Liity verkostomme!

terveys

Haastattelu Eric Bossanin, Euroopan johtaja Viatrisin kanssa

Julkaistu

on

Martin Banks keskustelee Eric Bossanin kanssa.

Voitteko kertoa meille jotain Viatrisista, omasta henkilökohtaisesta roolistasi ja myös siitä, mitä yritys tekee ja aikoo tehdä ympäristön kestävyyden kannalta?

Viatris on maailmanlaajuinen terveydenhoitoyritys, joka perustettiin marraskuussa 2020 ja jonka työntekijöitä on yli 40,000 XNUMX. Viatris pyrkii parantamaan kohtuuhintisten ja laadukkaiden lääkkeiden saatavuutta potilaille ympäri maailmaa maantieteellisestä sijainnista tai olosuhteista riippumatta.

Valvon kaupallista toimintaa. Euroopassa olemme yksi johtavista lääkeyhtiöistä. Olemme edustettuina 38 maassa ja työllistämme noin. 11,000 henkilöä. Olemme esimerkiksi keskeinen toimija tromboosissa ja pääsyssä biosimilaareihin, jotka voivat tarjota tärkeitä ja usein edullisempia hoitovaihtoehtoja - yhdessä alan suurimpien ja monipuolisimpien biosimilaaristen salkkujen kanssa.

Kestävyys meille tarkoittaa kokonaissuorituksemme pitkäaikaista kestävyyttä, joka perustuu missioon ja toimintamalliin. Tämä edellyttää kunnioitusta luonnonvaroihin, joihin luotamme, ja yhteiskunnallista panosta, jonka teemme työmme kautta.

Saastuminen on yksi EU: n vihreän viikon teemoista tänä vuonna. Kuinka suuri terveysongelma on saastuminen ja mitä toivot tapahtuman saavuttavan tämän maailmanlaajuisen ongelman ratkaisemisessa?

Kuten EY: n toukokuun puolivälissä käynnistämässä nollapäästötoimintasuunnitelmassa todetaan, saastuminen on suurin ympäristöllinen syy monille mielenterveys- ja fyysisille sairauksille sekä ennenaikaisille kuolemille.

Osana sitoutumistamme ylläpidämme kestävää ja vastuullista toimintaa ja pyrimme ahkerasti vähentämään ympäristövaikutuksia. Meillä on integroitu lähestymistapa, joka keskittyy vedenkäytön, ilmapäästöjen, jätteiden, ilmastonmuutoksen ja energiavaikutusten hallintaan. joitain esimerkkejä ponnisteluistamme ovat: olemme kasvattaneet uusiutuvan energian käyttöä 485% viimeisten viiden vuoden aikana, ja kaikki vanhan yrityksen Mylanin sivustot Irlannissa - maassa, jossa meillä on eniten sivustoja Euroopassa - käyttävät 100% uusiutuva energia.

Tästä huolimatta EU: n vihreä viikko 2021 on ollut ja on edelleen tilaisuus vaihtaa tietoa ja olla yhteydessä sidosryhmiin ja kiinnostuneisiin kansalaisiin siitä, miten voimme työskennellä yhdessä tavoitteen saavuttamiseksi ilman pilaantumista ja myrkyttömän ympäristön toteuttamiseksi.

Emme voi tehdä sitä yksin - siksi teemme yhteistyötä teollisuuden ja korkeakoulujen kanssa riski- ja tiedepohjaisten politiikkojen ja käytäntöjen edistämiseksi.

Kannatamme esimerkiksi vakiintuneita teollisuuden aloitteita hyvistä ympäristökäytännöistä, mukaan lukien vastuullinen valmistus ja jätevesien hallinta, sekä kumppanuutta lääketeollisuuden kanssa sovellusten laajentamiseksi.

Mikä on yrityksesi sitoutuminen vihreään viikkoon 2021 ja yleisemmin EU: hun? Kuinka realistinen EU: n nollapäästötavoite on? Voisiko EU tehdä enemmän tällä alalla?

Koska se oli hyvin oivaltava viikko, kehotan käyttämään EUGreenWeek-energiaa vastaamaan tuleviin ympäristöhaasteisiin ja innoittamaan COVID-19: n takana olevasta päättäväisyydestä ja sitoutumisesta. Lääketeollisuuden on osallistuttava näiden pyrkimysten johtamiseen, kun pyrimme varmistamaan korkealaatuisten lääkkeiden saatavuuden ja ylläpitämään vastuullista ympäristökäyttäytymistä.

Työssämme Brysselin tasolla yhdistetään vakiintuneiden hyvien käytäntöjen edistäminen, mukaan lukien vastuullinen valmistus ja jätevesien hallinta. Uskomme, että tämä on paras tapa laajentaa hyvien ympäristökäytäntöjen soveltamista ja helpottaa tehokkuutta koko arvoketjussa, auttaa vähentämään hallinnollista taakkaa ja hillitsemään kustannuksia - jotka kaikki palvelevat kahta yleistavoitetta: vakaa ja oikea-aikainen pääsy korkeaan laatuun ja kohtuuhintaiset lääkkeet ja vastuullinen käytös.

Olemme esimerkiksi yhteistyössä eurooppalaisten lääketeollisuusyhdistysten - Medicines for Europe, European Self-Care Industry Associationin (AESGP) ja Euroopan lääketeollisuuden ja yhdistysten federaation (EFPIA) - kanssa ja kehitimme kokonaisvaltaisen kehyksen ennusteita varten ja lääkkeiden priorisointi niiden mahdollisten riskien arvioinnin tukemiseksi vesijärjestelmissä ja alueellisesti nimenomainen ympäristöaltistustyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat ennustaa API: n (vaikuttavan farmaseuttisen aineosan) pitoisuuksia vesijärjestelmissä. Jatkoprojekti, PREMIER, julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuus, jonka osarahoittaja on Euroopan komissio ja joka aloitettiin syyskuussa 2020, tekee käytettävissä olevasta ympäristötiedosta näkyvämmän ja kaikkien sidosryhmien saataville.

Voitteko selittää lyhyesti, miten yrityksesi yrittää tasapainottaa kiireellisten terveystarpeiden ja ympäristöhaasteiden vastaamisen välillä?

Ympäristön ja ihmisten terveys ovat yhteydessä toisiinsa, ja tätä suhdetta korostavat ilmastonmuutos, saastuminen ja vesistressi. Euroopan komissio on asettanut kunnianhimoiset tavoitteet Euroopan ilmastolakiin - sisällyttämään vähintään 2030 prosentin vuotuinen päästövähennystavoite vuoteen 55 mennessä välipalaksi vuoden 2050 ilmastoneutraaliustavoitteelle; se varmasti auttaa edistämään vihreämpää Eurooppaa ja osaltaan parantamaan kansanterveyttä.

Lääkkeiden osalta kunnianhimoisella nollapäästötoimintasuunnitelmalla pyritään ratkaisemaan vedessä olevien lääkkeiden aiheuttama pilaantuminen EU: n yhden mikrobilääkeresistenssin (AMR) vastaisen terveyttä koskevan toimintasuunnitelman lisäksi. Lisäksi EU: n kansalaiset, asiakkaamme ja liikekumppanimme ovat ympäristötietoisempia ja vaativat yrityksiä ottamaan kantaa ja osoittamaan sitoutumistaan ​​tähän aiheeseen.

Koska lääkkeet ovat erittäin säännelty ala, valmistusjätevedet vaikuttavat vain vähän lääkkeiden esiintymiseen ympäristössä. Suurin osa vaikutuksista johtuu ihmisen erittymisestä. Tehokkaiden tulosten saavuttamiseksi kuntien tulisi perustaa jätevedenpuhdistamot.

Olemme sitoutuneet tekemään oman osamme työssämme täyttääkseen tehtävämme, joka koskee teollisuutemme ympäristövaikutusten syntymistä, samalla kun tarjoamme potilaille pääsyn maantieteestä tai olosuhteista riippumatta.

Veden säästäminen ja ennakoiva jäteveden hallinta ovat keskeisiä komponentteja kestävän toiminnan hallinnassa sekä lääkkeiden saatavuuden ja terveyden edistämisessä. Esimerkiksi vuonna 2020 toteutimme toimenpiteitä useilla Intian toimipisteillä vedenkäytön vähentämiseksi, tehokkuuden parantamiseksi ja sen varmistamiseksi, että puhdistamattomia jätevesiä ei pääse ympäristöön. Nämä aloitteet todistavat sitoutumisestamme veden säästämiseen ja ennakoivaan jätevesihuoltoon maailmanlaajuisesti.

Toinen alue, jonka koemme olevan kriittinen kumppanille, on mikrobilääkeresistenssin (AMR) torjunta, jota esiintyy bakteerien kehittyessä kestämään antibioottien vaikutuksia. Monet tekijät vaikuttavat AMR: ään, mukaan lukien huono infektioiden hallinta, antibioottien ja antibioottien liiallinen määrääminen ympäristössä. Suurin osa ympäristön antibiooteista on seurausta ihmisten ja eläinten erittymisestä, kun taas huomattavasti pienempi määrä on aktiivisten farmaseuttisten ainesosien (API) valmistuksesta ja niiden formuloinnista lääkkeiksi. Olemme allekirjoittaneet Davosin julistuksen, joka koskee AMR: n torjuntaa, ja AMR Industry Alliancen perustajajäsen. Olemme ottaneet käyttöön AMR Industry Alliancen yhteisen antibioottien valmistuskehyksen ja olemme aktiivinen jäsen sen valmistustyöryhmässä. Yhteinen antibioottien valmistuskehys tarjoaa yhteisen metodologian antibioottipäästöjen mahdollisen riskin arvioimiseksi ja tarvittavien toimenpiteiden toteuttamiseksi tarvittaessa.

Äskettäin perustettuna yrityksenä odotamme innolla tieteellisiin tavoitteisiin asettamista, jotka keskittyivät aluksi ilmastoon, veteen ja jätteisiin. Lisäksi Viatris on äskettäin hyväksynyt YK: n Global Compactin toimitusjohtajan vesimandaatin. Se on tärkeä, maailmanlaajuinen aloite, joka on sitoutunut vähentämään vesistressiä tunnistamalla ja vähentämällä kriittisiä vesiriskejä, tarttumalla veteen liittyviin mahdollisuuksiin ja osallistumalla YK: n kestävän kehityksen tavoitteisiin.

Mitkä ovat pandemian opit ympäristökestävyyden ja pilaantumisen torjunnan suhteen, jos sellaisia ​​on? Onko maailmalla paremmat valmiudet torjua toinen tällainen pandemia?

Pandemia on korostanut kiireellisiä kysymyksiä maailmanlaajuisesta terveydenhuollon yhteisvastuusta, turvallisuudesta ja oikeudenmukaisuudesta, ja sen taloudellisilla vaikutuksilla on pitkäaikaisia ​​seurauksia. Yrityksenä keskityimme vuonna 2020 COVID-19: een liittyviin poliittisiin ponnisteluihimme lääkkeiden saatavuuden jatkuvuuden varmistamiseen potilaille ympäri maailmaa, voittamalla jatkuvasti muuttuvan rajarajoitusten, hallituksen vaatimusten ja terveydenhuoltohäiriöiden tilanteen.

Satojen tuhansien terveydenhuollon työntekijöiden ponnisteluja maailmanlaajuisesti ei voida korostaa tarpeeksi. Heidän väsymätön ponnistelunsa sekä julkisten ja yksityisten kumppaneiden, myös maailmanlaajuisen lääketeollisuuden, yhteistyö osoittavat, että kun noudatamme yhteistä tavoitetta, voimme saavuttaa sen.

Mitä katsotte tulevaisuuden pääkysymyksiksi / haasteiksi päättäjille ja toimialallenne?

Haasteiden tai ongelmien ratkaisemiseksi meidän on pidettävä avointa ja rakentavaa vuoropuhelua sidosryhmien kanssa ympäri Eurooppaa, pyrittävä löytämään ratkaisuja, jotka takaavat lääkkeiden saatavuuden ja vastaavat terveys- ja ympäristöhaasteisiin. Uskon vakaasti, että liike voi olla voima hyväksi. Olemme valmiita tekemään yhteistyötä vihreämmän ja oikeudenmukaisemman Euroopan puolesta.

Continue Reading

EU

EAPM: HTA-viivästykset, EMA ... ja syövän voittaminen

Julkaistu

on

Terveisiä, kollegat, ja tässä on viimeisin päivitys Euroopan henkilökohtaisen lääketieteen liiton (EAPM) päivityksessä lähestyttäessä toivottavasti normaalia "kesää". Kaikki on tietysti hieman erilainen ja parempi tietysti rokotemäärien noustessa. Vaikka monet maat vetävät takaisin lukitusprosessejaan hitaasti mutta varmasti, on vielä nähtävissä, kuinka monella meistä on mahdollisuus ottaa lomaa ulkomaille - missä tahansa se onkin - keskimääräisten pelkojen keskellä COVID-19-muunnoksista. . Jotkut rohkeat sielut ovat tietysti varanneet varauksensa, mutta joissakin varovaisissa matkustajissa "pysähdyspaikat" ovat tällä kertaa todennäköisesti päivän järjestyksessä, ja monet päättävät lomailla omassa maassaan. Sillä välin, älä unohda, että EAPM: llä on virtuaalikonferenssi tulossa hyvin pian - alle kahdessa viikossa, itse asiassa torstaina 1. heinäkuuta, kirjoittaa EAPM: n toimitusjohtaja tohtori Denis Horgan. 

oikeutettu Silloituskonferenssi: Innovaatio, julkinen luottamus ja todisteet: Yhdenmukaisuuden luominen terveydenhuoltojärjestelmien yksilöllisen innovaation helpottamiseksi, - konferenssi toimii silloitustapahtumana EU: n puheenjohtajavaltioiden välillä Portugali että Slovenia.

Monien loistavien puhujiemme lisäksi osallistujia kutsutaan henkilökohtaisen lääketieteen areenan johtavista asiantuntijoista - mukaan lukien potilaat, maksajat, terveydenhuollon ammattilaiset, teollisuus, tiede, korkeakoulu ja tutkimusala.

Jokainen istunto sisältää paneelikeskustelut sekä Q & A-istunnot, jotta kaikki osallistujat osallistuisivat mahdollisimman hyvin, joten nyt on aika ilmoittautua tätäja lataa esityslista tätä.

HTA-sopimus

Keskiviikkona (16. kesäkuuta) EU: n apulähettiläät allekirjoittivat puheenjohtajavaltio Portugalin viimeisimmän terveysteknologian arviointia koskevan ehdotuksen, jotta se voi siirtyä kolmikantakokouksiin 21. kesäkuuta. Maat ovat valmiita lyhentämään äänestysjärjestelmän soveltamispäivää ja tekemään kompromisseja, mutta eivät ole halukkaita siirtymään 8 artiklaan - keskusteluun, joka voi viivästyttää sopimusta. Jos mielipiteet poikkeavat toisistaan, EU-maat sopivat, että minkä tahansa maan on selitettävä ristiriitaisen näkemyksen tieteellinen perusta. 

EMA-uudistusehdotus - EU: n yhteinen kanta sovittu

EU: n terveysministerit ovat tavanneet viimeisen kerran Portugalin puheenjohtajakaudella EU: n neuvostossa sopiakseen elimen kannasta neuvotteluihin Euroopan parlamentin kanssa uusista säännöistä Euroopan lääkeviraston (EMA) roolin vahvistamiseksi.

Luxemburgissa tiistaina 15. kesäkuuta pidetyssä kokouksessa, jota johti Portugalin terveysministeri Marta Temido, 27 hallitusta sopivat kannastaan ​​parlamentin kanssa käytäviin tuleviin neuvotteluihin.

He olivat jo sopineet joistakin muutoksista Euroopan komission marraskuussa esittämään alkuperäiseen ehdotukseen EMA: n toimeksiannon vahvistamista koskevien sääntöjen tarkistamisesta osana ns. Euroopan terveysunionia koskevaa laajempaa pakettia.

Yksi EMA: n uuden luonnoksen päätavoitteista on antaa sille mahdollisuus paremmin seurata ja lievittää potentiaalisia ja todellisia puutteita lääkkeistä ja lääkinnällisistä laitteista, joita pidetään kriittisinä kansanterveyden hätätilanteissa, kuten COVID-19-pandemiassa, joka paljasti puutteita. Tässä suhteessa.

Ehdotuksen tavoitteena on myös "varmistaa korkealaatuisten, turvallisten ja tehokkaiden lääkkeiden oikea-aikainen kehittäminen, painottaen erityisesti kansanterveyden hätätilanteisiin vastaamista" ja "tarjota puitteet korkean riskin lääkinnällisiä laitteita ja antaa olennaista neuvontaa kriisivalmiudesta ja -hallinnasta ”.

Elämä syövän jälkeen BECA: lla 

Parlamentin syövän voittamista käsittelevä erityisvaliokunta (BECA) järjesti keskiviikkona kuulemistilaisuuden kansallisista syöväntorjuntaohjelmista kuulemaan, kuinka eri maat selviytyivät haasteesta. 

Huolimatta syöpädiagnoosien ja tehokkaiden hoitomuotojen kehityksestä, jotka ovat auttaneet lisäämään eloonjäämisastetta, syövän jälkeenjääneillä on edelleen merkittäviä haasteita. Euroopan voittavan syöpäsuunnitelman mukaan syöpään on puututtava koko taudin varrella, ehkäisystä aina syöpäpotilaiden ja eloonjääneiden elämänlaadun parantamiseen. Itse asiassa on äärimmäisen tärkeää varmistaa, että eloonjääneet "elävät pitkään, täyttävän elämän, ilman syrjintää ja epäoikeudenmukaisia ​​esteitä". 

Elämä syövän jälkeen on monitahoinen, mutta tämän verkkokeskustelun painopiste on sellaisten politiikkojen toteuttamisessa, joissa käsitellään syöpään eloonjääneiden paluuta työhön. 

Pohjois-Irlannin rajatylittävä terveydenhoitodirektiivi palautettiin

Terveysministeri Robin Swann aikoo palauttaa rajatylittävän terveydenhoitodirektiivin Irlannin tasavallalle. Direktiivi on 12 kuukauden väliaikainen toimenpide Pohjois-Irlannin jonotuslistojen vähentämiseksi, ja siihen sovelletaan tiukkoja kriteerejä. 

Ministeri sanoi: "Terveyspalvelumme keskeinen periaate on, että palveluiden saatavuus perustuu kliiniseen tarpeeseen, ei yksilön kykyyn maksaa. Olemme kuitenkin poikkeuksellisia aikoja, ja meidän on tutkittava kaikki vaihtoehdot odotuslistojen poistamiseksi Pohjois-Irlannissa. 

"Rajatylittävän terveydenhuoltodirektiivin rajoitetun version palauttaminen Irlantiin ei vaikuta dramaattisesti yleisiin odotuslistoihin, mutta se tarjoaa joillekin mahdollisuuden hoitoon paljon aikaisemmin. 

"Tarvitsemme kiireellistä ja kollektiivista lähestymistapaa koko hallituksessa tämän ongelman ratkaisemiseksi ja 21-luvulle soveltuvan terveyspalvelun tarjoamiseksi." 

Irlannin tasavallan korvausjärjestelmässä vahvistetaan rajat ylittävän terveydenhuollon direktiiviin perustuva kehys, jonka avulla potilaat voivat hakea ja maksaa hoitoa yksityisellä sektorilla Irlannissa ja saada korvaukset terveyden ja sosiaalihuollon toimikunnalta. Kustannukset korvataan Pohjois-Irlannin terveys- ja sosiaalihuollon hoitokustannuksiin saakka. 

Tutkimus paljastaa yleisön suhtautumisen harvinaisten sairauksien ja lääkkeiden saatavuuteen 

Ison-Britannian bioteollisuusyhdistys (BIA) on julkaissut raportin, jossa esitellään tutkimuksen tulokset yleisön suhtautumisesta harvinaisten sairauksien omaavien ihmisten yhtäläiseen saatavuuteen lääkkeistä, ilmoitettiin 17. kesäkuuta julkaistussa lehdistötiedotteessa. 

YouGovin tekemän tutkimuksen tulokset ovat osoittaneet, että yleisö uskoo vakaasti, että harvinaisilla sairauksilla elävillä potilailla tulisi olla tasavertainen pääsy lääkkeisiin kansallisen terveyspalvelun (NHS) kautta kuin potilailla, joilla on yleisempi tila. 

Lisäksi suurin osa kyselyyn vastanneista oli sitä mieltä, että harvinaisia ​​sairauksia sairastavilla potilailla olisi oltava mahdollisuus saada NHS: n takaamia lääkkeitä kliinisen tarpeen perusteella kustannuksista riippumatta. 

Tutkimustulokset seuraavat kansallisen terveys- ja hoitoalan huippuyksikön (NICE) äskettäisiä väitteitä, joissa täsmennetään, että yleisöllä ei ole halua ryhtyä erityistoimenpiteisiin harvinaisten sairauksien torjumiseksi. BIA: n raportti, Yleinen suhtautuminen harvinaisiin sairauksiin: 

Case for Equal Access suosittelee, että NICE tarkistaa kantaansa harvinaisista olosuhteista ja lääkkeiden saatavuudesta ja keho ottaa huomioon harvinaisuuden muokkaajan arvon terveysteknologian arviointeja suorittaessaan. 

Tämä tutkimus osoittaa, että yleisöllä on laaja tuki toimenpiteille, joilla varmistetaan harvinaisten sairauksien lääkkeiden saatavuus kliinisen tarpeen perusteella, vaikka siitä aiheutuisi suurempia kustannuksia.

Se on kaikki EAPM: n tältä viikolta - nauti viikonlopustasi, pysy turvassa ja hyvin, ja älä unohda rekisteröityä EAPM Slovenian EU-puheenjohtajakauden konferenssiin 1. heinäkuuta tätäja lataa esityslista tätä.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

EU laatii luettelon maista, joille matkarajoitukset olisi poistettava - Yhdistynyt kuningaskunta pois

Julkaistu

on

Tarkistettuaan ei-välttämättömien EU: hun suuntautuvien matkojen väliaikaisten rajoitusten asteittaisesta poistamisesta annetun suosituksen mukaista tarkistusta neuvosto päivitti luettelon maista, erityishallintoalueista sekä muista yhteisöistä ja alueellisista viranomaisista, joiden matkustusrajoitukset olisi poistettava. Kuten neuvoston suosituksessa määrätään, luetteloa tarkistetaan edelleen kahden viikon välein ja päivitetään tarvittaessa.

Suosituksessa asetettujen kriteerien ja ehtojen perusteella jäsenvaltioiden olisi 18. kesäkuuta 2021 alkaen vähitellen poistettava seuraavien kolmansien maiden asukkaiden matkustusrajoitukset ulkorajoilla:

 • Albania
 • Australia
 • Israel
 • Japani
 • Libanon
 • Uusi Seelanti
 • Pohjois-Makedonian tasavalta
 • Ruanda
 • Serbia
 • Singapore
 • Etelä-Korea
 • Thaimaa
 • Yhdysvallat
 • Kiinaedellyttäen, että vastavuoroisuus vahvistetaan

Myös matkarajoituksia olisi poistettava asteittain Kiinan erityishallintoalueilla Hongkong että  Macao. Näiden erityishallintoalueiden vastavuoroisuusvaatimus on poistettu.

Niiden yksiköiden ja alueviranomaisten ryhmään, joita vähintään yksi jäsenvaltio ei tunnusta valtioiksi, matkustajarajoitukset Taiwan olisi myös vähitellen poistettava.

Andorran, Monacon, San Marinon ja Vatikaanin asukkaita olisi pidettävä EU: n asukkaiina tässä suosituksessa.

kriteerit Niiden kolmansien maiden määrittämiseksi, joiden osalta nykyinen matkarajoitus olisi poistettava, päivitettiin 20. toukokuuta 2021. Ne kattavat epidemiologisen tilanteen ja yleisen vastauksen COVID-19: een sekä käytettävissä olevien tietojen luotettavuuden. Vastavuoroisuus olisi myös otettava huomioon tapauskohtaisesti.

Schengen-assosioituneet maat (Islanti, Lichtenstein, Norja, Sveitsi) osallistuvat myös tähän suositukseen.

Tausta

Neuvosto antoi 30. kesäkuuta 2020 suosituksen ei-välttämättömien matkojen EU: hun väliaikaisten rajoitusten asteittaisesta poistamisesta. Tämä suositus sisälsi alkuperäisen luettelon maista, joiden jäsenvaltioiden olisi aloitettava matkustamisrajoitusten poistaminen ulkorajoilla. Luetteloa tarkistetaan kahden viikon välein ja päivitetään tarvittaessa.

Neuvosto hyväksyi 20. toukokuuta muutossuosituksen meneillään oleviin rokotuskampanjoihin vastaamiseksi ottamalla käyttöön tietyt vapautukset rokotetuille ja helpottamalla kolmansia maita koskevien rajoitusten poistamista koskevia perusteita. Samalla tarkistuksissa otetaan huomioon uusien vaihtoehtojen mahdolliset riskit määrittelemällä hätäjarrumekanismi, jotta voidaan reagoida nopeasti kiinnostuksen tai huolenaiheen muunnokseen kolmannessa maassa.

Neuvoston suositus ei ole oikeudellisesti sitova väline. Jäsenvaltioiden viranomaiset ovat edelleen vastuussa suosituksen sisällön täytäntöönpanosta. Ne voivat täysin avoimesti poistaa vähitellen matkustusrajoitukset luetteloon merkittyihin maihin.

Jäsenvaltion ei pitäisi päättää poistaa luettelossa lueteltujen kolmansien maiden matkustusrajoituksia, ennen kuin siitä on päätetty koordinoidusti.

Continue Reading

Kiina

Kiinan taudiasiantuntijan mukaan COVID-19-alkuperätutkijan pitäisi siirtyä Yhdysvaltoihin - Global Times

Julkaistu

on

By

Vanhempi kiinalainen epidemiologi sanoi, että Yhdysvaltojen pitäisi olla etusijalla COVID-19-alkuperää koskevien tutkimusten seuraavassa vaiheessa sen jälkeen, kun tutkimus osoitti, että tauti olisi voinut levitä siellä jo joulukuussa 2019, valtion tiedotusvälineet ilmoittivat torstaina (17. kesäkuuta) ), kirjoittavat David Stanway ja Samuel Shen, Reuters.

- opiskella, jonka Yhdysvaltain kansallinen terveysinstituutti (NIH) julkaisi tällä viikolla, osoitti, että vähintään seitsemän ihmistä viidessä Yhdysvaltain osavaltiossa oli saanut SARV-CoV-2-viruksen, joka aiheuttaa COVID-19: n, viikkoja ennen kuin Yhdysvallat ilmoitti ensimmäisestä viralliset tapaukset.

Kiinan ja Maailman terveysjärjestön (WHO) maaliskuussa julkaistun yhteisen tutkimuksen mukaan COVID-19 on todennäköisesti peräisin maan villieläinten kaupasta, ja virus siirtyy ihmisiin lepakoista välittäjälajien välityksellä.

Mutta Peking on edistänyt teoriaa, jonka mukaan COVID-19 saapui Kiinaan ulkomailta saastuneiden pakastettujen elintarvikkeiden kautta, kun taas monet ulkomaiset poliitikot vaativat myös lisätutkimuksia mahdollisuudesta, jota se vuotaa laboratoriosta.

Kiinan tautien torjunnan ja ennaltaehkäisyn keskuksen johtava epidemiologi Zeng Guang kertoi valtion omistamalle lehdelle Global Times, että huomion pitäisi siirtyä Yhdysvaltoihin, joka testasi ihmisiä hitaasti taudinpurkauksen alkuvaiheessa, ja on myös monien biologisten laboratorioiden koti.

"Kaikkia maan aseisiin liittyviä aiheita, joita maassa on, olisi valvottava", hän lainasi.

Kommentoidessaan Yhdysvaltain keskiviikkona (16. kesäkuuta) tekemää tutkimusta ulkoministeriön edustaja Zhao Lijian sanoi, että COVID-19-tautipesäkkeellä oli nyt "ilmeinen" monenlaista alkuperää ja että muiden maiden olisi tehtävä yhteistyötä WHO: n kanssa.

Pandemian alkuperästä on tullut poliittisen jännitteen lähde Kiinan ja Yhdysvaltojen välillä, ja viime aikoina keskityttiin suurelta osin Wuhanin virologiseen instituuttiin (WIV), joka sijaitsee Wuhanissa, jossa taudinpurkaus tunnistettiin ensimmäisen kerran vuoden 2019 lopulla.

Kiinaa on kritisoitu sen avoimuuden puutteesta, kun se paljastaa tietoja varhaisista tapauksista ja WIV: ssä tutkituista viruksista.

A raportti Yhdysvaltain hallituksen kansallinen laboratorio totesi, että oli uskottavaa, että virus oli vuotanut Wuhanin laboratoriosta, Wall Street Journal kertoi aiemmin tässä kuussa.

Aikaisempi tutkimus on tuonut esiin mahdollisuuden, että SARS-CoV-2 olisi voinut kiertää Euroopassa jo syyskuussa, mutta asiantuntijat sanoivat, että tämä ei välttämättä tarkoita, että se ei olisi peräisin Kiinasta, josta on löydetty monia SARS: n kaltaisia ​​koronaviruksia. erämaa.

Continue Reading
Mainos

Twitter

Facebook

Mainos

Nousussa