Liity verkostomme!

Etusivu

Elokuvaelokuva: Ennen keskiyötä (2013)

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

ennen keskiyötä-ethan-hawke-julie-delpy-11

Mainos

Kreikan tragedia

Tom Donley

Olemme nähneet alun. Näemmekö loppua? 18 vuotta sen jälkeen kun näimme ensimmäisen kerran Jesse (Ethan Hawke) että Celine (Julie Delpy) rakastua ja yhdeksän vuotta sen jälkeen, kun he ovat herättäneet toiveensa toisistaan, saamme toisen vilkaisun näiden enää nuorten sielunkumppaneiden elämään Richard Linklaterviimeisin erä Ennen-sarjassa (Before Sunrise (1995) että Before Sunset (2004)).

Mainos

Kuten kahdessa edellisessä tarinassa, sijainti on juoni avainhenkilö. Sisään Before Sunrise, he etsivät merkitystä Wienin kaduilta. Sisään Before Sunset, molemmat keskustelivat romanttisista ideoista, jotka koskivat heidän elämäänsä, rakkauttaan ja mitä heillä olisi voinut olla heidän Pariisissa. Nyt he ovat perhelomalla paikassa, joka tunnetaan tragedioista: Kreikassa.

Todellisessa muistutuksessa kreikkalaisesta tragediasta Jesse ja Celine näyttelevät päähenkilöitä, joiden lopullinen kaatuminen on henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia, joita he eivät enää kestä. Heidän henkilökohtaiset ominaisuutensa seikkailu, spontaanisuus ja romantiikka ovat edelleen osa heidän elämäänsä, mutta heidän romanttisilla päätöksillään on nyt hyvin todellisia seurauksia.

Viimeisten yhdeksän vuoden aikana nuori pari on menettänyt aikaa ja kykyä kommunikoida. Heillä on edelleen romanttisia, idealistisia ajatuksia, mutta he eivät enää äänitä niitä toisilleen. Celine tuntee olevansa loukussa äitinä, kun Jesse edelleen matkustaa, kirjoittaa ja kävelee tuntikausia. Celine tuntee itsensä aivan liian hyvin eikä koskaan halunnut mennä Kreikkaan, koska maassa on ollut sydänsärky. Hän näki tämän taistelun tulevan eikä halunnut sen tapahtuvan. Hän tiesi, että heillä olisi jälleen aikaa yksin, vain tällä kertaa molemmat vaihtavat kaunaa nykyisen elämänsä kaunaa eikä normaalia eksistentiaalista pohdintaa kohtaan.

Kahden ensimmäisen ja viimeisimmän elokuvan väliset erot ovat melko ilmeisiä. Ensimmäiset elokuvat sisälsivät hyvin vähän yhteydenpitoa ulkopuolisten tahojen kanssa. Ensimmäistä kertaa siellä on nyt mukana yhtye, jossa merkittävä osa elokuvasta näyttää duon keskustelevan heidän ideoistaan ​​ja unelmistaan ​​muille. Toinen kontrasti on rooli tekniikalla heidän jokapäiväisessä elämässään, ja kuinka jatkuva kytkentä ei ole jättänyt tilaa spontaanuudelle. Matkapuhelimet soivat, kun heillä on intohimo. Nuoret pariskunnat voivat päivittäin käyttää Skypeä.

Suurin ero kahden ensimmäisen ja viimeisimmän elokuvan välillä on se, mitä tunnet koko ajan. Kaikissa kolmessa ihmettelet, tulevatko he yhteen lopussa. Kahdessa ensimmäisessä ihmettelemme, antaako todellisuus rakkaudesta kiinnostuneen pariskunnan, joka tutkii kaupunkeja, ideoita ja toisiaan, pysyä yhdessä. Tässä elokuvassa ihmettelemme, rohkaiseeko rakkaus todellisuutta, josta on tullut aikatauluja, kuljettajia ja rahanpesua. Elokuvan loppupuolella nämä kaksi rajoittuvat yksinomaan pieneen hotellihuoneeseen. Nämä kaksi kulkevat aikaa paljastamalla, asentamalla ja hyökkäämällä toisiinsa. Se on taistelu ilman aseita, mutta silti sieluasi.

He ovat yksilöllisesti ymmärtäneet kaatumiset - Celine tiesi, ettei hän olisi hyvä äiti; Jesse ei koskaan kasvaisi - silti olemme säästäneet vakuutusta siitä, että heidän rakkautensa ja historiaan voi vallata heidän kaatumisensa. Kuten kahdessa ensimmäisessä, jätämme vastaukset. Sen mukaan kuinka ruusunväriset lasit ovat, päättävätkö Jesse ja Celine kaikki.

Ensimmäinen reaktioni elokuvan jälkeen oli, kuinka negatiivisesti Celineä kuvattiin kerta toisensa jälkeen heidän suullisen spatsaansa aikana. Enemmän pohdintojen jälkeen minusta tuntuu kuitenkin siltä, ​​että Celineelle pitäisi antaa niin paljon vihamielisyyttä hänen nykyiseen tilanteeseensa. Hän ei enää kykene selviytymään rutiinielämästään. Hänen elämänsä höyryisin ja innostavin osa muistetaan ikuisesti Jessen kirjoituksissa, ja se muistutetaan siitä joka kerta, kun fani hyökkää Jesselle kadulla. Se saa hänet tuntemaan ikään kuin hänellä ei olisi tulevaisuutta - ei tarkoitusta.

Kaiken Ennen keskiyötä pysyy uskollisena materiaalilleen. Meillä on nyt vahvistus siitä, että heidän aikaisempi intohimonsa elämään ja toisiinsa olivat niin puhtaita. Sisään Ennen keskiyötä, yleisö näkee, että heidän suhteensa on kuolevainen. Onko heidän rakkautensa ja kiintymyksensä toisiinsa työntää heitä kohti seuraavaa elämänseikkailua, on toinen tarina, toivottavasti tarina, joka kerrotaan vielä yhdeksän vuoden kuluttua.

109 min.


Jos haluat katsella perävaunua, Klikkaa tästä.

Saat laatu elokuva arvosteluja, siirry Picturenose.com

newlogo

Continue Reading
Mainos

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa