Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

EU aloittaa Sanofi-GSK COVID-19 -rokotteen reaaliaikaisen tarkastelun

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Sanofi-logo nähdään yhtiön vuotuisessa tulosuutiskonferenssissa Pariisissa, Ranskassa, 6. helmikuuta 2020. REUTERS / Benoit Tessier
GlaxoSmithKline (GSK) -logo näkyy GSK-tutkimuskeskuksessa Stevenagessa, Isossa-Britanniassa 26. marraskuuta 2019. REUTERS / Peter Nicholls

Euroopan huumevalvontaviranomainen ilmoitti tiistaina (20. heinäkuuta) aloittaneensa ranskalaisen lääkevalmistajan Sanofin kehittämän COVID-19-rokotteen reaaliaikaisen tarkastelun. (SASY.PA) ja Ison-Britannian GlaxoSmithKline (GSK.L), viides laukaus, jota tarkastellaan tällä hetkellä, kirjoittaa Pushkala Aripaka Bengalurussa ja Matthias Blamont Pariisissa, Reuters.

Vidprevtyn-rokotteen "jatkuvan uudelleentarkastelun" aloittaminen perustui laboratoriotutkimusten ja aikuisilla tehtyjen kliinisten tutkimusten alustaviin tuloksiin, Euroopan lääkevirasto (EMA). sanoi.

Myöhäisen vaiheen globaalit tutkimukset proteiinipohjaisen koronavirusrokotteen ehdokkaalle alkoivat toukokuussa.

Mainos

Sanofi ja GSK toivovat saavansa hyväksynnät vuoden 2021 loppuun mennessä, kun alkuvaiheen tulokset osoittivat, että rokote tuottaa vankan immuunivasteen. Lue lisää

"EMA arvioi Vidprevtynin noudattavan EU: n tavanomaisia ​​tehokkuus-, turvallisuus- ja laatustandardeja", sääntelyviranomainen totesi antamatta yksityiskohtaisia ​​tietoja tähän mennessä saamistaan ​​tiedoista ja odotettua aikataulua hyväksynnälle.

EMA: n jatkuvien arviointien tarkoituksena on nopeuttaa hyväksymisprosessia antamalla tutkijoille mahdollisuus toimittaa havainnot reaaliajassa ennen lopullisten tutkimustietojen saatavuutta.

Mainos

Sanofi sanoi, että muut rokotteen uudelleentarkastelut ovat alkamassa myös Britanniassa, Kanadassa ja Singaporessa sekä Maailman terveysjärjestön kanssa.

Vidprevtyn käyttää samaa tekniikkaa kuin yksi Sanofin kausiluonteisista influenssarokotteista. Se yhdistetään adjuvanttiin, aineeseen, joka toimii GSK: n tekemän laukauksen tehostimena.

Muita COVID-19-rokotteen ehdokkaita EU: n jatkuvassa tarkastelussa ovat CureVac (5CV.DE), Novavax (NVAX.O), Sinovac (SVA.O) ja Venäjän Sputnik V.

koronavirusantigeenin

HERA: Ensimmäinen askel kohti EU FAB: n luomista, joka on jatkuvasti lämmin tuotantokapasiteetti

Julkaistu

on

Komissio on julkaissut Ennakkoilmoitus, joka tarjoaa rokote- ja lääkevalmistajille alustavia tietoja vuoden 2022 alkupuolella suunnitellusta EU: n FAB-kilpailukilpailusta. EU FAB: n tavoitteena on luoda "aina lämmin" rokotteiden ja lääkkeiden valmistuskapasiteetti, joka voidaan aktivoida tulevien kriisien sattuessa. EU FAB kattaa useita rokote- ja terapeuttisia tekniikoita. Osallistuvien tuotantolaitosten on aina oltava toiminnassa, ja niiden odotetaan varmistavan pätevän henkilöstön saatavuus, selkeät toimintaprosessit ja laadunvalvonta, jotta EU voi valmistautua paremmin ja vastata tuleviin terveysuhkiin. EU FAB pystyy aktivoimaan nopeasti ja helposti tuotantokapasiteettiverkostonsa vastaamaan rokotteiden ja/tai lääkkeiden tarpeita, kunnes markkinat ovat kasvattaneet tuotantokapasiteettiaan. EU: n FAB on keskeinen osa Euroopan terveyshätävalmius- ja reagointiviranomaisen (HERA) teollista ulottuvuutta, kuten tiedonannossa todetaan Esittelyssä HERA, seuraava askel kohti Euroopan terveysunionin toteuttamista, 16. syyskuuta. Ennakkotietoilmoitus EU: n FAB: sta on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 1.8 miljoonan euron Latvian järjestelmän koronavirusepidemiasta kärsineiden karjankasvattajien tukemiseksi

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 1.8 miljoonan euron Latvian tukiohjelman, jolla tuetaan koronaviruksen aiheuttaman karjankasvatusalan viljelijöitä. Ohjelma hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tukiohjelman mukaan tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpiteellä pyritään lieventämään edunsaajien likviditeettivajetta ja vastaamaan osaan koronavirusepidemian aiheuttamista tappioista sekä Latvian hallituksen toteuttamiin rajoittaviin toimenpiteisiin viruksen leviämisen rajoittamiseksi. Komissio katsoi, että järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen.

Erityisesti tuki (i) saa olla enintään 225,000 31 euroa tuensaajaa kohti; ja ii) myönnetään viimeistään 2021. joulukuuta 107. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 3 artiklan XNUMX kohdan b alakohdan mukaisesti Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen ja tilapäisten puitteiden edellytykset. Tämän perusteella komissio hyväksyi järjestelmän EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64541 numerolla valtiontukirekisteri komissiolle kilpailu sivustolla, kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa