Liity verkostomme!

EU

Pääsiäinen viesti Franciscus

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

8175342"Rakkaat veljet ja sisaret, hyvää ja pyhää pääsiäistä! Kirkko kaikkialla maailmassa toistaa enkelin sanoman naisille:" Älä pelkää! Tiedän, että etsit Jeesusta, joka oli ristiinnaulittu. Hän ei ole täällä; on noussut… Tule, katso paikka, jossa hän makasi ”(Mt 28: 5-6).

"Tämä on evankeliumin huipentuma, se on hyvää uutista par excellence: ristiinnaulittu Jeesus on noussut ylös! Tämä tapahtuma on uskomme ja toivomme perusta. Jos Kristusta ei herätettäisi, kristinusko menettäisi merkityksensä ; koko kirkon tehtävä menettäisi impulssinsa, sillä se on kohta, josta se ensin aloitti ja jatkaa jatkuvasti uudelleen. Sanoma, jonka kristityt tuovat maailmalle, on seuraava: Jeesus, ruumiillistunut rakkaus, kuoli ristiin syntiemme tähden, mutta Isä Jumala kasvatti hänet ja teki hänestä elämän ja kuoleman Herran.Jeesuksessa rakkaus on voittanut vihan, armon syntisyydestä, hyvyyden pahasta, totuuden valheesta, elämän kuolemasta.

"Siksi sanomme kaikille: "Tule ja näe!" Jokaisessa inhimillisessä tilanteessa, johon liittyy heikkoutta, syntiä ja kuolemaa, hyvä uutinen ei ole pelkkä sanakysymys, vaan a todistus ehdottomasta ja uskollisesta rakkaudesta: Kyse on jättää itsemme taakseen ja kohtaamaan muita, olemaan lähellä elämän vaikeuksien musertamia, jakamaan tarvitseville, seisomaan sairaiden, vanhusten ja syrjäytyneiden vieressä ... "Tule ja näe!": Rakkaus on voimakkaampaa, rakkaus antaa elämän, rakkaus saa toivon kukoistamaan erämaassa.

Mainos

"Tämän iloisen varmuuden sydämessämme käännymme tänään sinuun, ylösnoussut Herra!

"Auta meitä etsimään sinua ja löytämään sinut, ymmärtämään, että meillä on Isä ja emme ole orpoja; että voimme rakastaa ja palvoa sinua.

"Auta meitä voittamaan nälän vitsaus, jota pahentavat konfliktit ja valtava tuhlaus, josta olemme usein vastuussa.

Mainos

"Anna meidän suojella heikossa asemassa olevia, erityisesti lapsia, naisia ​​ja vanhuksia, joita ajoittain käytetään hyväksi ja hylätään.

"Antakaa meille mahdollisuus huolehtia veljistämme ja sisaristamme, joihin Ebola-epidemia kärsi Guinea Conakryssä, Sierra Leonessa ja Liberiassa, ja huolehtia niistä, jotka kärsivät niin monista muista sairauksista, jotka leviävät myös laiminlyönnin ja vakavan köyhyyden kautta.

"Lohduta kaikkia niitä, jotka eivät voi juhlia pääsiäistä läheistensä kanssa, koska heidät on erotettu epäoikeudenmukaisesti kiintymyksistään, kuten monet ihmiset, papit ja maallikot, jotka on siepattu eri puolilla maailmaa.

"Lohduta niitä, jotka ovat jättäneet omat maansa muuttamaan paikkoihin, jotka tarjoavat toivoa paremmasta tulevaisuudesta ja mahdollisuuden elää ihmisarvoisesti ja usein harjoittavat vapaata uskonsa tunnustamista.

"Pyydämme teitä, Herra Jeesus, lopettamaan kaikki sodat ja kaikki konfliktit, olivatpa ne suuria tai pieniä, muinaisia ​​tai viimeaikaisia.

"Rukoilemme erityisellä tavalla Syyrian, rakkaan Syyrian, puolesta, että kaikki konfliktin vaikutuksista kärsivät voivat saada tarvittavaa humanitaarista apua ja että kumpikaan osapuoli ei enää käytä tappavaa voimaa etenkin puolustamattomaan siviiliväestöön, vaan neuvottelee rohkeasti rauhan puolesta kauan odotettu ja kauan myöhässä!

"Jeesus, kunnian herra, pyydämme sinua lohduttamaan irakilaisten murhayritysten uhreja ja ylläpitämään Israelin ja palestiinalaisten välisten neuvottelujen jatkamisen toiveita.

"Pyydämme Keski-Afrikan tasavallan konfliktien lopettamista ja brutaalien terrori-iskujen pysäyttämistä osissa Nigeriaa ja väkivaltaa Etelä-Sudanissa.

"Pyydämme, että sydämet kääntyvät sovintoon ja veljeiseen yksimielisyyteen Venezuelassa.

"Ylösnousemuksellanne, jota juhlimme tänä vuonna yhdessä kirkkojen kanssa, jotka seuraavat Julianuksen kalenteria, pyydämme teitä valaisemaan ja innoittamaan Ukrainan rauhaa edistäviä aloitteita, jotta kaikki asianosaiset tekisivät kansainvälisen yhteisön tuella pyrkivät kaikin tavoin estämään väkivaltaa ja kartoittamaan yhtenäisyyden ja vuoropuhelun hengessä polun maan tulevaisuudelle. Voivatko he tänä päivänä julistaa veljinä ja sisarina, että Kristus on noussut ylös, Khrystos voskres!

"Herra, me rukoilemme sinua kaikkien maan kansojen puolesta: sinä, joka olet voittanut kuoleman, anna meille henkesi, anna meille rauhasi!

"Rakkaat veljet ja sisaret, hyvää pääsiäistä!"

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Saksalle 2.25 miljardin euron ennakkomaksut

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Saksalle 2.25 miljardia euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 9 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Tämä vastaa Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassaan pyytämää ennakkomaksua. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamisen. Komissio hyväksyy lisämaksut Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten toteuttamisen perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 25.6 miljardia euroa, joka koostuu kokonaan avustuksista. Maksaminen seuraa NextGenerationEU: n ensimmäisten lainaustoimien viimeaikaista onnistunutta toteuttamista. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 723.8 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Saksan suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä ja vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Koko lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa