Liity verkostomme!

Palkinnot

Tallenna 25 maat osallistuvat elintarvikeviranomaisen Young Audience Award 2015

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

pic_1387913814_8eafd2b631aef300b1adf93e63aa2450James Drew2-Aidan-Gillen-ja-Lauren-Kinsella_Will-ja-Stace- Euroopan elokuva-akatemian ilmoittaa ylpeänä ja onnittelee kolmea ehdokasta EFA: n nuoren yleisön palkinto 2015.

MINUN SKINNY SISTER
MIN LILLA SYSTER
KIRJALLINEN JA OHJAA: Sanna Lenken
TUOTTAJA: Annika Rogell
Ruotsi / Saksa
VASTUUTTomaton poika
IL RAGAZZO EI SAA KÄYTTÖÖN

OHJAUS: Gabriele Salvatores
KIRJALLINEN: Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi ja Stefano Sardo
TUOTTAJA: Nicola Giuliano, Francesca Cima ja Carlotta Calori
Italia
Sinä olet ruma liikaa 
KIRJALLINEN JA OHJAA: Mark Noonan
TUOTANTO: John Keville ja Conor Barry
Irlanti

Ehdokkaat valitsi kansainvälinen komitea, johon kuului Per Eriksson, Ruotsin elokuvainstituutti, Beata Marciniak, New Horizons Association (Puola) ja Paola Traversi, Museo Nazionale del Cinema (Italia).

Nuorten yleisöelokuvapäivänä 3-toukokuussa kolme nimettyä elokuvaa esitetään 12-14-vuotiaiden yleisölle seuraavissa 25-kaupungeissa Euroopassa:

Mainos
• Aalborg / Tanska
• Amsterdam / Alankomaat
•Ateena, Kreikka
•Barcelona, ​​Espanja
• Belgrad / Serbia
• Bratislava / Slovakia
•Budapest, Unkari
• Cluj / Romania
• Erfurt / Saksa
•Istanbul, Turkki
• Izola / Slovenia
• Kiev / Ukraina
• Lontoo / Iso-Britannia
• Malmö / Ruotsi
• Prizren / Kosovon
• Riika / Latvia
• Skopje / FYR Makedonia
• Sofia / Bulgaria
• Tallinna / Viro
• Tbilisi / Georgia
• Tel Aviv / Israel
• Torino / Italia
• Valletta / Malta
• Wroclaw / Puola
• Zagreb / ​​Kroatia

Ja nuori yleisö toimii tuomaristona ja äänestää voittajaa heti näytöksen jälkeen. Todella eurooppalaisessa äänestyksessä tuomariston puhujat välittävät sitten kansalliset tulokset videoneuvottelun välityksellä suoraan Erfurtiin (Saksa), missä voittaja julkistetaan palkintojenjakotilaisuudessa suoratoistettu elää täällä, erityinen verkkosivusto, joka tarjoaa lisätietoja ehdotetuista elokuvista ja osallistuvista kaupungeista.

Tämän vuoden EFA: n nuorten yleisöpalkintojen neljäs painos, johon osallistuu ennätykselliset 25 osallistujamaata, toteutetaan seuraavien kumppaneiden kanssa: Art Fest (Bulgaria), BFI British Film Institute, BUFF (Ruotsi), Children KinoFest (Ukraina), Cinematheque Tel Aviv (Israel) ), Creative Europe Desk Malta & Culture Directorate Justice, Culture and Local Government Ministry (Malta), DokuFest (Kosovo), EducaTIFF (Romania), Estonian Film Institute, EYE Film Institute Netherlands, Film Center Serbia, Filmoteca de Catalunya (Espanja), Saksan lasten mediasäätiö GOLDEN SPARROW, Hellenic Film Academy (Kreikka), Unkarin kansallinen elokuvarahasto, Makedonian elokuvatoimisto, Museo Nazionale del Cinema & Film Commission Torino Piemonte (Italia), Latvian kansallinen elokuvakeskus, New Horizons Association (Puola), NNLE Noosfera-säätiö (Georgia), Otok - Elokuvakulttuurin kehittämisen instituutti (Slovenia), Pohjois-Jyllannin yliopistollinen korkeakoulu, Koulutusresurssien keskus (Tanska), Visegrad Film For um (Slovakia), Yapimlab & Edge (Turkki) ja Zagreb Film Festival (Kroatia).

Euroopan elokuvaakatemian nuoren yleisön palkinnon järjestävät ja myöntävät Euroopan elokuvaakatemia ja EFA Productions Mitteldeutsche Medienförderung (MDM) tuella. Kansalliset nuorten yleisön elokuvapäivän tapahtumat järjestetään vastaavien kansallisten kumppaneiden tuella.

Mainos

DCP-tuotantoa tukee dcinex, Ymagis Group.

Lisää laadukkaita elokuva-arvosteluita varten Klikkaa tästä.

newlogo

Palkinnot

Kunnianosoitus journalismin rohkeudesta: Hae 2021 Lorenzo Natali -mediapalkinto 19. huhtikuuta asti

Julkaistu

on

Hakemuksia avattiin 1. maaliskuuta yhteen maailman johtavista journalismipalkinnoista - Lorenzo Natali Media Prize. Euroopan komission tukemana palkinnolla tunnustetaan toimittajia ympäri maailmaa rohkeasta raportoinnista ja tarinoista ihmisistä ja maapallosta, jotka tuovat esiin joitain tämän päivän suurimpia haasteita ja inspiroivia ratkaisuja heihin. Kansainvälisen kumppanuuden komissaari Jutta Urpilainen sanoi vuoden 2021 julkaisun yhteydessä: "Euroopan unioni puolustaa sananvapautta Euroopassa ja muualla maailmassa. Lorenzo Natali -mediapalkinnon kautta tunnustamme toimittajia, jotka ovat uskaltaneet, usein suurella henkilökohtaisella riskillä, kertoa tosiasiat ja kertoa tarinoita, jotka valaisevat esimerkiksi epäoikeudenmukaisuutta, eriarvoisuutta ja ympäristön pilaantumista. Tarinat, jotka esittävät inspiroivia tapoja, joilla ihmiset reagoivat. Jos olet toimittaja, joka on kertonut juuri tämän tarinan kuluneen vuoden aikana, kannustan sinua hakemaan. "

Kilpailun päättymispäivä on 19. huhtikuuta 2021. Voittajille jaetaan 10,000 XNUMX euroa. Lisätietoja on osoitteessa lehdistötiedote ja Lorenzo Natali Media Prize -sivusto.

Mainos

Continue Reading

Palkinnot

Neljä #MEDIA-elokuvaa kilpailee #GoldenLion-kilpailusta #VeniceFilmFestivalilla

Julkaistu

on

76th Venetsian elokuvafestivaali alkoi 28 elokuussa, ja siinä oli 12 - elokuvia, joita tuki Media-ohjelman - EU: n ohjelma Euroopan elokuva- ja audiovisuaaliteollisuuden tukemiseksi. Neljä MEDIA-tuettua elokuvaa on lisäksi valittu luetteloon kilpailemaan elokuvasta Kultainen lion: Totuus esittäjä (t): Hirokazu Kore-eda (Ranska, Japani), Tietoja loputtomuudesta esittäjä (t): Roy Andersson (Ruotsi, Saksa, Norja), Martin Eden kirjoittanut Pietro Marcello (Italia, Ranska) ja Maalattu lintu kirjoittanut Václav Marhoul (Tšekin tasavalta, Ukraina, Slovakia). Orizzonti-kilpailu , joka on omistettu viimeisimpiin esteettisiin ja ilmeikkäihin suuntauksiin kansainvälisessä elokuvassa, esiintyy MEDIA-tuella Blanco en blanco esittäjä Theo Court (Espanja, Chile, Ranska, Saksa) ja Madre kirjoittanut Rodrigo Sorogoyen (Espanja, Ranska).

Elokuva Effetti Domino kirjoittanut Alessandro Rosseto (Italia) näytetään Sconfini-osasto joka on omistettu art-house- ja genre-elokuville, kokeellisille ja taiteilijoiden elokuville. Viisi MEDIAn tukemaa elokuvaa osallistuu itsenäisiin jaksoihin Giornate degli Autori sekä Venetsian kansainvälinen elokuvakriitikkoviikko pidetään samanaikaisesti festivaalin kanssa. Festivaalin vieressä Euroopan komissio järjestää myös lauantaina (31 elokuu) European Film Forum. Lisätietoja Venetsian elokuvafestivaalin MEDIA-tukemista elokuvista on saatavana tätä, MEDIA-ohjelma tätä ja Euroopan elokuvafoorumissa tätä. Lisätietoja komission tuesta audiovisuaalialalle ja luoville aloille vuonna 2020 on saatavilla tätä.

Continue Reading

Palkinnot

10-kaupungit kilpailevat 2020 #EuropeanCapitalOfSmartTourism-tittelistä

Julkaistu

on

Kymmenen Euroopan kaupunkia on valittu 2020-listaan Euroopan älykkään matkailun pääkaupunki kilpailu (aakkosjärjestyksessä): Bratislava (Slovakia), Breda (Alankomaat), Bremerhaven (Saksa), Göteborg (Ruotsi), Karlsruhe (Saksa), Ljubljana (Slovenia), Málaga (Espanja), Nizza (Ranska), Ravenna (Italia) ja Torino (Italia). Finalistikaupungit valittiin yhteensä 35 hakemuksesta 17 EU: n jäsenvaltiosta.

Euroopan parlamentti ehdotti älykkään matkailun pääkaupunkia valmistelutoimeksi, ja Euroopan komissio panee sen täytäntöön. Sen tavoitteena on edistää älykästä matkailua EU: ssa, edistää innovatiivista, kestävää ja osallistavaa matkailukehitystä sekä levittää ja helpottaa parhaiden käytäntöjen vaihtoa. Tässä EU-aloitteessa tunnustetaan Euroopan kaupunkien erinomaiset saavutukset matkailukohteiksi neljään luokkaan: saavutettavuus, kestävä kehitys, digitalisointi sekä kulttuuriperintö ja luovuus.

Viime vuonna Helsinki ja Lyon voittivat avajaiskilpailun, ja molemmat kaupungit omistavat yhdessä älykkään matkailun pääkaupunkien nimet 2019-sarjassa.

Tämä on toinen painos kilpailulle, jolla kaksi kaupunkia palkitaan 2020: n älykkään matkailun pääkaupungeina. Kaksi voittajakaupunkia hyötyvät viestinnästä ja tuotemerkkituesta vuodeksi. Tähän sisältyy; mainosvideo, tarkoitukseen rakennettu veistos niiden keskustaan ​​sekä räätälöityjä myynninedistämistoimia.

Lisäksi jaetaan neljä palkintoa tunnustuksena saavutuksista kilpailun yksittäisissä kategorioissa (saavutettavuus, kestävä kehitys, digitalisointi sekä kulttuuriperintö ja luovuus).

Kaikki voittajakaupungit julkistetaan ja palkitaan palkintoseremoniassa, joka järjestetään osana Helsingin Eurooppalaista matkailufoorumia 9-10 lokakuun 2019.

Tausta

Kilpailun ensimmäisessä vaiheessa riippumaton asiantuntijapaneeli arvioi hakemukset. Kaikki finalistikaupungit osoittivat huippuosaamista neljässä kilpailuluokassa yhdessä.

Toisessa vaiheessa kymmenen finalistikaupungin edustajat matkustavat Helsinkiin esittämään ehdokkuutensa ja vuodeksi 10 suunnitellun toimintaohjelman Euroopan tuomariston edessä. Euroopan tuomaristo kokoontuu 2020. lokakuuta 8 ja valitsee kaksi kaupunkia, joista tulee älykkään matkailun pääkaupunkeja vuonna 2019.

Valinta innovatiivisimmista hankkeista, ideoista ja aloitteista, jotka kaupungit ovat jättäneet viime vuoden kilpailuun, löytyy Parhaiden käytänteiden kokoelma, älykäs matkailuopas EU: ssa. Kaikkien viimeisimpien uutisten kohdalla Euroopan älykkään matkailun pääkaupunki, kirjaudu tiedotetai seuraa Facebook or Twitter.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa