Liity verkostomme!

Kazakstan

Eurasian Resources Group investoi 230 miljoonaa dollaria tehokkaimman tuulivoimalan rakentamiseen Kazakstanin Aktobeen

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Eurasian Resources Group ("ERG" tai "The Group"), johtava monipuolisten luonnonvarojen tuottaja, ilmoittaa tänään, että se aikoo investoida lähes 110 miljardia KZT (noin 230 miljoonaa dollaria) suuren tuulivoimalan rakentamiseen Kazakstanissa. Alkuperämaa. Vuonna 2024 käyttöön otettavan uusiutuvan energian laitoksen kapasiteetti on jopa 155 MW, mikä tekee siitä Aktoben alueen tehokkaimman laitoksen, ja sen odotetaan vähentävän hiilidioksidipäästöjä noin 2 520,000 tonnia vuodessa.

Tuuliturbiinipuisto laajenee yli 150 hehtaarin alueelle lähellä Khromtaun kaupunkia Kazakstanissa, ja se rakennetaan uusimmalla suunnittelulla ja teknologialla. Rakennusvaiheessa syntyy noin 300 työpaikkaa ja laitos tarjoaa käyttöönoton jälkeen 30 vakinaista työpaikkaa.

Tuotetulla tuulivoimalla toimitetaan ERG:n Kazchrome Donskoy GOK -tehdas, joka on Aktoben alueen suurin teollisuusyritys, ja katetaan laitoksen kasvavat energiatarpeet, kun se lisää tuotantokapasiteettiaan tulevina vuosina. Lisäksi tuulipuisto toimittaa energiaa viereisille teollisuuslaitoksille ja Aktoben alueelle laajemmin, mikä vähentää Kazakstanin hiilen käyttöä.

Tämä on ERG:n ensimmäinen oma tuulipuistohanke, ja se on osa konsernin kunnianhimoista ESG-strategiaa ja hiilidioksidipäästöjen vähentämisohjelmaa. Kaiken kaikkiaan vuoteen 2030 mennessä ERG aikoo vähentää päästöjään ilmaan 56 %, päästöjä veteen 30 % ja veden kulutusta 33 % ympäristö- ja energiastrategiansa kautta.

ERG:n hallituksen puheenjohtaja tri Alexander Machkevitch, hallituksen jäsenet Patokh Chodiev ja Shukhrat Ibragimov sekä Aktoben alueen paikallinen hallituksen päämies (Akim) Ondasyn Orazalin ovat osallistuneet kapselinlaskutilaisuuteen tuulivoimalan rakennustyömaa.

Mainos

Tri Alexander Machkevitch sanoi: "Kazakstanin tasavallan presidentti Kassym-Jomart Tokayev ilmoitti äskettäin, että Kazakstan aikoo saavuttaa hiilineutraaliuden vuoteen 2060 mennessä, ja ERG tukee täysin tätä aloitetta. Tämä uusi laitos on tärkeä askel, ja uskon, että Donskoy GOK:n siirtyminen tuulivoimaan tulee olemaan suuri menestys, ja pyrimme jäljittelemään sitä myös ERG:n muissa tiloissa. Toivomme, että tämän tuulipuiston rakentaminen toimii esimerkkinä muille Kazakstanin suurille yrityksille ja vie maata lähemmäksi kunnianhimoista tavoitetta tulla hiilineutraaliksi valtioksi.

Tuulivoimalaitoksella käytettävät tehokkaat IEC S-luokan turbiinit voivat tuottaa sähköä erilaisissa sääolosuhteissa ja tuulen nopeudella 3-25 metriä sekunnissa. Tämä varmistaa, että tarvittava teho voidaan tuottaa huolimatta Länsi-Kazakstanin äärimmäisestä mannerilmastosta.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa