Liity verkostomme!

AB Inbev

Päivien loppu: Suosittu baari Fat Boy ei ole asettanut lykkäystä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

BddpSsaKPItBuV8cvKgo9p576RMGWPJhTony Mallettin lausunto

Tapahtumat, jotka ovat avautuneet ja kehittyvät edelleen suosittu Fat Boyn urheilubaari ja grilli Place du Luxembourg -aukiolla ovat heittäneet maailman suurimman panimon sosiaalisen moraalin ja yrityskäyttäytymisen voimakkaaseen helpotukseen.

Huhtikuun lopussa baarien omistajille ilmoitettiin, että heidän vuokrasopimustaan ​​ABI: n - yleisemmin AB Inbev - kanssa, joka päättyy tämän kuukauden lopussa, ei jatketa. Tämä siitä huolimatta, että omistajat yrittivät päästä sopimukseen yli kaksi vuotta sitten, lähettivät suuria määriä kirjeitä (joista kumpikaan ei saanut vastausta), soittivat kymmeniä puheluita yrittäen tavoittaa päättäjiä ja pitivät erittäin menestyvää liiketoimintaa lähellä 15 vuotta, myy ABI-tuotteita.

Mainos

Omistajilla on vain vähän turvautumista ja näyttää siltä, ​​että lepoa ei tule olemaan, huolimatta siitä, että baari on maailmanlaajuisesti kuuluisa ja pakattu koskenlaskuun suurissa urheiluilloissa - kaikki urheilulajit jääkiekosta eurooppalaisiin jalkapallo-iltoihin, amerikkalaiseen jalkapalloon, rugbyyn World Cup ja paljon muuta.

Omistajat eivät voi myydä yritystä, joten se on pohjimmiltaan puolitoista vuosikymmentä kovaa vartetta suoraan pannulla heti, kun ovet sulkeutuvat.

On useita kysymyksiä, jotka haluaisimme esittää päätöksentekijälle - yhdelle Maarten Mairiauxille - tässä tapauksessa: Entä henkilökunta, joka on pian työtön? Entä yhteiskuntavastuu valtavaa urheilun ystävien yhteisöä kohtaan, jotka ovat muuttaneet Fat Boy'n vuosien mittaan ja nyt heiltä poistetaan oikeudet? Kuinka yritys voi perustella vain neljän kuukauden irtisanomisajan omistajille, jotka ovat olleet paikalla 15 vuotta? Ja kuinka he odottavat, että kaikki muut baarit tai myymälät samassa paikassa saavuttaisivat paremman myynnin?

Mainos

Jälkimmäinen on tietysti panimon liiketoimintaa, mutta kolme ensimmäistä johtuu selvästi trendittömän "yritysten sosiaalisen vastuun" selvästi puuttumisesta. ABI: lla ei näytä olevan mitään sellaista. Olemme kysyneet heiltä yllä olevat kysymykset, olet arvannut sen, ei vastausta.

Panimon sanat olivat kuitenkin seuraavat: yrityksen vanhempi yritysjohtaja Cybelle-Royce Buyck: "Vuokrausoikeuksien umpeutuessa ABI arvioi järjestelmällisesti nykyistä yritystä vuokratun omaisuuden potentiaalin suhteen. Kyseisen vuokrasopimuksen välitön päättyminen laukaisi tämän rutiinianalyysin.

"Lopputulos antaa vahvan osoituksen siitä, että strategisesti sijaitsevat tilat soveltuvat paremmin kasvaville kuluttajatrendeille vastaavaan innovatiiviseen konseptiin, joka suoriutuu paremmin. Tämä päätös tehtiin vakiomenettelyjen ja objektiivisen arvioinnin perusteella, ennen kuin vuokrattiin tulevaisuuteen oikeuksia. "

Buyck lisää, että hän ei voi mennä yksityiskohtiin "koska oikeudellinen menettely on vielä kesken, mutta haluaisimme, että tämä siirtyminen voidaan tehdä oikein". Kaikki oikeustoimet päättyvät varmasti tappioon Fat Boy'sille, mutta ABI: lle on kätevää pitää Buyck hiljaa, näyttää siltä. Ja hänen kommenttinsa "oikeasta tavasta" on selvästi naurettavaa, ABI: n menettelytavat huomioon ottaen.

Hänen lyhyessä vastauksessaan on kuitenkin pari tappajapistettä. Lue se uudelleen: "Lopputulos antaa vahvan osoituksen siitä, että strategisesti sijaitsevat tilat soveltuvat paremmin kasvaville kuluttajatrendeille vastaavaan innovatiiviseen konseptiin, joka toimii paremmin."

"Strategisella paikalla" tarkoittaa aivan Euroopan parlamentin vieressä torilla, joka on nyt naurettavan kiireinen (varsinkin torstaina yötä) asiakaskunnan kanssa, joka koostuu pääasiassa nuorista eurokraateista, jotka lyövät baareja, kuten Ralph's, The Grapevine ja Coco.

Tosiasia on, että nämä kolme palkkia ovat neliön aurinkoisella puolella - aukio, joka oli käytännössä kuollut vedessä, kunnes Fat Boy's (ja edeltäjänsä O 'Farrell's) avattiin takaisin 2000-luvun alussa. Ei ole mahdollista ajatella, että "innovatiivinen konsepti… toimii paremmin". Kuten todettiin, paikka on usein räjähtävä ja osakasomistaja Bo Farrell ja hänen tiiminsä eivät voineet myydä enää olutta, jos he yrittäisivät. Ja poika, he ovat yrittäneet - ulkoterassilla terassilla suurille peleille ja niin edelleen. Ja tämä lause "kasvavien kuluttajatrendien mukaisesti"? No "hei!", ABI, mutta olet yritys, joka myy olutta. Ei viiniä, ei Fancy-Dan-cocktaileja ... olutta.

Ja mistä lähtien urheilufanit olivat yhtä pysyviä kuin jotkut nuoret usein juomapaikkojen suhteen? Urheilufanit ovat jatkuvasti jatkuva "kuluttajatrendi". He ovat siellä ikuisesti, mitä muuta tahansa. Ja he joivat paljon ja paljon Jupileriä, Stellaa ja Leffeä ja muuta, kunnes lehmät tulevat kotiin.

Hieman ironisen muistiinpanon mukaan ABI kaataa miljoonia euroja Jupiler-tuotemerkkinsä mainostamiseen jalkapallon kautta.

Riippumatta ABI: n todellisista motiiveista, heidän vastauksensa on kaupallisesti hölynpölyä. Ja he eivät selvästikään välitä siitä, että valtava asiakaskunta, johon on rakennettu verta, hikiä ja - aivan liian usein - kyyneleitä yli 15 loistavan vuoden aikana, puhaltaa neljään tuuleen. Yhteisö hajotetaan ja hajautetaan, ja sen on löydettävä lohtua pienemmistä ja usein pienemmistä laitoksista yhden Maarten Mairiauxin täysin kohtuuttomasta mielijohteesta ja täysin virheellisestä logiikasta.

Mutta älä usko, että tämä on kertaluonteinen ABI: ltä. Ei se ole. Esimerkiksi, vaikka kyseessä on hieman erilainen tapaus, Place de la Libertén Le Liberty -pubi on vakiintunut `` ruskea baari '', jota paikalliset rakastavat ja joka on tarkoitus sulkea, jolloin pitkäaikaiset johtajat ja henkilöstö jäävät työttömiksi ja vakituiset itkevät heidän oluessaan.

Kun entinen vuokralainen kuoli aiemmin tänä vuonna pidettyään vuokrasopimusta yli 30 vuotta, pitkäaikainen johtaja Marina (joka on työskennellyt siellä yli 20 vuotta) ja hänen kumppaninsa Patrick kokivat saavansa ABI: lta kohtuullisen korvauksen haltuunsa virallisesti, mitä he todella halusivat tehdä.

Ei niin. Huolimatta kampanjoista ja vetoomuksista pubin pelastamiseksi, Marina ja Patrick saivat 23. heinäkuuta tietää, että yli vuosi sitten oli tehty päätös Le Libertyn ja sen viereisen baarin, Le Daricin, kunnostamisesta ja päivittämisestä. Pari ei tarjoa vuokrasopimusta, ja vakituiset menettävät yhden, mutta kaksi perinteistä baaria aukiolta. Ja tässä on nopea katsaus tämän yritysjätin ajattelutapaan: ABI: n kaupallinen johtaja sanoi Patrickille: "Olisit voinut saada 10,000 XNUMX vahvan protestin yhdessä, sillä ei olisi ollut pienintäkään muutosta, päätös on tehty ja ei ole mitään menee takaisin."

Joten siinä se on. ABI ei välitä sinusta asiakkaana, he eivät välitä siitä, että antamalla niin lyhyellä varoitusajalla (huolimatta päätöksistä, jotka on tehty kuukausia, ellei vuosia sitten, sitten ja pidetty salassa), että baarien omistajat menettävät huomattavan panostuksensa ilman mahdollisuutta saada korvausta ja että ahkera henkilökunta päätyy työttömäksi.

Paksun pojan sulkeutuu epäilemättä Elokuu 31 ja se on aikakauden loppu. Ei vain omistajille, mutta myös vakituisille asiakkaille, jotka asuvat Brysselissä ja todellakin kaikkialta maailmasta.

Tämä ei tarkoita mitään ABI: lle. Joten ajattele ennen kuin juot.

Pelasta paksut pojat! Osa kaksi

Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa