Liity verkostomme!

Etusivu

Elokuva Movie Review: World War Z (2013)

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

original1Tom Donley

Otatko joitain zedejä?

Marc Foster, sellaisten henkilökohtaisten suosikkien ohjaaja kuin Monsterin pallo (2001), Finding Neverland (2004)ja Stranger Than Fiction (2006), ottaa zombie-apokalypsin uusimmassa elokuvassaan, World War Z (2013) rinnalla Brad Pitt (Seitsemän (1995) että Vahingolliset iskut (2009)).

Mainos

WWZ on epätavallinen projekti, jota on yritettävä hallita, kun otetaan huomioon, että Fosterin kaksi viimeistä elokuvaa ovat olleet muuta kuin formalistisia ja tukkeita (Quantum of Solace (2008) että Konekiväärin saarnaaja (2011)). Nyt hän yrittää erottaa zombie-elokuvansa kyllästyneistä zombimateriaaleista, jotka juoksevat ympäri popkulttuurimaisemaamme. Tämän lisäksi hän on vaarassa vieraantua kirjan koko fanikannasta jättämällä kokonaan huomioimatta sen lähtökohdat ja tarinat.

Elokuvasta ei tule kauan skeptistä, koska intro muistuttaa enemmän aukkoa uusimmalle hurrikaanille tarkoitetulle sääkanavan päivitykselle - ei myöskään vie kauan, ennen kuin kaikki ajavat aasiaan nälkäisiltä zombeilta. Pittin hahmolle Gerrylle ei ole annettu paljon taustaa, mutta kun hän yrittää löytää turvaa perheelleen, hän viettää hetkiä analysoidakseen erilaisia ​​toimintoja, jotka ympäröivät hänen ympärillään olevia ihmisiä, kuten kuinka monta sekuntia kuluu jonkun kuolemaan ja palata uudelleen vai muuttuuko hän zombiksi, kun hän saa jonkin verran zombi-verta suuhunsa.

Pittin hahmo osoittautuu eläkkeellä olevaksi Yhdistyneiden Kansakuntien tutkijaksi. Kun Gerry pystyy saamaan perheensä turvaan, hallitus värvää hänet vastausten löytämiseksi. Matkustaessaan Yhdysvalloista, Israeliin, muualle ja muihin paikkoihin (lentomatkojen määrä ja sijainnit saavat sinut huimaamaan hetken kuluttua), Pitt löytää vastauksensa ja pelastaa maailman. Yipee!

Mainos

Kuten jo mainitsin, voitte kuvitella, että minua ei koskaan myyty itse varsinaiseen hahmoon. Toki hän on erittäin fiksu, sopiva ja antelias henkilö, mutta elokuvassa ei ole erottuvia ominaisuuksia. Tämä johtuu enimmäkseen ristiriidasta, joka käy läpi koko ajan.

Luulen, että yksi kohtaus voi myös olla haastava vuoden pahimpaan (spoileri edessä) - Siihen kuuluu eräs lyhyesti tunnistettu 20-ikäinen tiedemies, joka aikoo pelastaa maailman ja joka antaa surkeasti pitkän monologin siitä, miksi tämä maailmanloppu tapahtuu. Tämä satunnainen kaveri on rakennettu ihmiskunnan pelastajaksi. Ilmeisesti myös käsikirjoittajat sairastuivat tähän hahmoon, koska hän liukastuu ja ampuu itsensä kasvoihin vielä kahden minuutin kuluttua. Silloin oli ehkä kahden sekunnin tieto siitä, että tämä tapahtui, ennen kuin liike jatkoi.

Saatan kuulostaa olevan liian kriittinen World War Z - On joitain tehokkaita osia, jotka saavat sinut hyppäämään vähän, ja kohtaus James Badge Dalen kanssa, kun hullu kapteeni Speke tarjoaa hiukkasia. Kun katsot taaksepäin, se ei ollut kauhea elokuva, se ei vain ollut riittävä synkronisuus juonelle ja sen hahmoille, jotka jättivät neljä tai viisi paakua. Mutta kun tarkastellaan suurempaa kuvaa, World War Z on antanut minulle annokseni zombeja vuoteen Walking Deadon seuraava kausi. Joten, kiitos siitä ainakin, Marc Foster.

116 min. Englanti, espanja, heprea ja arabia.

Jos haluat tarkastella traileria, Klikkaa tästä.

Saat laatu elokuva arvosteluja, siirry Picturenose.com.

newlogo

Continue Reading
Mainos

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa