Liity verkostomme!

Etusivu

Burnout Brysselissä: Kun tuli sammuu

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

nuori nainen toimistossa on täynnä työtä. palaminen työssä tai opiskelussa.Brysselin palaminen on niin yleistä, se on melkein normaalia, kirjoittaa Andy Carling.

Belgian hallitus on tunnustanut palovamman ja pyytänyt työnantajia toteuttamaan toimenpiteitä sen estämiseksi työpaikalla. Ihmiset kuitenkin joutuvat edelleen uhriksi, myös minä. Vaikka suurilla instituutioilla ja yrityksillä on jonkinlainen järjestelmä, pienemmillä työpaikoilla ne ovat joskus hajanaisia ​​tai puuttuvat kokonaan.

Palovamman määritelmää ei ole, mutta tiedät sen, kun näet tai koet sen. Keskustellaan siitä, onko se toinen sana masennukselle, ja väitteitä siitä, johtuuko heikoista työoloista tai henkilökohtaisista tekijöistä, mutta Euroopan komission vuonna 1999 julkaisemassa työperäisestä stressistä ehdotettiin, että 15 miljoonaa voi kärsiä 20 euron kustannuksella. miljardia vuodessa.

Mainos

Ja se oli paljon ennen säästöjä. Leikkausten avulla vähemmän ihmisten on tehtävä enemmän, ja voidaan väittää, että kansakunnat - kuten Kreikka - voivat "palaa" jollakin tavalla.

Kaikkia Brysselin kuplan jäseniä pyydetään tekemään enemmän vähemmällä, ja taustalla oleva mieliala on ollut synkkä jo kauan ja kiireisessä, kulttuurien välisessä ympäristössä, pelko olla tekemättä tarpeeksi kovaa työn pitämiseksi kasvussa, haamu lukemattomia vasta päteviä tuoreita kasvoja ja palkatonta harjoittelijaa ovella.

Lisää työkulttuuri, jossa ylimääräisiä tunteja, työskentelyä kotona ja niin edelleen ei vain odoteta, mutta kieltäytyminen voi vahingoittaa uraa ja kuplanelämään kuuluvia voimakkaasti poliittisia, ellei suoraa machiavellilaista juonittelua, joidenkin on helppo tipata pakko, uupumus, masennus ja epätoivo.

Mainos

Pahinta on, että se rakentuu hitaasti, melkein huomaamattomasti, kunnes se alkaa aiheuttaa todellista vahinkoa.

Minun tapauksessani se oli sekoitus työoloja ja omaa halua yrittää todistaa itseni ja tehdä työ hyvin, mutta kun elämä kiihtyi työhön ja yritti rentoutua työstä, masennus osui ja minun piti tehdä se läpi . Olisi helppo siirtää kaikki syytteet työnantajani, mutta totuus on, että se johtui itse.

Mutta ilman vapaata aikaa päädyin löytämään työtä entistä kovemmin, kun mieleni pyöri yhä nopeammin, minusta tuli syvä ja järkyttynyt samalla siitä, kuinka turhautuin ja tunsin itseni sopimattomaksi kohteliaaseen seuraan.

En tajunnut sitä, minusta tuli aina etäinen, käytännössä katatoninen ja ajauduin pois sosiaalisesta toiminnasta, ystävistä ja perheestä. Ja koko ajan työskentelin ja työskentelin. Työskentelin kuitenkin yhä tehottomammin, en pystynyt keskittymään, menetti muistini, en kyennyt muistamaan sekuntia aiemmin käyneitä keskusteluja.

Pystyin taistelemaan takaisin normaaliin, viime aikoihin asti, jolloin tunnit ja velvollisuudet kasvoivat mahdottomasta sellaiseen, joka haastoi avaruuden ja ajan lakeja, ja keskimäärin viikossa vuodessa vuodesta. Aloitin, en voinut saada lomaa, joten lähdin.

Koska ei ollut työpaikkaa, kotia ja joudutaan ottamaan lainaa rahaa palataksesi Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, tämä oli pelottava mahdollisuus, mutta paljon parempi kuin pysyä, varma, että romahdus tai sydänkohtaus oli välitön, ei ollut muuta vaihtoehtoa.

Minun pitäisi olla sairauslomalla, mutta olin edessään traumasta, kun muutin kotiin ja etsin työtä. Ei tarkalleen mitä lääkäri määräsi.

Poistumiselle kuluneella viikolla minulla oli useita vakavia paniikkikohtauksia ja aikoja, jolloin koko kehoni ravisteli niin paljon, näytti siltä, ​​että minulla olisi kohtaus ja jatkuva tunne olla niin väsynyt, että halusin vain itkeä, alkoi lieventyä.

Parasta oli kollegoiden ja tuntemieni ihmisten reaktio Brysselissä, hyvistä ystävistä satunnaisiin kontakteihin, ja niin monien ymmärrys ja empatia valtivat minut. Minua hämmästytti heidän huolensa, kosketti heidän myötätuntonsa.

Viimeinen asia, jonka opin Brysselissä, oli niin monien ihmisten kupla ihmiskunta.

Olen nyt ainoassa paikassa, joka on tuntenut olonsa kotoisaksi, englantilaiselle järvialueelle, jossa keskustelen vanhojen ystävien kanssa, käyn tuntureilla, hengitin raitista ilmaa ja opin tuntemaan itseni uudelleen ja tuntemaan itsesi ihmiseksi. Älypuhelimeni pysyy taskussa tai kotona, en enää tarvitse olla ketjutettu siihen, kaikkien vaikein tehtäväpäällikkö.

Kaikkien Brysselissä olevien paineiden lisääntyessä voi olla, että taustaa palaa, mikä vaikuttaa meihin kaikkiin. Yksi koskettavimmista tuen viesteistä, jonka olen saanut vain kerran tavannut, huomautti, että Brysselissä on paljon aineellisesti varakkaita ja etuoikeutettuja ihmisiä, jotka kuolevat sisällä, mutta eivät voi muuttaa elämäänsä.

Minä tein. Valitsin elämän. Sinäkin voit.

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa