Liity verkostomme!

Palkinnot

visit.brussels palkintoja paljastettiin

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

otsikko_2015Vuosittain visit.brssel palkinnot on paljastettu seremoniassa, jolla kunnioitetaan viimeisen 12-kuukauden parhaita Brysselin turisti-aloitteita. Tuomaristo, joka koostuu matkailualan ammattilaisista ja suuresta yleisöstä, valitsi projektit, jotka heidän mielestään ovat ”aktiivisesti osallistuneet Brysselin pääkaupunkiseudun esittelyyn” 2014: ssä.

Luetteloon lisättiin uusi palkinto "kunnia kumppaniksi, joka on erityisen arvostettu" viime kuukausina - Belgian juutalainen museo.

Visit.brysselin henkilökunta päätti antaa "kunniapalkinnon" Belgian juutalaismuseon henkilökunnalle kunnioitusta rohkeudelle, jota he ovat osoittaneet avaamalla museon uudelleen toukokuussa tapahtuneen terrori-iskun jälkeen.

Mainos

Kaiken kaikkiaan ehdotukset kattoivat laajan joukon luokkia, mutta järjestäjien mukaan yhteinen asia oli se, että jokainen oli omalla tavallaan edistänyt Brysselin mainetta sekä kaupungissa että sen ulkopuolella.

Lähes 8,500-ihmiset (2,000 enemmän kuin viime vuonna) äänestivät 74-hankkeiden puolesta. Kilpailutöitä arvioitiin erilaisilla kriteereillä, kuten, onko projekti innovatiivinen vai ainutlaatuinen, ja jos on, miten? Kuinka se sopii kestävään dynaamisuuteen ja onko liikuntarajoitteisten saatavilla?

Tuomareiden mukaan jokaisen voittajan, joka valittiin luettelosta, joka valittiin 27: een, katsottiin "parantaneen merkittävästi" kaupungin vierailijoiden tervetullut laatua ja tehden samalla Brysselin kansainvälistä mainetta .

Mainos

Vierailun brüsseli-edustaja sanoi: ”Brysselin maine on vakiintunut, ja silti alue jatkaa jatkuvasti ennätysmääräisiä turistituloksia.

"Ja nämä rohkaisevat luvut ovat tietysti seurausta myös sidosryhmien omasta, innostuneesta ja dynaamisesta työstä kaikilla Brysselin alueilla, jotka pyrkivät jatkuvasti vahvistamaan mainetta, jonka Euroopan pääkaupungilla on maailmalla."

2014-voittajat olivat:

Uusi käsite

Nationa (a) l Expo // Store.Nationa (a) l on väliaikainen esittely belgialaisten lahjakkuuksien joukosta, poikkitieteellisten ja poikkitieteellisten belgialaisten kappaleiden kokoelma, joka on suunniteltu tilaisuuteen yllättävän ja innovatiivisella tavalla.

Iltakokemus

Boeremet. Boeremet on työpaikan jälkeinen tapahtuma, joka perustuu yksinomaan nautintoon, herkullisiin ruokia ja muiden ihmisten tapaamiseen, kaikki hienon musiikin mukana.

Huomattavin näyttely

14-18, se on historiamme. Ensimmäisen maailmansodan satavuotisjuhlan kunniaksi Kuninkaallinen armeija- ja sotahistoriallinen museo, joka työskenteli yhdessä Euroopan museon kanssa, esitteli suuren näyttelyn "14-18, se on meidän historiamme!"

Kansainvälinen tapahtuma

Brysselin jazzmaraton. Brysselin jazzimaraton on viikonloppuna kattava jazz ja tapahtumia Grand Place, Sablon, Place Sainte-Cathérine, Fernand Cocq ja Place du Luxembourg.

Paras gastronominen konsepti

Brysselin ruoka-autojuhlat. Brysselin Food Truck -festivaali on luultavasti suurin tällaisen tyyppinen tapahtuma Euroopassa. Kolmesta päivästä Brysselistä tulee vaihe uuden ravintola-käsityöläisten sukupolven, kulinaarisen lahjakkuuden ja intohimoisten kokien kanssa.

Uusi tapahtuma

Belgian suklaakylä. Ei kaukana Pyhän Sydämen basilikasta, belgialainen suklaakylä on yksi suurimmista suklaalle omistettujen museoiden tiloista Euroopassa.

Hotelli Uusi tulokas

Hôtel des Galeries. Heinäkuussa 2014 avattu boutique-hotelli, jossa on listatut julkisivut. Osa vuonna 1847 rakennettua historiallista muistomerkkiä - Galeries Royales Saint-Hubert.

Kansainväliset kongressit

TEDxBrussels. TEDxBrssel tuo maailmanluokan puhujat Euroopan sydämeen yli 2,000-vaikutusvaltaisten yleisön jäsenten kanssa, jotka työntävät tietämyksemme rajoja.

Julkinen aloite

Parcours d'Artistes. Idean tarkoituksena oli esitellä kaupunkimaiseman resursseja ja luovaa potentiaalia sen ja sen asukkaiden imagon edistämiseksi. Se järjesti 256 työpajaa ja esitteli 573 taiteilijaa, jotka jaettiin Saint-Gillesin ja Forestin kesken.

Palkinnot

Kunnianosoitus journalismin rohkeudesta: Hae 2021 Lorenzo Natali -mediapalkinto 19. huhtikuuta asti

Julkaistu

on

Hakemuksia avattiin 1. maaliskuuta yhteen maailman johtavista journalismipalkinnoista - Lorenzo Natali Media Prize. Euroopan komission tukemana palkinnolla tunnustetaan toimittajia ympäri maailmaa rohkeasta raportoinnista ja tarinoista ihmisistä ja maapallosta, jotka tuovat esiin joitain tämän päivän suurimpia haasteita ja inspiroivia ratkaisuja heihin. Kansainvälisen kumppanuuden komissaari Jutta Urpilainen sanoi vuoden 2021 julkaisun yhteydessä: "Euroopan unioni puolustaa sananvapautta Euroopassa ja muualla maailmassa. Lorenzo Natali -mediapalkinnon kautta tunnustamme toimittajia, jotka ovat uskaltaneet, usein suurella henkilökohtaisella riskillä, kertoa tosiasiat ja kertoa tarinoita, jotka valaisevat esimerkiksi epäoikeudenmukaisuutta, eriarvoisuutta ja ympäristön pilaantumista. Tarinat, jotka esittävät inspiroivia tapoja, joilla ihmiset reagoivat. Jos olet toimittaja, joka on kertonut juuri tämän tarinan kuluneen vuoden aikana, kannustan sinua hakemaan. "

Kilpailun päättymispäivä on 19. huhtikuuta 2021. Voittajille jaetaan 10,000 XNUMX euroa. Lisätietoja on osoitteessa lehdistötiedote ja Lorenzo Natali Media Prize -sivusto.

Mainos

Continue Reading

Palkinnot

Neljä #MEDIA-elokuvaa kilpailee #GoldenLion-kilpailusta #VeniceFilmFestivalilla

Julkaistu

on

76th Venetsian elokuvafestivaali alkoi 28 elokuussa, ja siinä oli 12 - elokuvia, joita tuki Media-ohjelman - EU: n ohjelma Euroopan elokuva- ja audiovisuaaliteollisuuden tukemiseksi. Neljä MEDIA-tuettua elokuvaa on lisäksi valittu luetteloon kilpailemaan elokuvasta Kultainen lion: Totuus esittäjä (t): Hirokazu Kore-eda (Ranska, Japani), Tietoja loputtomuudesta esittäjä (t): Roy Andersson (Ruotsi, Saksa, Norja), Martin Eden kirjoittanut Pietro Marcello (Italia, Ranska) ja Maalattu lintu kirjoittanut Václav Marhoul (Tšekin tasavalta, Ukraina, Slovakia). Orizzonti-kilpailu , joka on omistettu viimeisimpiin esteettisiin ja ilmeikkäihin suuntauksiin kansainvälisessä elokuvassa, esiintyy MEDIA-tuella Blanco en blanco esittäjä Theo Court (Espanja, Chile, Ranska, Saksa) ja Madre kirjoittanut Rodrigo Sorogoyen (Espanja, Ranska).

Elokuva Effetti Domino kirjoittanut Alessandro Rosseto (Italia) näytetään Sconfini-osasto joka on omistettu art-house- ja genre-elokuville, kokeellisille ja taiteilijoiden elokuville. Viisi MEDIAn tukemaa elokuvaa osallistuu itsenäisiin jaksoihin Giornate degli Autori sekä Venetsian kansainvälinen elokuvakriitikkoviikko pidetään samanaikaisesti festivaalin kanssa. Festivaalin vieressä Euroopan komissio järjestää myös lauantaina (31 elokuu) European Film Forum. Lisätietoja Venetsian elokuvafestivaalin MEDIA-tukemista elokuvista on saatavana tätä, MEDIA-ohjelma tätä ja Euroopan elokuvafoorumissa tätä. Lisätietoja komission tuesta audiovisuaalialalle ja luoville aloille vuonna 2020 on saatavilla tätä.

Continue Reading

Palkinnot

10-kaupungit kilpailevat 2020 #EuropeanCapitalOfSmartTourism-tittelistä

Julkaistu

on

Kymmenen Euroopan kaupunkia on valittu 2020-listaan Euroopan älykkään matkailun pääkaupunki kilpailu (aakkosjärjestyksessä): Bratislava (Slovakia), Breda (Alankomaat), Bremerhaven (Saksa), Göteborg (Ruotsi), Karlsruhe (Saksa), Ljubljana (Slovenia), Málaga (Espanja), Nizza (Ranska), Ravenna (Italia) ja Torino (Italia). Finalistikaupungit valittiin yhteensä 35 hakemuksesta 17 EU: n jäsenvaltiosta.

Euroopan parlamentti ehdotti älykkään matkailun pääkaupunkia valmistelutoimeksi, ja Euroopan komissio panee sen täytäntöön. Sen tavoitteena on edistää älykästä matkailua EU: ssa, edistää innovatiivista, kestävää ja osallistavaa matkailukehitystä sekä levittää ja helpottaa parhaiden käytäntöjen vaihtoa. Tässä EU-aloitteessa tunnustetaan Euroopan kaupunkien erinomaiset saavutukset matkailukohteiksi neljään luokkaan: saavutettavuus, kestävä kehitys, digitalisointi sekä kulttuuriperintö ja luovuus.

Viime vuonna Helsinki ja Lyon voittivat avajaiskilpailun, ja molemmat kaupungit omistavat yhdessä älykkään matkailun pääkaupunkien nimet 2019-sarjassa.

Tämä on toinen painos kilpailulle, jolla kaksi kaupunkia palkitaan 2020: n älykkään matkailun pääkaupungeina. Kaksi voittajakaupunkia hyötyvät viestinnästä ja tuotemerkkituesta vuodeksi. Tähän sisältyy; mainosvideo, tarkoitukseen rakennettu veistos niiden keskustaan ​​sekä räätälöityjä myynninedistämistoimia.

Lisäksi jaetaan neljä palkintoa tunnustuksena saavutuksista kilpailun yksittäisissä kategorioissa (saavutettavuus, kestävä kehitys, digitalisointi sekä kulttuuriperintö ja luovuus).

Kaikki voittajakaupungit julkistetaan ja palkitaan palkintoseremoniassa, joka järjestetään osana Helsingin Eurooppalaista matkailufoorumia 9-10 lokakuun 2019.

Tausta

Kilpailun ensimmäisessä vaiheessa riippumaton asiantuntijapaneeli arvioi hakemukset. Kaikki finalistikaupungit osoittivat huippuosaamista neljässä kilpailuluokassa yhdessä.

Toisessa vaiheessa kymmenen finalistikaupungin edustajat matkustavat Helsinkiin esittämään ehdokkuutensa ja vuodeksi 10 suunnitellun toimintaohjelman Euroopan tuomariston edessä. Euroopan tuomaristo kokoontuu 2020. lokakuuta 8 ja valitsee kaksi kaupunkia, joista tulee älykkään matkailun pääkaupunkeja vuonna 2019.

Valinta innovatiivisimmista hankkeista, ideoista ja aloitteista, jotka kaupungit ovat jättäneet viime vuoden kilpailuun, löytyy Parhaiden käytänteiden kokoelma, älykäs matkailuopas EU: ssa. Kaikkien viimeisimpien uutisten kohdalla Euroopan älykkään matkailun pääkaupunki, kirjaudu tiedotetai seuraa Facebook or Twitter.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa