Liity verkostomme!

EU

Ravintola-arvostelu: L'Orchidée Blanche

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

MIC_2887Muistatko televisiokuvia veneiden lukumäärästä yleensä unohdetun näköisiä vietnamilaisia, jotka parvivat Eurooppaan 1980-luvulla?

Valitettavasti se aivan liian muistuttaa nykyisiä kohtauksia Afrikasta pakenevista unohdetun näköisistä maahanmuuttajista, jotka kertovat uutisia melkein päivittäin.

Hyvä uutinen (ja on joitain) on, että jotkut vietnamilaiset ovat tehneet melko hyvin itselleen ja tämän ihastuttavan vietnamilaisen ravintolan omistaja Katia Nguyen on erinomainen tapaustutkimus.

Mainos

Hän tuli Brysseliin opiskelemaan, on päättänyt lykätä ja muutamaa vuotta myöhemmin uskaltautuneet ravintola-alalla. Se oli lähes kolme vuosikymmentä sitten ja ponnisteluja Katie ja hänen ahkera joukkue on maksanut pois L'Orchidee Blanche äänestetään Gault ja Millau paras aasialainen ravintola Brysselissä 2015.

Koska valtava määrä Aasian ravintoloita kaupungin, joka on jo jonkin kunnianosoitus, mutta se on hyvin ansaittu.

Julkisivu voi olla suhteellisen vaatimaton, mutta älä mene lankaan - ruoka täällä, kuten palvelu, on korkeinta.

Mainos

Vuonna 2004 tehty kunnostustöiden vuoksi tämä tyylikäs mutta viihtyisä ravintola tarjoaa joitain parhaita aasialaisia ​​ruokia, joita löydät mistä tahansa, mukaan lukien herkullisia talon erikoisuuksia, kuten "Vermicelles" (naudan- ja sitruunariisi), scampis au riz -souffle ja grillattua kanaa currylla ja maitokookos. Erittäin laajan à la carte -annoksen lisäksi tarjolla on pari kohtuuhintaisia ​​3 ja 4 ruokalajin kiinteitä valikoita. Itse asiassa, ottaen huomioon ruoan korkea laatu ja ulkonäkö, hinnat ovat huomattavan alhaiset.

Kesän lähestyessä kaunis 30-paikkainen ulkopuutarha on juuri avautunut ... toinen syy suositella tätä ihanaa ruokapaikkaa.

Chaussee de Boondael 436, Bryssel
T. + 32 (0) 2 647 5621
www.orchidee-blanche.com

Euroopan keskuspankki (EKP)

EKP: n Lagarde pitää oven auki korkeammalle inflaatiolle

Julkaistu

on

By

Euroalueen inflaatio voi ylittää Euroopan keskuspankin jo nostamat ennusteet, mutta merkkejä tästä on jo tapahtumassa, EKP: n pääjohtaja Christine Lagarde (Kuvassa) sanoi maanantaina (27. syyskuuta), kirjoittaa Balazs Koranyi, Reuters.

"Vaikka inflaatio voi osoittautua ennakoitua heikommaksi, jos rajoitusten kiristäminen vaikuttaisi taloudelliseen toimintaan, on joitakin tekijöitä, jotka voivat johtaa nykyistä odotettua voimakkaampiin hintapaineisiin", hän sanoi Euroopan parlamentin lainsäätäjille.

"Mutta näemme tähän mennessä vain vähän merkkejä tästä riskistä, mikä tarkoittaa, että perusskenaariossa ennakoidaan edelleen, että inflaatio pysyy tavoitteemme alapuolella keskipitkällä aikavälillä", hän lisäsi.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa