Liity verkostomme!

Etusivu

Cinema Movie Review: Late Quartet (2012)

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Oletko kyllästynyt pelaamaan toista viulua? A-myöhäinen kvartetti_02

Catherine Feore

Mainos

Jousikvartetin dynamiikka on kiehtova, joka soveltuu draamaan. Nämä ihmiset pelaavat yhdessä, kiertävät yhdessä ja elävät toisinaan yhdessä ennustettavissa olevien tulosten kanssa - joskus he saavat toistensa hermot. Kasvot valkaisevat, egos-harjakset, kumartamisohjeet poikkeavat usein lainaamaan metrin Tennysonilta. Kuka voi rehellisesti sanoa heitä? On pariton kvartetti, joka on taivaassa muodostettu liitto, Amadeus mainitaan usein esimerkkinä, vaikka heillä on sanottu olevan outo hurja barney. Sitten on niitä kvartetteja, joiden jäsenet kieltäytyvät puhumasta toisilleen kuin välittäjän kautta, yleensä alttoviulun soittajan kautta. Elokuvassa Fugue-kvartetti siirtyy täydellisestä liitosta kiehtovaan kaunaan, jota seuraa (spoileri varokaa) uudestisyntyminen.

Mainos

Traumaattisen siirtymän saa aikaan ilmoitus, jonka mukaan sellisti Peter (Christopher Walken) on alkanut osoittaa Parkinsonin taudin varhaisia ​​merkkejä ja hänen on eläkkeelle lähitulevaisuudessa. Tämä saa aikaan toisen viulu Robertin (Philip Seymour Hoffman) pyynnön toistaa joskus ensimmäistä viulua tulevaisuudessa. Viulisti ja Robertin vaimo Juliette tekee salaisen sopimuksen ensimmäisen viulun kanssa saadakseen Robert pitämään kiinni vallitsevasta tilanteesta, joka avaa matopurkin ja Robertin mielestä vahvistaa, että häntä ei ole pelkästään pelattu toisen viulunsoiton kanssa. kvartetti, mutta myös toinen viulu avioliitossaan. Ensimmäisen viulun ja Robert ja Julietten tyttären välillä on myös melko monimutkainen yhteys ja tyttären suhde Peteriin. Jos se olisi Facebook-suhde, sanoisit "se on monimutkaista". Mutta vaikka se is monimutkainen, en koskaan pitänyt sitä uskomattomana.

Tämä elokuva tekee jotain, mitä amerikkalaiset elokuvat harvoin tekevät, se tarkastelee suhdetta 25 vuoden kuluttua. Robertin ja Julietten häipyvän avioliiton ja kvartetin kohtaamien haasteiden välillä on paljon rinnakkaisia ​​piirteitä. Viime kädessä kaikki tulevat hyviksi. Se on muistutus siitä, että rakkaus, etenkin kestävä rakkaus, syvenee ja palkitsee edelleen, mutta kuten me kaikki tiedämme, suhteet eivät ole koskaan kävely puistossa. Minulla oli onni mennä elokuvaan kahden ihmisen kanssa, jotka tietävät paljon musiikista. Yksi oli erittäin lahjakas amatööri ja yllättävän hyvin sovitettu toinen viulu, toinen auktoriteetti sävellyksen suhteen. Joten voinko antaa sinulle varoituksen terveydestä keskuudessasi - nämä kaverit eivät ole oikeastaan ​​muusikkoja, he ovat näyttelijöitä. Jos olet muusikko, saatat kauhistua siitä, mitä he saavat aikaan soittimillaan. En ollut onnellisesti tietoinen heidän liiallisesta vibratosta.

Elokuva on merkitty korkealla otsalla - tämä näyttää johtuvan siitä, että tarina kertoo kvartetista ja siten 'klassisesta' musiikista. Puolustan ensimmäisenä popmusiikin vinjettejä, sanoen, että yksi musiikillinen muoto on "korkea kulma" ja toinen "matala otsa" puuttuu asiasta, ne ovat vain erilaisia. Joten missä tahansa musiikilliset ennakkoluulosi ovat, ehdotanko, että heität heidät sivuun ja nauti elokuvasta.

105 min.

Jos haluat katsella perävaunua, Klikkaa tästä.

Saat laatu elokuva arvosteluja, siirry Picturenose.com

 

newlogo

 

Continue Reading
Mainos

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa