purkamiseksi sinä ja minä. He eivät välitä pyöräilystä, he välittävät vain loppupäästään - ja erittäin terveellinen tilanne on heille heidän viimeisimpien taloudellisten raporttiensa perusteella. Ansaitsemme paremman.

'... pöydältä ...'

No?

Julkaistu

on

shutterstock_1706249421Colin Moors vie "hyvinvoinnin" tehtävään.

Tiedätkö minun esityslistan, joten jatketaan? "Hyvinvointi" on Oxfordin englanninkielisen sanakirjan (OED) mukaan "(alkuperä US):" Pikemminkin positiivisena kuin vastakkaisena ominaisuutena: tila tai tila, jolla on hyvä fyysinen, henkinen ja henkinen terveys, etenkin. aktiivisesti tavoiteltuna päämääränä ". Se on myös keskimmäisen englannin sanan 'weleness' (tai wealness tai jopa welnes) uudelleenmuotoilu, joka tarkoittaa 'vaurautta'. Tämä viimeinen bitti on järkevä, kun ajattelet miljardeja, jotka on käytetty ympäri maailmaa konseptia, jota ei edes ole olemassa.

Terveys on lopullinen ja todellinen käsite - ruumiin ja / tai mielen vakaus - jonka kaikki voimme ymmärtää. Hyvinvointi on jotain, jota käytetään myymään sinulle asioita, jotka normaalisti hylkäät naurettavina. Tiedätkö sen hotellin, jossa kävit tuossa lomakohteessa, tiedätkö, lähellä rantaa ystävällisten tarjoilijoiden kanssa? Nyt sillä on hätäisesti asennettu sauna, kuva puusta tai pikkukivestä aulassa ja huoneet maksavat vielä 30 € per yö, koska se on "kylpylä". Ihmiset sekoittavat hemmottelun ja muta, kurkut tai muun epätodennäköisen orgaanisen aineen levittämisen kehon eri osiin sisäisen ja ulkoisen hyvinvoinnin kanssa. Tämä ei tietenkään ole mitään uutta, ja suomalaiset ja venäläiset ovat lyöneet toisiaan kepeillä + 90 asteen kuumuudessa ja hyppyneet sitten jäätyvään järveen, koska kuka tahansa muistaa. Voin vain kuvitella, että tämä on kuin `` aina pimein ennen aamunkoittoa '' -filosofia, jossa tunne, että kuolet, lisää ylimääräisen tuoreuden pysyäkseen hengissä vähän kauemmin. Merilevän peittäminen on pelkurimainen kompromissi.

Mainos

Katsotaanpa "orgaaninen", eikö niin? Kyllä, luomuruokaa kasvatetaan tietyn standardin mukaan, ja sillä on todistettu sukutaulu, mikä tarkoittaa, että voit jäljittää orgaanisessa lihassa ja vihanneksissa käytetyt kemikaalit ja ravintoaineet. Hyvä eh? Mahdollisesti. Vaikka olisin samaa mieltä siitä, että lihan pumppaaminen täyteen hormoneja sen tekemiseksi valtavaksi ja taloudellisesti kannattavaksi kilolta on huono asia, monet tuottajat eivät kuitenkaan tehneet niin, mutta myydä tuotteitaan "orgaanisina", heillä on koko joukko vanteita hyppää nyt läpi. Kirjaimellisesti ottaen voisin väittää, että kaikki kasvamani oli orgaanista, kuten kaikki elävät aineet ovat määritelmänsä mukaan. Hait ovat orgaanisia, kannabis orgaanisia, hyttyset ja karhut? Luomu. Ihmiset, jotka syövät luomuruokaa, kuolevat edelleen joka päivä, mutta meillä on vähemmän syytä syyttää sitä.

Geenimuunneltu ruoka? Voi ei! Me kaikki kuolemme. No, tämä viimeinen osa on totta, mutta se ei todennäköisesti ole GMO-porkkana, joka tekee sinulle. Muistatko Gregor Mendelin historiakirjoistasi? Hän on munkki, joka sekaisin herneiden kanssa tuottaakseen hybridit, joita ei olisi koskaan tapahtunut luonnossa keinona ymmärtää perinnöllisiä piirteitä kasvikunnassa. Se, mitä hän teki, oli geneettisesti muokkaava satoja. Kukaan ei kuollut suorana seurauksena, jonka tiedän. Minun ongelmani on muuntogeenisten organismien tuottajat, jotka kieltäytyvät antamasta afrikkalaisille maanviljelijöille siementen pitämistä ja vaativat, että he ostavat sen vuosittain uutena. Tämä on out-and-out-ahneus, jota vastustan kiivaasti. Haluatko tehdä porkkanoistani erivärisen? Mene eteenpäin - he eivät koskaan olleet koskaan oransseja, mutta kaikki syövät silti niitä ja vain harvat kuolevat suorana seurauksena. Ehkä jos he jättäisivät kokonaisen juuttuneen putkeensa, kuka tietää?

Kun tämä on poissa tieltä, eteenpäin ja alas parantaville kiteille ja homeopatialle. Yksi yksinkertainen neuvon sana: paska. Siellä sanoin sen. Kristalli, vaikka se onkin kallista, ei "sovita uudelleen luonnollista energiataseesi" eikä "hyödynnä maapallon luonnollista pietsosähköä" (se on oikea sana, ihmiset). En tee sitä - nämä ovat asioita, jotka olen nähnyt väittäneen - kummallakin tavalla - kiteitä tai kristalliterapiaa myyvät. Oikein järjestetyt kaksoissokkoutetut tieteelliset kokeet eivät ole koskaan osoittaneet, että kiteet tekevät mitään paitsi näyttävät kauniilta tietyssä valossa.

Mainos

Homeopatia? Rehellisesti, nauraisin, jos se ei olisi pseudotiede, joka tappaa. Tarkemmin sanottuna homeopatia ei ole sama kuin herbalismi. Herbalismi on yhtä typerää, mutta siihen kuuluu sellaisen kupin ilmeisen maistelevan yrttiteen antaminen todellisen lääketieteen tilalle. Lääketiede maistuu huonolta ja tekeekö sinulta hyvää, rohdosvalmisteet maistuvat huonolta ja hyvin, se on siitä todella.

Homeopatia (kreikkalaisista sanoista "tykkää" ja "kärsimys") viittaa siihen, että sairauksia voidaan parantaa "samankaltaisiksi" -periaatteella. En tuhlaa paljon aikaa tähän, sillä se on parhaimmillaan käärmeöljy ja pahimmillaan tapon lisävaruste. Riittää sanoa, että jos olet tarpeeksi tyhmä uskomaan, että sairautesi laimennus suositelluissa 1 biljoonassa (jep, luit oikein) vesiosissa parantaa syövän, diabeteksen tai lupuksen, ota yhteyttä minuun ja suosittelen läimäily pään ympärillä, kunnes tulet järkeihin.

Ota rohkeasti yhteyttä minuun, jos luulet olevani väärässä jostakin tästä. Odotan innolla naurua teidän näennäistiedeänne aamukahvilleni.

Mummoni neuvo on todennäköisesti paras: Älä koskaan osta mattoa saksalaiselta. Ehkä se ei ollut se, mistä ajattelin, mutta se on helposti parempi neuvoja kuin saat mistä tahansa ravista, kristalliterapiasta tai Feng Shuista.

Continue Reading

'... pöydältä ...'

Miksi se on OK kyseenalaistaa uskonnon

Julkaistu

on

Op22EU Reporter käynnistää uuden sarjan älykkäitä, teräviä mielipidesarakkeita alkaen Colin Moorsista uskonnon vaikeista aiheista ja siitä, onko oikein olla eri mieltä sen kanssa. Ota se pois, Colin ...

Provosoiva otsikko? Voi olla. Aioin johtamaan kanssa Calais'n pakolaiskriisistä minun ensimmäinen (toivottavasti monista) lausunto sarakkeet EU Reporter. Luulen, että monet maailman johtavista kommentaattoreista ovat jo asettaneet pysähdyksen melko hyvin siellä, joten kiinnitän huomioni hetken toiseen kuumaan aiheeseen - sananvapauteen ja sen rooliin uskonnollisessa keskustelussa. Ei mitään, kuten käsien likaantuminen ensimmäisenä päivänä, eikö niin?

Tämä artikkeli kumpuaa kaksi tapahtumaa, joka tapahtui tänä vuonna. Ensimmäinen oli Franciscus puhui kauhuista Charlie Hebdo verilöyly, sanomalla maailmalle, että sananvapaus on rajoitettua uskonnon suhteen ja että "Et voi provosoida. Et voi loukata toisten uskoa. Et voi pilkata muiden uskoa." Charlie HebdoMuistat, että ihmiset, jotka väittivät olevan muslimeja, olivat "vastaus" profeetta Muhammedin valaisemiseen sarjakuva-sarjassa.

Mainos

Toinen tapahtuma on uutinen, että Saudi-Arabia on nyt kovasti varten Uusia lakeja, jotka kriminalisoivat loukkaavaa käyttäytymistä profeteille, pyhille kirjoille ja paikoille ja jumalille. Ei vain ne vaativat tätä Saudi mutta maailmanlaajuisesti.

Islamilaisasiainministeriön ulkosuhteiden johtaja Abdulmajeed Al-Omari sanoi: "Olemme tehneet selväksi, että sananvapaus ilman rajoituksia johtaisi uskonnollisten ja ideologisten oikeuksien rikkomiseen ja väärinkäyttöön. Tämä vaatii kaikkia tehostamaan toimiaan kriminalisoida taivaallisten uskontojen, profeettojen, pyhien kirjojen, uskonnollisten symbolien ja palvontapaikkojen loukkaavat ". Keskeytetään vain hetkeksi ja nautitaan Saudi-Arabian hallituksen jonkun ihastuttavasta ironiasta, joka luennoi muulle maailmalle ihmisen oikeuksista.

Aion asettaa pilttuuni heti. Kunnioitan jokaisen oikeutta valita oma uskomusjärjestelmä. Odotan heidän pystyvän harjoittamaan sitä vapaasti, jos se ei aiheuta vahinkoa muille. Minulla ei ole henkilökohtaista uskontoa, mutta haluan kuvitella aika ajoin, että pystyn moraaliseen käyttäytymiseen ilman, että tarvitsen kirjallista sääntökirjaa.

Mainos

Uskon myös vahvasti, että jos uskontosi tai vakaumuksesi eivät kestä melko ankaraa ja ankaraa valvontaa, sinulla on huono uskonto ja sinun pitäisi luultavasti miettiä uuden hankkimista. Ihmiset taistelevat ja kuolevat profeetta Muhammedin peräkkäin ja siitä, olisiko hänen pitänyt olla hänen neuvonantajansa Ali Bakr (sunni) vai Ali, Muhammadin serkku ja vävy (shiiitit). Koska englantilainen Henry VIII päätti, että hänestä tulisi huippumies paavin sijasta, sinun ei tarvitse katsoa kovin taaksepäin historiaan nähdäksesi, kuinka raakaa sopimusta katoliset ovat saaneet. Joten täällä meillä on kaksi joukkoa ihmisiä, jotka molemmat yrittävät tappaa katkaisun vuoksi tai, kun he eivät ole kiireisiä, yrittävät tappaa toisiaan. Tässä on potkija - he kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että se on täsmälleen sama jumala. Uskotko vakavasti moraalisen tuomion sellaisille ihmisille?

Joten kyllä, tässä kritisoin uskontoja - anglikismia, katolisuutta ja islamia. Teenkö jotain väärin? Ei. Olenko oikeassa halunnessani tietää, miksi he rakastavat samaa jumalaa, mutta vihaavat toisiaan? Kyllä - eikö se ole järkevä kysymys?

Yleinen mielipide on ehkä kaikkein pätevä kritiikin muoto (The X Factor että Voice syrjään), The vox populi se on voimakas ilmaisu "sana kadulla", voima, jolla hallitukset elävät tai kuolevat. Toistaiseksi Euroopan suurella yleisöllä on edelleen kädessään muuttaa status quoa, kaataa tai nostaa poliitikkoja. Ilman ääntä ei olisi muutosta, ei uusia haastajia eikä edistystä, ja silti meidän odotetaan ottavan jonkun jumalan sanan tehdyksi sopimukseksi.

Kyse ei ole lainkaan uskonnon alentamisesta, vaan asetan vain keskustelun paikan. Ilman kritiikkiä tai valvontaa "koska Jumala haluaa", siitä tulisi tosiasiallinen Vastauksena mitään vaativat monimutkaisia ​​ajatuksen, tai jopa, jotain, joka oli vain yksinkertaisesti epäsuosittu kirkon, moskeija tai synagoga.

Rasististen sanojen ja ilmausten käytön kieltäminen ei ole estänyt ihmisiä käyttämästä niitä. Useimmissa paikoissa Euroopassa voit vapaasti sanoa mitä ikinä tunnet, kuinka epämiellyttävää se onkaan. On ilmeisesti edelleen OK kutsua homoseksuaalisia miehiä ja naisia ​​"kauhistukseksi", vaikka syrjintä on kielletty lailla. Uskonnon - minkä tahansa uskonnon - kritiikin kieltäminen on täysin turhaa, koska ihmiset eivät yksinkertaisesti suostu siihen. Musta, aasialainen tai homo ei ole suostuttelu, vaan kuka olet. Uskonto on vapaa valinta, vaikka olen usein hämmästynyt siitä suuresta osasta ihmisiä, jotka valitsevat vapaasti saman, jonka heidän vanhempansa olivat. On oikein ja asianmukaista suojella niitä, jotka ovat syntyneet tilanteeseen ja jotka ovat täysin sopimattomia, suojelemaan todistamattomia ideoita niiden toimesta, jotka käyttävät oikeuttaan valita uskonto.

Jos hyväksyt, sanokaamme anglikanismi, koska se on uskonto, jonka ympärillä vartuin, ainoana todellisena uskona ja varmana polkuna lordin oikealle puolelle, se on hienoa. Se todella on. Jos valitsit todella vapaasti, sinun on hyväksyttävä, että olet todennäköisesti myös ostoksilla ja löytänyt tietää shintoismista, buddhalaisuudesta, jainismista tai jopa Wiccasta, jos haluat tehdä oman jogurtin ja kuten kissat. Jos et tutkinut kaikkia niitä täysin ennen valintaa, se antaa sinulle melko huonon alustan, josta voit arvioida kenenkään muun. Mutta juuri sinun on tehtävä, jotta pääset tyydyttävään johtopäätökseen. Et voi yksinkertaisesti sanoa "mutta varmasti, Jainist-filosofia on kestämätöntä nykypäivän Sveitsissä" tai jopa "wow, nuo sikhit käyttävät hauskoja hattuja" pelkäämättä, että ihmiset osoittavat sinua ja huutavat "uskonnollista kriitikkoa". Tiedän hyvin vähän Jainismista ja aivan kuten Turban, mutta se on vain minä.

Nämä mielipiteet ovat juuri sitä - mielipiteet. Meidän on pystyttävä perustamaan mielipiteemme parhaisiin käytettävissä oleviin todisteisiin, ja on aikoja, jopa uskonnollisille, kun taivaalla olevan ison kaverin sana näyttää olevan hieman kaukaa haettu. Kuinka monta kertaa olemme kuulleet uskonnollisten johtajien ja tutkijoiden sanovan "Ah, ymmärrätkö, mitä jumala tarkoitti tässä ..." perustuen siihen vain epämääräiseen käsitykseen siitä, kuinka hän haluaisi keskustelun sujuvan. Anteeksi, mutta jos he saavat kyseisen leveysasteen, minun pitäisi sallia kutsua heitä siihen.

Otetaan muutama todellinen esimerkki. Katolinen kirkko ei halua sinun nauttivan seksistä tekemättä lisää katolisia, joten ennaltaehkäisyt ovat ei-ei. Raamatussa ei ole mitään. Ei yksi asia. Jeesuksen kaikkien ajatusten summa homoseksuaalisuudesta? Nolla. Se ei kuitenkaan estä nykypäivän 'kristittyjä' vihamasta heitä. Molemmat ovat esimerkkejä ihmisen tai jonkun hänen profeettansa sanan tulkinnasta. Koraani ei todellakaan voi päättää alkoholijuomasta, kiitostaen rypäleitä heti siitä, että ne ovat käytettävissä vahvan juoman valmistamiseen, seuraavaksi sanomalla, että on huono idea juoda sitä. Joten mikä se on?

Kaikki nämä lausunnot eivät ole perusta missään asiassa paitsi vanhan paljon käännetty teoksia muutaman aavikon asunnon miesten satoja vuosia sitten. Me todella pitäisi pystyä arvostella mitään käskystä perustuu näihin tomes pelkäämättä kostoa.

Viime kädessä olemme vastuussa teoistamme. Riippumatta siitä, mitä teemme ja mitä sanomme, se aiheuttaa tapahtumaketjun, riippumatta siitä, kuinka pieni se aiheuttaa aaltoilua yhdessä elämässä ja ehkä tsunamin toisessa. Emme voi yksinkertaisesti hyväksyä sitä, että jumalan sana on viimeisen sanan mistä tahansa aiheesta, koska sillä ei ole tosiasiallista perustaa ja mikä pahempaa, poistaa syyllisyytemme. Meidän on annettava tehdä omat moraaliset tuomiot tai tuomarien tuomari. Jos ei, palaamme noitien polttamiseen ja leivavarkaiden linjaamiseen - epäilemättä vieläkin viihdyttävämpää kuin The X Factor.

Jos uskontotunnuksesi on oikea ja olen järkyttänyt taikasi taivaallisen miehen versiota, voisitko varmasti tyytyä varmaan tietoon, jonka vietän ikuisuuden polttamalla helvetin kuopassa? Eikö se riitä jatkamaan, vai onko uskontonne niin hampaaton, ettei se salli muiden noin 4,500 maailman uskonnon seuraajien kutsua sitä typeräksi?

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa