Liity verkostomme!

Etusivu

Cinema Movie Review: Bling Ring (2013)

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Mainos

Bling ei soi totta 

By Catherine Feore

Kun ystäväni Kimmy Kim Kim Kim ehdotti tämän elokuvan katsomista, suostuin tietäen vain vähän muuta Sofia Coppola on johtaja. Koska Coppola tekee elokuvia, joissa on näkökulma, joka on yleensä hieman vinossa Hollywoodin normien mukaan, ajattelin sen olevan mielenkiintoinen. olin nähnyt Lost in Translation (2003) ja vaikka en pidä siitä, en ollut yhtä mutkitteleva kuin monet kriitikot, ja pelkään sitä Bling Ring (2013) jätti minut tuntemaan samalla tavalla, nimittäin vain hieman tylsää ja ambivalenttia.

Mainos

Lyhyesti sanottuna elokuva kertoo joukosta nuoria, jotka leikkivät tavaraa julkkisten taloista. Se avautuu murtoon - juonittelun rakentamiseksi meille kerrotaan, että se perustuu 'todelliseen tarinaan'. Kuten romaanin hyvä ensimmäinen rivi, ajattelin, että tämä oli suuren langan alku, mutta vaikka juonella on paljon potentiaalia, se ei kuitenkaan tuo mukanaan. Odotin jatkuvasti vivahteita, oivalluksia, käänteitä, mutta ne eivät koskaan saavu.

Nautin heisteistä, mutta kyllästyin, kun niitä oli liikaa, eivätkä ne lisänneet mitään tarinaan. Myöhemmissä kohtauksissa ryöstöjen kuvaaminen laitetaan osaksi sllo-mo, ja se on hyvin tyylitelty, mutta ei loppua. Onko vaarassa kuulostaa kuolleelta Mary Whitehouselta, onko tämän ainoa kohta glamorisoiva varkauksia? Minua hämmentää erityisen tavallisesti hyvin toimiva tarinankerrostemppu, joka alkaa kriittisestä hetkestä nykyhetkessä ja palaa sitten asettamaan läsnäolo kontekstiin ennen siirtymistä maaliin, kuten Se Wonderful Life (1946). Ainoa ongelma on, että asia ei ole kriittinen - joten vaikka Coppola tietysti tietää temppunsa kaupastaan, hän ei todellakaan osaa käyttää sitä. Juhlatilaisuudet, kuten korot, muuttuvat myös melko toistuviksi.

Yhdessä kohtauksessa näemme yhden "renkaasta" yrittävän myydä varastettuja Rolex-kelloja yökerhon omistajalle, ja odotin innolla kierrosta - olisiko kelloissa kaiverrus, joka osoittaa, että ne olivat Orlando Bloomin, mikä johtaisi vitsiin ? Alkuperäinen käänne? Mutta jälleen kerran, ei ole toimitusta - hänelle tarjotaan yksinkertaisesti viisi suurta kelloihin. Vaikka en ole asunut läheisessä yhteydessä rikollisryhmiin, ei ole mikään yllätys minulle, että kun yritetään hakata selvästi varastettuihin lajikkeisiin kuuluvia tavaroita, on odotettava pientä arvon alenemista. Onko meidän tarkoitus olla yllättyneitä? Varmasti Francis Ford Coppolan tytär, takana oleva voima Kummisetä (1971), ei ole johtanut niin suojainen elämä?

Elokuvan miellyttävin osa oli Leslie Mannin äidin Laurien kotiopiskelu hänen itsepäinen lapsensa ja seurakuntansa - hänen opetusmenetelmänsä on Adderallin ensimmäinen asia (käytetään ADHD: n hoitoon), ryhmä new age -rukous ja eniten myydyt opetukset. itsehoitokirja Secret, jonka keskeinen vuokralainen on, että kaikki on mahdollista. Naurettava ääneen hetki oli minulle oppitunti Angelina Jolien ominaisuuksista, kun Laurien kyyniset lapset ehdottivat, että Jolien parhaat ominaisuudet voivat olla kuuma aviomies ja kuuma elin - äitinsä ilmeiseksi pettymykseksi, mutta näemme heidän kohta.

Näyttelijät ovat erittäin hyviä, mutta ne hukkaan ilman todellista tarinaa, jota elokuva niin selvästi tarvitsee. Erittäin miellyttävä yllätys oli Emma Watsonin esitys Nikki Mooresta, kaukana Hermionesta.

Elokuvan pysyvä viesti on, että tunnettuus maksaa - tämän maailman Pariisin Hiltonit ja Lindsay Lohans lisäävät tai lisäävät omaisuuttansa tunnettuutensa kautta pikemminkin kuin mikä tahansa todistettava kyky ja Bling-rengas vain seuraa heidän epäjumaliensa esimerkkiä. Toki, he tekevät vähän aikaa, mutta tämän elokuvan seurauksena en olisi yllättynyt uudesta kiinnostuksesta, ylellisistä haastatteluista, kirjoista ja ehkä jonkin aikaa Oprahin sohvalla. Elokuva jätti minut tuntemaan melko välinpitämättömän heistä kaikista, vaikkakaan ei tarpeeksi välinpitämättömästä, jotta Googlen heitä ei löydy, kun palasin kotiin.

Itse asiassa, luettuani palasia, ajattelin, että tämä oli hieno tarina, jota ei todellakaan ole kerrottu niin hyvin kuin sen olisi pitänyt olla. Todella vain tylsää, Tunbridge Wells.

90 min.


Jos haluat katsella perävaunua, Klikkaa tästä.

Saat laatu elokuva arvosteluja, siirry Picturenose.com

 

 

Continue Reading
Mainos

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa