Liity verkostomme!

Etusivu

Välivuoden aikana yliopisto voi olla vahingollista, varoittaa Essential Travel

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Gap-Year-PicA-tason tulospäivän ollessa kulman takana 15. elokuuta opiskelijat ympäri maata pohtivat pian tulevaisuuttaan, mukaan lukien ajatukset siitä, pitäisikö ottaa välivuosi.

Kuitenkin johtava verkossa reppumatkailijoiden matkavakuutus Essential Travel -asiantuntija kehottaa opiskelijoita pohtimaan paitsi ottavatko he välivuoden, vaan myös milloin he ottavat sen, koska äskettäinen Essential Travel -haastattelu on paljastanut, että välivuoden puolivälikurssin suorittaminen voi olla vahingollista opiskelijoille. Essential Travel pyysi Sussexin yliopiston tietojenkäsittelytieteen luennoitsijalta tohtori Kingsley Sageelta ohjaajan näkemystä siitä, kuinka aukovuodet voivat vaikuttaa opiskelijoihin:

Ulkomailla opiskelun ohittaminen osana kurssia, välivuodet keskellä tutkintoa on huono idea, sanoo tohtori Sage: "Vuosivuoden ottaminen keski-ikäihisi voi olla varsin vahingollista. Aluksi se voi tuhota Uskon, että jos teet jotain, sinun pitäisi tehdä se koko sydämestäni ja välivuosi voi olla uskomattoman häiritsevä - ajattelet ja suunnittelet sitä etukäteen ja sinulla on mahdollisesti vaikea saada palaa sitten rutiiniin opintojen jälkeen tai menettää vain innostuksesi siitä. On monia tarinoita ihmisistä, jotka masentuvat välivuoden jälkeen tai palaavat todellisuuteen vain kaatumalla. Jos olet vasta aloittamassa yliopistoa tai etsit työtä , sinulla on ainakin jotain mielenkiintoista ajatella ... uutta haastetta. Jos taas olet palaamassa juuri sellaiseen, jonka tiedät jo, saatat hyvinkin löytää sen vaikeaksi. "

Mainos

Järkevä vaihtoehto olisi suunnitella lyhyt aukko lomallesi. 3-4 kuukauden lomalla opiskelijat voivat pakata paljon siihen aikaan.

Yliopistoa edeltänyt aukkovuosi

Monet korkeakoulut kannustavat ottamaan välivuodon ennen korkeakoulutusta, jotka uskovat, että vuosi maailmassa ennen yliopistoa auttaa kypsyttämään opiskelijoita ja antamaan heille hieman enemmän kokemusta muusta kuin opiskelusta, ja haastattelunsa aikana tohtori Kingsley Sage ehdottaa, että tämä on itse asiassa paras aika ottaa välivuosi:

Mainos

"18-vuotiaana sinulla voi olla jotain, mitä olet polttanut tehdä, jotain intohimoa, jota haluat kasvattaa, ja aukovuotesi on enemmän sinusta ja mitä haluat. Kun aloitat yliopistossa, siellä on paljon vertaisvaikutusta upeista tekemisistä, kuten tietystä matkustamispaikasta, ja saatat joutua harhaan siitä, mitä todella haluat tehdä. "

Varo: Jotkut yliopistot eivät ehkä salli sinun lykätä vuotta

Yliopiston jälkeinen aukkovuosi

Kolmen tai neljän vuoden opiskeluajan jälkeen ajan viettäminen saattaa kuulostaa ilmeisimmältä tekemiseltä, ja sinulla on kirjaimellisesti valittava maailma! Se voi olla myös aika vahvistaa ystävyyssuhteita ja matkustaa ryhmänä ennen lähtöä eri paikkoihin

Tohtori Sage ehdottaa, että välivuosi tällä hetkellä on välttämätöntä, jos et ole vielä tehnyt sitä ja tiedät, että se on jotain, jonka haluat tehdä: "Sinun on varmasti saatava se pois järjestelmästäsi, ennen kuin asetat työpaikan, jos Yksi asia, jonka pidän mielessä, on kuitenkin se, että saatat unohtaa valmistuneiden rekrytointimessut, jotka ovat monille parhaita tapoja saada työtä valmistumisen jälkeen ja jos joudut odottamaan koko vuoden, kunnes se tulee uudelleen, se voi olla pitkä aika. "

Varo: Vastahakoiset vanhemmat, jotka ovat saattaneet auttaa sinua rahoittamaan sinua ja haluavat nyt nähdä sinun "rystyttävän" ja saavan töitä sen sijaan, että heidän mielestään menisi pois pitkältä lomalta!

Lisäapua

Essential Travel vähentää reppure vakuutuksiaan 15% 1. syyskuuta 2013 saakka, ja sillä on myös Career Gap -kampanja auttaa gappereita suunnittelemaan poissaolonsa. Se sisältää askel askeleelta neuvoja johtavilta raha-, ansioluettelo- ja välivuosi-asiantuntijoilta sekä ihmisten tosielämän tarinoita - vapaaehtoistyöstä hiihtoedustajana englannin opetukseen Japanissa.

Continue Reading
Mainos

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa